Продаж 1кім. вул. Щирецька 30 ЖК Q-4 “Quoroom Avenue” - 7 поверх в 9 поверховій новобудові. - 40 кв.м, квартира з балконом. - Стіни зовнішні: цегла керамічна 250 мм. - Стіни внутрішні міжквартирні: цегла керамічна з тинькуванням. - Перекриття : монолітне , в єдиній схемі каркасу. - Висота стелі: 2,7 м в чистоті від цементної стяжки. - Опалення: централізоване з радіаторами в кожній кімнаті та лічильником обліку тепла. - Наявність ліфта: безшумні, швидкісні ліфти. - Вікна: енергозберігаючі. - Здача початок 2024р. - Продаж згідно договору Переуступки. Агентство "RealCity" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла.

Щирецька вул., 30

Пропонуємо вашій увазі чудову однокімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі Quoroom, розташованому на вулиці Щирецька, 30. Основні характеристики: Квартира в зданій секції: будинок комфорт-класу з відмінною шумоізоляцією, якісними вікнами та надійними дверима. Локація: відмінне транспортне сполучення, поруч Скнилівський парк – ідеальне місце для вечірніх прогулянок. Також поруч ТЦ Південний, ВАМ, Victoria Gardens та безліч потрібних магазинів. Обладнання та меблі: Вітальня: ліжко, телевізор, інверторний кондиціонер. Кухня: розкладний диван, столик, посудомийна машина, холодильник, вмонтована духова піч та мікрохвильова піч. Коридор: мякий пуфік та вішалка для верхнього одягу. Гардеробна кімната: велика та вмістка. Лоджія/балкон: просторий і зручний для відпочинку. Підігрів підлоги: в коридорі, ванній кімнаті та кухні, що забезпечує додатковий комфорт в холодну пору року. Переваги квартири: Комфорт клас: висока якість будівництва та обробки. Чудове розташування: близькість до парків, торгових центрів та зручна транспортна розвязка. Обладнана всіма необхідними меблями та технікою: готова до заселення без додаткових витрат. Велика гардеробна кімната: забезпечує достатньо місця для зберігання речей. Затишна лоджія/балкон: місце для відпочинку на свіжому повітрі. Підігрів підлоги: забезпечує тепло і комфорт. Код 8412 Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в престижному житловому комплексі Quoroom.

Щирецька вул., 30

Продам 1-кім.квартиру, вул. Кульпарківській 230а, ЖК Фамілія ,ZHK Familiya,забуд.Макроекобуд Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, 12-ти поверхового будинку. Загальна площа - 43 м.кв., житлова - 22 м.кв., кухня - 11 м.кв. Iндивiдуальне газове опалення (2х контурний котел).Право власності,з якісним ремонтом і просторою площею, здана в експлуатацію Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 82.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-920-317.

Кульпарківська вул., 230А
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ПРОДАЖ 1 кімнатна квартира в зданій та заселеній новобудові по вул. Кульпарківська - Наукова ЖК Фамілія - будинок обжитий, поруч усі неохідні магазини, супермаркети, ТЦ Вікторія Гарденс, ринок Південнний, Ашан, Futura Hub, школи, садочки, салони іт.д - зручна транспортна розвязка, до Центру 25 хв їзди - зроблений якісний ремонт, підігрів підлоги, індивідуальне опалення - 2ф котел - комфортне планування : велика ізольована спальня з лоджією , де можна зробити робоче місце і велика кухня вітальня з електричним каміном та панорамним виглядом на місто - є уся необхідна побутова техніка - є вмістка гардеробна, де помістяться усі Ваші речі - санвузол разом - квартира світла, тепла, затишна - на території комплексує є спортивний та дитячий майданчики Можливий торг

Кульпарківська вул., 230

Продаж просторої однокімнатної квартири з неймовірним краєвидом в ЖК Фамілія. В квартирі виконано якісний ремонт, індивідуальне опалення. Квартира з просторою кухнею, та ізольованою кімнатою, яка обєднана із заскленою лоджією . Продається з вмонтованими меблями і технікою. ЖК Фамілія оснащений дитячими та спортивними майданчиками, гостьовими паркінгами , гаражними боксами та комерційними приміщеннями. ЖК розташований у чудовій локації , поруч торговий центр, школи та садочки. Чудове транспортне сполучення. Телефонуйте, домовимось про огляд! Код обєкта: 312688

возможна продажа по єОселя
Кульпарківська вул., 230а

Продається однокімнатна квартира в новобудові ЖК Skyfall. Будинок збудований та зданий. Можна вже робити ремонт. Можлива єОселя. Якісна вхідна група. Вхідні двері в квартиру, панорамні вікна, котел, стяжка - замінювати не треба, оскільки якість вас здивує. В пропозиції є одно, дво та чотирикімнатні квартири. А також квартири з терасами. ЖК знаходиться в ідеально розвинутій інфраструктурі. В 50-ти - 100-та метрах від ЖК знаходяться: сфери послуг відпочинку, спорту та розваг, діє два готелі, конференц-зал, медичні центри, спортивні і фітнес зали, надаються нотаріальні, банківські, поштові послуги, працюють ресторани і численні кафе, автосалон «Рік-авто» та оздоровчий комплекс «Три стихії» з 50-ти метровим басейном. Приватні та державні дитячі садочки та школи. Концепція - подвір"я без машин. Розташування: вул. Щирецька, 55. Поряд ТЦ "Південний" та ТЦ "Victoria Gardens". Будинків:1. Секцій: 3. Поверховість: 5,6,9. Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Стіни: керамоблок. Утеплення: мінеральна вата. Опалення: індивідуальне (газовий котел в квартирі). Всього квартир: 68. В будинку підземний паркінг.

Щирецька вул., 55

Продаж 1 кімн. квартири в ЖК Well Home — новий житловий комплекс комфорт-класу у Львові. Спроєктований у скандинавському стилі. Поверх 6/7 ( секція 8). Загальна площа 43.8. Здача будинку 1 квартал 2025 р. Гарний сучасний ЖК, поруч все необхідне, для дітей встановлено сучасний майданчик з різними видами активностей. У кожному підїзді — загальні лаунж-зони та ігрові кімнати. Переуступкаціна 61300 у.о. Без комісії.

Щирецька, 8а

‼️Зміна ЦІНИ ‼️ ✨Повноцінна 1-км квартира в новобудові ЖК Фамілія Львів, вул. Кульпарківська 230А (секція 8) район Victoria Gardens ▫️Ви зможете дотягнутись до небес ,адже квартира знаходиться на 12 поверсі,а над вами чисте ,безкрайнє небо ▫️Ваші ідеальні 50 м2▫️Дизайнерський ремонт з індивідуальним супроводом архітектурного бюро. ▫️Індивідуальне опалення (водяна тепла підлога), двухфункційний газовий котел, інверторний кондиціонер, шумоізоляція.▫️Під час ремонту застосовували лише якісні матеріали та сантехніку відомих брендів Franke, Ravak, Hansgrohe, Oli▫️Техніка вся абсолютно нова з гарантією: Samsung, OAG, посудомийна машина Bosh▫️З великих вікон відкривається неймовірна панорама Всього за 105 000 $ (торг присутній) Звертайтесь : +38 067 454 80 43 Марʼян /АН "Golden City

Кульпарківська вул., 230

Продаж 1-кімнатної квартири по вул. Щирецька ЖК Велл Хом (ЖК Well Home) Квартира знаходиться на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку Площа 39, 16м2 Вартість 54 825$ В квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний котел 24кВ, чорнова стяжка. Якісні броньовані металеві двері, металопластикові вікна 6-ти камерний профіль, двокамерний склопакет. Здача будинку липень 2024 року. Дуже комфортний та наповнений інфраструктурою для проживання район. Будинок знаходиться біля ринку Південний, в пішій доступності ТРЦ Victoria Gardens. Продуктові супермаркети, магазини, зручна транспортна розвязка, парк, басейн, спортзал. ЖК WELL HOME це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Щирецька вул., 28

Продаж 1-кв в ЖК Фамілія вул.Кульпарківська230а ТЕРМІНОВО. Продаж 1 к квартири в ЖК Фамілія вул. Кульпарківська 230а Площа 60 м2 Поверх 9 з 12 Ціна 110000$ Надійний забудовник «Макроекобуд». Є право власності. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт, є робоче місце, може бути під гардероб, по техніці: посудомийка, холодильник side by side, газова плита, духовка, мікрохвильова, сушильна машина , пральна машина, кондиціонери (холодне,гаряче повітря). Вся необхідна інфраструктура поруч. Добре транспортне сполучення з іншими районами Львова. За 5 хв знаходиться торговий центр Victoria Gardens, з десятками магазинів, кафе, ресторанами, дитячим розважальним центром, супермаркетом «Сільпо» та кінотеатром. Поруч знаходиться леосвятопарк. Телефонуйте, з радістю покажу Вам квартиру, у зручний час)).

Кульпарківська 230а, 64

ЖК в городе Львов

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Well Home ЖК “WELL HOME” це сучасний житловий комплекс поруч з розвинутою інфраструктурою, підземний паркінг для авто, ігрові та лаунж кімнати у підʼїздах, консьєрж-сервіс зоною рецепції, власний дитячий садок на території комплексу, зарядна станція для електромобілів, питна вода з під крана у кожній квартирі. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 секції, має загальну площу 46,35 м2. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, 0 цикл, чорнова стяжка. Вартість – 1440 $ /м2 Зручне транспортне сполучення, розвинута інфраструктура, поруч, ринок Південний, ТЦ Вікторія Garden‘s. Також, можна придбати місця у підземному паркінгу! Здача квартири 1 квартал 2025 року. Загальна вартість - 66744$ Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном

Щирецька вул., 8а

Щирецька,30 6 секція, квартира з виглядом в бік Нової лінії та в двір Просторий санвузол та кухня з балконом в бік внутрішнього двору Стяжка, штукатурка, радіатори, лічильники, світло до квартири, опалення індивідуальне будинкове, дахова котельня Без комісії, від забудовника!

Продаж 1 кімнатної квартири 46.9 кв.м. по вул. Щирецька

ЗДАНИЙ БУДИНОК. МОЖНА РОБИТИ РЕМОНТ! єОселя. Продається квартира в ЖК Skyfall, Львів, вул Щирецька, 55 Основні характеристики: Площа: 43,15 м² Поверх: 8-й із 9-ти Тип будівлі: сучасний новобуд з усіма зручностями Переваги квартири: Панорамні вікна: Захоплюючий вид на місто, що відкривається з висоти пташиного польоту. Сучасний дизайн: Раціональне планування, яке дозволяє максимально ефективно використовувати кожен квадратний метр. Якість: Використання високоякісних матеріалів і сучасних технологій будівництва. ЖК Skyfall: Інфраструктура: Поруч з комплексом розташовані всі необхідні обєкти: торговельні центри, школи, дитячі садки, парки та спортивні майданчики. Безпека: Цілодобова охорона та відеоспостереження, щоб ви могли почуватися в безпеці. Зручності: У комплексі є все для комфортного життя — підземний паркінг, зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. Ця квартира — ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, сучасність і високу якість життя. Не втратьте свій шанс стати власником цього унікального житла! Звяжіться зі мною прямо зараз, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Продаж квартири в м. Львів, вул Щирецька 55. Зданий будинок. єОселя

Продаж 1кімнатної квартири в ЖК Quoroom Avenue Щирецька 30 6/9 Вигляд в двір Переуступку оплачує власник! Будинок на етапі здачі Максимальне наповнення від забудовника Стяжка, штукатурка, радіатори, лічильники, світло до квартири Продаж по переуступці, оплачує власник Покази в зручний для вас час Додатково оплачується комісія АН 41/16/13 55000

Продаж 1к 41м вигляд в двір!ЖК Quoroom Avenue
Щирецька 30

Ексклюзив, терміново по найкращій ціні за таке планування, наповнення та локацію) Наповнення квартири: - Зовнішні стіни та перегородки-цегла з тинькуванням; - Автономне опалення з лічильником обліку тепла в квартирі, сталеві радіатори опалення - Пурмо(Фінляндія); - Цементно-пісчана стяжка на підлозі; - Вікна: 2-камерний склопакет-4, 4см, 6-камерний профіль; - Вхідні броньовані двері, сертифіковані; - Утеплення фасаду-15см мінвата поєднана з пінопластом; - Лічильники обліку води(гаряча, холодна) та електроенергії; - Електропостачання від лічильника до електричного щитка квартири; - Висота стелі-2, 7м від цементної стяжки. Згорнути Також є інші пропозиції по продажу в цьому ЖК

Терміновий продаж 1к кв. 40м, Щирецька 30

Продається 1-кімнатна квартира-студіо у новобудові "Фамілія" (Victoria Garden)Основні характеристики:Адреса: вул. Кульпарківська, 230аТип: 1-кімнатна квартира-студіоЗагальна площа: 64 мПоверх: 3-йСтан: з ремонтом та меблямиОпалення: індивідуальнеОпис:Пропонується на продаж простора 1-кімнатна квартира-студіо у новобудові "Фамілія", розташованій у сучасному комплексі Victoria Garden. Квартира має чудове планування, з панорамними вікнами, що відкривають краєвид на місто.Характеристики квартири:Планування: окрема ізольована кімната, кухня-студія, санвузол суміжнийІнтерєр:велика шафа у прихожійвмонтована кухня з усією необхідною побутовою технікоюякісний ремонтВікна: панорамніІнфраструктура та зручності:Парковка: біля будинкуДитячий майданчик: поручРозвинена інфраструктура: супермаркети, боулінг, ресторани, магазини, Victoria Gardens, Південний ринок, школи, дитячий садокТранспорт: зручна транспортна розвязка, до центру міста 20 хвилинРозглядається програма Є оселя.Ціна 99000 доларівКод:8433

Продаж квартири, вул.Кульпарківська ЖК Фамілія

БУДИНОК ЗБУДОВАНИЙ Продаж 1 кім. квартири по вул. Щирецька 30 (ЖК Q-4 “Quoroom Avenue”). Будівельна компанія Quoroom пропонує Новобудови комфорт-класу. Секція 5: 4 пов , 40 м - Стіни зовнішні: цегла керамічна 250 мм - Стіни внутрішні міжквартирні: цегла керамічна з тинькуванням. - Перекриття : монолітне, в єдиній схемі каркасу. - Висота стелі: 2, 7 м в чистоті від цементної стяжки. - Опалення: централізоване з радіаторами в кожній кімнаті та лічильником обліку тепла. - Наявність ліфта: безшумні, швидкісні ліфти. - Вікна: енергозберігаючі, шестикамерний профіль, з двокамерним склопакетом REHAU та SALAMANDE - Фасад: пінопласт поєднаний з мінеральною ватою, товщиною 15 см. - Двері: квартирні з МДФ накладками, обладнані двома замками. - Внутрішнє оздоблення: тинькування стін, стяжка - по всій квартирі. - Корзини для кондиціонерів. - Благоустрій: пішохідні алеї, ландшафтний дизайн та дитяче ігрове містечко. - Електропостачання заведене від коридорного лічильника до квартирного електричного щитка. - Встановлення лічильників для обліку холодної та гарячої води, електроенергії, газу та обліку теплоносія, зареєстровані в комунальних службах Львова. - Набуття у власність: Договір купівлі-продажу деривативу + договір купівлі-продажу майнових прав. Здача об’єкту: 3- квартал 2023 року . Надаємо усі потрібні документи для ознайомлення, а саме: дозвіл на будівництво, технічні умови, містобудівні умови та обмеження. Кадастровий номер земельної ділянки. Ціна: 1300

Продаж 1 кімнатної  квартири по вул. Щирецька

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК кворум(Quoroom) вул. Щирецька 30квартира в зданій секції Будинок комфорт класу: хороша шумоізоляція, хороші та надійні вікна та якісні двері.Дуже крута локація яка має дуже хорошу розв‘язку та поруч Скнилівський парк що є дуже комфортно для вечірніх прогулянокпоруч ТЦ Південний, ВАМ,Victoria Gardens та безліч потрібних магазинів.Ліжко , телевізор ,інверторний кондиціонерНа кухні : розкладний диван , столик, посудомийна машина, холодильник , вмонтована духова піч та мікрохвильова.У коридорі мягкий пуфік та вішалка для верхнього одягуВелика та вмістка гардеробна кімнатаВелика лоджія/балконПідігрів підлоги: коридор, ванна та кухняМаю відеоогляд

Продаж квартири з ремонтом у новобудові ЖК Кворум

Продаж 1 к квартири в ЖК Кворум по вул Щирецька 30 1 секція, здана в експлуатацію 3 пов, не кутова, не біля ліфту Під Єоселю!!! Вигляд в бік Південного, на приватний сектор Квартира з правильним плануванням, є балкон Максимальне наповнення від забудовника Стяжка, штукатурка, радіатори, лічильники, світло до квартири Опалення індивідуальне будинкове, регулювання температури за допомогою радіаторів Загальна площа 46.5м Вартість за метр всього 1325$ Також можливий продаж по переуступці без жодних податків Пропозиція від АН Телефонуйте, покази в зручний для Вас час, а також у вихідні

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Кворум по вул. Щирецька 30

Ексклюзивний продаж 1 кімнатної квартири, квартири в ЖК Кворум вул Щирецька 30. Площа: 46 м2. Квартира знаходиться на 2му поверсі з 8ми. Квартира з новим ремонтом. Встановлено 2 кондиціонера. Кухня з варильною поверхнею та духовою шафою. Якісний ремонт В коридорі велика гардеробна шафа Зручне планування, не кутова Вікна на захід Балкон з кухні, з виглядом в бік Південного Ключі на руках, тож покази в зручний для Вас час Додатково можна придбати паркомісце з ролокасетою (14000$) 86 000 $.

Ексклюзивний продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Кворум, вул. Щирецька

Справжній ХіТ в Нерухомості Львова - продається 1-к квартира 39,6м2 в Новобудові по вул. Кульпарківська 230а ЖК "Фамілія". Залишаються всі меблі та побутова техніка. Квартира повністю укомлпектована для комфортного та затишного проживання, або під здачу в оренду (від 400$/міс). Індивідуальне опалення (2-х функційний котел). Підігрів підлоги, де є плитка. Зручний розкладний диван. Лоджія під робочу зону. Смарт телевізор. Інтернет. У дворі парковка, дитячий майданчик. Поруч торгово-розважальний центр "Вікторія Гарденс". P.S.Найкраща пропозиція в районі. Ціна-Якість. Ключі на руках. Є відеоогляд.

Продаж 1-к квартира 40м2 вул. Кульпарківська 230А ЖК "Фамілія"

Продається однокімнатна квартира в новобудові ЖК Skyfall. Будинок зданий. Можлива єОселя. Якісна вхідна група. Вхідні двері в квартиру, панорамні вікна, котел, стяжка - замінювати не треба, оскільки якість вас здивує. Можна вже робити ремонт. В пропозиції є одно, дво, три та чотирикімнатні квартири. А також квартири з терасами. Унікально розвинута інфраструктура - садочки, приватні навчальні заклади, ресторани, кафе, коворкінги, магазини взуття і одягу, супермаркети, ТЦ, спортзали, басейн, банки та багато іншого необхідного для комфортного проживання. Будинок з подвірям без машин - це унікальний та сучасний за своїми характеристиками та безпекою простір. Розташування: вул. Щирецька, 55.ТЦ "Південний": 3 хв. пішки. ТЦ "Victoria Gardens": 9 хв. пішки. Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Стіни: керамоблок. Утеплення: мінеральна вата. Опалення: індивідуальне (газовий котел в квартирі). Кількість квартир: 68. Підземний паркінг.

Однокімнатна квартира новобудова поряд зі Скнилівським парком. єОселя.

Продаж 1-кім квартири в житловому комплексі Фамілія по вул. Кульпарківська, 230 Площа квартири - 44,2м2 Поверх 8 з 10 Ціна 1850$/м2 Право власності. Квартира підходить під ЄОселю. Хороша та світла квартира. Вікна у внутрішній дворик. В квартирі лишається все. Зараз проживають орендарі. Ідеальний варіант як для інвестування, так і для власного проживання. Хороша та розвинена транспортна розвязка: садочок, ТРЦ Вікторія Гарденс, магазини, аптеки та багато іншого. Гостьовий паркінг. Телефонуйте, огляди по домовленості

Продаж 1-кім квартири в ЖК Фамілія по вул. Кульпарківська, 230

Продаж від власника 1 кім. кв-студіо у новобуді Фамілія( Victoria Garden)/ Кульпарківська 230а-(реальні фото квартири) ◼️ Новобудова, 64 м2. 3поверх ◼️ опалення індивідуальне ◼️ панарамні вікна з краєвидом на місто ◼️ одна окрема ізольовані кімнаті ◼️ кухня студія ◼️ санвузел суміжний ◼️ у прихожій велика шафа ◼️ вмонтована кухня, вся побутова техніка. Парковка біля будинку .Поруч дитячий майданчик , школа .Розвинена інфраструктура району (супермаркети, боулінг, ресторани ,магазиниVictoria Gardens , Південний ринок, школи, дитячий садок. До центру 20 хв. РОЗГЛЯДАЮ: Є оселя

владелец
Квартира
1 - 24 из 40 результатов