Продам 1-к квартиру по вул.Пироженка 11, 1 поверх, окремий вхід з вулиці. Площа 23 м.кв, висота потолків у кімнаті 3,1. Потребує ремонту. Розвинена інфраструктура, 1хв зупинка, неподалік школа, ліцей, стадіон, парк. Власник.

власник
Продам 1-к квартиру, можливо під Комерцію

Зважившись на купівлю житлової нерухомості, необхідно серйозно поставитись до питання вибору населеного пункту і квартири в зданій новобудові від забудовника чи квадратних метрів від господаря. Якщо близькість Києва не є пріоритетом, можна купити житло в Миронівці на вторинному ринку. Тут вторинне житло коштує досить дешево, якщо порівнювати з містами, наближеними до столиці. Крім того, є можливість купівлі квадратних метрів у розстрочку.

Продаж квартир у Миронівці: ціни, транспортне сполучення, інфраструктура

Місто Київської області й адміністративний центр Миронівського району приваблює багатьох покупців нерухомості.

Незважаючи на те, що місто досить велике, ті, хто хоче купити квартири в Миронівці, зрадіють доступності місцевого житла. Тут зовсім неважко знайти і недорого купити однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнтані або 5-кімнатні квартири. Саме завдяки привабливим цінам на нерухомість продаж житла в Миронівці на вторинному ринку ведеться досить активно також серед столичних жителів, які хочуть переїхати в передмістя.

Транспортне сполучення

Відстань від Миронівки до об’єктів у центрі столиці – 105 км. Якщо купити житло в Миронівці, на роботу до Києва їздити буде проблематично і з фінансової точки зору, і по часу. Для пошуку роботи можна розглядати саму Миронівку або Богуслав (у 17 км), Кагарлик (у 30 км), Канів (у 41 км).

Якщо продажем житла в Миронівці зацікавляться ті, хто планує працювати в столиці, їм варто знати, що звідси до Києва їздять автобуси декілька разів на день. Кінцева зупинка – станція метро «Видубичі».

У місті є своя залізнична станція. Розклад по ній включає 34 поїзди далекого прямування і 21 приміський електропоїзд. Ті, хто бажає купити житло в Миронівці, за 1,5 години зможуть доїхати до столиці такими поїздами: 962Ш Кіровоград-Київ і 076П Кривий Ріг-Київ. Електрички коштують дешевше, але їдуть довше – 2-3 години.

Інфраструктура

На території міста функціонує досить багато великих підприємств, які забезпечують мешканців робочими місцями. Серед них маслозавод, хлібозавод, цукровий, ремонтний і асфальтобетонний заводи.

Продаж квартир у Миронівці на вторинному ринку активно ведеться також за рахунок розвиненої інфраструктури. Тут є:

  • школи;
  • декілька дитячих садочків;
  • магазини;
  • аптеки;
  • банки;
  • районна лікарня і поліклініка;
  • пошта.

Тих, хто захоче тут купити квартиру, Миронівка порадує мальовничою природою. Крім великої кількості зелених насаджень, у місті є 2 ріки – Росава і Бутеня.

Продаж житла в Миронівці через юридичну особу

Тим, хто обирає, де і у кого купити квартиру в Миронівці, вторинний ринок може запропонувати такі варіанти житла, де власником є юридична особа.

У даному випадку у продавця повинні бути наступні документи:

  • правовстановлюючі документи на вторинне житло;
  • оригінал свідоцтва про держану реєстрацію юридичної особи;
  • устав підприємства (копія);
  • протокол зборів засновників щодо продажу квартири (у ньому повинні бути вказані вартість об’єкту на продаж (в т.ч. НДС) і посадова особа, якій було довірено підписання договору купівлі-продажу);
  • довіреність на продаж квартири, яка була завірена у нотаріуса;
  • документ, що підтверджує повноваження керівника (якщо угоду купівлі-продажу підписує саме він);
  • оригінал довідки Державного Комітету статистики щодо внесення підприємства в Єдиний державний реєстр підприємств і організацій України.

Якщо потрібен терміновий продаж квартир у Миронівці, вторинний ринок запропонує вам чимало варіантів без посередників. Аби не витрачати час на десятки сайтів, вивчайте оголошення з нашим пошуковим ресурсом ЛУН. Велика кількість квартир пропонується з ремонтом, а оголошення найчастіше розміщуються з фото і детальною інформацією, що включає розташування будинку, поверх, стан кімнат (вітальні, кухні, спальні), планування житла, можливість купівлі в кредит чи з розтермінуванням, контактні дані хазяїна. Таким чином, Flatfy від ЛУН допоможе швидко визначитись з вибором найкращої квартири Миронівки і купити її по доступній ціні.