Продаж квартири в центрі на вул. Наливайка. Площа 62/28/20.7 кв.м., 2/3 пов. Дві ізольовані спальні та кухня-студія, ванна з джакузі. Дизайнерський ремонт, автономне опалення (двохфункційний газовий котел), підігрів підлоги, кондиціонери. Вхід по балкону. Зроблений фасад будинку. Є внутрішній дворик для парковки. Ціна: 160 000 $

Наливайка вул., 14

Реальний обʼєкт!!!! Продаж 1-кім. квартири Центр. Квартира з ремонтом. Індивідуальне електричне опалення. 1-й поверх з 3-х. Площа 50 кв.м. Готовий бізнес під оренду чи подобово!

Наливайка вул., 7

Продаж 2-кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом по вул. Наливайка. Австрійський будинок, залізобетонне перекриття. Площа: 62м2. Автономне опалення(двофункційний газовий котел), підігрів підлоги, кондиціонери, дві ізольовані спальні, кухня студія, санвузол + ванна з джакузі. Балкон. Є можливість паркування в дворі. В квартирі закінчують якісний дизайнерський ремонт, гарні меблі та сантехніка, все відповідає дизайн проекту. Гарне житло як для себе, так і для бізнесу( під здачу). Чудова локація, центр міста! Поруч всі пам`ятки архітектури, торгові центри, школи, садочки, парки, ресторани, аптеки, зупинки громадського транспорту. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтесь!

Наливайка вул., 17
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж повністю готового бізнесу подобової здачі в оренду із постійними клієнтами та чудовими відгуками. Важливо - не виключають електрику. 1-кімнатної квартири у м. Львів по вул. Наливайка в історичному будинку початку 20 ст, за спільним проєктом архітектора Івана Левинського та Тадеуша Обмінського у стилі віденської сецесії. Квартира обєднана в один простір, проте із чітким зонуванням. Дуже затишна та продумана. В зоні вітальні - велике 2-х спальне ліжко із ортопедичним матрацом та якісним розкладним диваном. На кухні все необхідне - індукційна плита, посудомийна та пральна машинки та інша дрібна побутова техніка. Фактична площа помешкання становить 36 м.кв., з них: - житлова кімната площею 18.6м, - кухня - 9,6 м, - ванна кімната та передпокій. Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного австрійського будинку. Вхід парадний зі внутрішнього дворика. Комфортна на практична висота стелі - 3.15 м. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Замінені всі комунікації та реалізований дизайнерський ремонт. Вікна виходять у затишний та тихий внутрішній двір. Підігрів води - сучасна газова колонка Bosch. Опалення - електричне. Відмінна локація - в самому серці Львова - до Опери 200 м. Все в пішій доступності - кафе, ресторани, супермаркети і тд. Чудова пропозиція яка вже сьогодні вам приноситиме кошти. Код обєкта: 12831

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Наливайка

Продаж! $ 152 000 2кім. Наливайка 2/3ц. 62/28/20.7м² Автономне опалення До Оперного Театру 4хв. пішки; Дві ізольовані спальні і кухня, гердеробна, Дизайнерський ремонт Парадний вхід в коридор, підігрів підлоги, є джакузі, кондиціонер, металопластикові вікна, меблі побутова техніка, посудомийна машина, санвузол суміжний, Загальний балкон де можна приємно проводити час Висота стелі: 3.5м Розвинута інфраструктура Хороша інвестиція під оренду! Власник квартири готовий оплачувати $1000 в місяць за оренду. Дзвоніть на мобільний!

Продаж квартири вул. Наливайка (Центр) (Оперний Театр)

Реальний обʼєкт! Продаж 1 кім. Кв. В Центрі! Квартира знаходиться по вул. Наливайка( 5 хв. Від Оперного театру). В квартирі зроблено Евроремонт , замінена електропроводка, сантехніка. Продаж з наявними усіма меблями та побутовою технікою. Дуже тепла, затишна та комфортна. Ідеально під бізнес та особистого проживання.

Продаж 1 кім. Кв. В Центрі вул. Наливайка

ЖК в городе Львов