Продається квартира у м. Немирів по вул. Леніна, 171а. Будинок новий, євроремонт, автономне опалення, своя вода (свердловина), частково залишаються меблі

власник
Продається квартира у м. Немирів

Чудова пропозиція для великої родини або для пасивного доходу від оренди. Продається тепла, затишна чотирикімнвтна квартира з великою кухнею 9 м.кв,чотирма роздільними кімнатами, гарно облаштованою лоджією та балконом.Житловий стан, міські комунікації, не кутрва.Дах поміняний два роки тому.

Продаж чотирикімнатної квартири в м.Немирів

Продаємо у звязку з переїздом свою 2-х кімнатну квартиру по вул. Ліцейна. Лоджия перебудована на 3-тю кімнату для дитини, утеплена. Частково техніка та вся вбудована мебель залишається. Коридор, санвузол, кухня, гостинна кімната - тепла підлога (італійська плитка). Квартира утеплена. Металопластикові вікна. Поставлена своя насосна станція з накопичувальним бачком, перебої з водою в Немирові ми не відчували. Є закріплений номер телефону та інтернет. Кабельне телебачення. У власності є офіційно оформлений гараж з великим глибоким погрібом. Підвал. Є 3 невеликих присадибних ділянки з плодовими деревами та квітами.

власник
Квартира, 2 кімнатна Немирів 50кв.м.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

обміняю на будинок у Немирові 3 кімнатну квартиру в центрі міста,з хорошим ремонтом,утеплена пінопластом,опалювати взимку не дорого,є сарайчик,підвал,гараж.вкладень не потребує,заїжжай і живи. Цікавить обмін на будинок орієнтовно на таку ж сумму.

власник
ОБМІН!!.обміняю 3 кімнатну квартиру в центрі Немирова

кімнатну квартиру в гарному жилому стані. Квартира не кутова, на дві сторони, з лоджією та заскленим балконом. Стіни та стеля рівні. В квартирі встановлено двухконтурний котел. Тепла підлога. Наявні гараж та два підвальні приміщення.

власник
ул. Леонтовича, 11, Немиров, Немиров, Винницкая 40000.0 USD