Продажа 2х ком. квартиры. Куренёвка. Подол. Ул. Мукачевская 8. Очень комфортная двухкомнатная квартира для комфортного проживания. Комнаты раздельные, санузел раздельный. Содержимое квартиры почти всё остаётся. Мебель: два раскладных дивана, раскладное кресло, два шкафа купе, встроенная кухня, компьютерный стол, обеденный стол, табуреты, мебель в прихожей. Бытовая техника: бойлер, кондиционер, стиральная машина-автомат, газовая плита, вытяжка. Балкон застеклен, утеплён. Подъезд ухоженный. Дом расположен в тихом и зелёном месте. Рядом хорошая инфраструктура, магазины, аптеки, банки, рынок, кофейни, много транспорта. Есть комиссия.

Мукачівська вул., 8

Продам 1к квартиру, Оболонський р-н, вул. Мукачівська. Квартира розташована на комфортному 3 поверсі 5 поверхового будинку. Квартира в хорошому стані. Зроблений ремонт в світлих кольорах. Мебльована, частина меблів залишається покупцю. Будинок теплий з тихим зеленим двором. Поруч розвинена інфраструктура: школи, садочки, нова пошта, укрпошта, гастроном, медичні заклади, фін. установи, студії краси, ринки, супермаркети, ТРЦ Караван, тощо. Зручне транспорте сполучення, до метро Мінська, Оболонь 10 хвилин на громадському транспорті, зупинка місцевої електрички ст Вишгородська та трамвайна зупинки знаходяться на відстані 5 хв. Також на громадському транспорті пряме сполучення до м. Нивки, м.Святошино та до центру м. Лукʼянівська, м. Майдан Незалежності. Квартира чудово підійде як для власного проживання, так і для здачі в оренду. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Мукачівська вул., 6

Продається 2-х кімнатна квартира в оболонському районі, в тихому місці Адреса - вул. МУКАЧІВСЬКА 3/9 Аптека в сусідньому домі В 2хв пішки Сільпо та АТБ, відділення приват банку, зупинка громадського транспорту, зелений парк. В 5хв - МакДональдс. До метро Оболонь 10 хв на маршрутці В під’їзді замінені усі вікна По всім питанням звертайтеся за номером в оголошенні - Валентина

власник
2-х кімнатна квартира від власника (оболонський район)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1к квартири за адресою вул. Мукачівська 8 Куренівка, Вишгородський масив, Оболонський район, Правий берег Пропонується до продажу однокімнатна квартира на 2 поверсі 9 поверхового будинку Стан квартири - задовільній, загальна площа 33 м2, житлова 18 м2, кухня 5.2 м2. Санвузол суміжний, централізоване опалення, гаряча вода є постійно. Навколо розвинена інфраструктура: школи, садочки, нова пошта, укрпошта, гастроном, медичні заклади, фін. установи, студії краси, ринки, супермаркети, ТРЦ Караван, тощо. Поблизу легендарний Куренівський пташиний ринок, Березовий гай. Зручне транспорте сполучення, до чотирьох станцій метро від 7 до 15 хвилин, зупинка місцевоі електрички ст Вишгородська, знаходиться на відстані 5 хв не поспішаючи.

Продажа 1к квартиры Мукачевская 8 Оболонский район Правый берег

Продам квартиру на мукачевской 6 срочно . Метро в 15 минутах ( минская, оболонь, Петровка) Возле дома продуктовые магазины , аптека , Сильпо . Хорошая развязка в любые стороны города Номер телефона дам в ЛС

власник
Продам квартиру на мукачевской 6 от хозяина 30кв/м СРОЧНО!!

Житлові комплекси у Київ