Продається затишна 2-х кімнатна квартира, в центрі м. Мена, площею 50.4 кв.м.. За адресою Чернігівський шлях 8. Четвертий поверх самої нової пятиповерхівки. Вікна виходять в сторону центра міста на сонячну сторону. Встановлені металопластикові вікна, та балконні двері, замінені радіатори опалення. В квартирі зроблений капітальний ремонт, по всій квартирі повністю замінена електропроводка, в санвузлі та на кухні замінені труби на сучасні. Вирівнянні стіни, підлога, на підлозі якісна німецька плитка, стелі з гіпсокартону. В коридорі дизайнерська стеля. Загальна площа квартири 50.4 кв.м, не кутова, знаходиться в центрі будинку, що зекономить вам кошти на опалення. Є балкон, підвал. Квартира дуже тепла то сонячна. Гарні сусіди. Чистий та охайний підїзд. Встановлені лічильники на газ та воду. в будинку є ОСББ. Підведено оптоволоконний Інтернет, супутникове телебачення. Покупцю залишається: кондиціонер, бойлер, вбудована кухня, газова плита, пральна машина, два нових дивана, шафа-купе, передпокій. В 100 метрах супермаркет АТБ, аптека, зупинка на Чернігів. Поруч Нова Пошта, школа, центр міста. Квартира не потребує жодних вкладень та ремонту. Заходьте та Живіть! Під будинком парковка для авто. Єдиний власник, документи на руках. Реальному покупцю - розумний торг. Телефонуйте прямо зараз. Одна з найкращих пропозиції у місті. 06*********50 Олександр.

власник
2-х Кімнатна квартира

Продается 2-комнатная квартира в районе ж/д вокзала. Индивидидуальное газовое отопление, 3х-камерные стеклопакеты, высокие потолки. Современные пластиковые трубы под водопровод и канализацию. Имеется также кладовка, погреб и 2 сарая.

власник
2-комнатная квартира

Продам 2-х кімнатну квартиру Центр Мени в затишному місті 1. Власне подвіря, земельна ділянка, господарчі приміщення, погреб, місце для барбекю; 2. Загальна площа 54,6 м2, дві кімнати прохідні, величезна вітальня, спальня + кухня 10,3 м2; 3. Житловий стан, висока стеля, теплий будинок, с/вузол в квартирі, є душова кабінка; 4. Газаве індивідуальне опалення, 2-х контурний котел + додатково бойлер; Гарний варіант для життя або дачі Інфраструктура: 5 хв, садочок, школа, супермаркет, зупинка громадського транспорту, поштове відділення все в пішій доступності Документи готові Дзвоніть, з радістю організую показ

Простора 2-во кімнатна квартира в ЦЕНТРІ м.Мена/SZ