Продаж 3-и кімн. кв-ри з новим, свіжим ремонтом вул. Майорівка (р-н вул. Медової Печери, Пасічної), чеський проект, правильне і гарне планування, 4/9ц., пл. 62/35/10 м кв., всі кімнати ізольовані, санвузол окремо, ванна, балкон з вітальні, лоджія 8 м кв., незасклені, на підлозі постелений ламінат, поміняні сантехніка, встановлений бойлер, лічильники на воду, електрика, міжкімнатні двері, вікна м/п, все зроблено якісними матеріалами, в сірих тонах, опалення центральне, квартира не кутова. Без меблів. Ціна – 75000 у.о. Без СП Помешкання вільне, лише продаж, жодних зареєстрованих осіб. Ключі на руках.

Майорівка вул., 36

Продається реальна 1-кімнатна квартира по вул.Майорівка (р-н Пасічної, Медової Печери), надзвичайно зелений тихий район, супер краєвид, вікна квартири на ліс, 9/9ц, 35/18/7, велика кімната з нішею, балкон з кімнати, санвузол суміжний, лічильники на газ, холодну і гарячу воду, квартира некутова. Стан хороший житловий, можливо треба оновити побілку. Квартира вільна, документи готові до продажу. Зареєстрованих немає. Продаж від ріелтора. Ключі, огляди за домовленістю.

Майоровка улица, 1, Майоровка, Львов, Львовская 36000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири по вул. Медової Печери - Майорівка, у Личаківському районі Обєкт реальний Є Фото чи Відео, на прохання перекину. У квартирі закінчений ремонт Супер локація, вся інфраструктура в пішому доступі, транспорт у всі напрямки Будинок Чешка (планування змінено) цегла (внутрішня), ліфт працює Квартира класичної площі 63 метр; кухня 9, кімнати 16; 8 та 12 ізольовані Ідеальний 4 поверх з 9 Східно західна сторона, квартира світла і тепла Зі спальні велика лоджія. З вітальні відкритий балкон Вигляд супер на парк, на місто Санвузол роздільний, (унітаз, бойлер, ванна, умивальник) Центральне опалення, місцева гаряча вода Всі лічильники Замінено все: сантехніка, електрика, вікна, двері (вхідні і міжкімнатні), ламінат, плитка Продаж квартири БЕЗ МЕБЛІВ, закінчений ремонт Документи чисті готові до продажу Вартість 76000$, для реального покупця можливий торг, все при огляді Пропозиція від АН

Майоровка улица, 3, Майоровка, Львов, Львовская 76000.0 USD

Житлові комплекси у Львів