Всі однокімнатні розпродані ! У вас є можливість купити вигідно однокімнатну квартиру в будинку бізнес класу. Територія будинку охороняється. Поруч з комплексом власний парк. Дитячий садок на території. Вдале планування квартири. Загальна площа 53,6 кв. Кухня вітальня 21 кв. Санвузол обʼєднаний Гардеробна кімнатна Балкон панорамний Неймовірно гарний вид з вікна. Монолітно - каркасне будівництво Утеплення мінеральною ватою Висота стелі 2,8 м. Паркінг гостьовий та підземний. Час летить швидко , не встигнете обернутися як настав вже 2025 рік, будинок вже зданий, і можна робити ремонт. Телефонуйте, з радістю відповім на всі питання.

Раковського вул., 24а

Продаж 1к квартири в новобудові з ремонтом по вуд. радіст 10А від забудовника Нова Оселя( клубний будинок). Код квартири #28136289 Загальна площа квартири 43м2 , перший поверх з 6( що в нинішніх реаліях є перевагою ). Високі стелі 3 метри , є відкритий балкон ( можна засклити в перспективі за побажанням ). квартира готова до проживання , індивідуальне газове опалення . Затишний тихій двір , є власна парковка в дворі , тобто паркомісце завжди буде . Поруч школа , садочок , багато магазинів , стадіон і великий парк . Прекрасний варіант для проживання і під оренду ( адже саме зараз живуть орендарі ). Дуже зручна транспортна розвязка до центру міста . Без комісії для покупця !!! Запрошуємо на огляд ! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Радість вул., 10А

Продаж просторої 1к квартири в новобудові бізнес класу по вул.Раковського 24а Продам однокімнатну квартиру з кухнею-студіо, спальнею та просторим балконом. Запланована здача будинку на кінець 2024 року. Загальна площа: 52.70 м2. Квартира знаходиться на 7му поверсі з 12ти. ЖК "Five Address"- це комплекс з двох будинків бізнес-класу, розташованих у спальному житловому масиві Сихівського району міста Львів. Архітектурна естетика втілює у Сихові атмосферу, що поєднує динамізм та спокій. Екстерʼєр, дизайн холу та поверхів будинків житлового комплексу "Five Address"- втілення новітніх рішень у сфері будівництва із застосуванням високоякісних матеріалів та технологій. Будинки мають відмінну тепло- та звукоізоляцію завдяки цегляним стінам, утепленню мінеральною ватою та якісним панорамним вікнам. Така технологія дає можливість мешканцям максимально економити на платежах за опалення та не відволікатись через шум сусідів. У квартирах перегородки з керамоблоку, який краще поглинає звуки з сусідньої кімнати, тому кожен мешканець буде відчувати себе комфортно. Вартість: 63 750 $. 1210$ / м2

Раковського вул., 24а
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здача будинку 4 квартал 2025 року. Квартира знаходиться у 2 будинку, 3 секція. ЖК Five Address- це комплекс з двох будинків бізнес-класу, розташованих у спальному житловому масиві Сихівського району міста Львів. Архітектурна естетика втілює у Сихові атмосферу, що поєднує динамізм та спокій. Екстерʼєр, дизайн холу та поверхів будинків житлового комплексу Five Address- втілення новітніх рішень у сфері будівництва із застосуванням високоякісних матеріалів та технологій. Будинки мають відмінну тепло- та звукоізоляцію завдяки цегляним стінам, утепленню мінеральною ватою та якісним панорамним вікнам. Така технологія дає можливість мешканцям максимально економити на платежах за опалення та не відволікатись через шум сусідів. У квартирах перегородки з керамоблоку, який краще поглинає звуки з сусідньої кімнати, тому кожен мешканець буде відчувати себе комфортно. Cистема опалення та кондиціонування реалізована шляхом встановлення теплових помп — найбільш ефективних і економічних за витратами енергії систем, яка може бути основою, як для системи опалення та гарячого водопостачання, так і для системи кондиціонування повітря в приміщенні. Для мешканців комплексу проєктом передбачений власний підземний паркінг з доступом до ліфтів. Гості зможуть користуватися стоянкою з зовнішньої сторони комплексу. Відсутність автомобілів у дворах гарантує тишу та безпеку, простір двору належить виключно мешканцям будинку. Закрита територія, коЖК Five address — це нова інвестиція у житловий будинок, розташований у Сихівському районі, за адресою вул. Раковського 24а, що знаходиться у найбільшому спальному житловому масиві Львова. Це дуже привабливе місце, яке пропонує добре розвинену інфраструктуру та якісне сполучення з центром.нсьєрж холл, цілодобовий відеонагляд і охорона гарантують надійний захист. За три хвилини на авто виїзд на вулицю Зелену, якою до центральної площі міста 13 хвилин, до залізничного вокзалу та Львівського міжнародного аеропорту — 25 хвилин. Для тих, хто пересувається по місту на громадському транспорті, за 3-4 хвилини від комплексу зупинка автобуса №43, а на вулиці Зеленій в 500 метрах зупинка автобусного маршруту №46, тролейбусів №24 та №31, міських маршруток №37, №44.

Раковського вул., 24а

Продаж квартири з терасою в сучасному ЖК Five address, бізнес класу Забудовник Resident Development Локація: на вул. Раковського,24а Поверх 5/16 Площа: 58,5кв.м Ідеальний варіант для життя або ж під інвестицію . Зовнішні стіни: керамоблок Внутрішні стіни: керамічна цегла Висота: 2,80 м від стяжки Оздоблення внутрішніх стін: гіпсова штукатурка Опалення та постачання гарячої води: тепловий насос Вхідні двері: броньовані Вікна: 2 камерний склопакет, 6 камерний профіль Фасад: вентильований Здача: 4 квартал 2024 року. Концептуальний житловий комплекс. Проект продумано до дрібниць , щоб майбутнім мешканцям забезпечити комфортне проживання. На території буде дитячий садок, спортзал , кав’ярні, магазини, парк, дитячі майданчики та відпочинкові зони для дорослих. Велику увагу буде приділено безпеці: відеонагляд, сигналізації , охорона, консьєрж. Вартість: 76 000 $ без комісії

Продаж  квартири  з терасою в сучасному ЖК Five address, бізнес класу

Продаж 1-2 кім квартири у Львові Забудовник Resident Development Хороша локація: на вул. Раковського, 24а Поверх 8 з 16 Площа: 58,55 кв.м. - Зовнішні стіни : керамоблок на цементно-піщаному розчині. - Внутрішні стіни : пустотіла керамічна цегла та повнотіла цегла у місцях комунікацій та вентиляційних каналів. - Перегородки внутрішні: повнотіла керамічна цегла. - Перекриття: монолітне в єдиній систему каркасу. - Висота типового поверху: 2,8 м від стяжки до початку перекриття. - 0- цикл ( стяжка ( так званий метод напівсухої стяжки),а також гіпсова чистова штукатурка . - Броньовані двері, якісні та повністю укомплектовані. - Світло від центрального щитка заведене в квартиру згідно вимог ДБН. - Заведення труби холодного водопостачання з водомірним вузлом обліку. Каналізація: підведені точки підключення. - Вікна енергозберігаючі (2-х камерний склопакет, 6-ти камерний профіль). - Просторі кухні та покращене планування. - Сучасна система опалення , теплого водопостачання та кондиціонування квартири реалізована шляхом встановлення індивідуальних теплових насосів. - Мокрий частково вентильований фасад з елементами декору. - Відеонагляд. - Консʼєрж холл. - Будинок під цілодобовою охороною та з обмеженим доступом. - Інклюзивний простір. - Підземний паркінг із зарядними станціями для електромобілів. - Швидкісні ліфти 800кг. - Місця схову для велосипедів та візочків, велопарковка. - Обслуговуюча компанія з багаторічним досвідом. - Власна інфраструктура: - дитячий дошкільний заклад (садочок); - спортзал ; - дитяча кімната ; - аптека ; - кафе ; - продуктові магазини. Здача: 4 квартал 2024 року. В наявності паркомісця. Концептуальний житловий комплекс. Вартість: 76 000 $ без комісії

1 кім. кв Five address з терасою

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Five Address. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Львів, Раковського, 24А. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 10 поверсі 11-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Five Address можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2025 року. Забудовник - Resident Development.

Раковского улица, 24А, Львов, Львовская 72084.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Five Address. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Львів, Раковського, 24А. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Five Address можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2025 року. Забудовник - Resident Development.

Раковского улица, 24А, Львов, Львовская 65875.0 USD

1 кімнатна квартира у новобудові бізнес класу ЖК "FIVE ADDRESS", знаходиться у 3 секції на 8 з 8 поверсі загальною площею 45/17/15,7 м2. Планування: спальня 15,72 м2., кухня 17,54 м2., балкон 2,86 м2., санвузол 5,57 м2., коридор 4,08 м2. Утеплення мінеральною ватою - 120 мм., індивідуальне опалення найсучаснішим та найвигіднішим типом опалення, тепловим насосом. Сучасний житловий комплекс бізнес класу "FIVE ADDRESS" має закриту територію, підземний та гостьовий паркінги, добре розвинену інфраструктуру та гарне розташування! Інфраструктура поруч: спортивний стадіон «Україна» - 490 м., супермаркет «Арсен» - 660 м., міська клінічна лікарня №8 - 215 м., Інститут біології тварин НААН - 420 м., продуктовий маркет «Сільпо» - 1100 м., парк Погулянка - 860 м., парк Залізна вода - 930 м., ТЦ «Шувар» - 1890 м., до оптового маркету - «Метро» - 1500 м., до найближчої зупинки муніципального транспорту - 175 м., до пошти "Нова пошта" - 680 м., до Оперного театру - 3,7 км. ( Здача будинку 3-й квартал 2025 року ). Вартість 59 110$ або 1300$ за м2 Продаж без комісії для покупця! (вартість обʼєкту зростає по мірі будівництва) Дізнатись детальніше або домовитись про огляд можливо за телефоном: +38 09*********63 Віктор Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів!

1 кім квартира у новобудові на Раковського за 1300 у.о/м2. м.Львів

1-кімнатна квартира-студіо у житловому комплексі бізнес-класу "FIVE ADDRESS", розташована на 9 з 16 поверхів, площею 32/14,7/7,8 м². Планування: кухня-студіо 22,5 м², санвузол 3,97 м², коридор 5,9 м². Утеплення мінеральною ватою - 120 мм, індивідуальне опалення найсучаснішим та найвигіднішим типом опалення — тепловим насосом. Сучасний житловий комплекс бізнес-класу "FIVE ADDRESS" має закриту територію, підземний та гостьовий паркінги, добре розвинену інфраструктуру та гарне розташування. Інфраструктура поруч: спортивний стадіон «Україна» - 490 м, супермаркет «Арсен» - 660 м, міська клінічна лікарня №8 - 215 м, Інститут біології тварин НААН - 420 м, продуктовий маркет «Сільпо» - 1100 м, парк Погулянка - 860 м, парк Залізна вода - 930 м, ТЦ «Шувар» - 1890 м, оптовий маркет «Метро» - 1500 м, найближча зупинка муніципального транспорту - 175 м, пошта "Нова пошта" - 680 м, Оперний театр - 3,7 км. (Здача будинку 1-й квартал 2025 року) Вартість: 41 600$ або 1300$/м²., продаж без комісії для покупця! (вартість об’єкту зростає по мірі будівництва) Дізнатися детальніше або домовитися про огляд можливо за телефоном. Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів!

1 кім квартира у новобудові за 1300 у.о/м2.,1 черга., вул. Раковського

1-кімнатна квартира у новобудові бізнес-класу ЖК "FIVE ADDRESS", знаходиться на 14 з 16 поверхів, площею 53/17/30 м². Планування: спальня 17,1 м², кухня 20,9 м², балкон 1,5 м², вбиральня 2,4 м², ванна 3,9 м², коридор 7,3 м². Утеплення мінеральною ватою - 120 мм, індивідуальне опалення найсучаснішим та найвигіднішим типом опалення, тепловим насосом. Сучасний житловий комплекс бізнес-класу "FIVE ADDRESS" має закриту територію, підземний та гостьовий паркінги, добре розвинену інфраструктуру та гарне розташування. Інфраструктура поруч: спортивний стадіон «Україна» - 490 м, супермаркет «Арсен» - 660 м, міська клінічна лікарня №8 - 215 м, Інститут біології тварин НААН - 420 м, продуктовий маркет «Сільпо» - 1100 м, парк Погулянка - 860 м, парк Залізна вода - 930 м, ТЦ «Шувар» - 1890 м, оптовий маркет «Метро» - 1500 м, найближча зупинка муніципального транспорту - 175 м, пошта "Нова пошта" - 680 м, Оперний театр - 3,7 км. (Здача будинку 1-й квартал 2025 року) Вартість: 63 000$ або 1190$ за м². Продаж без комісії для покупця! (вартість обʼєкту зростає по мірі будівництва) Дізнатися детальніше або домовитися про огляд можливо за телефоном. Компанія Рентком, з любовю до Клієнтів!

1 кім квартира у новобудові на Раковського за 1190 у.о/м2. м.Львів

Продаж 1 кімнатної квартири по вул.Дністерська.Поряд все необхідне.Хороший стан.

Продаж 1 кімнатна квартира однокімнатна дністерська

Без комісії! 40м.кв, здача грудень 2024р Продаж 1 кім квартири у ЖК бізнес-класу ЖК Five address. Від надійного забудовника Resident Development. вул. Раковського, бічна вул. Зелена, Навроцького, Бузкова.

1кім супер ціна Five Address (Раковського біч Зелена)  без комісії!

Без комісії! Можливе розтермінування. Продаж 1 кім квартири у ЖК бізнес-класу ЖК Five address. Від надійного забудовника Resident Development. вул. Раковського, бічна вул. Зелена, Навроцького, Бузкова. Площа-44,37м2 7 поверх з 11 Будинок 3 Індивідуальне газове опалення. Є відкритий балкон. Будівництво активно іде, здача на кінець 2025 року. Розвинена інфраструктура, зручна локація. Одразу біля ЖК: Арсен , McDonalds, хороша транспортна розвязка і багато різноманітної інфраструктури . Висота стелі 2.8м . Закрита для авто та сторонніх територія; підземний паркінг з ліфтом. Телефонуйте, надам всю інформацію.

ПРОДАЖ 1кім супер ціна ; Five Address (Раковського )