Хочете купити недорого 2-кімнатну квартиру в Чернігові? Продаж! Один з найкращих районів міста - Льотна! Стан - заходь і ЖИВИ. КРУТЕ планування: 2 роздільні кімнати, коридор, простора кухня 7м2, роздільний санвузол. Є комірка для речей. Балкон з видом у тихий двір! Вікна м/п. УКОМПЛЕКТОВАНА! Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК майбутньому господарю! Є бойлер! Цегляний будинок - чешка. Квартира тепла та затишна, не кутова. Вікна м/п. У пішій доступності магазини, ринок , школа, дитсадки, зупинки транспорту, дитячі та спортивні майданчики та інше.

Мстиславська вул., 130А

Выгодное предложение!!! Свет не отключают Продам 3 комнатную квартиру на 1 этаже 9 этажного дома серии ЧН по ул. Мстиславская, 58. ( школа 19 ). Квартира продается с мебелью и техникой. Утеплена с наружи, сделан свой погреб под лоджией. Отличная планировка : три раздельный комнаты, две лоджии, квадратный хол, кухня 9м2, раздельный санузел. Рассмотрим оформление под СЕРТИФИКАТ. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Мстиславська вул., 58

Продам 1-но комнатную квартиру по ул. Мстиславская 171, р-н Летная, Боевая. Находится на выгодном 2-ом этаже 5-ти этажного дома, не угловая, очень теплая. Общая площадь 31м2, комната 17м2, кухня 6м2, санузел раздельный, есть гардеробная. В квартире сделан ремонт, состояние заходи и живи. Все окна металлопластиковые, замены радиаторы, сантехника, новые входные двери. На все коммуникации установлены счетчики, небольшие коммунальные платежи. Продажа со всей мебелью и техникой. В квартире нет зарегистрированных. Хорошее месторасположение,все необходимое в шаговой доступности, школа, садики ,магазины, рынок, остановки общественного транспорта, лес и река. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Мстиславська вул., 171
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира підходить під програму єВідновлення (сертифікат)! Пропонуеться на продаж чотирьохкімнатна квартира в центральній частині міста Чернігова!! Загальна площа 91,6м2, житлова 55,1м2, (17,3 м2,12,5 м2, 12,6 м2, 12,7 м2) кухня 8,4 м2,2, хол 8,9м2. Розташована на 1- му поверсі, матеріал будівництва- панель, середина будинку. Кімнати окремі, санвузол окремий, встановлені лічильники на воду та світло, загальний тепловий на будинок. В квартирі є льох під балконом, дві лоджії та бойлер. Стан квартири на фото, тамбур на двох з сусідом. - У пішому доступі школи, дитячі садочки, лікарні, банки та все необхідне для комфортного проживання - Зупинки міського транспорту, ЦУМ, парк, заклади харчування. Для огляду телефонуйте в зручний для Вас час- не зволікайте!

Мстиславська вул., 52

Продаж 1-кімнатної квартири (чешки) в чудовому районі м.Чернігів! Розташована на 4 поверсі, в середині цегляного будинку. Має дуже гарне планування! Загальна площа квартири 39.3 м². Велика кімната 19.1 м² з виходом на балкон. Простора кухня 8 м². Санвузол сумісний. Також є компактна комірчина та чималий коридор. Частково в квартирі замінені вікна на металопластикові. Є лічильники на воду та електроенергію! При продажі деякі меблі залишаться. Квартира повністю готова до продажу! Прописаних немає. Місцерозташування дуже вдале, вул. Мстиславська, район Бойової, Льотної. Зовсім поряд Ялівщина, річка. Поряд приватний сектор, дуже спокійно та затишно. В пішій доступності зупинки, супермаркети, школи та садочки, ринок, кафе та все необхідне. Телефонуйте, з задоволенням організую перегляд та більш детально розкажу все по квартирі!

Мстиславська, 169

!!! Продаж 1но кімнатної квартири по вул.Мстиславській, буд.50 Квартира 39,5м2 загальної площі, знаходиться на 3му поверсі 8ми панельного будинку. Не кутова. 8.4м2 - простора кухня. Квартира під Ваш ремонт, не потрібно робити демонтаж. Гардеробна. Ванна та санвузол окремо.. Замінені сантехнічні труби. Лічильники на воду, світло, загальнобудинковий лічильник. Частково замінені вікна на металопластикові (крім кухні). Привітні сусіди, охайний під`їзд. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, аптеки, магазини, парк, приватні медичні центри, ЦУМ. Гарна транспортна розв`язка, можна доїхати в будь-яку частину міста.

Мстиславська вул., 50

Продам 3х кімнатну квартиру в центрі міста , район Прогрессу по вул.Мстиславській в престижному цегляному 5 поверхневому будинку.Квартира загальною площею 84,6 м2, кухня 9,6 м2, з гарним ремонтом, продається з усіма меблями і технікою. Встановлені м/п вікна та нові броньовані двері, санвузол великий сумісний, є лічильники на воду, підʼїзд доглянутий. Гарне місцєрозташування, все поряд : зупинка, магазини, аптеки, відділення банку,дитсадок, школа. За всіма питаннями або домовитися про перегляд набирайте за т.0631782080. Можу скинути відео квартири.

Мстиславська вул., 33

Продаж 3кімнатної квартири в самому центрі міста, по вул. Мстиславська 38. Квартира розташована на 2му поверсі 9ти поверхового будинку. Площа квартири 61,9м2. Стан квартири - житловий. Площа кухні 9,4м2; Площа кімнат: 17м2, 12,4м2, 7,2м2. Частково м/п вікна ( кухня, вітальня, двері на балкон). Дві лоджії, одна -велика кутова. Столярка - дерево. Підлога у вітальні - гарний ламінат. Залишаються меблі ( за домовленістю). Ціна 47000 у.о. 0689722002 Інна Миколаївна

Мстиславська вул., 38

Пропонуємо Вашій увазі трикімнатну квартиру в центрі міста, вул. Мстиславська. Чудове розташування будинку буде цінне для тих, кому важливо, щоб вся ключова інфраструктура міста була поруч, а також для тих, в кого є діти та є привʼязка до 19 школи, бо її видно з вікон цієї квартири! Квартира в середині будинку на 7 поверсі 9-ти поверхівки. Тепла, суха, світла. Стан квартири повністю підпадає під гасло «заїхав та живи»! Пластикове скління по всій квартирі, окрім однієї лоджії. Лінолеум на підлозі, акуратні світлі шпалери. За Вашим бажанням меблі та наявна техніка можуть бути залишені. Окремі кімнати, кухня 9 м кв, просторий, квадратний хол, додасть всім мешканцям комфортного проживання! Дзвоніть! Це дійсно гарний варіант для придбання! На даному номері прикріплені всі зручні месенджери для спілкування. RIDNA компанія нерухомості.

Мстиславська вул., 58

Продаж 3кімнатної квартири в новобудові. (р-н Масани) ціна 2365000 грн. - 8 поверх Будинок зданий - підходить під кредитування Єоселя та програму Євідновлення - різні варіанти квартир. - Велика кухня , кімнати на 2 сторони будинку - Панорамні вікна , всі кімнати розздільно - Автономне опалення, гідроізоляція с.в. - 2 балкони з вітражними вікнами , зручне планування Житловий комплекс Незалежність -, це молодий комплекс будинків з внутрішним двором відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: парк , тц , ринок , магазини , кафе , спорт зал та ін. гарна транспортна розвязка - поруч зупинка та автостоянка. За деталями та показом звертайтесь за адресою Мстиславська 18 АН Благострой Олександр 06******31

Продам квартиу в новобудові - 3 кімнати

Продаж 3-х кімнатної квартири серії ЧН, в самому центрі міста, на вулиці Мстиславська,79. Розташована на 3-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку . Не кутова, середина будинку. Площею - 70 м2. Кухня - 8,6 м2. Три роздільні кімнати площею - 12,5 м2/ 12,6 м2/ 17,0 м2. Дві лоджії- 1,8 м2/ 1,9 м2. Локація квартири- найкрутіша: - Садочок #1, прямо в дворі; - Школа # 19, за дві хвилини ходу. - ТРЦ та супермаркети зовсім поряд. Для перегляду квартири , телефонуйте! Ключі на руках!

Продаж 3-х кімнатної квартири в центрі міста на вул.  Мстиславській

Продаж 2х кім. квартири загальною площею 51,2 м2 кухня 7,5 м2 зал 17 м2 спальня 12 балкон 3м2 Квартира розташована на 7 поверсі Зроблено косметичний ремонт Замінено сві вікна на М\п ремонт на кухні, в кімнатах та санвузлі Залишається вбудована кухня зацікавив варіант телефонуйте зрадістю покажемо АН Благострой м. Чернігів вул. Мстиславська 18

Продаж 2х кім. квартири вул. Земська

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові з ремонтом ціна 1244100грн 11 поверх Загальна площа 42,9 м2, кухня 16.5 м2, кімната 19 м2 *Вибір різних варіантів та планувань Квартира після ремонту 2024 , м/п вікна , якісні вхідні двері - автономне опалення + бойлер - стіни шпалери з можливістю фарбування - підлога ламінат , ванна – плитка - наяжна стеля , лед освітлення Сучасний ліфт та підїзд , дитяча площадка , парковка *Программи Єоселя , Євідновлення Мстиславська 18 АН Благострой За деталями 0677731*31 Олександр

В продаж 1 кімнатна квартира - новобудова з ремонтом

Продам двокімнатну квартиру під ремонт Пропонується до продажу двокімнатна квартира за адресою: вулиця Мстиславська, 175, Чернігів, Деснянський район. Квартира розташована на 5 поверсі п’ятиповерхового будинку. Основні характеристики: - **Загальна площа:** 48,8 м² - **Кімнати:** роздільні (16,0 м² та 17,3 м²) - **Кухня:** 5,8 м² - **Санвузол:** роздільний - **Балкони:** 2 Квартира повністю під ремонт, що дає вам можливість оформити інтер’єр на свій смак. Поруч є магазини, аптеки, зупинки транспорту. Це чудовий варіант для інвестиції або облаштування комфортного житла. Звертайтеся для детальнішої інформації та перегляду! --- Якщо потрібно щось змінити, повідомте!

Продається 2-х кімнатна квартира в Череігові

Продам 2 кімнатну квартиру - спальний р-н пр.Левка Лук яненко ціна 25500 у.о. Жилий стан , 3 поверх Загальна площа 45 кв.м., кімната 17,5 та 15.7 кв.м., кухня 6 кв.м. - Стан дозволяє заїхати та жити або здавати в оренду - Сучасні вікно в спальній , можливо зробити гардеробну - Вікна виходять на 2 сторони , дитячий майданчик Тихий двір , сучасний спортивний майданчик , поруч школа та садочок Зупинки транспорту та магазини аптеки кафе в 3 хвилинах Поруч бібліотека, школа мистецтв , ринок , 2га лінія проспекту За детальною інформацією звертайтесь Мстиславська 18 АН Благострой 06******31 Олександо

Продаж 2  кымнатноъ квартири   р-н Левка Лук"яненко

Продаж 3 кімнатної квартири в центральній частині міста по вулиці Мстиславська 50. Гарне зручне розташування будинку, поряд дитячий садок #1,в шаговій доступності школа#1,супермаркети АТБ, Сільпо,ринок Центральний, ресторани та кавярні. Парк відпочинку з дитячими майданчиками та гарна транспортна розвʼязка. Квартира готова до продажу, укомплектована меблями та технікою. Сан вузол з Теплою підлогою, є балкон та лоджія з гарним краєвидом. Більше фото в особисті повідомлення.

Продаж 3 к квартира р-н Мегацентра

Продаж 3х кімнатної квартири по вул.Мстиславська ,56 3/9 панельний будинок Стан квартири житловий. Гарна інфраструктура поряд дитячі садочки, середня школа #19, ТРЦ «ЦУМ», зупинки громадського транспорту. В будинку не вимикають світло !!!! Телефонуйте , домовимось про перегляд

Продаж 3х кім Мстиславська , 56

Пропонуємо Вашій увазі варіант однокімнатноі квартири в центрі міста. Квартира на першому поверсі, в середині будинку, вікна у двір. Будинок в самому центрі, але подалі від активноі проіздної частини. До Ваших послуг ЦУМ, центральний ринок, лікарні, парковки, магазини, супермаркети, школа 19 одразу за будинком, для тих, кому це важливо та всі ключові місця інфраструктури міста. Квартира в житловому стані, що дасть Вам змогу одразу заїхати і жити. Комфортного проживання додасть гардеробна та наявність погребу на лоджіі. Вмістка кухня 9 м.кв та простора кімната також додасть зручності. Тамбур на дві квартири, найкращі сусіди, чистий підʼїзд, охайний двір. Дзвоніть! Домовляйтеся на перегляд та відчуйте всі переваги проживання в центрі міста вже сьогодні!

Мстиславская улица, 56, Деснянский, Чернигов, Черниговская 29000.0 USD

Продаж 2- во кімнатної квартири в центрі міста, на вулиці Мстиславській, (район ТРЦ ЦУМ). Розташована на 5- му поверсі з 9- ти. Будинок панельний. Не кутова. Площею - 49 м2. Кухня- студія - 18, 4 м2. Кімната - 17, 4 м2. Ванна та туалет- сумісні. При продажу в квартирі лишаються меблі та техніка. За більш детальною інформацією, телефонуйте!

вулиця Мстиславська, 40, Центр, Чернигов, Черниговская 49900.0 USD

У продажі світла 3-кімнатна квартира в одній з найкращих локацій Чернігова- Центр міста, вул. Мстиславська 1. Зручне планування : 3 окремі кімнати, простора кухня, великий квадратний хол, дві лоджІї; 2. Вигідний 2 поверх 9-поверхового будинку; 3. Охайний стан квартири для того, щоб заїхати і жити; 4, Тихий двір з дитячим майданчиком, охайний підїзд, привітні сусіди; 5, Чудова транспортна розвязка: можна швидко доїхати до будь-якої точки міста. Поряд зупинка громадського транспорту. 6. Розвинутий район, є все у кроковій доступності: торговий центр, магазини, відділення банків та пошти аптеки, школа, дітсадки, кафе, кавярні та багато чого іншого! Документи готові до продажу. Квартира без боргів та обтяжень. Для огляду у зручний для Вас час - телефонуйте і не зволікайте!

Продаж 3-кімнатної квартири 75 м2 Центр! S

Продається простора квартира в зручній центральній локації Чернігова (вул. Мстиславська) Головні переваги : - простора квадратна кухня; - ремонт в санвузлі; - гаряча вода ніколи не відключалася ; - тихий центр міста із зручною інфраструктурою !!! Лишаються меблі ! При бажанні можна зайти і відразу жити, або зробити новий ремонт за своїм смаком ! Телефонуйте та приходьте на перегляд, щоб самим переконатись. Квартира підходить як для власного проживання так і для здачі в аренду ! По документах повністю готова до продажу. Телефонуйте : 06*********65.

СВІТЛО НЕ ВІДКЛЮЧАЮТЬ !!! Продаж 1-кімн. кв-ри в центрі Чернігова.

Супер предложение! Продажа с мебелью и техникой! Продам 1 комнатную квартиру в центре Чернигова по улице Мстиславская, 3 этаж 9-ти этажного дома, - свежий евроремонт - вся необходииая мебель -техника: -двухкамерный холодильник, -телевизор, -стиральная машина -счетчики на гарячую, холодную воду, -счетчик света - лоджия застеклена -WI-FI интернет Продажа с мебелью и техникой! Готова под жилье либо под аренду! Цена 38000$ Т. 05*********17 09*********42

Продам квартиру в центре свежий ремонт мебель техника

Продаж 3 кімнатної квартири в Центрі м. Чернігів по вул. Мстиславскій на перехресті з проспектом перемоги поряд магазин Прогрес, в будинку магазин Казанова та Оптика. Будинок 2003 року. В квартирі індивідуальний лічильник на тепло, та діючий камін. Загальна площа квартири - 90,7 кв.м. Камінна зала - 38,1 кв.м. Кухня їдальня - 20,7 кв.м. Спальні - 12,7 та 11,3 кв.м. В квартирі хоч і давно, але був зроблений якісний ремонт. Міжкімнатні двері натуральне дерево. Підлога ламінат австрійський 33 класу. Вікна металопластикові Rehau. Подвійні вхідні двері броньовані. На стінах шпалери, при бажанні можна переклеїти за невеликі кошти, та актуалізувати дизайн. Третій (середній) поверх, в малоквартирному низькоповерховому будинку в Центрі міста - завжди актуальні на ринку. Розташування говорить само за себе. Все під рукою. Легко обходитися без авто. Окрім магазинів, супермаркетів та Центрального ринку, в пішій доступності парки, річка, площа, історична частина міста. Для діток поряд 1,3 школи, приватні дитячі заклади, дитячі садки, та різноманітні дошкільні заклади. Двір під відеонаглядом, не проїздний, майже закритого типу. Поряд немає обʼєктів інфраструктури, державних установ, та військових обʼєктів - це безпечно. Ціна 89900. Всі меблі та техніка яку ви бачити на фото - в подарунок. Для перегляду телефонуйте за номер в оголошенні.

3 кімнатна квартира Центр, Мстиславська, лічильник тепла, ремонт

Продаётся однокомнатная квартира в центре города ( улица "Мстиславская" , за ЦУМом ) . Очень хорошее расположение - рядом супермаркеты , школа , детский сад , хорошая транспортная развязка . Тихое место вдали от проезжей части . Второй этаж девятиэтажного панельного дома . Квартира не угловая . Просторная кухня , большая комната , раздельный санузел . Обычное жилое состояние . Цена - $ 25000 Подробности - по телефону .

Продаётся однокомнатная квартира

Географія Чернігів