Терміновий продаж квартири на вулиці Виговського Затишна однокімнатна квартира в престижному спальному районі Львова Адреса: вулиця Виговського Загальна площа: 31,5 кв.м Поверх/Поверховість: 3/5 Матеріал стін: цегла Про район та будинок: Ця затишна однокімнатна квартира розташована в цегляному будинку на третьому поверсі пятиповерхової будівлі на вулиці Виговського. Район, де розташована квартира, відомий своєю добре розвиненою інфраструктурою та затишком, що робить його одним із найкращих для проживання в місті. Близькість до зручностей: У цьому районі ви знайдете все необхідне для комфортного життя: школи, дитячий садок, дитячий майданчик, аптеку, поліклініку, зупинку громадського транспорту, супермаркет та районну адміністрацію.

Виговського Івана вул., 25

Продам 1-кім.квартиру,вул.Вагонна 20 З Ремонтом Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 9-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 37м.кв.,житлова - 20 м.кв., кухня - 12.40 м.кв. Кутова квартира,з великою кухнею та зі всією необхідною технікою високої якості :посудомийна машина, великий холодильник, кондиціонер, пральна машина, новий бойлер, індукційна плита з духовкою, столешні та барна стійка з натурального граніту та гранітний підвіконник, рушникосушка та ванна. Підлоги з підогрівом та контролером температури. Підвісна стеля у спальній кімнаті та кухні. Сучасне освітлення кімнат. Також є бак з водою з фільтром і насосом, який забезпечує стабільний хороший напір води. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 47 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-963-611.

Вагонна вул., 20

Продам 1-кім.квартиру,вул.Городоцька ,287 Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 41м.кв.,житлова - 21 м.кв., кухня - 6 м.кв. Суха, світла, велика кімната, правильне планування квартири, є заскленний балкон, не кутова!, горища немає, залізобетонне перекриття, центральне опалення, хороше транспортне сполучення, в районі Мотозаводу. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 41 тис дол, Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-759-203.

Городоцька вул., 287
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж квартири по вул. Городоцька 226а, ЖК Resident Hall, 1кім.квартира, площа 39м.кв., 9/10 Кухня-вітальня, окрема спальня В квартирі виконаний якісний ремонт за авторським проектом Повна комлектація, посудомийка, пральна машина, кондиціонер, всі меблі, двоспальне ліжко, диван велика лоджія, гарний вигляд з вікон 82000$

Городоцька вул., 226а

Продаж однокімнатної квартири на п"ятому поверсі пятиповерхового цегляного будинку в спокійному районі Львова. Простора світла кімната, роздільний санвузол , засклений балкон , є комора .Опалення центральне , для підігріву води встановлена газова колонка .Квартира тепла та суха , не кутова.Хороша транспортна розв"язка, неподалік Привокзальний ринок , приміський вокзал , торговий центр , продуктові магазини.

Городоцька вул., 287

Продаж 1 кімнатна квартира вулиця Виговського 33м 5/5 п не кутова житловий стан. газова колонка. М/п вікна дах перекритий квартира вільна готова до продажу ціна 36800 $ торг тел. 0686995348 Анна

Виговського Івана вул., 27

Продаж 1к квартири по вул. Любінська Продається 1 кімнатна квартира по вул. Любінська. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, тепла, не кутова. Продається з меблями - все що на фото залишається. Опалення центральне. Гаряча і холодна вода центральні. Газ по лічильнику. Загальна площа 33 кв. м. Ціна 45000$ Дмитро АН Green Estate +380680100058

Любінська вул., 100

Продаж затишної 1-кім квартири на вул.Дрогобицька, бічна Виговського. Поруч 5 поліклініки. До квартири в комплекті є власна велика кладова 7,5кв.м Площа квартири 38,2кв.м Поверх 3/4 Малоповерхова новобудова, 2 квартири на поверсі, повністю заселений. Парковка біля будинку Індивідуальне газове опалення ( новенький котел на гарантії ). В квартирі залишається все Підлога у спальні червоне дерево, Великі вікна, вигляд на зелену приватну зону, еркер. У кухні є відкритий балкон. Санвузол - ванна. Розвинена інфраструктура, поруч поліклініка, ринок, школи, садочки, магазини і тд. Зупинка транспорту, до центру 20хв. Є відео-огляд, ключі.

Дрогобицька вул., 31

Продаж 1 кімн Любінська цегла Продається 1 кім квартира на вул.Караджича ( бічна Любінської) 33кв.м Поверх 5/5 цегляного будинку Квартира світла, тепла, не кутова, дах не протікає. Житловий стан , продається з меблями і технікою. Друга лінія від дороги, ніякого шуму, багато зелені довкола. Поруч школи і садочки, зупинка громадського транспорту, супермаркети і базар. До квартири є підвал. Ключі на руках!!! Є відео огляд квартири Ціна 42 тис $ торг Без СП 068 665 48 40 Василь АН Домлер

Караджича вул., 16

Квартира в новобудові з гарним плануванням: простора кухня-студіо з вмонтованою кухнею і всією поб.технікою,розкладний диван,спальна кімната з двохспальним ліжком,гардероб в коридорі,ванна кімната,кондиціонер.В квартирі всі великі панорамні вікна з виглядом на Городоцьку вулицю.

Продаж квартири з гарним виглядом в ЖК Резидент Хол,вул.Городьцька,226

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК Resident Hall по вулиці Городоцькій 226 А. 15 поверх з 16 поверхового, 0 й цикл, будинкове опалення. Будинок зданий в експлуатацію, є право власності. Підключені всі комунікації. Працює ліфт. Чудове планування. Балкон. Можливий продаж під є оселю. Присутній торг.

Продаж 1 кім.кв. в новобуд ЖК Resident Hall, Городоцька, 44 м, 56000 $

Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Самбірській (бічна Городоцької) Житловий комплекс Грей хаус(Grey House) Квартира знаходиться на 5 поверсі, п`яти поверхового будинку. Будинок клубного типу, консєрж на першому поверсі. Збудований з керам блоку та утеплений мінеральною ватою. Площа квартири 64, 2 м.кв. Ціна 1365 $ за 1 м кв Хороше планування, кухня - вітальня 24,8 м2, велика відкрита тераса, ізольована спальня. Вікна на південну сторону. Будинок зданий, право власності. БЕЗ комісії. Маємо ще 2 кім квартиру у даному комплексі. Телефонуйте, покази у зручний час

Продаж 1 кім квартири вул.Самбірська  ЖК Grey House

Продаж 1 кім. SMART кв. на вул. Рудненській 8 ЖК Riel City, будинок 1. Комфортна для життя квартира, загальною площею 27.34 м2. Не кутова, отже в квартирі завжди буде тепло та світло. З великого панорамного вікна можна помилуватись краєвидом міста. Централізоване опалення. Внутрішні двори комплексу будуть з парковою зоною, закриті для проїзду автомобілів, облаштовані пішохідними доріжками з місцями для відпочинку. Будуть обладнані 6 дитячих ігрових майданчиків, на території буде побудований дитячий садок та початкова школа. Недалеко від будинку супермаркети "АТБ", "Сільпо", Левандівський ринок. Здача будинку квітень- травень2024. Продаж по переуступці. Телефонуйте, домовимось про показ у зручний для Вас час.

Продаж смарт квартири в ЖК Riel City

Пропоную на продаж 1 - кімнатну квартири у ЖК ЖК Resident Hall, вул.Городоцька 226а Загальна площа: 50,1 м.кв.Поверх: 7 у 16-ти поверховому будинку. Простора та світла квартира з сучасним та практичним плануванням.
Велика кухня - 14,8м2, санвузол 5,9м2, одна простора кімната площею 19,0м2. У квартирі будинкове опалення, є лічильник на кожну квартиру,вихід на балкон з кухні і кімнати, бойлер,вікна, вхідні двері. В будинку вже живуть люди.

Продаж 1кім.квартири по вул.Городоцька

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Виговського 25а. 3-й поверх цегляного 5-ти поверхового будинку. Квартира не кутова, двохстороння- вікна виходять на східну та західну сторони. Загальна площа 31, 5 м. кв. Житлова 17.к м.кв. Поруч супермаркет АТБ, поліклініка. Тихий та спокійний двір обладнаний дитячим майданчиком. Привітні сусіди. Хороша транспортна розвʼязка. Є відеоогляд. 36600 $ Додатково оплачуються рієлторські послуги. Покази по домовленості.

Продаж 1 кім. квартири по вул. Виговського

Квартира в новобудові з гарним плануванням: простора кухня-студіо з вмонтованою кухнею і всією поб.технікою,розкладний диван,спальна кімната з двохспальним ліжком,гардероб в коридорі,ванна кімната,кондиціонер.В квартирі всі великі панорамні вікна з виглядом на Городоцьку вулицю.

Продаж квартири В ЖК Резидент Хол,вул.Городоцька 226а

Продається Новобудова, р-н Виговського-Патона. Загальна площа 48 кв. м. Якісний ремонт, кондиціонер, робилося все для себе. Індивідуальне опалення, тепла підлога у кухні, коридорі, гардеробній та ванній, у кімнаті якісні батареї. Світла квартира з наймовірним краєвидом на парк. Поруч парк, школа, садок, поліклініка та велика кількість супермаркетів та магазинів. Розвинена інфраструктура. Будинок заселений. У квартирі залишаються усі меблі та техніка, все що бачите на фото. Житловий фонд від 2021 р.Назва ЖК: Kaiser komfortКлас житла: ЕлітCанвузол: Суміжний Меблювання: Так Побутова техніка: Холодильник, Варильна панель, Мікрохвильова піч, Духова шафа, Плита, Пральна машина

Кричевського, 14, Зализнычный, Львов, Львовская 83000.0 USD

Продаж 1к по вул. Виговського в цегляному будинку друга лінія від дороги. Середній стан, хороший паркет. ЧП. Торг.

Выговского Ивана улица, 25А, Сигновка, Львов, Львовская 37000.0 USD

Продаж 1 кім кв вул Городоцька 1 поверх з 2 цегла, польський будинок розташований в районі мотозаводу, площею 21 кв м, індивідуальне газове опалення, поміняні МП вікна. Вхід в кухню, вигоди разом. Квартира чистенька, після косметичного ремонту. Кондиціонер. До квартири належить підвал. Показ по домовленості.

Городоцкая улица, 263, Сигновка, Львов, Львовская 34000.0 USD

Продаж 1 кім квартири по вул. Городоцька 226а. - Квартира не кутова. Вже підведенно електрика ( 10кВт) холодна вода, опалення, інтернет, домофон. - Панорамні вікна з гарним виглядом - Зручне планування - Наразі переуступка

Городоцкая улица, 226А, Зализнычный, Львов, Львовская 56000.0 USD

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Виговського Хороший житловий стан , меблі Центральне опалення , підігрів води - газова колонка Поруч школа , дитсалок , магазини

Выговского Ивана улица, 19, Сигновка, Львов, Львовская 37000.0 USD

Терміновий продаж 1 кімнатної квартири вул. Патона (бічна Виговського) Площа - 30 м², 8/10 пов., цегляний будинок. Балкон засклений, є комірка. Квартири НЕ кутова, з ремонтом, залишаються всі меблі. Чистий продаж, прописаних немає. БС Вартість квартири - 43 000$

Евгения Патона улица, 4/1, Сигновка, Львов, Львовская 43000.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира у м.Львові на вул Каховській, житловий стан, бічна вулиця Патона,балкон не засклений

1-кімнатна квартира Львів Каховська

Квартира на вул.Головатого від власника із чудовим краєвидом - 54м2 Будинок збудований у 2009 році, що забезпечує сучасні стандарти будівництва, комфорту та знаходиться у гарному стані. Основні переваги: - Автономне опалення(двохфункційний котел) можливість регулювання комфортної температури в будь-який час року та економію на комунальних послугах - Повністю утеплений фасад та засклений балкон повноцінним віконним профілем (5 камер)з подвійним склом: Гарантує збереження тепла в квартирі взимку та прохолоду влітку, а також знижує витрати на опалення( товщина зовн.стін - 2і цегли !) - Великий балкон: Ідеальне місце для відпочинку чи створення зимового саду. Гарний простір з панорамою на захід сонця: Вікна квартири виходять на південь та захід, що дозволяє насолоджуватися мальовничими заходами сонця щодня і робить квартиру дуже світлою Кладовка: Додатковий простір для зберігання речей, що дозволяє зберігати порядок у квартирі. Збережений стан: Квартира в чудовому стані, готова для заселення без додаткових витрат на ремонт та ніколи не перебувала в здачі оренди. Додаткові переваги: Якісні двері: міжкімнатні двері у квартирі виготовлені з справжнього дерева, якісні вхідні броньовані , що додає затишку та надійності. Техніка та меблі включені: Вся необхідна техніка та меблі залишаються, що дозволяє одразу заселитися без додаткових витрат на облаштування. Система фільтрації води: забезпечує чисту та безпечну питну воду прямо з крана( в тому числі система фільтрів для пиття) Додаткові характеристики: Зручне планування, За 100м школа, магазини, церква, та міні парк, стадіон За 300м зупинки транспорту на різних вулицях , гаражний кооп з орендами За 500м поліклініка, цнап, та районна адміністрація. Прохання посередників із пропозиціями перепродажу від свого імені і т.д. не турбувати!

владелец
Квартира на вул.Головатого із чудовим краєвидом на парк 54 м.кв.
1 - 24 из 25 результатов