Продам 1кім квартиру 45м2 в новобудові у спокійному та тихому районі з дуже красивими краєвидами. ✅ Ідеально підходить для людей які цінять спокій та тишину, де ваші діти будуть зростати в гармонії з природою. ✅ До 5ти хв знаходиться річка і парк, поблизу магазини, школа, садочок, зупинки громадського транспорту, 10 хв їзди до центру. ✅ Сучасне планування забезпечить Вам зробити квартиру вашої мрії. ✅ Можливе розтермінування індивідуально під кожного клієнта. ✅ В ціну входять якісні броньовані двері, 5тикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом, якісна штукатурка та стяжка під маяки, всі лічильники заведені в квартиру, інтернет та кабельне телебачення. ✅ Більше інформації по телефону або на вайбер. ✅ Без комісій та переплат(представник забудівника). ✅ Також допоможу продати вигідно любу Вашу нерухомість.

Українських Декабристів вул., 61

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ ОДНОкімнатна квартира від ЯКІСНОГО забудовника Зручне, функціональне планування Якісне будівництво!! Житловий комплекс розташований в тихому, спокійному районі. Двір закритого типу,достатньо місці для авто. Неподалік відпочинкова зона на березі річки . В пішій ході знаходиться автобусна зупинка,магазини,дитячий садок та школа. Можливе розтермінування на 24 місяці. Маємо ще інші пропозиції ДЛЯ ДЕТАЛЕЙ – ТЕЛЕФОНУЙТЕ АБО ПИШІТЬ У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС МЕСЕНДЖЕР.

Українських Декабристів вул., 52

Продам класну 1 кімнатну квартиру в готовому будинку на стадії введення в експлуатацію. Квартира знаходиться на зручному 6 поверсі площею 45 м2 з якої відкривається чудовий вид на річку Бистрицю.Велика кухня з виходом на заслену лоджію,окремо спальня яка теж має вихід на лоджію,суміжний санвузол,в коридорі є місце під гардероб. ЖК розташований у затишній місцевості,без зайвого шуму та метушні.Поруч є дитячий садок,автобусна зупинка та магазин.Гарне транспортне сполучення,до центральної частини міста 10 ха на авто . Показ квартири у зручний для вас,всі деталі за телефоном.

Українських Декабристів вул., 58
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора трикімнатна квартира в Івано-Франківську, на вулиці Українських Декабристів. Розташована на 10-му поверсі десятиповерхового будинку, з якого відкривається чудовий вид на околиці. Загальна площа квартири становить 82,3 м². Квартира в сирцевому стані, що надає можливість облаштувати її за власним смаком та зробити ремонт на свій розсуд. Помешкання дуже просторе, що дозволяє максимально ефективно використати житлову площу. Будинок обжитий, добре доглянутий, з усіма необхідними комунікаціями та зручностями. В районі розвинена інфраструктура: поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту, зони відпочинку біля річки. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в спокійному районі міста з гарними видами і зручностями поблизу.

Українських Декабристів, 45

Можливий продаж по постановах !!! Продаж 2 к. квартири по Вулиці Декабристів . Гарна, видова квартира на комфортному 6 поверсі , 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 68 м2 Житлова 34.5 м2 Кухня 10.4 м2. Гарний сучасний євроремонт. Простора кухня з меблями , якісною технікою та великою лоджією і з чудовим виглядом з вікон на річку. Санвузол з душевою кабіною. Велика світла вітальня з кутовим диваном. Стильна спальня з двоспальним ліжком. Будинок знаходиться в чудовій, затишній локації , поруч річка та зелена зона. Двір закритого типу з відеоспостереженням. Ціна 84800 дол Перегляд за телефоном

Українських Декабристів, 41

Продаж . 1 к квартира - студія. Декабристів, Веселка Річкова Площа 37,2 м2 Поверх 10/10 Зверху є технічне приміщення Балкон відкритий. Опалення індивідуальне газове. Тепла підлога кухня, ванна, коридор. Залишаються всі меблі та техніка. Вартість 44900 доларів.

Українських Декабристів, 12

Продається 3 кім .квартира у зданому будинку ,запущені всі комунікації. Будинок розташований в екологічній зоні поруч із центром міста. У вартість входить: -штукатурка стін -Енергоефективні вікна двері -Лічильники газ, вода, світло -дозвіл на І/о Огляд у зручний час Деталі за телефоном

Декабристів, 45

Продам двохкімнатну квартиру в спокійному районі міста. Перевагами цієї квартири є те що вона знаходиться в обжитому будинку а також поруч з річкою. Міжповерхове розташування теж дуже вдале. 6 поверх є одним із найкомфортніших для проживання. Бонусом є вже змонтований двохконтурний газовий котел. Ціна також досить адекватна, зважаючи на темпи зростання вартості нерухомості в нашому місті. Покупка даної квартири зараз може стати не поганою інвестицією в короткому проміжку часу, враховуючи вище згадане здорожчання. Можливий символічний торг. !!!Прохання ріелторам не телефонувати!!!

Продам 2х кімнатну біля річки! Микитинці (Декабристів 56)

Продаж 1-к квартири в Житловому комплексі закритого типу в рекреаційній зеленій зоні поблизу річки. загальна площа 28.6м2 кухня 7.83м2 Житлова 11.4м2 Найвигідніша пропозиція на ринку нерухомості. Для огляду, телефонуйте за номером

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-937-901-DR. Продається 2-кімнатна квартира в новому обжитому будинку ЖК Ювілейний. Площа 75, 5 м², квартира без оздоблювальних робіт. Без комісії. Розташована квартира на вулиці Українських Декабристів .Квартира розташована на 2 поверсі 9-поверхового будинку. Житло відноситься до класу комфорт. У будинку є домофон. З вікон квартири чудовий краєвид на річку. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої квартири поряд з рікою !

Украинских Декабристов улица, 58, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 1837500.0 UAH

Житлові комплекси у Микитинці

Продається 3 кімнатна квартира у зданому обжитому будинку, Запущені всі комунікації , ліфт працює. У вартість входить : -Штукатурка стін по маяках -Лічильники газ, вода, світло -Дозвіл на індивідуальне опленя -Якісні вхідні броньовані двері -Енерго-ефективні м\п вікна Будинок розташований у затишному районі поруч із центром . Розвинута інфраструктура: -Зупинка грамадського транспорту -Магазини -Навчальні заклади Огляд у зручний час , Деталі за телефоном

Украинских Декабристов улица, 45 корпус 5, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 41950.0 USD

Продається затишна смарт-квартира в ЖК "Вишневий". Загальна площа 28, 6 м², що дозволяє зручно розмістити всі необхідні меблі та техніку. Кухня площею 7, 83 м² стане чудовим місцем для приготування та прийому їжі, а житлова кімната 11, 4 м² забезпечить комфортний відпочинок. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-поверхового будинку, що відкриває гарний вид з вікон і гарантує відсутність шуму від сусідів зверху. Житловий комплекс "Вишневий" знаходиться в екологічно чистому районі, з розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, аптеки, дитячі садки та школи, зручне транспортне сполучення. Ця квартира ідеально підходить для молодої пари або однієї людини, яка цінує комфорт та сучасний стиль життя. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової смарт-квартири! Для більш детальної інформації та організації перегляду телефонуйте за вказаним номером.

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

ЖК "Вишневий" Вул. Декабристів Продається простора 1-кімнатна квартира Будинок у фасаді, 5 секція. Характеристика: - площа 28, 61 м2 - житлова 11, 4 м2 - кухня 7, 83 м2 - поверх 10/10 Інфраструктура: - школа, садочок - магазин, аптека - річка Комплекс закритого типу. Чудова локація для життя! Зацікавила пропозиція? Деталі та огляд - за телефоном! Перегляд у зручний для Вас час!

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

️2-кімнатна квартира у затишному місці, для сімей!️ "Вишневий" - ідеальне місце для життя тих, хто цінує спокій та природу. Житловий комплекс розташований в затишному куточку, де кожен ранок починається під спів птахів, а краєвиди з вікон квартир зачаровують. Поруч протікає річка Бистриця-Надвірнянська, ставши улюбленим місцем для відпочинку мешканців. Оптимальне розміщення на 6-му поверсі, площа 64 м2., Стан квартири: сирець(готова до ремонту!): залита стяжка, зроблена електрика, броньовані вхідні двері. Квартира тепла в середині, не кутова, цегляні зовнішні стіни утеплені пінополістиролом. Поблизу усе необхідне: АТБ, дитячий та спортивний майданчики, школа, садок, дитяча лікарня. Закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх». Деталі та огляд по дзвінку! Допоможу з усіма питаннями️

Украинских Декабристов улица, 45 корпус 5, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 42640.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-466-DR. Продаж 1кімнатна квартира 40м2 - Івано-Франківськ. 10 поверх. Вікна виходять у двір. Переуступка, 4 секція Здача будинку за пів року. Будівництво активно ведеться! Жк знаходиться в 5км від історичного центру міста Івано-Франківськ, в затишному районі, поруч річки Бистриця Надвірнянська. Для мешканців в пішому доступі є школи, садочки, магазини та вся необхідна інфраструктура для комфортного життя. У вартість також включено: - броньовані вхідні двері - встановлення метало пластикових вікон - внутрішня штукатурка приміщень(часткова) - утеплення та оздоблення фасаду - благоустрій прилеглої території

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 27000.0 USD

Продаж 1-к смарт в жк Вишневий загальна площа 28.6м2 кухня 7.83м2 Житлова 11.4м2 10 поверх з 10 «Вишневий» це житло для тих, хто вважає за краще жити в стороні від промислових підприємств та гомінких транспортних магістралей. Новий житловий комплекс з 12 багатоквартирних будинків розташований у затишному куточку, де можна кожного дня прокидатися під спів птахів, дихати свіжим повітрям та милуватися краєвидами прямо з вікон власної квартири. Недалеко від новобудови протікає річка Бистриця-Надвірнянська, берег якої стане улюбленим місцем відпочинку мешканців.

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

Продаж 1-к смарт в жк Вишневий загальна площа 28.6м2 кухня 7.83м2 Житлова 11.4м2 10 поверх з 10

Украинских Декабристов улица, 45 корпус 5, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 19000.0 USD

Здана 3-кім. квартира, в обжитій новобудові 2021р. будівництва Всі комунікації запущені: газ, світло та вода, ліфт працює. Повноцінний 10й поверх Чудове планування, відкритий балкон, просторі кімнати та два санвузли. Найкраща ціна по місту, всього 570$ за м2 - індивідуальне газове опалення - штукатурка стін "під маяки" Гарна локація, розвинута інфраструктура, поруч все необхідне для комфортного проживання, в центр міста 10хв., річка в 5хв., школа та садок 10хв. Деталі та перегляд квартири за телефоном.

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 40000.0 USD

Продається 2 кімнатна квартира в тихому місці, для тих, хто шукає житло де у місці де немає шуму та поряд природа , зелень і все що потрібно для комфортного життя, і все це доповнюється вигідною ціною. Квартира розташована на 6 поверсі, та має площу(згідно БТІ) 64 м2. В квартирі залита стяжка, зроблена електрика, встановлено броньовані вхідні двері, ремонт можна робити уже, будинок частково заселений. Квартира має гарне планування, внутрішня та тепла! Прекрасна локація для життя! Розвинена інфраструктура, поруч все необхідне для комфортного та якісного життя: поруч школа та садок, магазини, зупинка громадського транспорту. Детальніша інформація за телефоном.

Украинских Декабристов улица, 45 корпус 5, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 42000.0 USD

Продається 3 км. квартира у зданому будинку, запущені всі комунікації. Будинок розташований в екологічній зоні У вартість входить: -штукатурка стін -Енергоефективні вікна двері -Лічильники газ, вода, світло Огляд у зручний час, Деталі за телефоном

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 39999.0 USD

Продається 3 кімнатна квартира у зданому будинку , запущені всі комунікації. Будинок розташований в екологічній зоні поруч із центром міста. У вартість входить: -штукатурка стін -Енергоефективні вікна двері -Лічильники газ, вода, світло -дозвіл на І/о Огляд у зручний час, Деталі за телефоном

Украинских Декабристов улица, 45, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 42000.0 USD

Продається 1-кім квартири з виглядом на річку. такої ціни в місті немає. якісне цегляне будівництво. затишна, спокійна локація. можливе розтермінування на 2 роки. найвигідніша пропозиція на ринку нерухомості міста Івано-Франківськ ціна всього 19500грн за м2. Якщо ви планували інвестувати в нерухомість то саме ці квартири потім можна буде продавати вдвічі дороще. знаходиться комплекс поряд з рікою Бистриця.

Украинских Декабристов улица, 58, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 22250.0 USD

Житловий комплекс **"Ювілейний"** розташований в селі Микитинці, Івано-Франківська область. Він поєднує переваги життя на природі з міським стилем. Комплекс включає пять комфортабельних будинків, які будуються з високоякісної цегли. Зовнішні стіни надійно утеплюються плитами пінопласту. Територія облагороджена, а вибір планувань задовольнить потреби в якісному житлі. З вікна квартири в **"Ювілейному"** відкривається захоплюючий вид на річку та панораму міста. Ранковий туман, що піднімається над водою, створює мальовничий образ. Ви можете спостерігати, як сонце виглядає з-за гір та освітлює воду, а будинки міста поступово прокидаються до життя. Це місце, де ви можете насолоджуватися природою та одночасно бачити рух міського життя. ️

Украинских Декабристов улица, 58, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 24500.0 USD

Звісно! Ось оновлений опис житлового комплексу **"Ювілейний"**: Житловий комплекс **"Ювілейний"** розташований в селі Микитинці, Івано-Франківська область. Він поєднує переваги життя на природі з міським стилем. Комплекс включає пять комфортабельних будинків, які будуються з високоякісної цегли. Зовнішні стіни надійно утеплюються плитами пінопласту. Територія облагороджена, а вибір планувань задовольнить потреби в якісному житлі. З вікна квартири в **"Ювілейному"** відкривається захоплюючий вид на річку та панораму міста. Ранковий туман, що піднімається над водою, створює мальовничий образ. Ви можете спостерігати, як сонце виглядає з-за гір та освітлює воду, а будинки міста поступово прокидаються до життя. Це місце, де ви можете насолоджуватися природою та одночасно бачити рух міського життя. ️

Украинских Декабристов улица, 58, Никитинцы (Ивано-Франковск), Ивано-Франковская 1264200.0 UAH
1 - 24 з 89 результатів

Географія Микитинці