Продаж 3-х кімнатної квартири на представницькому поверсі в будинку бізнес класу ЖК Silent Park Квартира з дуже гарним плануванням в дуже перспективному будинку, з трьома ізольованими кімнатами, роздільними санвузлами та величезною кухнею студією. Також з кожної кімнати є вихід на терасу площею 51,84 м² з виглядом на парк на східну, сонячну сторону. Переваги представницького поверху: електронний пропуск, піднятись на ваш поверх зможуть лише жителі представницького поверху Посилена міжповерхова шумоізоляція Висота стелі 3м Унікальний дизайн поверху І звичайно ж якість та безпека укомплектована дверима та замками преміум-класу! В ЖК Silent Park передбачені двори з дитячими та спортивними майданчиками між будинками, дворівневий підземний паркінг. В під’їздах будинку будуть дизайнерські холи від студії SAVYTSKYYdesign. А по локації будинок знаходиться на відстані 4-5хв машиною до ТРЦ Спартак. Телефонуйте, залюбки відповім на всі запитання та організую показ в зручний для Вас час !

Орлика Пилипа вул., 14

Продається чудова 3х кімнатна квартира на Величковського. Можливий продаж по єОселі. та соц. програмам. В квартирі маємо дві окремих кімнати та одну прохідну. Автономне газове опалення. Квартира була перепланована з двокімнатної. Завдяки плануванні ЖК. зроблена окрема дверь до ліфту та сходової клітки. (Табур) Висота стелі 2.8 м. Засклений балкон, який можна прибрати та розширити кімнату. Є відеогляд.

Величковського вул., 70А

Продаж квартири в новобудові по вулиці Яцкова. Площа 108/51.6/13.2 кв.м., 7/8 пов. Квартира у двох рівнях, дві ізольовані кімнати плюс кухня-вітальня. Якісний сучасний ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, два санвузла, гардеробна. Велика тераса із виглядом на центр міста. Ближній центр. Є два паркомісця на продаж до квартири. Ціна: 240 000 дол.

Яцкова Михайла вул., 13
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ПРОДАЮ Дворівневий пентхаус з власною великою терасою! Квартира з ремонтом, всі меблі залишаються при продажі. Автономне опалення в квартирі дозволить Вам регулювати температуру повітря. Дитяча кімната на верхньому рівні квартири оснащена підігрівом підлоги! На 1ому та на 2ому рівні є санвузли. Тераса довжиною в 9м з виглядом на Високий Замок! Будинок має свою закриту затишну територію з паркомісцями та дитячим майданчиком. Всі необхідні маркети та транспорт поруч з будинком. До найближчого ТЦ 10хв пішки. Без зайвих проблем від будинку можна добратися до центру міста та в будь-яку точку Львова! До центру Львова 5хв на авто та 15хв пішки від самого ЖК. Номер обєкта 338045 Вартість квартири 114.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку. Телефонуйте! 0666352669 - Ігор АН Атланта

возможна продажа по єОселя
Лінкольна Авраама вул., 6Б

Продаж 3-кім квартири по вул. Грінченка 12в Квартира з трьома ізольованими кімнатами які не межують одна з одною, з кухнею площею 10м2, двома санвузлами та двома лоджіями. Дуже практичне планування. Квартира в затишному районі, без шумних доріг, поруч садочок та школа. Також поруч багато різноманітних магазинів та зупинка громадського транспорту. За детальнішою інформацією телефонуйте!

Грінченка вул., 12в

Продаж 3-кім квартири по вул. Шевченка 66 в Польському будинку Квартира з трьома ізольованими кімнатами, просторою кухнею студією - площа 18.8 кв.м та суміжним санвузлом. Квартира з ремонтом в чудовій локації з розвиненою інфраструктурою, в дворі є великий паркінг та дитячий майданчик. Опалення індивідуальне газове. Є відеоогляд. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Шевченка, 66

Продаж квартири у новобудові по вулиці Шевченка (ЖК Семицвіт). Площа 87/43/19 кв.м., 5/10 пов. Дві кімнати плюс кухня-студія, два санвузли (з ванною та з душовою), два балкони. Якісний сучасний ремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Три кондиціонери, камʼяне покриття стільниці на кухні, фільтр на воду. Ніхто не проживав, щойно завершено ремонт. Ціна: 250 000 $

Шевченка вул., 60

Продаж 3 кім. квартири Вул. Лінкольна 45 Поверх 9/9. Площа 68,5/38,7/7,4 м2. Матеріал - цегла. Кімнати ізольовані. центральне опалення Санвузол роздільний(ванна). МПВ. Потребує ремонту. 2 засклені лоджії Над квартирою є велике тех-приміщення своє Ціна 65 000 $ Торг 📞Тел.: 068-61-75-567 Антон АН “Lviv Estate”

Лінкольна Авраама вул., 45

Пропоную на продаж 3-кімнатну квартиру на вулиці Під Голоском,17б. Загальна площа 71,2 м² Поверх11/11. Кухня 12.6 м²,та три кімнати 11.8 м² та 9.6 м² і 18.8 м² Опалення будинкове.Газу нема.Ліфт працює. Один з найкращих інфрастуктурних районів міста. Спорткомплекс "Спартак", супермаркети, транспорт. Покази по домовленості у зручний час. Ціна - 88000 $

Під Голоском вул., 17в

Продам 3х-кімнатну квартиру у місті Львів, пр. Вячеслава Чорновола 16Б, ЖК Авалон Гарне розташування, Ашан на Чарновола 20м , та до Оперного пішкі 15хв Квартира знаходиться на 3 му поверсі, 8-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 87,3 м.кв., кухня - 17 м.кв., три роздільні кімнати. Вікна у двір! опалення - індивідуальний котел газовий будинок зданий : в 2021 році документи : оформлено право власності. Квартира продається з кладовкою. Окремо є парковочне місце, ціна 21,000 дол в найкращому місці паркінгу. За потреби надаємо відеоогляд квартири, показуємо в любий час! Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 134,9 тисяч доларів , + Агентські послуги !

Чорновола Вячеслава просп., 16Б

Продам 3х-кімнатну квартиру у місті Львів, вул. Замарстинівська 53, ЖК Авалон що межую з Ашаном та Макдональдсом на Чорновола Гарне розташування, Ашан на Чарновола 20м , та до Оперного пішкі 15хв Квартира знаходиться на 3 му поверсі, 8-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 87,3 м.кв., кухня - 17 м.кв., три роздільні кімнати. Вікна у двір! опалення - індивідуальний котел газовий будинок зданий : в 2021 році документи : оформлено право власності. Квартира продається з кладовкою. Окремо є парковочне місце, ціна 21,000 дол в найкращому місці паркінгу. За потреби надаємо відеоогляд квартири, показуємо в любий час! Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 134,9 тисяч доларів , + Агентські послуги ! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-969-508.

Замарстинівська вул., 53

* ВЛАСНИК Квартира 70м2 750дол/м2 Ціна дешевше ніж в забудовника * * Світла квартира 70м2, яка має вікна на 3 сторони та гарний краєвид * ЖК комфорт класу, складається з одного монолітно-каркасного будинку на 1 підїзд зі стінами з цегли з утепленням * Розташований 7, 5км до Оперного Театру в оточенні зелені ( бічна вул Шевченка ), в межах пішої доступності озеро на Торфах * Гарна ціна 750дол/м2 52500дол (останні квартири такого планування забудовник продав по 780дол/м2 55000дол) *Вільне планування - 3 кімнати 19м2, 11м2 та 10м2, або 2 великі кімнати 19м2 та 21м2 * Кухня-вітальня 20м2 з панорамними вікнами * Ванна 6м2 з панорамним вікном та окремий туалет з коридору * Підземні та наземні паркинги * Зелена околиця * Власна економна котельня * Дитячий майданчик, зони відпочинку * По угоді здача в експлуатацію кінець 2024 року * Розвинута інфраструктура - дитячий садок, школа, спортивний майданчик, супермаркети, нова та укрпошта, рекреаційна зона, лісопарк, озеро, зупинки, жд станція.. * вул. Шевченка 300 (бічна)

Шевченка вул., 300

Продаж 3-кім. квартири у новобудові по вулиці Ковалика. Площа 95/51.3/13.3 кв.м., 5/16 пов. Якісний сучасний будинок, 0-й цикл. Зроблений підігрів підлоги, розведена електрика. Дуже зручне планування, ізольовані кімнати, два санвузла, балкон та простора кухня. Індивідуальне опалення, радіатори. Будинок повністю обжитий та заселений, є дитяча кімната, консьєрж, відеоспостереження, дитячий майданчик на території. Ціна: 105 000 $

Ковалика Професора вул., 1

Продається простора квартира в новобудові по вул. Під Голоском ЖК Голоські Кручі Можна розглядати по програмі єОселя!!! У комплексі заплановано встановлення СЕС на будинку по програмі ГрінДім від Фонду Енергоефективності Будинок з великими та якісними металопластиковими вікнами. Простора кухня-студія 30 кв.м з заскленою лоджією, дві ізольовані кімнати, два санвузли та просторий коридор. Стіни ідеально поштукатурені. Індивідуальне опалення-газова котельня. Можна додатково придбати просторе паркомісце у підземному паркінгу за окрему плату - 16000 уо. За детальнішою інформацією звертайтесь по телефону, з задоволенням організуємо показ!

возможна продажа по єОселя
Малоголосківська вул., 2

Продається трьох кімнатна квартира, по вулиця Топольна (Замарстинівською-Мазепи). яка знаходиться на 8 поверсі 10 поверхового будинку. Код квартири - #27525373 Квартира повністю укомплектована меблями, побутовою технікою і сантехнікою . Є просторий балкон який виходить на приватний сектор . Будинок розташований біля ТЦ Спартак ( в якому є все необхідне для буденного життя та відпочинку). Запущені всі комунікації! Є право власності !

Топольна вул., 4

Трикімнатна квартира з ремонтом та частково з меблями, на 2 поверсі трьохповерхового австрійського будинку, по вулиці Героїв Майдану (колишня Гвардійська) у місті Львові. Ближній центр. Загальна площа квартири 138 кв. м, житлова 82 кв. м, кухня 21 кв. м., вхід парадний, кімнати суміжно-ізольовані, індивідуальне опалення, підігрів підлоги у ванній кімнаті, камін,два балкони, висота стелі 3.60 м. Дві квартири на поверсі. Через дорогу знаходиться Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, та поруч Стрийський парк. До центру 10 хв. пішки. Навколо розвинута інфраструктура: магазини, школи, кафе, трамвай та інше. Код обєкта: 163.

Героїв Майдану, 6

Продається простора 3-кімнатна квартира в житловому комплексі "Замарстинівська, 134а"! Переваги: Вдале розташування: ЖК "Замарстинівська, 134а" знаходиться в Шевченківському районі Львова, в тихому та затишному місці, неподалік від центру міста (близько 15 хвилин їзди громадським транспортом). Вся необхідна інфраструктура (магазини, кафе, аптеки, школи, садочки тощо) знаходиться поблизу. Якісний житловий комплекс: ЖК "Замарстинівська, 134а" це комплекс сучасної забудови, який відповідає всім вимогам до якості та безпеки проживання. На території комплексу є все необхідне для комфортного життя: дитячий майданчик, спортивний майданчик, підземний паркінг, закрита територія з відеоспостереженням. Зручне планування: Квартира має 3 кімнати, простору кухню, два санвузли та балкон. Планування квартири продумане до дрібниць, щоб забезпечити максимальний комфорт та зручність проживання. Вже є свідоцтво: Ви можете бути впевнені в юридичній чистоті квартири, адже на неї вже оформлено свідоцтво на право власності. Вигідна ціна: Ціна квартири становить 1500 доларів США за метр квадратний, що є дуже вигідною пропозицією з урахуванням її площі, стану та розташування. Поверх: Квартира знаходиться на 4 поверсі 6-поверхового будинку. Два ліфти: В будинку є два пасажирських ліфти, що забезпечує комфорт проживання на будь-якому поверсі. Ціна 144240 Доларів Код:8708

Замарстинівська вул., 134а

Продам 3к квартиру, м. Львів, просп. Чорновола В., 67 Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського траспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 9му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 96 кв.м., житлова площа - 42 кв.м., кухня - 12 кв.м. Гарна зручна дворівнева квартира, девятий та десятий поверхи. Класний район, ближній центр. школа, садок, торгові центри, парк все поруч. дитячі майданчики. Вхід у підїзд через консьєржа. Територія оснащена відео наглядом. До квартири на поверсі входить комора, дах утеплений 15 см. Квартира знаходиться в середині будинку. Вікна виходять на південно західну сторону. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Вартість квартири - 125 тис доларів, Агентські послуги 3.5 %

Чорновола В. просп, 67

Продам 3х-кімнатну квартиру у місті Львів, вул. Величковського 70-А. Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 80 м.кв., кухня - 9.6 м.кв., три роздільні кімнати. Квартира з якісним ремонтом, Ремонт робився для власника (прожили рік): -Підігрів підлоги( коридор, санвузол, кухня) -Кондиціонери( охолодження+ обігрів) -Котел Vailent - панорамні вікна -лоджія, відкритий балкон тераса ( з чудовим краєвидом). На першому поверсі квартири знаходиться вітальня, кухня, коридор, санвузол( ванна, душова кабіна), лоджія. На другому поверсі знаходиться спальня, дитяча, гардеробна, коридор, балкон-тераса. В квартирі залишається кухня із побутовою технікою (варочна поверхня, духова шафа, посудомийна машина), а також вмістима гардероба. До квартири також належить кладовка 7.4 кВ.м. Квартира світла і тепла( економія на опаленні двухконтурний котел). Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 95 тис. доларів, агентські послуги 3,5%.

Величковського вул., 70А

Продам 3-кім.квартиру, вул.Замарстинівська 134а, ЖК вул. Замарстинівська 134а, Галжитлобуд Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 8-му поверсі, 18-ти поверхового будинку. Загальна площа - 96.44 м.кв.,житлова - 47.95 м.кв., кухня - 15 м.кв. Секція Б3. Здача 4 кв. 2023 р. Продаж по переуступці.Опалення: інд.котел .0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 134.4 тис долл , Агентські послуги 3.5 %

Замарстинівська вул., 134а

Продам 3к квартиру,ЖК по вул. Під Голоском 8 забудовник Карпатбуд ZHK po vul. Pid Holoskom 8 zabudovnyk Karpatbud Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 2му поверсі, 11-ти поверхового будинку. Загальна площа - 89 кв.м., житлова площа 46 кв.м., кухня - 28 кв.м. Право власності ,будинок зданий 5 років, збудований з цегли,перестінки цегляні,,2ф. котел,дві спальні та кухня-студіо. Хороший ремонт, балкон-лоджія з коміркою. Розвинена інфраструктура. Школа садок, супермаркети. Є парковка та підземний паркінг "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 135,5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Під Голоском вул., 8

Продам 3х-кімнатну квартиру у місті Львів, просп. Чорновола В., 45. Гарне розташування, поряд вся інфраструктура. Квартира знаходиться на 5му поверсі, 9-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 60.2 м.кв., кухня - 6.8 м.кв. Квартира потребує ремонту, продаж з технікою та меблями. Вікна виходять на обидві сторони. Склопакети на всіх вікнах, балкон засклений. Дві кімнати ізольовані, одна прохідна. Центральне опалення. ОСББ. Підключений інтернет. Є накопичувач і бойлер. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість 68,5 тис. дол, агенські послуги 3,5%

Чорновола Вячеслава просп., 45

Продам 3к квартиру,вул.Малоголосківська 12б,ЖК Делюкс 2, ZHK Delyuks 2, MS Імперіал Гарне розташування, поряд вся інфраструктура : школа, садочок, супермаркети, зупинки транспорту. Квартира знаходиться на 7му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 99.10 кв.м., житлова площа 40 кв.м., кухня - 21 кв.м. Індивідуальне опалення, котел .Здача будинку запланована на 3кв 2024 Секція:один загальни будинок на 2 під*їзди.,кутова квартира .Продаж по переуступці.Стан - після будівельників. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 99 тисяч доларів , Агентські послуги 3,5% Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-811-482.

Малоголосківська вул., 12Б

Продам 3-х кімнатну квартиру,в новобудові,вул.Яцкова М. 20,ЖК по.вул.Яцкова 20б, забуд. Sabd Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського траспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 5му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 105 кв.м., житлова площа 60 кв.м., кухня - 12 кв.м. Опалення: індивідуальне газове(котел).Стан - після будівельників .Секція - один загальний будинок.Здана новобудова.Гарне планування. Кімнати ізольовані, балкон з кухні та лоджія з кімнати. Штукатурка,стяжка ,розведена електрика, опалення-інд.котел, пластикові вікна, система димовиведення Schiedel, відеонагляд прибудинкової території та парковки. Можливе вільне планування. "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 130.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-504-202.

возможна продажа по єОселя
Яцкова М., 20Б
1 - 24 из 228 результатов