Прохання до посередників не турбувати. До вашої уваги однокімнатна квартира в центрі Сихівського району міста Львів. Квартира знаходиться на вулиці А. Манастирського 3А на другому поверсі дев’ятиповерхового будинку, з висотою приміщення 2,62 м та загальною площею-38,9 кв. м., житловою кімнатою 20,1 кв.м., кухнею 7,4 кв.м. з виходом на лоджію 1,8 кв.м., ванною кімнатою 3,4 кв.м. та коридором 3,1 кв.м. Добре транспортне сполучення збудь-якою точкою міста. Поруч школи, дитячі садочки, парк, ринки, кінотеатр, спортзал з басейном, церкви, поліклініки, банки. Гарна транспортна розв’язка для виїзду на об’їзду дорогу, або до центру міста. Доброзичливі сусіди, є ОСББ. Гарний житловий стан, косметичний ремонт, централізоване опаленні та гаряча вода. Продається разом із технікою та меблями. Прохання дзвонити на месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Skype. Фізичний перегляд виключно за домовленістю.

владелец
Манастирського вул., 3А

Код об`єкта: 317997. АН "Атланта".Пропонуємо на продаж велику простору трикімнатну квартиру в новобудові по вул. Манастирського .Будино було збудовано в 2007 році. Утеплений .Індивідуальне опалення.Квартира дворівнева. Площа квартири 124 м2. Два санвузли.На першому рівні вхідна група, велика кухня 15, 2 м2, кімната ізольована - 22м2, санвузол, на другому рівні знаходяться дві ізольовані просторі кімнати , санвузол , кладова для зберігання речей. Окремо до квартири ще є кладова між поверхами.Все продумано для комфортного життя. Родзинкою квартири є своя сауна.Кладова між поверхами.Підїзд чистий, охайний , добрі сусіди.Благоустрій та прибудинкова територія озеленена та в доглянутому стані.Гарна локація, поруч школи, садочки, супермаркети, ринок, аптеки, лісопарк для прогулянок.Запрошую на оглядКод 317997

ул. Манастырского, 2, Сыховский, Львов, Львовская 120000.0 USD

Новобудова 1009р. (інтергалбуд). Квартира в двох рівнях з ІО , кухня-студія , два санвузли, сауна, камін. Дорогий ,якісний ремонт. Продається з усіма меблями та побутовою технікою, Засклеий балкон та лоджія. В ціну не входить паркінг на два ато з воротами та стоком води.Торг.

ПРОДАЖ. вул. Манастирського А.,СИХІВ 4 кімн.Новобудова.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здана та заселена новобудова, 0_цикл,інд.опал,чистова стяжка, штукатурка, радіатори, дві лоджії. Є підземний паркінг за окрему оплату.

Продам 3 кім квартиру Манастирського

Продаж однокімнатної квартири вул. Манастирського новобудова цегляний будинок, поверх перший високий, Загально площа 50,м.кв, житлова 22,5м.кв., кухня 16м.кв не кутова, з ремонтом, будинкове опелення, залишається вмонтована кухня, шафа купе, є всі лічильники, балкон з кухні, підігрів підлогі по всій квартирі, броньовані двері. Вільна продаж Торг

Продаж 1к.кв-ри вул.Манастирського новобуд з ремонтом 67000дол.СШАторг