ЖК Брама – ваша нова домівка в ближньому центрі Львова! Шукаєте ідеальне житло у серці міста? Представляємо вам сучасну квартиру в новому житловому комплексі «Брама»! Параметри квартири: -Панорамні вікна: Забезпечують чудовий вигляд та безліч сонячних променів, що створюють неперевершену атмосферу. - Автономне газове опалення: Будинкове, що забезпечує комфорт і економію. - Висота стелі: 3,5 метри, що додає простору та відчуття свободи. - Комірка: Додатковий простір для вашої зручності. - Готовність до ремонту: Перша секція будинку вже завершена, що дозволяє почати ремонт вже зараз. - Продаж по переуступці: Не пропустіть свій шанс на найкраще житло. Параметри житлового комплексу: - Чудове розташування: Ближній центр міста з панорамними вікнами, що відкривають вид на Підзамче. - Сучасний житловий комплекс: Безліч дитячих майданчиків та внутрішня інфраструктура для вашого комфорту, включаючи комерційні обєкти. - Перша на здачу: Перша черга, перша секція, перша на здачу – будьте і ви першими! - Здача квартири: У серпні 2024 року. Документи вже подані в ДІАМ. Отримайте комфорт та якість від Житлового комплексу Брама – вашого ідеального життя у серці міста!

Богдана Хмельницького  вул., 116

ПРОДАЮ Квартира без ремонту у новобудові, що дозволить зробити її, саме такою, якою Ви захочете! Автономне опалення в квартирі дозволить Вам регулювати температуру повітря. Сама квартира знаходиться на найкомфортнішому поверсі для проживання - 3. Будинок має свою закриту затишну територію. Двір будинку закритий для машин, проте є паркінги для мешканців та для гостей! Будинок розташований у спокійному районі міста, водночас всі необхідні маркети та транспорт поруч. Без зайвих проблем від будинку можна добратися до центру міста та в будь-яку точку Львова! До центру Львова 5хв на авто та 15хв пішки від самого ЖК. Номер обєкта 338052 Вартість квартири 52.000$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку. Телефонуйте! 0666352669 - Ігор АН Атланта

Богдана Хмельницького  вул., 207

Продаж 1-кім квартири по вул Б.Хмельницького.Продаж 1 кім квартири по вул.Богдана Хмельницького Ближній центр Квартира складається з просторої кімнати та кухні вітальні.Стан житловий, опалення індивідуальне . Польський будинок 20-х років.Є підвал.Продається з усіма меблями та технікою. Чудове розташування в ближньому центрі, поруч ТЦ "Ашан" з супермаркетом "Сільпо", аптеками та різноманітними закладами. В пішій доступності "Рукавичка" та "Близенько". В 500 метрах зупинка маршрутних таксі та електротранспорту. Поруч школа та садок. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Богдана Хмельницького  вул., 125
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж квартири в ЖК Вежа, вул. Б. Хмельницького. Видовий поверх, звідки відкривається чудовий краєвид. Вже розпочали ремонт ! Допускають до ремонту майстрів . Переуступку погоджено! Будинок має власне будинкове опалення. Засклена лоджія. Вільне планування, є можливість ізолювати кухню. Чудова локація, розвинена інфраструктура. Відмінний варіант для комфортного проживання чи інвестиції . Телефонуйте! Код-333484

Богдана Хмельницького  вул., 207

Продам 1-кім.квартиру,вул.Хмельницького Б.,207,ЖК Містечко Підзамче Вежа забуд. Ріел Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 54м.кв.,житлова - 30 м.кв., кухня - 19.70 м.кв. Черга 1 . Секція а2 Здача 2 кв. 2024 р. Продаж по переуступці. Опалення: центральне .0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 66.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-763-829.

Хмельницького Б., 207

Продам 1-кім.квартиру, вул. Волинська 16( бічна Б.Хмельницького )Новий Форт, Novyy Fort,забуд.Ріел Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 43.37м.кв., житлова - 20 м.кв., кухня - 14.93 м.кв. здача кінець 2024р .індивідуальне опалення/котел. Дуже зручне розташування ,до центру міста 15 хв пішої прогулянки.Трамвайна зупинка поруч.Секція знаходиться всередині комплексу,відповідно квартира затишна.Вже впорядковується територія. Дуже сучасний проект! Хороший варіант для проживання та оренди!Поруч Високий Замок ,центр міста! Переуступка Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 59,5 тисяч долларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-751-196.

Волинська вул., 16

Продам 1-кім.квартиру,вул.Хмельницького Б.,116 ,ЖК Містечко Підзамче, ЖК Брама vul.Khmelʹnytsʹkoho B.,116 ,ZHK Mistechko Pidzamche, ZHK Brama Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 45.70 м.кв.,житлова - 22 м.кв., кухня - 11.50 м.кв. Здача в експлуатацію серпень 2024р. Продаж по переуступці, також можливий продаж права власності після здачі будинку в експлуатацію,0 цикл,секція А5 ,дахова котельня ,ремонт можна починати в липні Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 66.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-750.

Хмельницкого Б., 116

Пропоную на продаж смарт-квартиру на вул. Волинська (Ріел, Новий Форт). Квартира розміщена на 4му поверсі. Загальна площа 24,65кв.м. Планова здача будинку в кінці 2024року. Опалення - дахова котельня. Ціна 29тис.дол.

Волинська вул., 9

Продаж квартири з ремонтом в новобудові ЖК Підзамче Вежа, вул. Хмельницького 207, Квартира з ремонтом та повністю укомплектована, вся побутова техніка на кухні, прально-сушильна машина, бойлер Висота стелі 3.1м, дуже простора, в квартирі є три вікна, виходять у внутрішній двір Малоповерхова секція на 4 поверхи

Богдана Хмельницького  вул., 207

Продається однокімнатна квартира по вул. Дашкевича, ближній центр. Цегляний австрійський будинок. Дах перекритий. Над квартирою велике горище. Квартира в гарному житловому стані, світла та затишна, з індивідуальним опаленням та усіма необхідними меблями для комфортного проживання. Зручне розташування будинку - неподалік проспект Чорновола, гіпермаркет Ашан, МакДональдз, ТЦ Форум, ТЦ Інтерсіті,Спорт Лайф. Водночас тихий та зелений район. Помешкання підійде як для проживання, так і для здачі в оренду. Приходьте – і ви побачите квартиру вашої мрії!

Дашкевича Романа вул., 34

ЖК в городе Львов

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. Б. Хмельницького в ЖК Містечко Підзамче (ЖК Вежа) Квартира загальною площею 52.8 м2, кухня-вітальня площею 19.7 м2, кімнати правильної форми. В квартирі гарний вигляд з вікна, встановлені металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Будинок розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, в пішій доступності є дитячий сад, школа, кафе, магазини, парк, поліклініка, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте для додаткової інформації, показ в зручний для вас час.

Богдана Хмельницького  вул., 207

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. Перекопська (бічна Квітова) (по документах приміщення нежитлове) Знаходиться на 1-му (цокольному) поверсі 2-х поверхового будинку в чудовій локації. Приміщення під капітальний ремонт. До приміщення також відноситься велика кладова. Цікава прибудинкова територія, а також місце для паркування авто. Підійде як для проживання так і для комерційної дяльності. Телефонуйте, домовимось про показ в зручний для вас час.

Перекопська вул., 16

Продаж 1-кімн квартира без ремонту 38/23/10м² вул Жовківська 44999$ ТОРГ Галицький район (Ближній центр) Продається 1-кімн. квартира 38м² в ближньому центрі по вул. Жовківська (початок вулиці) Квартира потребує ремонту Зручний другий поверх триповерхового житлового будинку Парадний вхід по балкону в кухню З кухні праворуч суміжний санвузол ліворуч велика житлова кімната 22м² Вигляд з вікон в внутрішній двір. Три фасадних вікна Опалення індивідуальне газове пічне В санвузлі була підключена газова колонка. Тому в перспективі є можливість зробити індивідуальне газове опалення і встановити двохконтурний газовий котел. До квартири належить підвал. Вписаний в технічний паспорт. В будинку повністю зремонтовано дах. Дуже зручне розташування До центру міста 10 хвилин громадським транспортом Поруч розвинена інфраструктура ДЗВОНІТЬ, ПИШІТЬ на той номер

Жовківська вул., 5

Продаж 1 -кімнатної квартири в ЖК Вежа по вулиці Б. Хмельницького Площа :32кв.м Поверх: 4/9 «ЖК Вежа» вважається інфраструктурним центром «Містечка Підзамче», де буде розташована власна школа та інші обєкти для комфорту мешканців, також висока оглядова вежа із загальним доступом. Будинок побудовано з якісних матеріалів, висота стелі - 2.7м. Перша черга будівництва, секція А5. Здача будинку 2 квартал 2024 року, вже можна розпочинати робити ремонт. У квартирі встановлено панорамні вікна з виглядом у внутрішній двір. Ціна : 46 400$

Богдана Хмельницького  вул., 207

Без комісії для покупця Продаж 1-но кімнатної квартири вул. Новознесенська ЖК "Брама", забудовник РІЕЛ. Поверх 4/6 Площа 61.33/ 17/ 15 кв. м. Балкон-лоджія, гардероб, панорамні вікна Вартість 1150$/м2 Клас- Комфорт -Опалення: 1, 2 черги автономне (від дахової котельні), 3 черга індивідуальні газові котли -Підземний паркінг: -Територія: «двір без авто», спортивні і дитячі майданчики, дитячий садок Вартість 1150$/м2 Без ріелторської комісії.

Новознесенська вул., 2

ПРОДАЖ КВАРТИРИ В 0-ЦИКЛІ Адреса - місто Львів, вулиця Б.Хмельницького Кількість кімнат - одно - кімнатна квартира Поверх - 2 з 9 Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Загальна площа - 42 м2, житлова - 14.41 м2, кухня - 14.33 м2. Опалення - будинкова котельня. Лоджія - одна засклена. Санвузол - один. Будинок вводиться в експлуатацію в 3 кварталі 2024 року. Продаж по переуступці прав. Особливості даної квартири - це те що квартира знаходиться на 2 поверсі, наявний підземний паркінг, хороша ціна. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, гіпермаркет Forum, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту. Код обєкта: 1416

Богдана Хмельницького  вул., 207

Продається однокімнатна квартира Шевченківський район вулиця Країмська Ближній центр !!! Квартира розташовашована у 2 км від історичного центру міста, тому мешканцям не доведеться хвилюватися через шум туристів. Звідси можна швидко дістатися у будь-яку точку Львова. Поблизу є все необхідне для комфортного життя: поліклініки, аптеки, магазини, кафе, садочки, учбові заклади та. Знаходиться також кілька парків де можна проводити вихідні, організовувати пікніки, займатися спортом чи гуляти з дітьми. Вбиральня знаходиться на балконі ! Телефонуйте!

країмська, 11

Продаж 1 кім квартири по вул. Хмельницького, 207 Квартира в 0-му циклі. Здача в експлуатацію на 2 кв. 2024р. Гарне розташування, ближній центр, район активно розвивається і перспективний! Поряд центр сучасного мистецтва "Jam Factory Art Center" , сучасний простір " FESTrepublic" де постійно відбуваються різні заходи, школа, Супермаркет, Автостанція. За детальною інформацією звертайтесь! Маємо ЩЕ декілька ВАРІАНТІВ в перевіреного і надійного забудовника Ріел. АН " Христина Ференц"

возможна продажа по єОселя
Богдана Хмельницького  вул., 207

Продаж 1-кімнатної квартири ЖК Новий Форт, ближній центр, Личаківський р-н Характеристика: - Площа: 43.66 м. - Розташування: Вул. Волинська 9, ЖК Новий Форт, ближній центр, 1.5 км до Оперного. - Поверх/Поверховість: 4-й поверх 5-поверхового будинку, секція Г3. - Вид з вікна: На Високий Замок. - Здача: 2 квартал 2024р. - Переуступка 1%. Особливості: - Новобудова. - Чорний фасад. - Зручне планування. - Панорамні вікна. - Є відеоогляд. Будівництво вже завершено, і фасадні роботи вже виконані. Ціна: 57600$

Волинська, 9

ВЛАСНИК!!! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Містечко Підзамче, в історичній частині Львова, площею 43 м.кв.( після БТІ), кухня 15.5м.кв. на 4 поверсі 6-поверхового будинку. Новобудова від Ріел, по вул.Б.Хмельницького 207, квартал Вежа, секція 6.1. Не апартаменти, не кутова, ізольовані кімнати, засклена лоджія, панорамні вікна, безшумний ліфт, дахова котельня на гарячу воду та опалення. Будинок збудований, підключені всі комунікації. Всі лічильники (електрика, вода, тепло), металопластикові вікна, вхідні двері. Вигляд з вікна на власну школу та стадіон. Близько до центру міста, розвинута інфраструктура, в тому числі на території комплексу, поруч супермаркети, ще одна школа, садочок (також додатковий на території жк), магазини, аптеки та все необхідне для повноцінного життя. Чудове транспортне сполучення. Право власності серпень 2024 року, вже дозволили розпочинати ремонт. На даний момент закінчується благоустрій прибудинкової території. Продаж по переуступці за рахунок покупця, без будь яких додаткових комісій. Перегляд тільки для РЕАЛЬНОГО покупця якому подобається район, влаштовує планування квартири, її вартість та має на неї кошти. Шановні ріелтори, не потрібно приводити людей аби просто подивитись, шануйте свій час, та не заваджайте робочим закінчувати прибудинкові роботи.

владелец
Квартира ЖК містечко Підзамче, Вежа, вул.Б.Хмельницького

Продаж 1 кім. квартири (40,8 м2) м, Львів по вул. Волинська 9 в ЖК НОВИЙ ФОРТ Шевченківський район забудовник РІЕЛ. ЖК цікавий без аналогів в ближньому центрі міста. Невисока забудова району. Номер квартири 43 поверх 6-ий із шести (південна сонячна сторона), будівля Б2-здача 2-а черга. Продаж по переуступці. Ціна: 56000$ Будівельні роботи завершені. Велика засклена лоджія - балкон з кухні з виглядом на Високий Замок, опалення будинкове. Висота стелі - 2,7 м Дуже зручне розташування до центру міста 15-ть хв. пішої прогулянки. Трамвайна зупинка Pidzamche поруч. Неподалік Високий замок. 1.6 km до автобусної зупинки AC-2. 750 м діюча школа №20. Переваги ЖК Підзамче. Новий Форт: розташування в історичній частині Львова, власна школа та два дитсадка на території, малоповерхова забудова. Концепція «Містечко Підзамче» полягає в поєднанні трьох ультрасучасних житлових комплексів, що створять новий центр старого міста. Такому привабливо розташованому району бракувало лише новітньої інфраструктури і місця для комфортного проживання та відпочинку. Це буде маленьке місто в серці великого мегаполісу!

Продаж квартири вул.Волинська 9,ЖК Новий Форт,Ріел Сіті

Продаж 1 к смарт квартири ! ЖК «Вежа» вул. Б.Хмельницького, 207 Квартира розташована у секції 7.1 (здача 3кв 2024року) Маємо також для Вас декілька таких варіантів з ідентичним плануванням. 4 поверх - 31,01м2 Дуже вдалий варіант під інвестицію , який неодмінно виправдає Ваші очікування ! На території комплексу буде безліч інфраструктури, закритий двір, багаторівневий паркінг. Також будуть розташовані дитячі та спортивні площадки. Вид опалення: дахова котельня .Можна додатково встановити електричний котел. Комунікації у квартиру підведені, встановлені двері, вікна та лічильники, також заведене оптоволокно. За додатковою інформацією звертайтесь Ірина 09******29 Зацікавила вас дана пропозиція? І ще шукаєте схожі варіанти? телефонуйте по телефону покажемо всі варіанти квартир в цьому або в інших районах Львова

Продаж смарт квартири в ЖК Вежа

Продаж 1 кімнатної квартиру в новобудові ЖК Вежа Містечко Підзамче по вул.Б.Хмельницького 207 1 черга будівництва. Секція А3, здача в експлуатацію 1-2 квартал 2024р. Простора світла квартира , індивідуальне будинкове опалення по лічильнику, панорамні вікна на схід, ґБлизькість до центру та хороша транспортна розвязка. Відео огляд: youtu.be/m0kg4C5Q5BY?si=PlFihVKa74wAQPMg

Продаж 1кімн в новобудові ЖК Містечко Підзамче Вежа РІЕЛ

Пропонуємо Вашій увазі 1 кімнатну квартиру у Львові. Квартира розташована в нововбудові ЖК Новий Форт по вул.Волинська 9, у Шевченківському районі, концепція якого полягає в поєднанні трьох ультрасучасних житлових комплексів, що створять новий центр старого міста. Такому привабливо розташованому району бракувало лише новітньої інфраструктури і місця для комфортного проживання та відпочинку. Це буде маленьке місто в серці великого мегаполісу! Уважне до всіх потреб місцевих мешканців, «Містечко Підзамче» дійсно стане новим центром старого міста. Технічні характеристики: •монолітно-каркасна технологія будівництва •утеплення пінополістиролом •АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ •висота стелі 2,7м •не кутова •підземний паркінг •загальна площа: 41м.кв Всі деталі , за номером телефону!

Продаж 1 кім. квартири в ЖК Новий Форт
1 - 24 из 54 результатов