Ексклюзивна квартира в самому серці Львова! Австрійський проект. Вул. Словацького 4. 155 кв.м. унікального простору. У будинку з історією. - Авторський проект дизайну, зручне сучасне планування простору, укомплектована побутовою технікою та меблями. - Збережені ексклюзивні антикварні деталі інтерєру. - Поєднання розкоші та зручності, з вікон відкривається чудовий краєвид на місто що робить Львів таким особливим. - Просторі та світлі приміщення створюють атмосферу затишку та радості, а зручне розташування дозволить вам легко занурюватися в атмосферу історичного міста в будь-який час. - Цей будинок не просто будівля, це живий музей історії, уособлення душі Львова. Стіни цього унікального будинку несуть у собі століття таємниць та історій, вони були свідками важливих подій та зустрічей великих особистостей. Купуючи квартиру в цьому будинку, ви стаєте частиною його багатої історії , відчуваючи на собі вплив минулого і переймаючись його величчю. Це не просто місце для життя, це місце, де кожен крок нагадує вам про велику спадщину, якою ви володієте. Щоб поринути у чарівну атмосферу даного обєкту, пропонуємо переглянути відео квартири.

Словацького вул., 4

Продаж 2 кімнатної квартири в Новобудові (Avalon 37) преміум-класу з дизайнерським ремонтом, на 2 поверсі 6 поверхового будинку, на вулиці Личаківська, 37 у місті Львів. Площа - 85.3 кв.м. Житлова - 31.9 кв.м. Кухня - студія - 39.5 кв.м. Висота - 3.1 м. Переваги: AVALON 37 Житловий комплекс преміум-класу, що розташований в історичній частині міста. В квартирі "Розумний будинок" з клімат - контролем, що автоматизовано керує опаленням, освітленням, кондиціонуванням. Дзвінок з "розумною камерою" на вході. Індивідуальне опалення - котел Baderus. Тепла підлога по всій квартирі. Всюди RGBWW (Red, Green, Blue, White, warm White) підсвітка, також дистанційно можна змінювати колір та яскравість. 80% лампочок - "розумні" та підєднані до системи розумний будинок. Люстра у вітальні та світильник у спальні від Tiffany Lighting (Лондон, Великобританія). На підлозі паркетна дошка з натуральної деревини. Вся плитка в квартирі італійська від Laminam. Всі Тверді Меблі виготовлені під замовлення фірмою Varenycia. Двері прихованого монтажу Varenycia. В шафах, на кухні та острові фурнітура та підсвітка від фірми Blum. Техніка фірми Bosch: холодильник, посудомийна машина, пральна машина та сушильна машина для білизни, духова шафа, варильна поверхня, кавоварка. Кондиціонери Mitsubishi Electric (Split-type) у вітальні, спальні та кабінеті (зовнішній блок на даху будинку). Сантехніка на кухні Franke (є подрібнювач відходів та омивач для склянок). Сантехніка та фурнітура в ванній італійська від фірми Cielo. Є тропічний душ. Система фільтрації та помякшення води по всій квартирі. Для мешканців будинку функціонує власний тренажерний зал. Квартира продається з усім наповненням (окрім компютерів), що на фото та відео! Паркінг - підземний, наземний та гостьовий. Центр міста Львова. До Площі Ринок 11 хв. пішки (900 метрів) Вся необхідна інфраструктура: школи, дитячі садки, університети, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, медичні заклади і т. д. Поруч : ТЦ "Роксолана" (850 метрів), Високий Замок (1,4 кілометри), Шевченківський Гай та Кайзервальд (1,5 кілометри). Чудова транспортна розвязка. Посилання на YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=4vejMEQb2dM Код обєкта - 12843. Телефонуйте за номером телефону або пишіть на Viber, Telegram, Whatsapp.

возможна продажа по єОселя
Личаківська вул., 37

Пасіки Галицькі вул., 1
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул. Куліша Квартира повністю у житловому стані, вхід по балкону, є можливість паркувати авто у дворі. Опалення від конвектора, вода гаряча постійно від газової колонки. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишу і затишок у квартирі. Чудовий варіант як для оренди так і для власного проживання. Відстань до Оперного театру - 700 м, Палац культури ім. Гната Хоткевича - 350 м, ТРЦ Форум - через дорогу Відмінне транспортне сполучення, зупинка під будинком, поруч магазини, ресторани, аптеки, кафе, школа, садок. Телефонуйте! Домовимось про огляд!

Куліша Пантелеймона вул., 31

Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Дж. Дудаєва (пр. Шевченка). Історичний центр. Поверх 3/3ц. Площа 30 кв.м. Висота стелі 3.1 м. Квартира знаходиться в Австрійському будинку. Гарний та чистий підʼїзд. Вхід у квартиру через власний балкон. Зроблений дизайнерський ремонт. Опалення індивідуальне (двоконтурний газовий котел). Кухня площею 11 кв.м. з вмонтованими меблями та побутовою технікою. Є відділена робоча та відпочинкова зона. Велика та світла кімната квадратної форми з двома вікнами. Паркет у кімнаті та паркетна дошка у кухні. Металопластикові вікна. Броньовані двері. Санвузол з душем. Гарна пропозиція як для власного проживання так і під здачу в оренду. Вулиця Джохара Дудаєва у Львові - це відносно коротка вулиця, яка сполучає вулицю Стефаника із проспектом Шевченка. Вона була названа на честь Джохара Дудаєва, першого президента Чеченської Республіки Ічкерія. Вулиця Дудаєва - це цікаве місце, де можна побачити історію, культуру та сучасність Львова.

Дудаєва Джохара вул., 12

🏰 Пропонуємо вашій увазі чарівну дворівневу квартиру на вулиці Насипна, розташовану в центрі міста, поруч з головним управлінням ДСНС та меморіалом "Небесної Сотні". 🛋️ Ця нерухомість з привабливим дизайнерським ремонтом створена для вас, щоб ви відчували себе як вдома в самому серці Львова. 🌟 Квартира продається з усіма меблями та технікою, щоб ви могли насолоджуватися комфортом відразу після переїзду. 🏞️ Розташування цієї нерухомості дозволить вам насолоджуватися всіма перевагами життя у самому центрі міста, з легким доступом до культурних та історичних памяток Львова. Не пропустіть цю унікальну можливість придбати нерухомість в центрі Львова всього за 43 тисяч доларів США. Зателефонуйте нам вже зараз, щоб дізнатися більше про цю чудову квартиру та забронювати перегляд! Ключі на руках

Насипна вул., 7

❗️ПРОДАЖ❗️ 1но кімнатна квартира Вул.Замарстинівська. Зроблений сучасний ремонт зі збереженням автентичних елементів. Квартира в ближньому центрі. 2хв до Форуму. 10хв до Оперного Театру. Чудово підійте як для здачі в оренду так і для особистого проживання. Вхід в коридор з закритого дворика. Роздільний санвузол. Є підвал. Заміненя вся проводка і сантехніка. МПВ. Нові меблі та побутова техніка. Нова газова колонка. Поверх: 1/3 (високий). Площа: 36.3кв/м. Житлова площа: 17.5кв/м. Кухня: 13кв/м. Висота стелі: 3.4м. Пічне опалення. Ціна 60000$. Торг. Є Відеоогляд. Андрій АН "Golden City" 0675074626

Замарстинівська, 28

Продаж 3-кім квартири по вул. Братів Рогатинців, правильне планування, фасадні вікна! Квартира в добротному та чистому будинку, сходи дерев’яні хороші, реставровані вікна з латунними ручками, австрійські дерев’яні двері та паркет. В квартирі індивідуальне газове опалення, недавно завершили ремонт в санвузлі. Над квартирою горище на якому є окремо виділена територія для схову речей. Локація в самому центрі Львова - 200м до Площі Ринок! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Рогатинців Братів вул., 16

Продаж повністю готового бізнесу подобової здачі в оренду із постійними клієнтами та чудовими відгуками на Booking. 1-кімнатної квартири у м. Львів по вул. Наливайка в історичному будинку початку 20 ст, за спільним проєктом архітектора Івана Левинського та Тадеуша Обмінського у стилі віденської сецесії. Квартира обєднана в один простір, проте із чітким зонуванням. Дуже затишна та продумана. В зоні вітальні - велике 2-х спальне ліжко із ортопедичним матрацом та якісним розкладним диваном. На кухні все необхідне - індукційна плита, посудомийна та пральна машинки та інша дрібна побутова техніка. Фактична площа помешкання становить 36 м.кв., з них: - житлова кімната площею 18.6м, - кухня - 9,6 м, - ванна кімната та передпокій. Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового цегляного австрійського будинку. Вхід парадний зі внутрішнього дворика. Комфортна на практична висота стелі - 3.15 м. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Замінені всі комунікації та реалізований дизайнерський ремонт. Вікна виходять у затишний та тихий внутрішній двір. Підігрів води - сучасна газова колонка Bosch. Опалення - електричне. Відмінна локація - в самому серці Львова - до Опери 200 м. Все в пішій доступності - кафе, ресторани, супермаркети і тд. Чудова пропозиція яка вже сьогодні вам приноситиме кошти. Код обєкта: 12313

Наливайка вул., 11

Ціна вниз Терміновий продаж 2- кімнатної квартири в парковій зоні по вулиці Січових Стрільців. Центр міста Ідеальний варіант і для здачі в оренду, і для власного проживання. Над квартирою є власне ізольоване горище. Облагороджений підїзд, будинок після капітального ремонту. Хороші сусіди. У дворі є місце для парковки авто. Індивідуальне опалення. Є фільтр на воду. Присутній бак на воду (300 літрів) на випадок її відключення. Залишається все, що на фото. Чистий продаж- заміни не потрібно. Квартира повністю готова для власного проживання чи для здачі в оренду. Закритий внутрішній двір. Є місце для парковкиРозвинута інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. Одразу біля парку Івана Франка. Загальна площа: 47.6 кв.м Житлова площа: 33.8 кв.м Площа кухні: 13.8 кв.м Поверх: 3 Поверховість: 3. Є горище. Перекритий дах. Є відеоогляд. Ключі на руках 75 000$.

Січових Стрільців вул., 21

ЖК в городе Львов

Пропонуємо вам чудову квартиру в Ближньому Центрі Опалення пічне, на гарячу воду стоїть колонка. Є вся необхідна техніка: плазмовий телевізор, холодильник, газова плита, духова шафа, електрочайник, пральна машина, мікрохвильова піч. Перший високий поверх, вхід йде з внутрішнього дворику, квартира може підійти під бізнес. Має окремий вхід, не по балкону! Повністю поміняна нова проводка і сантехніка. До квартири додатково йде підвал. Можливий хороший торг Уже готова до продажу, тож не зволікайте! Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та отримати відеоогляд!

Татарська вул., 55

Перлина в історичному районі Львова чекає на справжніх поціновувачів архітектури і його славетного минулого! 3 кімнатна квартира розташована на 2му поверсі у австрійській камяниці по вул. Шота Руставелі. Останні роки квартира виконувала представницькі функції: наради, зустрічі тощо, і не була в оренді. Вікна - металопластик, всередині білі, зовні коричневі, напрямок схід-захід. За рахунок цього в квартирі багато світла зимою і прохолода спекотним літом, де значну роль грає сама камяниця! Біля 10 років тому робився капітальний ремонт з заміною усіх комунікацій, але були збережені і відреставровані оригінальні двері, металеві бра на стінах, а також автентичний австрійський пєц. Ще 1 пєц в розібраному вигляді зберігається в підвалі. Ключі і доступ до підвала є. Площа підвала 19.3м. Санвузол і кухня після ремонту отримали залізобетонні перекриття в той час як кімнати заберегли автентичні укріплені деревяні перекриття. Стеля у кухні - гіпсокартон. У вітальні встановлений кондиціонер Toshiba, датчики руху і сигналізація в коридорі і головній кімнаті, відеокамера біля якісних броньованих вхідних дверей білоруського виробника. Індивідуальне опалення забезпечує двоконтурний газовий котел на кухні, яка обладнана усією необхідною технікою. Також, у цілях автономії, передбачений бак на 400 літрів схований у стіні в ванній кімнаті. Уся техніка і пристрої входять у вартість. (Ковані люстри можна обговорити окремо) Квартира годиться, як для приватного проживання з родиною або у комерційних цілях. Уся необхідна інфраструктура в межах 100м, а також є спортклуб Євроспорт, навчальні заклади, ТЦ, магазини тощо. Для тих, хто звик до пробіжок вранці чи на вихідні за 1 км знаходиться памятка фортифікаційного мистецтва середини ХІХ століття - Львівська Цитадель. Є відео огляд квартири! Не зволікайте, телефонуйте, адже ця перлина варта вашої уваги! Ріелтор володіє англійською, тому запрошуємо на огляд також іноземних гостей!

Руставелі Шота, 10а

Продаж квартири по вул Пекарська Трьох кімнатна квартира із наявними всіма меблями та технікою 106 кв м 3/7 Квартира із стильним ремонтом. Будинок малоквартирний Хороший будинок, тихі сусіди. Ціна 310 000$

Пекарська вул., 40

Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником * індивідуальне опалення * кухня + окрема кімната, є балкон * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

площа Святого Теодора, 12

🔵Продаж просторої квартири-студії з чудовим краєвидом в історичному центрі міста вул Пекарська Загальна площа 19 м2. Квартира знаходиться на третьому поверсі трьохповерхового цегляного будинку. Над квартирою є високе горище. Зроблено новий ремонт, повністю замінені проводка, труби аж до підвалу, стіни (повністю утеплені). В будинку 7-8 років тому робили ремонт, замінене перекриття на металеве . Опалення та підігрів води електричний( підігрів підлоги по всій площі та бойлер). Є спільний із сусідами великий балкон, до якого вихід з квартири через коридор, до якого доступ мають лише сусіди (двері на коридор на ключ, на балкон також на ключ двері). Залишаються усі меблі та побутова техніка. Також до квартири належить підвал. Район з гарно розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, супермаркети, заклади харчування, зупинка громадського транспорту, Медичний університет, Військовий госпіталь. До центру міста 10 хвилин пішки. 🔵Чудовий варіант як для власного проживання, так і для здачі в оренду. Є відеоогляд. Чистий продаж Вартість 39000$

Пекарська вул., 15

Пропонуємо квартиру зі свіжим ремонтом по вулиці Грабовського Коперника - Ремонт робили 2 роки тому, все новеньке. Зроблена заміна електричних , водяних та опалювальних комунікацій. - Високий перший поверх - Наявні посудомийна машина,а також підігрів підлоги - Стоїть двоконтурний котел - Є підвал 16 м.кв. Телефонуйте, радо надам додаткову інформацію!

Грабовського вул., 11

Продаж 1к квартири в історичний частині м. Львова вул Братів Рогатинців Поверх 3й з 3х. ( над квартирою є ще горище) Площа 47м2. Євроремонт. Індивідуальне опалення. Ідеально як під здачу в оренду так і для проживання. Для детальнішої інформації телефонуйте

Рогатинців Братів вул., 39

Продаж квартири, в центрі Львова по вул. Руданського, під комерційну діяльність або проживання. Квартира одна на поверсі. Є можливість монтажу ліфта, з окремим входом в квартиру. Котел, нова проводка, всі комунікації. Є відеоогляд.

Руданського вул., 1

Продаж 1-кім квартири по пл. Св. Теодора Австрійський цегляний будинок, два фасадних вікна, вхід по балкону (остання квартира), прохідна кухня. Квартира потребує капітального ремонту, газ, вода, світло по лічильниках. Загальна площа 33,8м2, висота стель 3,2м. Піша доступність до Площі Ринок, поруч вся інфраструктура. За детальнішою інформацією телефонуйте.

площа святого Теодора, 6

Продається ексклюзивна квартира в автентичному будинку, австрійський люкс в самому центрі міста. До площі Ринок 3 хв. ходьби. Доглянутий підїзд, закритий охайний дворик, нестандартне, повністю узаконене планування. Квартира в двох рівнях, загальною площею 183 кв.м. Перший поверх: вітальня-столова, кухня з виходом на великий балкон по периметру всієї квартири обладнений маркізами та меблями для відпочинку, спальня, санвузол, гардероб та комора. Другий поверх: вітальня, дві спальні, два санвузла. Також є третій мансардний поверх: робоча зона або зона для відпочинку. Квартира після щойно закінченого ремонту. Усі матеріали, техніка та меблі високої якості, кухня ресторанного типу. Квартира повністю облаштована меблями та якісною побутовою технікою. У вартість включено все, що на фото. Квартира світла, з чудовим панорамним видом на Високий Замок. Індивівуальне опалення - газовий котел, кондиціонери Haier, є генератор. Встановлено сигналізацію, зроблено ремонт фасаду будинку, замінено дахове перекриття, також всі комунікації замінено на нові. Є відеоогляд квартири. За деталями звертайтесь за телефоном. Без комісії.

Мосяжна вул., 2

Продаж 3 кім. вул. Степана Бандери д.22 - 2/4ц. Деревяне перекриття, висота стелі 3.43м. - 91,2/63,9/10,9 кв.м. - Вхід парадний в коридор. - Вікна з кімнат виходять на фасад будинку, вікно кухні в двір. - Фасадний балкон. - Кімнати ізольовані. - Санвузол роздільний. - Індивідуальне опалення (двохфункційний газовий котел). - Продається з меблями та технікою. - Підвал: 10 м2. АН "Real City" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно! Детальна інформація по телефону, на сайті буваю рідко.

Степана Бандери, 22

Продаж 2кім., Грушевського д.18 (Центр) - 3/3 (польський будинок), є проект на горище. - 65,4/48,9/6,1 кв.м. - Перепланована в 2 ізольовані + 1 прохідна кімната. - Підїзд в хорошому стані, ліпнина, мармур. - деревяне перекриття, висота 3.30м. - Євроремонт, індивідуальне опалення (двохфункцій котел), сан.вузол обєднаний. - Два балкони: один на фасад будинку, другий у внутрішній дворик. - Комора в підвалі 10кв.м. - Продається з меблями та побутовою технікою. - Ціна 130 000 $. Комісія Агенції - 4% АН “Real City” Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Грушевського Михайла вул., 18

Продаж просторої 4-х кімнатноі квартири по вул. Івана Франка Квартира знаходиться в будинку №51 ( не є пам’яткою архітектури). Є два входи у квартиру парадний і по балкону. Квартира дуже класна, оскільки площа дозволяє зробити перепланування, можна зробити дві квартири з окремими входами. Або ж залишити велику простору 4-х кімнатну квартиру. У квартирі є два балкони, кімнати дуже просторі і світлі, висота стелі більше 3 метрів. У квартирі збережено автентичні п’єци в рідному кахелі. Над квартирою є горище і є можливість зробити сходи. У квартирі залишаються меблі на кухні, техніка ( Холодильник , пральна машина , посудомийна машина ) Залишаються вмонтовані шафи купе. В квартирі є сигналізація та 3 кондиціонери. На гарячу воду є газовий бойлер. Квартира, що варта вашої уваги. Поруч є необхідні магазини, як продуктові так і сувенірні. Поруч є Стрийський ринок. До центру 15 хвилин пішки. До Стрийського ринку 5 хвилин. До Галицького ринку 10 хвилин. Великим бонусом для вас буде піша доступність до Стрийського парку та парку Культури (До 10 хвилин).

Франка Івана вул., 51

Продаж квартири в центрі на вул. Городоцька Продаж квартири в центрі міста по вулиці Городоцька. 3/4 пов. , 63. 4/51. 4/9. 2 кв. м. Індивідуальне опалення, якісний сучасний ремонт. Дві прохідні кімнати, продаж із технікою та меблями. Ідеальний варіант як для проживання, так і для здачі в оренду. Зараз є орендарі. Ціна: 130 000 $

Городоцька вул., 31
1 - 24 из 401 результатов