Продам квартиру економ-класу в ЖК "Grand Villas" від власника, на межі між Ворзелем та с.Михайлівка-Рубежівка (напроти санаторію Україна), на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Закрита територія. Площа 35,0 кв.м. Висота стелі 4,12 м. Будинок зданий в експлуатацію, документи на право власності в наявності. В квартирі виконано чорнові роботи: стяжка (в т.ч. теплі поли), розводка опалення, електрики (в т.ч. вбудований розподільний щит), труб водопостачання, збільшено площу лоджії. Є можливість вільного планування. Вартість 19 500 у.е., можливо також в гривні по реальному курсу на день продажу, або із розтермінуванням із подальшим оформленням права власності після остаточного розрахунку. Підходить під є-Оселю (за домовленістю). Реальному покупцеві реальний торг, посередникам прохання не турбувати.

власник
можливий продаж по єОселя
Чубинського, 11

В продажі Євро двокімнатна квартира с.Михайлівка - Рубежівка, ЖК Grand Villas Закрита територія до ЖК, зі шлагбаумом на в’їзді та охороною 24/7 На території є магазин, кав‘ярня, дитячі та спортивні майданчики. Площа квартири 40.8 м2 + дві кімнати на мансарді по 9 м2 Поверх 5/5 Квартира на електриці 8,5 Квт, тариф житловий. В квартирі виконана штукатурка, стяжка, розводка опалення, розводка електрики, траси під кондиціонер Ціна 23 500$ БЕЗ КОМІСІЇ для покупців! Дзвоніть 09*********91 - Ірина Відповім на питання, покажу квартиру в зручний для Вас час)

Эвро двокімнатна квартира 40,8 кв.м в ЖК Grand Villas

Великий вибір квартир в мальовничому місці с.Михайлівка-Рубежівка На вибір є 1к, 2к, 3к та дворівневі квартири Сучасний житловий комплекс, поряд ліс Закрита територія, низькоповерхова забудова Будуємо з червоної цегли, тому дуже теплі будинки, що значно економить комунальні платежі Індивідуальне опалення - газ. Є розтермінування .

Продам 1 к квартиру 650$ за м2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2х кімнатна квартира в с.Михайловка-Рубежівка 15км від Киева (Бучанський район),ремонт ,меблі,індивідуальне опалення ,в ценрі ,поряд школа ,садочок,пошта,сільрада,43.3 кв.м

власник
2х кімнатна квартира

Якщо обирати район для життя, то цей один з найкращих! В пішому доступі до будинку розташовані: - школа/садочок, - магазини Фора, Новус, АТБ, - зупинки маршруток 423, 422, 420 та 99 і 399, - сімейна амбулаторія, - залізнична станція, - ринок. Площа квартири 35м² Поверх 8/9 При продажу все, що на фото залишається. Будинок енергозберігаючий, бо утеплений. Санвузол роздільний. Встановлено ванну. Низькі комунальні витрати на опалення взимку! Вартість 33000$ Оформлення мінімальне 2%. Прописаних у квартирі нема. Телефонуйте, перегляд за домовленістю.

Доступна квартира з ремонтом в Бучі! Зручна транспортна розвязка!

Купіть квартиру в будинку де: - живуть приємні не байдужі сусіди, які підтримають один одного. - паркують своє авто на закритій території комплексу і зранку з ним все добре, - ходять до магазину Фора чи Новус рівно 3 хвилини, бо магазини поряд, - платять тільки за використанні газ/електрика/вода. А вода присутня навіть при відсутності електрики, бо перший поверх і поряд водонапірна станція - їдуть в маршрутках на Київ та по Ірпеню сидячи, бо це одна з початкових зупинок на маршруті. - відпускають дітей до школи самих, бо школа розташована поруч з будинком. А тепер про квартиру: Площа 43.7м² Поверх 1/3 Індивідуальне опалення. Мінімальне оформлення. Телефонуйте, будемо сусідами! І тільки по цій квартирі МОЖЛИВИЙ ТОРГ !

Квартира з документами! Вже готова до ремонту

Продам дворівневу квартиру в смт.Михайлівка-Рубежівка, в ЖК закритого типу Grand Villas, де є на території садок, кафе, магазин, салон краси, місце для паркування, дитячі майданчики. в квартирі на першому поверсі розташовані: коридор, кухня, кімната 16 м2, санвузол; на другому поверсі спальня та невелика кімната (майстерня, гардеробна, дитяча). Опалення індивідуальне газове. Квартира в житловому стані, ремонт зроблений на половину. Квартира знаходиться в дуже мальовничій місцевосці, тиша, краса, вид з вікон гарний, будинки в ЖК цілі, не постраждали. Право власності більше 3 років (оформлення мінімальне), будинку всього 5 років. Біля ЖК є зупинка маршрутки, неподалік залізнична станція. Всі питання по телефону.

Продам 3к дворівневу квартиру в ЖК Grand Villas

Житловий комплекс GRAND VILLAS – це найкращий вибір для тих, хто мріє про власну квартиру у зеленому передмісті Києва. Акційна!! Однокімнатне планування квартири 45.2 м² в ЖК Гранд Віллас с.Михайлівка-Рубежівка вулиця Чубинського, 6 Загальна площа 45.2 м² Житлова площа 22 м² Площа кухні 10.1 м² Поверхи 1-5 Має закриту територію, три виїзди на Київ – через Житомирську, Варшавську та Новоірпінську траси. В безпосередній близькості- озера, сади, парки та санаторії, магазини, кафе та ресторани, а також обєкти соціальної значущості - школи, приватні та державні дитячі садки, спортивні установи, поліклініка та амбулаторія.

АКЦІЙНА!!!Однокімнатне планування квартири 45.2 м² в ЖК Гранд Віллас

Житловий комплекс GRAND VILLAS – це найкращий вибір для тих, хто мріє про власну квартиру у зеленому передмісті Києва. АКЦІЙНА !!!Однокімнатне планування квартири 33.7 м² в ЖК Гранд Віллас с.Михайлівка-Рубежівка вулиця Чубинського, 6 Загальна площа 33.7 м² Житлова площа 8.6 м² Площа кухні 10.6 м² Поверхи 1-5 Має закриту територію, три виїзди на Київ – через Житомирську, Варшавську та Новоірпінську траси. В безпосередній близькості- озера, сади, парки та санаторії, магазини, кафе та ресторани, а також обєкти соціальної значущості - школи, приватні та державні дитячі садки, спортивні установи, поліклініка та амбулаторія.

АКЦІЙНА!!!Однокімнатне планування квартири 33.7 м² в ЖК Гранд Віллас

Житлові комплекси у Михайлівка-Рубежівка

Географія Михайлівка-Рубежівка