Продам 2 кімнатну квартиру в гуртожитку по вулиці Редькінська 6а (район Зірочка) Кімната 18 кв спальня 12 кв+душова кімната та туалет і кухня В квартирі зроблений євро ремонт

власник
Редькінська, 6

2-х кімнатна квартира на першому поверсі по вул Шевченка 99 а.Кімнати ізольовані,некутова.

2-х кімнатна квартира по вул.Шевченка

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі міста ( Ніжин). Знаходиться у приватному секторі. У квартирі газ та вода. Туалет на вулиці. Це частина будинку, яку можна добудувати, але по документах квартира. Є сарай із погребом, є місце для гаража. 10000$. Торг 09******42

власник
Продам 1-кімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру по вул.Б.Хмельницького, буд.16, на 5 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Квартира загальною площею 30 кв.м., кімната 16 кв.м. з балконом, кухня 6 кв.м., сан.вузол суміжний. Квартира в житловому стані, зроблений косметичний ремонт, замінені вікна на металопластикові, балкон засклений. На кухні на робочій стіні та у ванній кімнаті плитка, сантехніка в справному робочому стані, встановлений електробойлер. Є всі лічильники, у вітальні - зручна ніша - кладовка для одягу та всього іншого. З дахом проблем немає і ніколи не було. В квартирі тепло і сонячно.

1-кімнатна квартира в центрі біля ринку

Продам просторную 54кв.м двухкомнатную квартиру на 3-ем этаже кирпичного дома. Недвижимость находится в городе Нежин. Прилуцкая, Проулок Базовый. Удобная локация, 5 мин езды до Ж/Д вокзала, 1ч30мин на комфортной электричке до центра Киева. Две раздельные комнаты, большая кухня. Квартира светлая, солнечная, тёплая. Имеет жилое состояние. Не испорчена ремонтом) Низкие коммунальные! Автономное отопление! Установлен двухконтурный котёл на отопление и горячую воду, что позволяет значительно экономить на стоимости коммунальных услуг. Внутри квартиры нет несущих стен, при желании можно перепланировать под свой проект, воплотить в жизнь все свои самые смелые дизайнерские решения. Потолки высокие, 2.9 метра Возле дома организован гаражный кооператив, есть своё место под гараж. Тихий спокойный район, зелёный двор, хорошие соседи. Остановка общественного транспорта в 200 метрах. Я хозяйка. По всем вопросам и предложениям звоните, обсудим.

Продам просторную квартиру 54 кв.м. Автономное отопление.

Кввртира з індивідуальним опаленням на 2 му поверсі цегляного будинку в історичному центрі Ніжина.Затишний двір з достатньою кількістю паркомісць.Три ізольовані кімнати,велика зала,кухня, роздільний санвузол. Два балкони.Мебель та техніка входить в сумму продажу.

4 х кімнатна з індивідуальним опаленням в центрі м.Ніжин

Продам 3 к.кв, по вув. А. Амосова, 4/5 цегляного будинку. Загальна площа 60 кв.м, житлова 37 кв.м, кімнати ізольовані, кухня 9 кв.м. Не кутова, тепла.

Продам 3 к. кв покращеного планування

2-х кімнатна з індивідуальним опаленням в цегляному одноповерховому будинку в центрі міста по вул.Небесної сотні.

2-х кімнатна в центрі м.Ніжин

ПРОДАМ ПРЕКРАСНУ ОДНОКІМНАТНУ КВАРТИРУ-СТУДІЮ. Вул. Космонавтів (права сторона) БІля автобусної зупинки Третій поверх триповерхового будинку Загальна площа: 42 м². Зроблений свіжий капітальний ремонт, після якого ніхто не проживав. Поруч магазини, автобусна зупинка і дитячий садочок. У дворі - дитячий майданчик. Ціна з меблями і технікою: 25 500$. Трог) Ціна без меблів і техніки обговорюється. Телефонуйте, будь ласка, чи пишіть в Телеграм: 06********80 або пишіть на Вайбер: 06******20 і про все домовимося)

Продам однокімнатну КВАРТИРУ-СТУДІЮ В М. НІЖИНі

2 кімнатна квартира напроти суду. 4 поверх в 9 поверховому будинку. На першому поверсі магазин Фора, 1989 рік здачі в експлуатацію будинку. З ремонтом, частково з меблями, з пральною машиною, бойлером, духовкою, газовою плитою. Зручне розташування: 100м продуктовий магазин, аптека, зупинка, стоянка, 300-500м Нова почта, стойматеріли, епіцентр. 200м парк Шевченка, 800м площа. Телефонувати на Viber або телеграм.

власник
2 кімнатна по Шевченка

Продам Однокімнатна квартира з ремонтом 36.0 кв.м вул. Прилуцька Некутова,утеплена,з вулицi 2-й поверх,Загальна площа 36 квадратів. Велика кімната, простора, велика кухня.

власник
Продам Однокімнатна квартира з ремонтом 36.0 кв.м вул. Прилуцька

Продам 2-х кімнатну квартиру в районі 15 школи. Зупинка Молодіжна. Третій поверх пяти поверхового будинку. Кімнати роздільні. Є кладовка. Квартира тепла. Розташована в середині будинку. Квартира під охороною, встановлена сигналізація. Документи готові.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру. Зупинка Молодіжна

3-х кімнатна квартира з індивідуальним опаленням покращеного планування по вулиці Шевченко 126( біля ринку Афганець).Квартира знаходиться на 4 поверсі, некутова. В жилому стані стані.Має лоджію та балкон.Вікна замінені.Поряд школа дитячий садок, супермаркети,автобусна зупинка.

3-х кімнатна з індивідуальним опаленням в м.Ніжин

Продам 2-х комнатную квартиру в г. Нежин ул. Шевченко ост. Молодежная. Квартира 45 кв.м, в середине дома. На 2 этаже, 5 этажного дома. Ванна и санузел отдельно. Сделан косметический ремонт. Установлен бойлер. В пешей доступности магазины, аптека, садик, школа.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру по улице Шевченка, р-н Молодежная

3х кімнатна квартира з ремонтом по вул. Корчагіна. 5/5 в середині цегляного будинку. Загальна площа 58.7 кв.м, кухня 8.7 кв.м. Кімнати роздільні. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Вікна та балконні блоки м/п, поштукатурена стеля, в кімнатах на підлозі ламінат. В кухні на підлозі, робоча стінка та в с/в - плитка. Є все для комфортного проживання. Ціна 34000$. Торг. Телефонуйте! Можна просто зараз!

3х кімнатна з ремонтом та меблями

2-х кімнатна квартира з індивідуальним опаленням, біля 15 ї школи в житловому кооперативі "Рябінушка".Некутова,утеплена,з високими стелями.Ремонт новий.Кімнати ізольовані ,є прибудована третя кімнатна 25 м кв.До квартири надається в користування підвальне приміщення, також є місце поряд під гараж.

2-х кімнатна з індивідуальним опаленням в м.Ніжин

Продам 3- х кімнатну малогабаритну квартиру на 2- гому поверсі пятиповерхового цегляного будинку .Кутова,але тепла, сонячна,балкон засклений,сучасного ремонту немає,лічильники.Дуже зручне розташування,поруч супермаркет,лікарня,школа,садочок,пологовий будинок,ринок.Телефонуйте ,або надсилайте повідомлення. +38********43 Оксана,+38********10 Андрій

власник
Терміновий продаж трикімнатної в центральному районі Ніжина

Продам 1 кімнатну квартиру з великою прибудовою , можна під проживання можна під бізнес , капітальний ремонт , є погреб ! вул. Космонавтів 48

власник
Продам квартиру 2х кімнатну

Однокімнатна квартира, цегляний будинок, зупинка Обїзжа 4 поверх. Загальна площа 39.4кв,кухня 11кв., кімната 17,5кв.

власник
Продаж квартири однокімнатна

Трьохкімнатна малогабаритна квартира на другому поверсі пʼ яиповерового цегляного будинку. Дуже єкономна в опаленні ( 900 грн)взимку. Знаходиться по вул. Академіка Амосова. Кутова, сонячна. Балкон засклений. Стан жилий, але без сучасного ремонту. Лічильники Пишіть в повідомлення на ОЛХ, телефонуйте на Вайбер , знаходжусь за кордоном

власник
Терміново продам 3-х кімнатну в Ніжині

Продається 1но кімнатна квартира від власника. Квартира знаходиться на 1му поверсі двоповерхового будинку поруч з зупинкою Обїжджа. Зимою в квартирі дуже тепло, літом відносно прохолодно. Загальний лічильник на опалення. Зручне розташування , всього одну хвилину пішки до автобусної зупинки. Цей варіант ідеально підійде пенсіонерам або невеликій сімї. Можно використовувати квартиру під бізнес. Можна переробити в студію. До квартири додається сарай з гарним погребом. Прошу ріелторів НЕ ТУРБУВАТИ, допомога в продажі не потрібна!!! Торг.

власник
1но кімнатна зупинка Обїжджа

2х кімнатна квартира покращеного планування по вул. Шевченко р-н 9 школи. 1/5 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 49 кв.м, кухня 7.3 кв.м. Кімнати та с/в роздільні. Поряд школа, дитячий садочок, базарчик, Велмарт, зупинка громадського транспорту. Ціна 25509$. Торг. Телефонуйте! Можна просто зараз!

2х кімнатна квартира вул. Шевченко

Продається квартира по вул.О.Мацієвського(Третій мікрорайон), площа 31кв.м., 6 поверх 9 поверхового будинку в дуже хорошому стані. Вікна, балкон-склопакети, коридор, кухня, ванна-сучасна плитка, кімната-ламінат на підлозі, стіни-обої в хорошому стані. Вода гаряча-електробойлер, опалення-центральна тепломережа. Поруч школа, дитсадок. Ціна 25тис Дол з меблями і побутовою технікою. Номер власника вайбер: +48573810549

власник
Квартира по вул.О.Мацієвського(Третій мікрорайон), 31кв.м., 6 поверх

2х кімнатна квартира на 4 поверсі пятиповерхового будинку по вул.Прилуцькій, 130 Санвузол роздільний, кухня 8м2, кімнати на дві сторони. Разом з квартирою продається Гараж, 100м від квартири в гаражному кооперативі вздовж дороги по вул. Прилуцькій. Гараж з оглядовою ямою, великим погребом зі сходами, ямою під бочку пального.

власник
1 - 24 з 48 результатів