Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу * індивідуальне опалення * кухня-студія+окрема кімната,балкон * якісний євроремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Ціна під єОселю 94000$ Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

возможна продажа по єОселя
Героїв УПА вул., 73в

Продаж 1 кімнатної квартири по вулиці Федьковича. Ця квартира розташована в чудовому районі, де все поруч: магазини, школи, парки і зручний транспорт. Сам обєкт потребує оновлення та ремонту. Стіни потребують свіжого фарбування або поклейки нових шпалер. Сантехніка працює, але бажано замінити деякі частини для більшого комфорту. Кухня оснащена базовою технікою, яка потребує оновлення. У помешканні замінені вікна на металопластикові. Загальна площа квартири 31, 4 кв.м., житлова площа 17, 2 кв..м, площа кухні 10, 6 кв.м. Знаходиться на 1 поверсі з 3. Опалення індивідуальне. Код обєкту 13477

Федьковича вул., 20

Продається затишна 1-кімнатна квартира у житловому комплексі "Кінескоп", розташованому в центрі міста. ЖК відомий своєю розвинутою інфраструктурою, яка включає різноманітні комерційні приміщення, зручну транспортну розвязку, підземний паркінг та дитячі майданчики. Квартира знаходиться на 7-му поверсі 9-поверхового будинку у пятій секції. Загальна площа становить 54 м. Це просторе житло ідеально підходить для комфортного проживання однієї особи або молодої сімї. Вікна виходять у двір, що забезпечує тишу та спокій під час відпочинку. Ціна 83700 доларів Код:8635 Ця квартира є вигідним варіантом для тих, хто шукає зручне розташування, сучасні умови проживання та доступність всіх необхідних сервісів навколо.

Героїв УПА вул., 73в
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

В квартирі зроблений євроремонт , наявні меблі та побутова техніка: кухонні меблі, стільці, обідній стіл, диван, двоспальне ліжко, шафа-купе, мікрохвильова піч, холодильник, духова шафа, варильна панель, посудомийна машина, пральна машина, кондиціонер тощо... Балкон відкритий та закритий .Особливості даної квартири - надійний забудовник, новобудова (будинок зданий, заселений), середній поверх, велика площа, простора кухня, є велика гардеробна. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, ТРЦ, парк, аптека, відділення банку, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо.

Героїв УПА вул., 73в

Продаж 1 кімнатної квартири 34м2 в цокольному поверсі Код квартири - #27934599 Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги Чудова локація, поруч Політехнічний університет Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Японська вул., 6

Продаж 1 к квартири з ремонтом по вул. Васильківського 9. Код квартири - #27976847 У квартирі зроблений капітальний ремонт. Вся необхідна побутова техніка та меблі. Зелізобетоне перекриття, цегляні стіни! Вхід в квартиру з дворика, повноціний перший поверх. Підігрів підлоги, Бойлер, кондиціонер. Є Газ у квартирі. Чудовий варіант для здачі в оренду. Проживає орендар.

Васильківського вул., 9

1- кім квартира біля привокзального ринку, залізничного вокзалу. - Квартира в середині будинку, не шумно - Затишний дворик - Зроблений косметичний ремонт - Замінені коммунікації - Власне опалення, піч. - меблі та техніка частково лишаються новим власникам.

Федьковича вул., 22

Продам 1к квартиру вул.Залізнична,9 ЖК Шенген забудовник Ріел Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 12му поверсі, 12-ти поверхового будинку. Загальна площа - 55 кв.м., житлова площа 27 кв.м., кухня - 13 кв.м. Зданий в експлуатацію,право власності.Опалення: Індивідуальне газове- котел, 0 цикл.В будинку три ліфта і пожежний вихід(сходова). Будинки мають стильні сучасні фасади. Внутрішні двори закриті від автомобілів,будуть обладнані дитячі ігрові майданчики. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 68.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-678-278.

возможна продажа по єОселя
Залізнична вул., 9

1-кім.кв-ру,ЖК по вул ген Чупринки 130 буд компанія Будремактив ZHK po vul hen Chuprynky 130 bud kompaniya Budremaktyv Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 7-ми поверхового будинку. Загальна площа - 56.70 м.кв.,житлова - 30 м.кв., кухня - 18 м.кв. Здача в експлуатацію на липень 2024 року,переуступка,0 цикл ,квартира в середині будинку,вікна у двір виходять,інд.опалення, розведена сантехніка та тепла підлога по усій площі. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 119 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-762.

Чупринки Т., 130

Продам 1-кім.квартиру,вулиця Кастелівка 14 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, 4-ох поверхового будинку. Загальна площа - 33.90м.кв.,житлова - 15 м.кв., кухня - 10.90 м.кв. В житловій кімнаті повний ремонт з підігрівом підлоги та новими меблями. На кухні косметичний ремонт. Розділений санвузол. Газовий котел. Нульовий поверх (напівпідвальний) з повними вікнами. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 57 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-890-796.

Кастелівка вул., 14

ЖК в городе Львов

Продається однокімнатна квартира по вул. Городоцькій, буд 167. Квартира розташована на 5 поверсі з 5 (мезонін). Загальна площа квартири 34м.кв., житлова площа 22м.кв., площа кухні 6м.кв.. Опалення ідивідуальне - газовий конвектор. Металопластикові вікна. В коридорі велика шафа-купе. Висота стелі 2,7м. Санвузол - туалет, ванна. Підвал. Квартира продається з меблями та побутовою технікою.

Городоцька вул., 165

Продаж 1к. Житомирська (Коновальця, Антоновича). Стильна квартира з ремонтом 2022р. Високий 1 поверх. Площа 40 м². Вхід парадний. Меблі та побутова техніка (пральна машинка, мікрохвильовка, холодильник, газова плита). Двоспальне ліжко. Котел газовий. Інтернет оптоволокно. Підігрів підлоги. Фільтр на воду. Паркомісце біля будинку. Елітний спокійний район, поряд парк Алтайські озера, магазини, чудова транспортна розвязка. Ціна 70000 $

Житомирська вул., 1

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Шенген, новобудова вул. Залізнична7.. будівництво завершене, триває оформлення документів Гарне планування - загальна площа 43,3кв.м, кухня 15,7кв.м., є лоджія з кухні. В сусідніх секціях вже проживають люди. Є стяжка, встановлені батареї. До центру міста 10 хв. Хороша транспортна розв"язка.

Залізнична вул., 9

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Шенген, вул Шевченка-Залізнична. В квартирі зроблено сучасний ремонт, вмонтована кухня. Є гардероб. Загальна площа 40 кв м, 15/15 поверх. Є балкон. Опалення індивідуальне-електричний котел. Продаж по переуступці. Вікна та балкон на Високий Замок, до оперного театру 3,5 км , до ЖД вокзалу 1,5 км. Є ще одна така ж квартира тільки з душем.

Залізнична вул., 9

Квартира з дорогим дизайнерським ремонтом. Над квартирою є високе горище. Перепланована в кухню вітальню плюс спальня з двокімнатної. Чудова локація

Площа Липнева, 10

ОПИСАНИЕ Продаж 1 кім. кв. по вул. Політехнічна.3\3, 31\21\8. Вхід в квартиру по балкону в кухню, в квартирі гарний житловий стан. Санвузол суміжний( душова кабіна). Велика простора кімната . Вікна виходять на вулицю. Опалення газова( пічка). Замінена вся сантехніка та підготовлене розведення під двох фуекційний котел. Квартира підходить для власного проживання та під здачу в орнду. Ціна 65000$. Огляд в зручний час. Ключі на руках.

політехнічна, 6

Продаж 1 кім+кухня вітальня вул. Героїв Упа 73 Сучасна новобудова в дуже розвиненому районі, в самому ЖК є безліч магазинів, ресторанів, є підземний паркінг та красивий закритий внутрішній двір Площа 63м2 поверх 7/10 В квартирі все нове, продаж зі всім!) Зроблений якісний ремонт в світлих тонах Опалення-котел, є підігрів підлоги, посудомийна машина, сушильна машина, інверторний кондиціонер. Кухня-вітальня з відпочинковою зоною, дуже простора ізольована спальня. Є відкритий та засклений балкони. Дві великі шафи-купе + повноцінна гардеробна кімната Санвузол суміжний-душова, підвісна інсталяція в Вартість 107 000$

Героїв УПА вул., 73

Продаж 1 к квартири + кухня вітальня в ЖК Авалон Гарден по вул. Порохова Площа 53 м2 Поверх 10 з 15 Ціна 115 000$ Продаж сучасної квартири з дизайнерським ремонтом. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Пральна машина, посудомийна машина, духова та мікрохвильова піч, газова плита, холодильник, кондеціонер, підігрів підлоги в кухні, коридорі та санвузлі. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел. Будинок дуже якісний! Утеплений мінеральною ватою. Повністю обжитий, приємні сусіди та дуже хороший голова ОСББ! по будинку встановлений відеонагляд, є гостьовий та підземний паркін, також встановлений шлагбаум. Це чудовий варіант як для власного проживання, так і під здачу в оренду, оскільки ця квартира здавалась за 650$, в ній проживали лише одні дуже охайні орендарі. Телефонуйте! Огляди по домовленості!

порохова, 20б

Продаж 1кім. квартири в новобудові по вул. Героїв УПА 73В, ближній центр, Чудова локація вся інфраструктура в будинку, магазини, супермаркет, кафе, дитячий майданчик, аптека. Будинок заселений є право власності. Квартира ВІЛЬНА та готова для проживання. Документи всі готові для переоформлення. ШВИДКИЙ ПРОДАЖ. Квартира має площу 63м.кв. та знаходиться на 7/9поверсі. Квартира простора та світла полідяється на кімнату, кухню студію, санвузол, гардероб, балкон(відкритий закритий) та коридор. В квартирі зроблений дорогий ремонт, підігрів підлоги, є автономне оплення, кондиціонер на охолодження та підігрів, амбієнтне освітлення. Є вся не обхідна побутова техніка а саме пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, робот пилосос, холодильник, індукційна плита, та вбудовані меблі, для комфортного життя. Все залишається, заходиш та живеш. В подарок до квартири відають гараж який, знаходиться недалеко від ЖК. Вартість 108тис.дол. Торг. Більш детальніше телефонуйте Юрій.

Продаж 1кім квартири в новобудові по вул. Героїв УПА ближній центр

Квартира в житловому комплексі парус парк унікальна квартира для сучасних і стильних людей ) велика кімната студія і спальня з гардеробною , квартира зроблена у стилі лофт , будинкове опалення , підігрів у ванній кімнаті , великі панорамні вікна , встановлений кондиціонер neoklima, поклеєні бельгійські шпалери , вмонтована кухня , 2 шафи купе , ламінат фірми egger, всі меблі зроблені під замовлення , використане натуральне дерево , вся побутова техніка . Чудова локація в будинку знаходиться супермаркет Spar , спортивний клуб , кафе , і інші цікаві магазини . Зупинка транспорту

Продаж  Є оселя Кульпарківська 64 а парус парк з авторським ремонтом !

Житловий комплекс парус парк , кульпарківська 64а авторський ремонт, продумане до дрібниць планування , великі панорамні вікна , всі меблі виготовлені під замовлення з використання дерева , вмонтована кухня , вся сучасна техніка вірпул , дизайнерський диван , ламінат фірми egger, встановлено інвенорний кондиціонер , 2 ванних кімнати ( душ і окремостояча ванна , підігрів підлоги , бельгійські шпалери , штори сенценетпроникні , великі панорамні вікна , в будинку є парковка підземна , наземний гостьовий паркінг , будинок має вентильований фасад , в під’їзді 4 квартири, 2 ліфти , супермаркет шпар , клініка ескулаб , бар шоп , спортзал . Поруч зупинка транспорту . Паказ в зручний час .

Продаж квартири з сучасним  ремонтом кульпарківська парус парк !

Продається однокімнатна квартира в ЖК Авалон Гарден (Avalon Garden)за адресою вул. Порохова, 20. Квартира знаходиться на 7 поверсі з 12. Загальна площа квартири 46.3 кв.м., велика гардеробна, засклений балкон. Квартира продається з меблями та технікою, що вмонтована. Є кондиціонер, підігрів підлоги, індивідуальне опалення (двохфункційний котел). Будинок заселений та обжитий. Приємні сусіди. Територія закривається, ворота на пульт. В будинку є магазини, салон краси, стоматологія, кавярня, поруч стадіон для відпочинку чи занять спортом. Гостьовий паркінг біля будинку. Покази по домовленості. Ціна 88 000 $ Пропозиція від агенції нерухомості Є відеоогляд +38***********92 Софія АН

Продаж квартири у новобудові вул Порохова

Адреса - місто Львів, вулиця Залізнична, 9(секція 5). Кількість кімнат - однокімнатна. Поверх - 5 з 9. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Загальна площа - 34.8 м2, житлова - 14.25 м2, кухня - 7 м2. Опалення - будинкове, власна котельня. Балкон - один. Санвузол - один, суміжний. Будинок вводиться в експлуатацію в 3 кварталі 2024 року. Продаж по переуступці прав. Особливості квартири - це, те що квартира знаходиться в ближньому центрі міста Львова, сонячна, тепла смарт-квартира, яка чудово підійде під інвестицію, а також власного проживання. Є відео огляд квартири. Поруч з будинком: зупинка громадського транспорту, магазини, аптека, кафе, салони краси, стоматологічна клініка, чудово розвинута інфраструктура.

1к квартира вул.Залізнична

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-956-865-LX. Продається квартира 1-кімнатна в новобудові бізнес-класу ЖК "Парус Park" з авторським дизайном і площею 50 м². Будинок обжитий (у експлуатації більше 4х років, ремонти помешкань власники вже закінчили), має власну дахову котельню та вентильовані фасади. На поверсі 4 квартири, 2 ліфти (грузовий та пасажирський), ремонт. Територія будинку під відеонаглядом, карткова система доступу до підїзду, паркування за шлагбаумом, підземний паркінг, дитячий майданчик. Загальна площа квартири 50м2. 5й поверх/15-ти поверхового будинку. Висота стелі 2,7м. Світла кухня - студіо/вітальня на 2 вікна 21м2, спальня 16м2 з місцем для роботи з дому, сумісний санвузол, лоджія облаштована під відпочинковий простір. Підігрів підлоги в зоні кухні та санвузла (встановлені лічильники). Місце розташування будинку знаходиться в районі з максимально розвинутою інфраструктурою (бізнес, різноманітні послуги (кавярні, заклади харчування, медзаклади, супермаркети, фітнес-центр, салони краси). Не втрачайте можливість стати власником цієї стильно оформленої житлової нерухомості!

1-к, ЖК «Парус Park», Кульпарківська вул., 64А, Сріблястий
1 - 24 из 56 результатов