🔥Є ОСЕЛЯ🔥 Продаж 1 кім квартири Новобудова заселена✅ Сихівський район м. Львова вул. Стрийська ЖК Креатор буд 🔹 Повністю зроблений ремонт! 🔹 Площа 43,5 м2 Поверх 2 з 9 ти 🔹 Продається зі всім! 🔹 Зовнішні стіни 65см-2,5 цегли +10см мінвата. Зимою не холодно, а влітку не жарко👆 🔹 Індивідуальне газове опалення. 🔹 Кухня-вітальня та ізольована спальня 🔹 Велика лоджія 🔹 Комплекс з максимально розвиненою інфраструктурою ( магазини, салони, кафе, дитячі та спортивні майданчики, футбольне, волейбольне поле, тенісний корт, зупинка транспорту 1 хв від будинку, величезний паркінг під охороною). 💵Ціна 77 500 тис.дол. $ Ексклюзив‼️ Ключі🔑 Показ в будь який зручний для вас час! 📲0673740500 📲0685592155 📲0973057764 АН Христини Ференц

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115г

Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові по вул. Братів Міхновських. Квартира розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. загальна площа 77.5 кв.м. - кована брама на пульті ( щоб заїхати і зайти в дворик) - відеоспостереження території ЖК(охорона) - Підземна парковка автомобіля - На території ЖК знаходиться супермаркет,аптека,фітнес центр - квартира: дизайнерський ремонт - індивідуальне опалення - побутова техніка вся з Німеччини - меблі з Італії - сантехніка з Італії - розкішний вид на костел - добре розташування квартири - підлога: паркетна дошка,плитка - 2 два балкони в склопакетах

Братів Міхновських вул., 23

Продаж 1 кім кв. Вул. Стрийська (район Автовокзалу). ЖК Креатор Буд. ❇️ Площа 42м2 🔹Простора кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2. 6 поверх ❇️ Індивідуальне опалення(Котел газовий) 🔹Зашклена лоджія з кімнати та вихід з кухні. 🔹Будинок Бізнес класу, також у будинку є підземний паркінг. Електрорзарядки. Здача будинку 2024р. ❇️ У будинку буде сучасний спортзал, салони, магазини, аптеки. 🔹Забудовник збудував сучасний садочок. 🔹Власне футбольне поле. 🔹Тенісний корт, дитячі майданчики, кафешки, магазини, зупинка транспорту 1 хв. ✅Все для комфортного проживання‼️ ✅Ціна 47.500.дол Встигніть придбати хорошу квартиру! 📲0673740500 📲0685592155 АН ХРИСТИНИ ФЕРЕНЦ

Стрийська вул., 115
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Представляємо чудову 1-кімнатну квартиру на продаж, в надійній новобудові, що знаходиться на вулиці І. Рубчака. Загальна площа квартири - 53.2 м.кв. З ремонтом у світлих тонах, квартира виглядає як справжня перлина. Індивідуальне опалення з двоконтурним котлом забезпечить комфорт та економію енергії. Роздільний санвузол додає практичність, а наявність гардеробної у спальні та підігріву підлоги в кухні, санвузлах і коридорі робить це місце ще більш привабливим. Квартира оснащена лоджією в кухні та заскленим балконом з кімнати, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та видом на чудову озеленену прибудинкову територію. Гарантована безпека завдяки подвійним вхідним броньованим дверям. Ця квартира розташована на 1 високому поверсі, що забезпечить Вам, сонячний вигляд. Вартість квартири включає всі меблі та побутову техніку, що робить ваш переїзд максимально комфортним. Із задоволенням покажемо вам це прекрасне житло та забезпечимо всю необхідну інформацію. Зателефонуйте нам для запису на перегляд.

Рубчака, 7

Продаж дворівневої квартири 150м2 по вул.Водогінна\Тернавського. вул. Водогінна 2А, І підїзд, 10-11 поверхи (останні поверхи), 150м2 Квартира має дуже раний вигляд з тераси. Дуже затишна та світла квартира. перший поверх: * обʼєднане студіо (вітальня, кухня, обідній стіл) * гостьовий туалет * 2 балкони (один засклений) другий поверх: * основна спальня * дитяча спальня * ванна кімната * гардеробна * 2 балкони (один засклений, другий обʼєднаний з дитячою спальнею) Телефонуйте квартиру можна оглянути.

Водогінна вул., 2А

Продаж 2-кім красивої панорамної квартири в ЖК Національний. 9/16 поверх Площа 78.7 метрів Дуже хороший комплекс , з розвиненою інфраструктурою Все поруч, працює комерція , бізнес-центри Квартира з панорамними вікнами з гарним виглядом з вікна. є можливість перепланування на три кімнати. Телефонуйте , можна оглянути

Стрийська вул., 108

Квартира складається з великої кухні-вітальні, двох спалень +1, двох санвузлів, трьох балконів та великого передпокою. У квартирі виконаний дорогий авторський ремонт з використанням натуральних матеріалів. Високі стелі, панорамні вікна і великі балкони з обох боків будинку, тож ви можете милуватися видом як на парки та центр Львова, так і на його південну частину. ✅ Енергоефективна квартира: багато вікон і продумане планування дозволяє природно освітлювати всі кімнати, скорочуючи час електричного освітлення навіть для санвузлів, що уможливлює економію електроенергії. Завдяки цьому квартира також і тепла взимку. ✅ Опалення індивідуальне: двофункційний газовий котел Wolf, тепла підлога з функцією окремого регулювання температури різних зон через мобільний додаток. ✅ Продумана Кухня: гранітна стільниця, 2 рукомийники з сенсорними кранами, рухомий острівець, фурнітура Blum, варильна поверхня і духовка Hansa, посудомийка Siemens, великий холодильник. ✅ Велика ванна кімната: велике джакузі з двома кранами, сантехніка Hybner та Impress , LED -освітлення з багатьма режимами роботи та функцією віддаленого управління, сенсорні датчики. ✅ Менша ванна кімната: душова кабіна, туалет, рукомийник, вбудовані місця для зберігання, LED -підсвічування, сенсорні вимикачі. ✅ Спальня 1 з великим ліжком, вбудованими шафами та нішами для зберігання речей, великим панорамним вікном і балконом, а також з даховими вікнами. Спальня 2 з вбудованою шафою. Стелі покриті липовою вагонкою без жодного сучка. ✅ Ніша (2-ий рівень) з ліжком і двома вікнами балконного типу, що відкриваються на дах. Можна облаштувати затишний кабінет, кімнату для читання або ж третю спальню, щоб насолоджувати зоряним небом. ✅ Лоджія з облаштованою пральнею і місцями для зберігання. Пральна машинка Bosch, є місце для сушилки. ✅ Закрита прибудинкова територія з відеоспостереженням. У квартирі є сигналізація. ✅ Спокійна зелена вулиця, поруч парк "Залізні води". Розвинена інфраструктура: поруч з будинком знаходиться школа, на нижньому поверсі - приватний дитсадок, а у радіусі 500 м. - ще 2 школи і 2 дитсадки. Поруч магазини, аптеки, автобусна зупинка.

власник
можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 11Б

Агентство UA.estate пропонує придбати 1кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * індивідуальне опаленя * кухня+ 1кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-954-320.

Демнянська вул., 23

Пропоную придбати 2-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником * сучасна новобудова бізнес-класу ЖК Парус Life * індивідуальне опалення, підігрів підлоги * панорамні вікна з неймовірним видом * якісний ремонт, меблі та техніка * гарна інфраструктура та локація Можливе оформлення під іпотеку Також пропоную сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-971-297.

Трускавецька вул., 123

Продаж у ЖК Національний на ЕТАПІ ЗДАЧІ Гарний вигляд з квартири на затишний та спокійний внутрішній двір комплексу. Чудове планування. Є підігрів підлоги 8-17 поверх 50.4 м2ʼ Також є інші варіанти одно кімнатних квартир. Покази у зручний для вас час! Телефонуйте!

Стрийська вул., 108

ЖК Брама – ваша нова домівка в ближньому центрі Львова! Шукаєте ідеальне житло у серці міста? Представляємо вам сучасну квартиру в новому житловому комплексі «Брама»! Параметри квартири: -Панорамні вікна: Забезпечують чудовий вигляд та безліч сонячних променів, що створюють неперевершену атмосферу. - Автономне газове опалення: Будинкове, що забезпечує комфорт і економію. - Висота стелі: 3,5 метри, що додає простору та відчуття свободи. - Комірка: Додатковий простір для вашої зручності. - Готовність до ремонту: Перша секція будинку вже завершена, що дозволяє почати ремонт вже зараз. - Продаж по переуступці: Не пропустіть свій шанс на найкраще житло. Параметри житлового комплексу: - Чудове розташування: Ближній центр міста з панорамними вікнами, що відкривають вид на Підзамче. - Сучасний житловий комплекс: Безліч дитячих майданчиків та внутрішня інфраструктура для вашого комфорту, включаючи комерційні обєкти. - Перша на здачу: Перша черга, перша секція, перша на здачу – будьте і ви першими! - Здача квартири: У серпні 2024 року. Документи вже подані в ДІАМ. Отримайте комфорт та якість від Житлового комплексу Брама – вашого ідеального життя у серці міста!

Богдана Хмельницького  вул., 116

Агентство UA.estate пропонує придбати 2кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2 кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Залізнична вул., 17

Продаж крутої 2-кімнатної квартири вул. Стрийська, ЖК "Леополь Таун". Терміново! Затишний житловий комплекс з усією необхідною інфраструктурою, круті спортивні та дитячі майданчики, поруч парки та ТЦ. Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 70 м², по факту є 75 м², оскільки дороблявся гардероб на мансарді. Є комірка Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Все робилось для себе максимально якісно. Кімнати ізольовані, 2-ва санвузли, простора кухня та велика кількість шаф для зберігання. Все залишається, готова для проживання, від Вас лише тапочки! Запрошую на огляд, щоб відчути затишок цієї квартири. Ціна - 105000 $

Стрийська вул., 111в

Пропонуємо чудову квартиру з євроремонтом у престижному житловому комплексі бізнес-класу "Національний". Основні характеристики: Площа квартири: 39 м². Поверх: 7 з 9 Планування: ізольована кімната - 15,5 м2, простора кухня - 9м2 з виходом на балкон, суміжний санвузол з ванною, гардеробна. Опис квартири: Світла квартира сучасного планування, вікна виходять у двір, що забезпечує затишок та спокій. Побутова техніка: холодильник, пральна машина, духова шафа, варочна панель, телевізор, кондиціонер Опалення: індивідуальне, двофункційний газовий котел. Встановлено кондиціонер. Інфраструктура комплексу: Вхід у двір по коду: забезпечує додаткову безпеку. Двір без машин: велика кількість зелених зон та місць для відпочинку. Паркінг: великий підземний паркінг та гостьовий паркінг. Комерційні приміщення: розташовані на першому поверсі, забезпечують доступ до різноманітних послуг та товарів. Укриття: підземний паркінг може слугувати як укриття. Додаткові переваги: Ліфт та освітлення: при відключенні світла ліфт працює, а сходові клітки освітлюються за рахунок додаткових джерел живлення. Транспортна розвязка: зручне розташування з хорошою транспортною доступністю. Поруч знаходяться вся необхідна інфраструктура для житття. Ця квартира поєднує в собі комфорт, сучасний дизайн та зручне розташування, що робить її ідеальним вибором для проживання. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості!

Стрийська вул., 108

Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу * індивідуальне опалення, підігрів підлоги * кухня-студія+окрема кімната * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Тип угоди: переступка Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-753.

Шевченка Т., 17

- Від власника. - Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК "Barcelona" по вул. Замарстинівська, 127 в будинку бізнес-класу. - Під програми єОселя та єВідновлення. - Квартира у 3 секції, двосторонній, 2 поверх, кімнати ізольовані, санвузол роздільний, панорамні вікна, з концепцією двір без авто, підземний паркінг, відеонагляд, підвищена комплектація квартир, які максимально готові до ремонту. - На підлозі виконана стяжка, стіни поштукатурені, встановлені металопластикові вікна, броньовані вхідні двері, є балкон. - Гарне місце розташування будинку, поруч є все: школа, садочок, ринок, магазини, супермаркети, ТЦ, парк, сквер, банки, аптека. - Документи на право власності та технічний паспорт - готові. - Оцінка є. - Доступний телеграм. - Ще опису: Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 • стан квартири: чорнова штукатурка • утеплення: зовнішнє • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: без обробки Підлога (покриття): стяжка Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Комунікації: телефон: немає Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: металопластикові • кількість камер склопакета: 3 • окремий вхід: 2 (на обидві сторони) Опалення: індивідуальне газове • двоконтурний котел Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: засклених лоджій: немає • кількість спалень: 2 • гараж: в підвалі / цокольному поверсі • вітальня • коридор • роздільний санвузол Обладнання • меблі • зручності: лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • відеонагляд • пропускна система • інтернет Підїзд: кодовий замок • консьєрж • домофон • відеодомофон • відеонагляд • відеоспостереження на поверсі • відеоспостереження на території • протипожежна система Меблі: немає Розташування і оточення: тип двору: закритого типу (вхід, вїзд обмежений) Внутрішнє оздоблення: чорнова штукатурка Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • право власності на землю: немає • документи на право власності: договір дарування Обладнання: • зручності: пасажирський ліфт Особливості планування: панорамні / вітринні вікна

власник
можливий продаж по єОселя
Замарстинівська вул., 127

Продаж 2-кім красивої панорамної квартири в ЖК Національний. 5/16 поверх Площа 70 м2 Обєкт зданий є правовласності. Квартира в Секція 2 вже зроблені всі ремонти навколо. Дуже хороший комплекс , з розвиненою інфраструктурою Все поруч, працює комерція , бізнес-центри Квартира з панорамними вікнами з гарним виглядом з вікна. є можливість перепланування на три кімнати. Телефонуйте , можна оглянути

Стрийська вул., 108

Продаж 3-кімнатної квартири по вул.Рубчака,5 Загальна площа: 90/54.8/13.7 м². Поверх 1/5. Квартира розташована на 1 високому поверсі у 5-ти поверховому будинку Двостороння, світла та простора квартира з практичним та правильним плануванням. Три ізольовані кімнати правильної форми, та простора кухня з виходом на відкритий балкон. Роздільний санвузол, ванна. У квартирі зроблено ремонт, вмонтована кухня, індивідуальне опалення. Облагороджена прибудинкова територія, дитячий майданчик та наявні гостьові паркомісця. Вдале розташування затишний та спокійний район , розвинена інфраструктура, поряд парк, школа та дитячий садок, чудова транспортна розвязка. Ціна: 115 000 $ Деталі за номером телефону.

Рубчака, 5

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Квіти Львова" Основна інформація: Адреса: вул. Стрийська ЖК: "Квіти Львова" Поверх: 9-й з 9-ти (є технічний поверх) Площа: 40 Особливості: Гарна світла квартира: Завдяки панорамним вікнам і правильному плануванню. Неймовірний краєвид: Вікна виходять на схід сонця, що забезпечує чудове природне освітлення. Перше заселення: Квартира нова, готова до першого заселення. Обмебльована: Повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Тепла водяна підлога: Додає комфорту в холодну пору року. Інтернет: Wi-Fi підключений. Побутова техніка: Посудомийна машина Холодильник Пральна машина Газовий котел Інфраструктура: Поруч магазини "Близенько" та "Рукавичка" Зручне розташування з доступом до всіх необхідних послуг і зручностей. Квартира ідеально підходить для комфортного проживання з усіма необхідними умовами та зручностями. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, звертайтеся для уточнення деталей та організації показу у зручний для вас час. Ціна 84000 доларів Код:7424

Стрийська вул., 115

Продається квартира з якісним дизайнерським ремонтом, загальною площею 70,5 кв. м. за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 230а. Переваги квартири: Якісний дизайнерський ремонт, зроблений для себе Простора кухня-вітальня Спальня, розділена перегородкою на дитячу та дорослу зони Дві лоджії, на одній з яких обладнана робоча зона Гардеробна Простора ванна кімната Коридор Двері прихованого монтажу Індивідуальне опалення (котел Proterm) Кондиціонер (Neoclima) Сантехніка Hansgrohe Індукційна плита Bosch Мікрохвильова та духовка Bosch Вбудований великий холодильник Смарт телевізор LG Сушка Terma у ванній кімнаті Фільтр на воду Меблі, зроблені під замовлення Ліжко Pufetto 190*220 з ортопедичним матрацом у спальні Сигналізація Ajax Камери спостереження в квартирі та біля вхідних дверей Відеодомофон Slinex Панорамні вікна в алюмінієвій рамі Тепла підлога по всій площині з плиткою ЖК з розвиненою інфраструктурою: Огороджений великий дитячий майданчик Невеликий спортивний майданчик Велике загороджене футбольне поле Два приватних дитячих садочки Магазин продуктів "Близенько" Декілька салонів краси та косметології Цілодобова аптека Поштомат "Нової пошти" в кожному підїзді Ідеальне розташування: ЖК знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою Навпроти ЖК - ліцей ім. Пулюя з безліччю гуртків В 50-100 м від ЖК: ТРЦ "Victoria Gardens" Ринок "Південний" Автосалони Банки Ресторани Кафе Ринки Садки Спортивні та фітнес-зали Поштові послуги Нотаріальні та банківські установи Ціна 135000 доларів Код:8634 Це чудова можливість стати власником затишної та комфортної квартири в сучасному житловому комплексі з розвиненою інфраструктурою!

Кульпарківська вул., 230а

Продаж 3-кім.кв. ЖК Авалон Новобудова вул. Порохова 93м.кв.12п./12ц. Сучасний ремонт в стилі лофт, дві ізольовані спальні, простора кухня столова. Якісний паркет, панорамні вікна, гардеробна, два відкриті балкони. Вигоди: санвузол окремо, ванна та душ разом. Продаж з меблями та технікою. Сигналізація. Розвинена інфраструктура,магазини,кафе,дитячий майданчик. ціна 205 000$

Порохова вул., 20д

‼️‼️Зміна ціни‼️‼️ Продаж 3-х кімнатної квартири по переуступці вул. Зелена (ЖК Погулянка). Можлива є-оселя після здачі будинку! У вартість квартири включена консультація дизайнера! Квартира простора, має три ізольовані кімнати, комірку-гардеробну, ванну, санвузол, простору кухню і два балкони. Три кімнати мають вихід на балкон. Площа квартири 83.4 м.кв., з яких житлової 47.6. Поверх 1 з 10. У квартирі встановлені вікна, двері, батареї, котел. Ближній центр. Поруч школа, садок, парк, супермаркети. Все зручно. Житловий комплекс «Погулянка» пропонує квартири в одному з найзеленіших куточків Львова, за декілька хвилин пішки від парку Погулянка. Будинки розташовані практично у третій лінії від вулиці Зеленої. Прибудинкова територія буде комфортною та безпечною. Забудовник бере на себе прокладку автомобільних проїздів та пішохідних алей, організацію освітлення, дитячих майданчиків, місць для заняття спортом та відпочинку дорослих. Є паркомісця на наземній стоянці. Забудовник Львівцентробуд. Ціна 80 000$ +380675075370 Катерина АН "Golden City"

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 115д

Продаж 2кімнатної квартири з ремонтом у новобудові по вул. Стрийська 204 5 поверх з 10 Загальна площа 62.3 м2 Повністю облаштовані дві ізольовані кімнати, кухня, два санвузла та дві засклені лоджії з кухні та спальні. Квартира з усією необхідною технікою та меблями для зручного проживання. Посудомийка Bosch, пральна машина Beko, газова варильна поверхня та духова шафа Whirpool, холодильник Electrolux. Індивідуальне опалення, газовий котел, також є електричний камін. Будинок з цегли, від надійного забудовника КарпатБуд. Утеплений фасад та якісні вікна з шумоізоляцією. Є підземний паркінг, який облаштовано під укриття. Ціна 120 000$, без комісії

Стрийська вул., 204

Агентство UA.estate пропонує придбати 1 кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * комфорт * автономне опаленя * кухня+ 1кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату. Об’єкт в цілому Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-964-011.

лен джона, 1
1 - 24 з 563 результатів