10 поверх Квартира під продаж, Загальна площа 68 м. кв. Зонована тепла підлога на терасі теж, крім спальні Квартира у Ідеальному стані з великою терасою. За деталями телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Чорновола, 16

Продаж 1 кім+кухня студії квартири на пр. Чорновола 69 а «СІТІ», 5 поверх. -Перша здача, дизайнерський ремонт, підігрів підлоги, - є вся необхідна техніка для комфортного проживання ( 2 плазми, посудомийка, пральна та сушильна машина , посудомийка, духовка та ін ) -Є підземний та гостьовий паркінг, відпочинкова тераса з барбекю на 10 му поверсі для відпочинку, працює консьєрж. -Розвинена інфраструктура, поруч Ашан, Арсен, Sport Life, в будинку є Близенько, до центру 10 хв Ціна 100000 доларів + КП код:4519

Чорновола Вячеслава просп., 69

Продаж 1-кімнатної квартири (апартаменти) вул.Лемківська, м.Львів ЖК MillTown Код квартири - #27720389 Загальна площа 27.85м кв· житлова 17.74 м кв · 12 поверх Квартира студія . Панорамні вікна. Індивідуальне опалення, розведено та встановлено котли. Зроблена стяжка і штукатурка крім С/В Заведені комунікації. Працюють 2 ліфти. Закрита територія. Консьєрж. Переуступка. Розвинена інфраструктура;Магазини ,аптека, школа, дитячий майданчик, ТРЦ Форум.

Лемківська вул., 9
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири (апартаменти) вул.Лемківська, м.Львів ЖК MillTown Код квартири #27720345 Загальна площа 27.85м кв· житлова 17.74 м кв · поверх 8 з 12 Квартира студія . Панорамні вікна. Індивідуальне опалення, розведено та встановлено котли. Зроблена стяжка і штукатурка крім С/В Заведені комунікації. Працюють 2 ліфти. Закрита територія. Консьєрж. Переуступка. Розвинена інфраструктура;Магазини ,аптека, школа, дитячий майданчик, ТРЦ Форум. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Лемківська вул., 9

Продаж 1к. квартири, вул. Лемківська 9, ЖК MillTown, забудовник Інтергалбуд vul. Lemkivsʹka, 9 ZHK MillTown, zabudovnyk Interhalbud Квартира знаходиться на 4 му поверсі, 12-ти поверхового будинку. Загальна площа - 49.67 кв.м., житлова площа - 23 кв.м., кухня 26.58 м.кв. Будинок номер 3. Опалення: Індивідуальне газове,0 цикл ,здача на літо 2024 року,переуступка Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 98 тисяч доларів, агентські послуги 3,5%

Лемківська вул., 9

Продам 1-кім.квартиру, Під Голоском 1, ЖК Львівська Мрія Львівська мрія ZHK Lʹvivsʹka Mriya Lʹvivsʹka mriya Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 12-му поверсі, 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 47.50м.кв., житлова - 22 м.кв., кухня - 16.80 м.кв. Здача на 2025 рік ,котел,інд.опалення,2 секція .0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 53 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-863-080.

Під Голоском вул., 1

Продам 1-кім.квартиру,вул.Під Голоском 1 AUROOM LOUNGE Аурум Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 44.23м.кв.,житлова - 22 м.кв., кухня - 16 м.кв. Вікна виходять в двір,сонячна сторона. 2 великі лоджії.Одна засклена .1секція.адійний забудовник.Здача літо 2024р Продаж по переуступці,0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 75.2 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-953-651.

Під Голоском вул., 1

Продаж апартаментів в новобудові, вул.Лемківська 9 ,ЖК "Milltown" Квартира знаходиться на 8му поверсі, 12-ти поверховогу будинку. Загальна площа - 27.6 кв.м., житлова площа 19.6 кв.м., кухня 8 м.кв. Квартира - після будівельників. Здача будинку 4 квартал 2023 р. Продаж за переуступкою.,5 секція, опалення - будинкова котельня Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч. доларів., агентські послуги 3,5%. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-496-131.

Лемківська вул., 9

Продам 1к квартиру, вул. Під Голоском 1, ЖК Голоські кручі, ZHK Holosʹki kruchi Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 2му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 50.40 кв.м., житлова площа - 25 кв.м., кухня - 15.30 кв.м. Будинок зданий в експлуатацію 2023 році, опалення- власна котельня, 0 цикл. Переуступка та одразу отримання права власності. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 65.5 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Під Голоском вул., 1

Ближній центр. Продаж 1 к квартири в новобудові по проспекту Чорновола. Поверх 17 з 22 Площа 40м2 Квартира з прекрасним краєвидом на місто. Обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Великий балкон з відпочинковою зоною. Простора спальня. Панорамні вікна. Будинок бізнес класу. Район з максимально розвиненою інфраструктурою. Поруч безліч кавярень, магазинів, ТЦ та іншого. До центру пішки 20 хв. Ціна 103 000$

Чорновола, 77

ЖК в городе Львов

‼️БЛИЖНІЙ ЦЕНТР‼️ Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові бізнес-класу. 📍пр. Чорновола (Avalon). Житловий комплекс Avalon у Львові має ряд переваг які повязані з зручним розташуванням. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних і розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною. Піша доступність до центру. 🔲Площа: 42 м². ⬆️Поверх 5/12. 🔸Ізольована спальня та кухня. 🔸Відкритий балкон з виходом із спальні. 🔸Індивідуальне опалення. 🔸Суміжний санвузол (ванна). 🔸Меблі та побутова техніка залишаються. 🔸Квартира сонячна та простора. 💵 Ціна: 98000$ 0979249224 Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

Чорновола Вячеслава просп., 16г

Продаж 1-кімнатної квартири 52. 7 кв. м. 2-й поверх в ЖК Голоскі Кручі, по вул. Під Голоском Код квартири - #26952689 Будинок зданий в експлуатацію, є право власності . Активно роблять ремонти, є люди які вже живуть . Вигляд з вікна на Академію Друкарства . В квартирі зроблено чистова штукатурка по стінах, інсталяція під унітаз , розведена вода , є батареїв кімнати . Прекрасний варіант під здачу в оренду і для проживання поруч парку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Під Голоском вул., 1

Житловий комплекс Бізнес класу пр. Чорновола Дуже класна локація поруч супермаркети, ринок, ашан, арсен, зупинки транспорту, до Оперного театру 15 хв пішки Відеоспостережння, відеодомофон, консєрж. Ліфт - звичайний та грузовий. Опалення будинкова котельня

Чорновола Вячеслава просп., 67

Продаж 1кім. квартири в новобудові по вул.Малоголосківська. ЖК зданий, заселений. Комунікації підключені, ліфт працює. В квартирі зроблений євроремонт. Вмонтована кухня, підігрів підлоги. Панорамні вікна, кухня-вітальня, спальня, балкон. Біля будинку дитячий майданчик., паркінг, облаштована територія. Поруч садок-школа, супермаркети, магазини. Продаж з меблями та технікою.

Малоголосківська вул., 12

Продається квартира (НЕ АПАРТАМЕНТИ) в центральній частині міста вул.Лемківська (бічна Чорновола) в ЖК Milltown. До Оперного театру 15 хв. пішки. Висока якість будівництва. Секція вже збудована. Всі роботи зовнішні та внутрішні завершені, подвірʼя облаштовані. Квартира двостороння. Вигляд з вікон завдяки 8му поверху на відкритий простір - просп. Чорновола та в двір. Не кутова. Встановлено газовий 2 контурний котел, батареї. На стадії здачі. На території ЖК є спортивні та дитячі кімнати, лаунж зони, майданчики, підземний паркінг. Консьєрж сервіс. Відеоспостереження. Двір без авто. Велопаркінг. Також багато офісних приміщень. Поруч школа, ТРЦ та вся необхідна інфраструктура. Вигідний проєкт під подобову або довготривалу оренду.

Лемківська, 9

Вітю! Пропонуємо вам на купівлю 1 кім. квартиру в ЖК "Авалон", перше кільце! Авалон - це місце де хочуть жити всі! Чому? Тому що: - поряд 12 кафе та 1 ресторан; - три салони краси; - 4 стоматології; - три барбер-шопа; - гіпермаркет "Ашан"; - Близенько та Рукавичка; - "Кафе Ринок" - крутейший магазин-кафе; - підземний паркінг з інтернетом (як укриття); - транспортне сполучення з любою частиною Львова!!! Ціна: 110 000$ Телефонуйте та домовимось на огляд! 067674-22-93 Павло АН "Shumilov Estate"

возможна продажа по єОселя
Чорновола Вячеслава просп., 16г

Однокімнатна в Arthouse Park 42.6м2 Продається однокімнатна квартира-студія. Квартира знаходиться в новому будинку, недавно зданому, клас будинку-бізнес. Дуже хороший та популярний серед мешканців район, гарна інфрастуктура, є дитячий садок та школа в сусідньому будинку. Є продуктові магазини, кавярні, доступ до громадського транспорту. Будинок зроблений в дизайнерському стилі та дуже якісно. Ліфт запущено. В квартиру заведений інтернет(оптоволокно). Дизайнерський хол, професійне озелення території (Gardener) разом з дитячим та спортивним майданчиком, підземна парковка. Будинок здано в експлуатацію, право власності на руках, чудова пропозиція для здачі в оренду та для особистого проживання! За більш детальною інформацією звертайтесь!

возможна продажа по єОселя
Малоголосківська вул., 12

Продаж апартаменту з готовим ремонтом в апарт-комплексі WELL towers по вул. Липинського, 12. Район ближнього центу міста з розвинутою інфраструктурою, до Оперного театру 15 хвилин пішки. Загальна площа студії 27,5 кв.м., вигляд з панорамних вікон на захід (пр.Чорновола, Ошан). Апартаменти подібного типу окрім базового ремонту (вода, каналізація, опалення, електрика, стіни, стеля, підлога та укомплектований санвузол) будуть включати високовартісну мультизонну систему кондиціювання інверторного типу VRF/VRV. Здача в експлуатацію у ІІ кварталі 2025 року. Є відтермінування платежів. Також пропонуються варіанти на вищих поверхах.

возможна продажа по єОселя
Липинського, 12

Продаж квартири в новобудові ЖК Avalon на проспекті Чорновола Основні характеристики: Адреса: ЖК Avalon, проспект Чорновола, Львів Поверх: 2-й Ремонт: з ремонтом Меблі та техніка: наявні Особливості квартири: Ремонт: квартира з сучасним ремонтом, виконаним з використанням якісних матеріалів Меблі: квартира повністю мебльована, включаючи всі необхідні меблі для комфортного проживання Техніка: в квартирі встановлена сучасна побутова техніка, що забезпечує зручність та комфорт Інфраструктура та зручності: Магазини: поруч знаходяться різноманітні магазини, включаючи великий супермаркет Ашан Заклади харчування: поруч є ресторани та кафе, зокрема McDonalds Здоровя та краса: в околицях розташовані спа-салони та інші заклади для здоровя та краси Освіта: поруч є школи та дитячі садочки, що робить квартиру зручною для сімей з дітьми Транспорт: зручна транспортна розвязка, що забезпечує легкий доступ до інших районів міста Ціна 155000 доларів Код:8279

Чорновола Вячеслава просп., 55

Продаж 1 кім. квартири (Апартаменти) в ЖК Mill Town Ближній центр. Загальна площа квартири30.2м2. Функціональне планування. Великі панорамні вікна, які додають багато природнього світла в квартиру. Зачаровуючий вид на Високий замок. Вже повністю збудований будинок і загалом житловий комплекс. Здача будинку 2 квартал 2024 року. Дуже розвинена інфраструктура. Поруч все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте. Поспішіть! Чудова пропозиція в ближньому центрі м.Львів.

Лемківська вул., 9

Продаж 1-кімнатної квартири ЖК Моне по вул. Замарстинівська, Шевченківський р-н Характеристика: -Загальна площа: 42м2 -Поверх: 1/10 Планування: - 1 ізольована кімната - кухня - суміжний санвузол - прихожа з великим гардеробом - 2 засклені лоджії - власний підвал В квартирі залишаються меблі (окрім комоду та дитячого ліжка) та техніка ( окрім пральної машинки) Опалення індивідуальне газове Кондиціонер Закрита територія (шлагбаум) Гостьовий паркінг Відеоспостереження Власний закритий дитячий майданчик! ЦІНА: 83000$

Замарстинівська вул., 233

Готова квартира з дизайнерським ремонтом у ЖК Avalon. Деталі нижче. • 1 спальна • Ціна: 130 000$ • Поверх: 7 • Вид: у внутрішній дворик • Зданий будинок • Східна сторона Стильна квартира всього за 15 хв до центру Львова. Тут все готове для життя: сучасні меблі, необхідна побутова техніка, великий гардероб, просторий балончик, з якого проглядається Високий Замок. Інвестиційно приваблива: ціна для здачі в оренду ≈ 750$/міс.

Чорновола Вячеслава просп., 16д

Продаж квартири (апартаменти ) в ЖК Milltown Лемківська, 9 (Чорновола) Апартаменти в ЖК Milltown на вулиці Лемківській, 9 (бічна проспекту Чорновола) Локація фактично в центрі міста, в безпосередній близькості до ТЦ Форум. Продаж по переуступці. Надійний забудовник Інтергалбуд. Будинок вже збудовано, можливість отримати право власності приблизно в квітні 2024 року. - 3 поверх - площа 38м2 - підведено всі комунікації - в апартаментах французький балкон з виглядом на внутрішній дворик Телефонуйте, не зволікайте. Хороший варіант саме для вас.

Продаж 1 кім. квартири в ЖК Mill Town

Продається квартира в шикарному комплексі з дуже гарним ремонтом, квартира має все необхідне для життя. Поряд найпотужніша інфакструктура міста Лева. Апартаменти в надсучасному комплексі ЖК Платинум що знаходится за адресою Чорновола 77.за більш детальною інформацію по телефону(вайбер) Є паркінг

Продаж шикарної квартири ЖК Платинум
1 - 24 из 54 результатов