ID Обєкта : 2Q48549 У продажу 1 кімн.кв. за адресою вул. Миру 3, ЖК Мира 3. Поверх 6/9. Площа 67 кв.м. Будівельний стан. До метро Індустріальна – 5 хвилин пішки, до метро Тракторний завод – 10 хвилин пішки. Квартира з отриманими документами (не переуступка). Можливий продаж за програмою єОселя, єВідновлення. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Миру пров., 3

Продається тепла і затишна двокімнатна квартира всього в 5 хв пішки від ст.м. Масельського (пров.Миру 6), біля 119 школи. Квартира розташована на 9 поверсі кооперативного будинку, з вікна відкривається чудовий краєвид на парковку зону. Будинок має технічний поверх, дах надійно перекритий. Підїзд має електричний замок, 1 пасажирський ліфт. Чудові дружні сусіди, чистий поверх з ремонтом. Квартира має просторий квадратний коридор, 2 окремі кімнати 9 та 18 кв.м., кухня 6 кВ.м., роздільний санвузол та величезну двоповерхову комору. На підлозі паркет у кімнатах та коридорі. Квартира має зовнішнє та внутрішнє утеплення, облаштований балкон з ремонтом, МП вікна, надійні металеві двері у квартиру та у тамбур. Можливий адекватний торг.

Миру пров., 6

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-917-635-LX. Пропонуємо купити 2 кімнатну квартиру біля станції метро ім.Масельского по пров.Миру,6. У квартирі зроблений капітальний ремонт з заміною електрики, стояків, труб, батарей, вхідних дверей. Вікна металопластикові, є бойлер, кондиціонер та газова поверхня. В санвузлі та на кухні -плитка, в кімнатах -лінолеум, нові вбудовані меблі на кухні. Квартира розташована на 9 поверсі 9 поверхового будинку. Ремонт криші був проведений у 2021 році. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час.

2-к, Мира пер., 6, Масельского, р-н ст. метро
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Впервые в продаже однокомнатная на 3 этаже возле метро Масельского. Дворец бракосочетания рядом) Чистейшая ухоженная, светлая квартира с хорошей энергетикой. Фото соответствуют. Очень красивый балкон. Счетчики газа, воды, света. ЭЛЕКТРИЧЕСТВО ЕСТЬ ВСЕГДА. Хорошие соседи. Кирпичный дом. 20тыс Сотрудничаю.

Мира переулок, 2, Индустриальный, Харьков, Харьковская 20000.0 USD

Продається однокімнатна квартира біля станції метро Масельського, всього 7 хвилин пішки (провулок Миру). Квартира розташована на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Зроблений косметичний ремонт, квартира тепла і дуже світла, що створює затишок і комфорт для проживання. Поруч розташовані магазини, дитячий садок, гімназія та парк, що робить це місце ідеальним для життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте для деталей і перегляду вже сьогодні!

Продам 1 к. квартира пер. Мира, м. Масельского. ХТЗ. Косметика. Газ

Впервые в продаже! 1 комнатная квартира возле метро Масельского, Переулок Мира Квартира расположена на 3 этаже/ 5 этажного дома. Квартира без ремонта. Очень теплая. Зеленый двор. Свободна, документы готовы. Идеальное месторасположение- в шаговой доступности метро, магазины, остановка транспорта. Звоните- о просмотре договоримся в удобное для Вас время.

1 комнатная квартира возле метро Масельского, свободна

ЖК в городе Харьков