Продам 1-кім.квартиру, вул. Любінська 91 в З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 30.50 м.кв., житлова - 15 м.кв., кухня - 5.70 м.кв. Не кутова з видом на тихе зелене подвірʼя.Поруч знаходяться базар,торговий центр sodova,аптеки,магазини,заклади харчування,банки та інші.Зимою в квартирі дуже тепло,а літом не дуже жарко.У квартирі зроблений косметичний ремонт,поміняна сантехніка,труби,вікна,проводка.Опалення: Централізоване Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 43 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-966-949.

Любінська вул., 91В

1-кімнатна квартира у франківському районі по вул.Кульпарківській (р-н Ашану) Цегляний будинок готельного типу (малосімейка) Друга лінія від дороги. Невеличка кухня, коридорчик, санвузол з ванною та простора кімната. Середній житловий стан. Металопластикові вікна. Броньовані двері. Центральне опалення. Квартира без балкону. Не кутова. Зверху ще є технічний поверх. Зручне розташування по відношенню до зупинок громадського транспорту (Кульпарківська-Виговського). Легко дістатися в будь який куток міста, до центру є тролейбусне сполучення. Зелений спальний район - приємний для проживання. Поруч Ашан, ринок Південний, до Вікторіі Гарденс 15 хв пішки. Всі зручності в межах пішої доступності.

Кульпарківська вул., 158

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця С. Петлюри. Кількість кімнат - одна Поверх - 5 / 5 Тип будинку - хрущовка .Матеріал стін - цегла Загальна площа - 31 м2, житлова - 16 м2, кухня - 6 м2. В квартирі потрібно робити ремонт. Опалення - центральне . Балкон - один . Санвузол - один Особливості даної квартири - це те що квартира дуже світла , на поверсі три квартири . Поруч з будинком: (школа, дитячий садок, парк, аптеки, зупинка громадського транспорту. Один з найкращих районів міста . Код обєкта: 1632

петлюри, 51
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1кім. квартири(малосімейка) в цегляному будинку по вул. С.Петлюри 2а, Залізнчний р-он. Чудова локація, поруч є супермаркери, навчальні заклади, зупинка громад. транспорту та інше. Квартира має площу 29.5м.кв. знаходиться на 4/9 поверсі. Стан без оздоблення (пошукатурено, розведені труби). ЦО. Встановлені МПВ. Є відео квартири. Вартість 29тис.дол. Більш детальіше телефонуйте 06******07 Юрій.

Продаж 1к. квартири по вул. Петлюри

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Globus Balance. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Львів, рн Залізничний, Садова, 2А. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Globus Balance можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Globus.

Садовая улица, 2А, Зализнычный, Львов, Львовская 69975.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Globus Balance. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Львів, рн Залізничний, Садова, 2А. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Globus Balance можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Globus.

Садовая улица, 2А, Зализнычный, Львов, Львовская 59018.0 USD

Продаж затишної 1-но кімнатної квартири по вул. Кульчицькій . Квартира знаходиться в панельному будинку на 2повесі з 5. Опалення центральне. Санвузол суміжний. Є балкон. Площа квартири 30.6/24.8/5.8м². Чистий продаж. Поруч садок, парк, Південний ринок, супермаркет. Ціна 45000$

Продаж 1 кім. квартири по вул. Кульчицької

Продаж 2 кім. квартири Вул.Садова (р-н Сільпо). Поверх 5/5. Площа 45.6. ЦО(є газова колонка). Санвузол роздільний (ванна). Цегла. Кімнати ізольовані. В квартирі житловий стан. Встановлені металопластикові вікна. Є балкон. Поруч школа . Інформатор. Ціна 49 500 $

Продаж 2 кім. квартири
Вул.Садова