Пропоную на продаж здану квартиру з документами на право власності. Квартира має зручне планування: велика кухня площею 22 м, яка ідеально підходить для облаштування зони їдальні та робочого місця. Дві окремі спальні та коридор з місцем під прихожу.Всі комунікації: газ, вода, світло, кабельне телебачення, домофон.В подарунок іде котел . Містечко закритого типу з відеоспостереженням,уже функціонують безліч магазинів та кав"ярень ,супермаркет АТБ .Також на території є діючий дитячий садок.До парку Шевченка всього 5 хвилин пішки! Зацікавили пропозиція,тоді телефонуйте,всі деталі по телефону .

Національної Гвардії вул., 16

Продаж гарної, стильної однокімнатної квартири з ремонтом в одному з кращих житлових комплексів міста Паркове містечко – житловий комплекс комфорт-класу розташований в престижній частині міста Івано-Франківськ, на вул. Національної Гвардії, поруч з парком Шевченка До центру міста 10 хвилин пішки Вїзд на територію комплексу здійснюється через пропускну систему, що гарантує вам безпеку Чудова власна інфраструктура: на території споруджено власний дитячий садок, закритий багаторівневий паркінг, озеленена територія, алея сакур, сквери, сучасні дитячі майданчики, скейт-парк, мультифункціональний стадіон для футболу та баскетболу, дитячий майданчик для найменших діток із зручними гірками, гойдалками, БАТУТАМИ та іншими не менш цікавими локаціями для ігор Також тут безліч різних продуктових та продовольчих магазинів, закладів харчування, салонів краси У квартирі зроблений євроремонт, який робили для себе Декоративна штукатурка, яку можна мити ( коридор - Сахара, кімната та кухня - Лас Вегас ) У кухні, коридорі та санвузлі роведений підігрів підлоги Індивідуальне газове опалення В опаленні кожна батарея може відключатися окремо, у ванній батарея працює як від газу, так і від електрики Квартира повністю готова до проживання Вам залишається тільки завезти меблі та насолоджуватись комфортом та затишком у власній квартирі Телефонуйте, якщо є питання, чи для запису на огляд у зручний для вас час) код обєкта 559

Національної Гвардії вул., 16

Квартира світла, внутрішня, двостороннього планування, гарні краєвиди, кімнати роздільні, санвузол роздільний/ванна, автономне опалення, підігрів підлоги, відкритий балкон, є виводи під кондиціонер. Житловий комплекс закритого типу, на території дитячі та спортивні майданчики, місця для паркування автомобілів, кафе, магазини. Будинок зданий, усі комунікації запущені, ліфт працює, над квартирою технічний поверх. Ціна вказана без комісії для покупця!

Національної Гвардії вул., 14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новий житловий комплекс Паркове Містечко будується в районі центрального парку по вул.Національної Гвардії. Площі однокімнатних квартир від 39м2. Класні планування, є можливість ше підібрати поверх. До наповнення від будівельної фірми входить: лічильники на комунікації (світло, газ, вода) броньовані вхідні двері, якісні металопластикові вікна, чорнова обробка стін, швидкісний ліфт, оздоблені підїзди, облагороджений двір, місця для паркування. Є можливість придбати гараж в житловому комплексі. МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ З ПЕРШИМ ВНЕСКОМ ВІД 30%!!!! Термін здачі в експлуатацію - перший квартал 2025р.!

Національної Гвардії вул., 14

Квартира простора, світла, євроремонт з якісних матеріалів, автономне опалення, підігрів підлоги по всій квартирі, є виводи під кондиціонери та датчики температури, кімнати окремі, два санвузола/ванна, вхідні двері броньовані, міжкімнатні двері деревяні, у вітальні встановлено електрокамін, два відкритих балкона. Житловий комплекс Паркове містечко закритого типу, на території дитячі майданчики, спортивні майданчики, місця для паркування автомобіля. Поряд всі необхідна інфраструктура!!! Квартира варта уваги! В живу ще краща ніж на фото! Телефонуйте! Домовимось про огляд!

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 14Р

Вигідна 2х кімнатна квартира біля парку Шевченка з можливістю розтермінування в готововму будинку. Терміново, розтермінування Сentral Park – це коли до парку Шевченка – 5 хвилин, до Міського озера – 15 хв, а до Ратуші – 20 хв. Коли панорамні вікна з виглядом на парк і на центр міста, підземний паркінг та все необхідне поблизу. Чому варто обрати Central Park? Розташування у центрі міста Поруч міський парк та озеро Комфортне планування Розвинена інфраструктура Зручний підземний паркінг Технологія і матеріали високого класу Якісне базове наповнення Вигідні умови розтермінування Комфортний закритий двір Продумане планування У ватрості: двоконтурний котел гіпсова штукатурка стін цегляні перестінки між кімнатами 6 ти камерні вікна та броньовані вхідні двері Код квартири #35974681

Національної Гвардії вул., 3

0993167693 Марʼяна Можливе розтермінування! Продається двокімнатна квартира Central Park! Біля парку Шевченка Площа-61,1м2 Поверх 2/10 Переуступка Найкращий ЖК на ринку міста - якість -ціна -локація -підземний паркінг -гіпсова штукатурка -чистова стяжка - стіни керамблок -броньовані двері - індивідуальне газове опалення котел входить в ціну - енергозберігаючі вікна 2 черга будинок на здачі Телефонуйте!!!

Національної Гвардії вул., 120

Продається світла простора 3-кімнатна квартира поруч центру, парку з ремонтом і меблями. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з екологічних якісних матеріалів, дерева, є камін, роздільні санвузли, прекрасний краєвид з панорамних вікон. В ціну входить кладова

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 14

Продається 1к квартира в збудованому будинку біля Парку Шевченка Площа 42,5м2; Поверх 7 з 10. Квартира світла і простора з панорамними вікнами. В вартість входить: котел,гіпсова штукатурка,підвід всіх комунікацій,броньовані вхідні двері,металопластикові вікна. Чудове місцерозташування будинку,поруч Парк Шевченка,транспортна зупинка,центр міста. За деталями телефонуйте!

Національної Гвардії вул., 1

В квартирі зроблений хороший ремонт. Вид з квартири на зовнішню сторону комплексу, нічого не заважає виду з вікна (видно на фото). Від початку ремонту використовувалися всі якісні матеріали Сантехніка – Grohe (якісна (дорога) інсталяція і унітаз). Підвіконники – Граніт. Розводка під кондиціонери, вивід конденсату в каналізацію. Розводка під сигналізацію від затоплення, клапан перекриття води. Розводка під сигналізацію від пожежі. Розводка під сигналізацію з датчиками руху. Розводка під аварійний гучномовець на сходовій. Розводка інтернет-кабелів по всіх кімнатах, в дитячій дві незалежні точки. Розводка телевізійного кабелю по всім кімнатах (для кабельного або супутникового) Нічого в квартиру заводити не потрібно, все вже є!!! Розводка під відео-домофон. Проводка з хорошого дроту з січенням 2.5 (не китайським). В щитку встановлено захист від скачок напруги, який захистить всю техніку в квартирі. (на котел додатково стабілізатор). Щиток електричний. Щиток для інтернету та телебачення (спеціальні місця на роутері, а також є коробка з розгалужувачем телевізійного кабелю). Щиток для сигналізації. Глибокий сейф влаштований у стіні. Москітні сітки на всіх вікнах і балконних дверях. Спеціальне освітлення по периметру в залі (RGB всі кольори і 360 різних програм світлової гри). Якісне освітлення по всій квартирі. Додаткова підсвітка у ванній. Підвійне освітлення в кімнатах, окрім основного є точкові підсвітки з регулюванням яскравості. Склянна шторка у ванній, розсувна і з можливістю повного відкриття. Велике дзеркало у ванній на всю стіну з підсвіткою. Індивідуально спроектована тумба під рукомийник у ванній на всю стіну. Всі тумби у ванній та туалеті підвісні, без ніжок, для зручного миття підлоги. Тепла підлога регулюється термоголовкою, термоголовки на кожній батареї і рушникосушці. У випадку обігріву рушникосушки літом при відключенні опалення сушку можна обігріти спеціальним теном з електронним управлінням. Встановлені якісні плітнуси з найміцнішого матеріалу, мальовані (див. фото). Якісні двері дерев’яні мальовані з прихованими петлями та обезшумлювачами по периметру. Щоб оглянути квартиру телефонуйте! ПРОДАЖ МОЖЛИВИЙ ПІД ПРОГРАМУ ЄОСЕЛЯ!!!

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 14Ж

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаж 3-кімнатної квартири по вулиці Национальної гвардії , 14В. Будинок від Спілки Забудовників. 4 поверх, 88 м2. Ремонт меблі техніка. Гарний підїзд, новий ліфт. Хороший ремонт. Все залишається, тільки забираються особисті речі. Документам більше 3-х років. Можливий продаж по єОселі та програмах.

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 14В

Продається 3кім квартира з ремонтом, в одному з найкращих житлових районів міста,закритого типу, МЖК вул. Національної Гвардії. ЖК Нац Гвардії пропонує широкий спектр послуг та розваг для життя: спортивні майданчики, велика парковка, закритий доступ до містечка, магазини, ресторани, школи, садочки та інші зручності, які роблять це місце ідеальним для комфортного та безпечного життя. Квартира сучасного, нового планування, з дорогим, дизайнерським, класичним ремонтом. Ремонт робився для себе, а не на продажу. Комунікації: Встановлена красива підсвітка на стелі, підігрів підлоги, індивідуальне опалення, якісні обої на стінах, дорогий ламінат, ванна закритого типу. Квартира двохстороння, видова, знаходиться на 9 поверсі цегляного будинку. Гарний краєвид з балкону. Загальна площа 82кв.м. житлова-45кв.м. Лоджія-19кв.м. Кухня площею 19м2. Три окремі кімнати та простора кухня, нададуть вам багато простору для затишного проживання. відкритий балкон створить прекрасну атмосферу для релаксу та відпочинку. Розташування цього помешкання є ідеальним: поруч знаходяться школа та садочок, де вашим дітям буде зручно навчатися, а також ігрова площадка для безтурботних ігор та розваг. Крім того, ви зможете зручно паркувати своє авто в підземному або гостьовому паркінгу. Закрита територія комплексу з охороною, відеонаглядом, забезпечить вашу безпеку. Підходить по перерахунку та по Є Оселі ! Для більш детальної інформації телефонуйте за номером телефону !

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 14Ш

Продається простора двокімнатна квартира в зданому в ЖК "Паркове містечко". Цегляний будинок, встановлений котел, броньовані двері. Діє переуступка від забудовника. Квартира готова до ваших дизайнерських рішень. Поруч магазини, приватний дитячий садок. Запрошуємо на огляд.

Національної Гвардії вул., 16Р

Продається 3 кімнатна квартира в закритому новому ЖК Паркове містечко по вулиці Національної Гвардії. Кімнати окремі, індивідуальне газове опалення, євроремонт, на підлозі керамічна плитка із підігрівом. Всі комунікації підключено, ліфт працює. Деревяні міжкімнатні двері. Електрокамін з функцією обігріву. Захисні ролети на вікнах. Великий балкон. Два санвузла. У вартість квартири входять всі меблі та побутова техніка. В у вартість квартири входить комора, яка знаходиться між поверхами на сходовій клітці. На території комплексу безліч дитячих майданчиків. Дитячий садок. Продуктові магазини, тощо. Достатньо паркомісць для вашого авто. Квартира двохстороння. В 10 хв пішки парк Шевченка.

Національної Гвардії вул., 14

ЖК Central Park 2 черга – розташований в 2хв від парку імені Т. Шевченка. – фактично центр міста – власна інфраструктура Деталі по квартирі: – Площа: 58.9 м2 – Поверх: 5 – продумане функціональне планування (кухня 20м2 + окремі дві кімнати) – панорамні вікна Житловий комплекс преміум класу – підземний паркінг, двір вільний від автомобілів – підтримка смарттехнологій – максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території – індивідуальне газове опалення, котел входить у вартість – високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, – якісні броньовані двері преміумкласу – гіпсова штукатурка стін – чистова стяжка Більше інформації по телефону!

Національної Гвардії вул., 3

Продаж 3кім квартири в центральній частині міста, неподалік парку імені Т.Шевченка в обжитій новобудові із закритою територією, дитячим майданчиком, відеоспостереженням, паркомісцями, ОСББ. Метраж - 95,6/ 48,2/ 18,3 Квартира внутрішня, світла та простора з меблями та технікою,з окремими кімнатами та санвузлами, великою лоджиєю. Квартира оснащена системою охорони, інтернет оптоволокно, індивідуальне газове опалення із підігрівом підлоги в зонах плитки, кондиціонер, система очищення води, звукоізоляція стелі, дубовий паркет. Поруч школа, дитячий садок, медичні заклади, вищі навчальні установи, зупинка громадського транспорту, кафе, магазини та багато іншого. Приємним бонусо є наявність кладової на сходовій із стелажами. А однією із родзинок - відкритий балкон, для любителів пити вранішню каву під щебет пташок. Телефонуйте, поїдемо оглянути квартиру!

Національної Гвардії вул., 3А

Продаю стильну 1 кімнатну квартиру поруч з парком Шевченка Будинок зданий, запущені всі комунікації В квартирі зроблений дизайнерський ремонт Повністю обмебльована та укомплектована всією побутовою технікою Зручний середній поверх - 5/10 Сучасний житловий комплекс з ідеальним розташуванням До парку та міського озера - 5 хв, до центру - 15 хв. пішки Поруч розвинена інфраструктура - торговий цент, школа, дитячий садок, майданчик та інші Для показу та за деталями телефонуйте

Національної Гвардії вул., 3

Продаю шикарну 2 кімнатну квартиру вул. Національної Гвардії В квартирі зроблений дизайнерський ремонт Кухня повністю укомплектована - меблі, холодильник, посудомийна машинка, варильна поверхня, духовка, мікрохвильова піч В спальні - велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом Є окрема гардеробна кімната Закрита територія, насичена інфраструктура Поруч парк та озеро, 10 хв до центру міста За деталями та для показу телефонуйте

Національної Гвардії вул., 16ж

Терміново та вигідно 1-кімнатна Здана Центр Парк 1 к квартира з кухнею-студією та окремою спальнею у новобудові від надійного та якісного забудовника вул. Національної гвардії. Біля центрального входу в Парк Шевченка. Код квартири: 36829337 • видова на парк • кухня-студія 20м2 + окрема спальня • 7 поверх з 10 (ліфт працює); • новобудова бізнес-класу; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • двохконтурий котел (входить в ціну) Для тих хто шукає вигідну пропозицію для комфортного проживання чи здачі в оренду - це ідеальна пропозиція. Звертайтесь!

Національної Гвардії вул., 3

❗️Продам за дуже вигідною ціною 1 кімнатну квартиру в зданій новобудові, центр міста , вулиця Національної Гвардії, забудівник VD Group. 📌 на 5 поверсі, ліфт працює; 📌загальна площа 41 м.кв; 📌індивідуальне опалення, підігрів підлоги, панорамні вікна. ❗️ Квартира укомплектована сучасними меблями та технікою. Заходи і живи! Ідеальний варіант, як для особистого проживання, так і для здачі в оренду. Адже поруч Прикарпатський університет, школа, садок, зупинка, ТЦ, магазини, парк Шевченка, Міське Озеро, піша доступність до стометрівки! ☎️ 099-62-52-405 Надюша

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 3

Продаж: 1 кімнатна квартира по вул. Національної гвардії. Продається світла нова 1 кімнатна квартира бізнес-класу з великою кухнею-студією 20.4 кв.м у ЖК "Central Park" по вул. Національної Гвардії будівельної компанії VD Group. Котел, чистова гіпсова штукатурка в ціні. Загальна площа 46.2 кв.м 7 поверх 10 поверхового нового будинку. Ціна 46000$ Це унікальна можливість стати власником цієї чудової квартири.

вул. Національної Гвардії, 2

Продається шикарна 3ьох кімнатна квартира біля парку Шевченка. Квартира знаходиться в Парковому містечку закритого типу від МЖК на вул.Національної Гвардії. Зданий і обжитий будинок. 9пов з 10 Велика кухня-студія площею 30м2. Дитяча кімната з місцем під шафу купе. Окремо велика ванна та туалет. Спальня з гардеробом. Коридор з місцем під велику шафу Шикарний балкон 7.5м2 з виглядом на місто. Відео спостереження як зовні так і в середині будинку. Дизайн проект в подарунок.

Національної Гвардії вул., 14

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК «Central Park» в центральній частині міста Івано-Франківська ✅поруч міський парк та озеро; ✅квартира розташована на 7-поверсі 10-поверхового будинку; ✅сучасне планування з великою кухнею студією 25 м2 , спальня 12м2, ванна кімната 5 м2; ✅якісне будівництво та базове наповнення ✅зручний підземний паркінг; ✅безпечний закритий двір; ✅поруч школа, дитячий садочок, розвинена інфраструктура; ✅всього 10 хв. пішої ходи до центру міста. Звертайтесь за деталями ☎️

Національної Гвардії вул., 4в

Продаж 3-кім. квартири в виглядом на парк. Поверх 12/12 Площа 80м2 Цей житловий комплекс в Івано-Франківську – цілий мікрорайон, розташований між вулицями Сорохтея, Національної Гвардії, Євгена Коновальця та В’ячеслава Чорновола, майже в самому центрі міста. Поблизу знаходиться кілька зупинок громадського транспорту. Поруч розташована Обласна дитяча лікарня, дитячі сади і школи, в п’яти хвилинах їзди – Обласний перинатальний центр і три ВНЗ. До парку ім. Т. Шевченка та Меморіального парку всього 10 хвилин ходьби. Детальніше по телефону!

Національної Гвардії вул., 14В
123...7
1 - 24 з 153 результатів

Географія Івано-Франківськ