обміняю на будинок у Немирові 3 кімнатну квартиру в центрі міста,з хорошим ремонтом,утеплена пінопластом,опалювати взимку не дорого,є сарайчик,підвал,гараж.вкладень не потребує,заїжжай і живи. Цікавить обмін на будинок орієнтовно на таку ж сумму.

владелец
ОБМІН!!.обміняю 3 кімнатну квартиру в центрі Немирова

Продаємо у звязку з переїздом свою 2-х кімнатну квартиру по вул. Ліцейна. Лоджия перебудована на 3-тю кімнату для дитини, утеплена. Частково техніка та вся вбудована мебель залишається. Коридор, санвузол, кухня, гостинна кімната - тепла підлога (італійська плитка). Квартира утеплена. Металопластикові вікна. Поставлена своя насосна станція з накопичувальним бачком, перебої з водою в Немирові ми не відчували. Є закріплений номер телефону та інтернет. Кабельне телебачення. У власності є офіційно оформлений гараж з великим глибоким погрібом. Підвал. Є 3 невеликих присадибних ділянки з плодовими деревами та квітами.

владелец
Квартира, 2 кімнатна Немирів 50кв.м.

Простора однокімнатна квартира під ремонт. Будинок розташований по вул. Леотовича, район "великого базару". Поряд зупинка громадського транспорту, магазини, Немирівський професійний ліцей. Телефонуйте, домовимось про дату та час перегляду квартири. Характеристика приміщення: стан квартири: потребує ремонту

владелец
Продам квартиру Простора однокімнатна квартира під ремонт.

Продам в Немирове, Винницкая область 1 комнатную квартиру на 2-этаже 2-ух этажного дома, 40 км до Виннице и Тульчина .есть лоджия. Есть вода газ электричество Гараж. Продажа не спешная,по документам всё хорошо. Квартира под ремонт! Только для серьезных. На номере есть Вайбер если не отвечаю.

владелец
Продам 1 комнатную квартиру

Продам 2-х кімнатну квартиру в хорошому стані. Поруч магазин, дитячий садочок,зупинка транспорту. Звертайтеся за телефоном , відповім на всі запитання. Ціна 9000 дол. Можлива оплата частинами. Домовимось. м. Немирів 40 км до Вінниці.

владелец
НЕ ДОРОГО продам 2-х кімнатну квартиру

кімнатну квартиру в гарному жилому стані. Квартира не кутова, на дві сторони, з лоджією та заскленим балконом. Стіни та стеля рівні. В квартирі встановлено двухконтурний котел. Тепла підлога. Наявні гараж та два підвальні приміщення.

владелец
ул. Леонтовича, 11, Немиров, Немиров, Винницкая 40000.0 USD