Стильна квартира з якісним ремонтом. 3/3 пов. 54,4/34,7/14,3 кв.м. Зроблений капітальний ремонт даху та горища у 2023р. Висота стелі 3,35 м. Вхід парадний. Вікно та балкон з кімнат виходять на фасад. Вікно кухні у внутрішній дворик. Опалення - індивідуальне газове. Кухня - побутова техніка європейських виробників (газова поверхня, духова шафа, посудомийна машинка, холодильник). Ванна- душ, гігієнічний душ( Hansgrohe, Villeroy&Boch), пральна машина. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті. Простора кімната з балконом та видом на сквер. Окрема спальня з великою вбудованою шафою. Гарна пропозиція як для власного проживання так і під оренду.

пекарська, 35

Продаж 2-кім. квартиру в новобудові вул. Жасминовій біля парку Погулянка. 74 м.кв., 8/10ц., індивідуальне опалення, сучасний євроремонт, меблі та техніка. Панорамний вид на захід, центр міста і парк "Погулянка" Ремонт в квартирі здійснювався 3 роки тому. Є підігрів підлоги в санвузлах, великий балкон. Якісний ремонт, правильне планування. Закрита територія, шлагбаум і ворота при вїзді в будинок. Поруч парк, дуже зелений та затишний район.

Жасминова вул., 9

3 кімнатна квартира в елітній, малоквартирній новобудові у парковій зоні по вулиці Йосипа Сліпого, місто Львів. Загальна площа 132.3 м.кв., житлова 70 м.кв., кухня - 23 м.кв. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги (ванна кімната і коридор). 2 санвузли (ванна кімната в спальні і гостьовий душ з санвузлом). Ізольовані кімнати. Еркер. 2 балкони. Зроблений якісний ремонт з натуральних матеріалів провідних фірм. Вмонтована очисна система води (Осмос). Гардеробна кімната. Продається з меблями та побутовою технікою. Кондиціонер. Сигналізація. Відео домофон на вхід в будинок. Квартира 3 стороння, сонячна , світла, гарний краєвид на стару частину міста. Чистий продаж, вільна. Розвинута інфраструктура, стадіон, школа, садочки, ТЦ, магазини. Зручна транспортна розвзка. Поруч парк Погулянка, Снопківський парк. У вартість входить гараж в будинку 17 м.кв. Код обєкту 13282.

Сліпого Йосипа вул., 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кім квартири з ремонтом вул. Тракт Глинянський Квартира в чудовому стані, на 9 поверсі з виглядом на Винниківській лісопарк. Кімната ізольована, кухня площею 6.2 м2, є балкон з коморою та санвузол з ванною. ДУЖЕ ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ, не пропустіть! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Глинянський Тракт вул., 161в

Продається 1-кімнатна квартира у преміум-класі ЖК Globus Premium Місцезнаходження: вул. Героїв Маріуполя (Козланюка), Львів, поруч із парком Шевченківський Гай. Основні характеристики: - Поверх: 4 із 7 - Загальна площа: 52 м - Житлова площа: 24 м - Кухня: 12 м Особливості квартири: - Індивідуальне опалення - Простора гардеробна - Затишна лоджія - Ліфт у будинку - Закрита територія з охороною Стан будинку: - Будинок зданий, сусіди вже роблять ремонти. Код обєкту : 13638. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та сучасні зручності. Живучи в цьому престижному районі, ви зможете насолоджуватися тишею паркової зони та одночасно мати зручний доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості! ХАРАКТЕРИСТИКИ

Героїв Маріуполя вул. (Козланюка), 17

Розкішна квартира на першому поверсі сучасного ДК Новий Львів. Шість просторих кімнат, кухня-студія. Панорамні вікна та висока стеля створюють надзвичайну атмосферу простору, наповненості світлом та позитивом. Просторий балкон, де можна буде відпочити із філіжанкою запашної кави. Готовий стильний дизайнерський проект - розроблений під ключ. Квартира застрахована. Під будинком паркінг, куди веде ліфт. За квартирою закріплено два паркомісця. Опалення індивідуальне (двухконтурний газовий котел). Квартира ідеально підходить як для проживання, так і під офіс. Будинок знаходиться в центрі Львова , проте в оазі зелені - навколо затишно та спокійно. Поруч є все необхідне для комфортного життя - повністю розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

Мечникова вул., 39А

Продам 2 кімнатну квартиру на вул. Лисенка 22ц Загальна площа: 55 кв.м. Поверх: 3/3 Польський будинок із залізобетонними сходами. Тиха вулиця. До центру пішки 12 хв. Біля будинку можна зручно паркувати авто. Дві ізольовані кімнати на дві сторони. Автономне опалення. Залишаються меблі та побутова техніка. Прекрасний вигляд на Храм Івана Златоустого. Телефонуйте!

Лисенка вул., 22ц

🔵Продаж просторої квартири-студії з чудовим краєвидом в історичному центрі міста вул Пекарська Загальна площа 19 м2. Квартира знаходиться на третьому поверсі трьохповерхового цегляного будинку. Над квартирою є високе горище. Зроблено новий ремонт, повністю замінені проводка, труби аж до підвалу, стіни (повністю утеплені). В будинку 7-8 років тому робили ремонт, замінене перекриття на металеве . Опалення та підігрів води електричний( підігрів підлоги по всій площі та бойлер). Є спільний із сусідами великий балкон, до якого вихід з квартири через коридор, до якого доступ мають лише сусіди (двері на коридор на ключ, на балкон також на ключ двері). Залишаються усі меблі та побутова техніка. Також до квартири належить підвал. Район з гарно розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, супермаркети, заклади харчування, зупинка громадського транспорту, Медичний університет, Військовий госпіталь. До центру міста 10 хвилин пішки. 🔵Чудовий варіант як для власного проживання, так і для здачі в оренду. Є відеоогляд. Чистий продаж Вартість 34500$

Пекарська вул., 15

ЖК Брама – ваша нова домівка в ближньому центрі Львова! Шукаєте ідеальне житло у серці міста? Представляємо вам сучасну квартиру в новому житловому комплексі «Брама»! Параметри квартири: -Панорамні вікна: Забезпечують чудовий вигляд та безліч сонячних променів, що створюють неперевершену атмосферу. - Автономне газове опалення: Будинкове, що забезпечує комфорт і економію. - Висота стелі: 3,5 метри, що додає простору та відчуття свободи. - Комірка: Додатковий простір для вашої зручності. - Готовність до ремонту: Перша секція будинку вже завершена, що дозволяє почати ремонт вже зараз. - Продаж по переуступці: Не пропустіть свій шанс на найкраще житло. Параметри житлового комплексу: - Чудове розташування: Ближній центр міста з панорамними вікнами, що відкривають вид на Підзамче. - Сучасний житловий комплекс: Безліч дитячих майданчиків та внутрішня інфраструктура для вашого комфорту, включаючи комерційні обєкти. - Перша на здачу: Перша черга, перша секція, перша на здачу – будьте і ви першими! - Здача квартири: У серпні 2024 року. Документи вже подані в ДІАМ. Отримайте комфорт та якість від Житлового комплексу Брама – вашого ідеального життя у серці міста!

Богдана Хмельницького  вул., 116

Продаж 2-кім квартири по вул. Бігова в ЖК Щасливий. Третій будинок, на етапі будівництва, запланована здача в експлуатацію 3й квартал 2024 року. Квартира в стані після будівельників, чистова стяжка, індивідуальне опалення, двохфункційний котел, та газовий лічильник. Будинок бізнес класу, охорона, консьєрж, гостьове фойє на першому поверсі, два ліфти -пасажирський та вантажний. Новий перспективний район, який швидко розвивається, хороша транспортна роз`язка. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Бігова вул., 17

Житлові комплекси у Львів

Продається 4-кім. квартира австрійський люкс на вул. академіка Павлова Квартира знаходиться на тихій вулиці, ближній центр, 15 хв. пішки до Площі Ринок. Загальна площа 90.8 кв.м. з парадним входом, залізобетонним перекриттям, бетонними сходами та гарним під’їздом. Висота стель 3,5 м. Пічне опалення. 6 вікон виходить на вулицю академіка Павлова, інші у внутрішній дворик. 3 кімнати ізольовані, 1 прохідна. Є два балкони, один виходить на внутрішній двір, інший вигляд на вулицю. Також є підвал 13 м. кв. Телефонуйте, організуємо показ в зручний для Вас час!

Павлова Академіка вул., 9

Продаж 1кім.квартири площею 42,33м у ЖК Щасливий по вул.Бігова на 13 поверсі з 17. З квартири розкривається гарний вигляд, вікна панорамні, індивідуальне опалення, в квартирі залита стяжка, вікна виходять на західну сторону. В будинку встановлене відеоспостереження, утеплення фасаду мінеральною ватою, закрита територія, є гостьовий паркінг, а також підземний. Продаж квартири по переуступці, можливі огляди по домовленості.

Бігова вул., 17

Продаж 2 кімнатної квартири,вул. Зелена -австрійський будинок, ближній центр. -В квартирі зроблений якісний ремонт, є тепла підлога, сигналізація, вся необхідна побутова техніка та меблі. -Є підвал 22 кв.м. ціна 120000 $ код:8459

Зелена вул., 14

‼️‼️Зміна ціни‼️‼️ Продаж 3-х кімнатної квартири по переуступці вул. Зелена (ЖК Погулянка). Можлива є-оселя після здачі будинку! У вартість квартири включена консультація дизайнера! Квартира простора, має три ізольовані кімнати, комірку-гардеробну, ванну, санвузол, простору кухню і два балкони. Три кімнати мають вихід на балкон. Площа квартири 83.4 м.кв., з яких житлової 47.6. Поверх 1 з 10. У квартирі встановлені вікна, двері, батареї, котел. Ближній центр. Поруч школа, садок, парк, супермаркети. Все зручно. Житловий комплекс «Погулянка» пропонує квартири в одному з найзеленіших куточків Львова, за декілька хвилин пішки від парку Погулянка. Будинки розташовані практично у третій лінії від вулиці Зеленої. Прибудинкова територія буде комфортною та безпечною. Забудовник бере на себе прокладку автомобільних проїздів та пішохідних алей, організацію освітлення, дитячих майданчиків, місць для заняття спортом та відпочинку дорослих. Є паркомісця на наземній стоянці. Забудовник Львівцентробуд. Ціна 80 000$ +380675075370 Катерина АН "Golden City"

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 115д

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру, в ближньому центрі міста Львова по вул.Тарнавського. Загальна площа - 52.8/32.4/9.8 м². Поверх 1/2. Квартира знаходиться на першому високому поверсі. Вхід парадний у коридор, квартира двостороння. Опалення індивідуальне (пічне газове). Є балкон, а також до квартири є підвал. Квартира потребує ремонту. Ціна - 79000 $. Можливий торг! Всі деталі за телефоном, покази по домовленості!

Тарнавського Генерала вул., 105

Пропоную вашій увазі 3-к. кв. 70 м. кв. 6/9пов. вул. Лисеницька . Світла тепла квартира. 6 поверх. Кімнати ізольовані. Вигоди окремо, великий коридор 13 м. Три вікна на південь, спальня на північний захід, є лоджія та балкон. Підлога у кухні, коридорі, санвузлі та балконах - плитка. Одна кімната-ламінат, в інших двох-паркет. Продається з меблями. . По сантехніці:при ремонті труби замінено на надійні мідні, крани поновлено рік тому. До квартири є підвал. Можливість залишати машину біля будинку. З вікон надзвичайно гарний краєвид на винниківський лісопарк. Чудовий зелений район. До школи 2 хв. пішки, до дитсадка 10 хв. , до МЕТРО-5 хв. Безліч магазинів та павільйонів. Ліс, джерела. ціна 71500$ Марта "Golden City " 0989543511, 0678095947

Лисеницьна вул., 4

Пропозиція під єОселюПідходить під 3% і 7%3кім.кв.ЖК Kaiser parkв.Шафарика, 5/10п ( також є пропозиції на інших поверхах) 2 кім.кв. 79/30/25м2з виглядом на паркову зонуідеальне планування енергозберігаючі склопакети, індивідуальне опалення, газовий котел, залиті стяжкивисота стелі 2.90м2 спальні та простора кухня-вітальнябудинок комфорт класу з підземним паркінгом ( є можливість придбати паркомісця)закритий двір з дитячими майданчиками відеоспостереженнябудинок заселенийкомерційні приміщення діючі ( міні-маркет, стоматологія, аптека, дитячий центр)ближній центрв пішій доступності зуписка громадського транспортуприватні та державні навчальні заклади, магазини, супермаркети, аптеки, салони краси.

Шафарика вул., 1

Вишукана дворівнева квартира в будинку австрійської забудови. Будинок на 6 квартир, розташований на нещодавно відремонтованій вулиці Личаківській (Верхратського) у місті Львові. В квартирі 7 кімнат, чотири санвузла, дві кухні та два балкони. Загальна площа помешкання становить 302 кв.м., житлова 157,7 кв.м., площа кухні на першому рівні 17,2 кв.м., площа кухні-їдальні на другому рівні = 60,7 кв.м.. Висота стелі на першому рівні 3,50 м., на другому 3,10 м. Перший рівень квартири складається з: трьох ізольованих кімнат, прохідної кімнати, коридору, двох санвузлів, кухні, котельні, двох балконів та сходів на другій рівень. Другий рівень: три ізольовані кімнати, кухня-їдальня, два санвузла. В квартирі дотримана автентичність, чимало зусиль витрачено задля реставрації меблів 18 ст. В одній з кімнат знаходиться діючий камін на дровах. Підлога вистелена бамбуковою дошкою. Наявний підігрів підлоги в санвузлах. Квартира опалюється двома газовими котлами. Вихід на другий рівень здійснюється дубовими сходами. Побутова техніка на кухні преміумкласу, духова шафа "Ariston", холодильник "Whirpool", газова плита "Ariston", котел "Ariston", вмонтована посудомийна машина "Bosh". Кухонні меблі - вибілений дуб. В помешканні встановлена сигналізація. Затишна вулиця та розвинена інфраструктура, 12 хв пішки до памятника Королю Данилу, поруч медичний університет, університет ветеринарної медицини. Код обєкта: 138.

Верхратського вул., 15

Продаж двох квартир студій по вул. Зелена 34 з ремонтом Студії зроблені для вигідної здачі в оренду і збільшили прибутковість на 45% Знаходяться вони в ближньому центрі, поруч біля багатьох університетів, інститутів та медичних установ, що і робить локацію ліквідною для інвестиції під здачу. Студії повністю із завершеним ремонтом, і укомплектовані технікою(без меблів). Кожна студія є автономною. За детальнішою інформацією телефонуйте! Не пропустіть цю справді вигідну пропозицію!

Зелена вул., 34

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Лисеницька. Кількість кімнат - одно-кімнатна квартира. Поверх - 1 / 9 Тип будинку - чешка . Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 32 м2, житлова - 22 м2, кухня -10 м2. В квартирі зроблений косметичний ремонт, наявні меблі та побутова техніка. Опалення - центральне, встановлений електричний бойлер. Санвузол - суміжний.. Особливості даної квартири - це те, що квартира в хорошому стані. Вікна високо, повноцінний перший поверх, не пів підвал! Вид на передній двір, є відеоспостереження, домофон, сигналізація, бойлер, лічильники на воду, світло та газ. Просторий балкон, вмонтовані шафи купе з великими дзеркалами. Інші меблі за домовленістю! Сусіди хороші. Будинок з цегли, не панелька. Поруч з будинком: садочок, школа, спортзали, супермаркети, зупинка транспортних засобів, та багато інших закладів, Код обєкта: 1890

Лисеницька, 6

Продається двокімнатна квартира по вул. Личаківська. Австрійський будинок. Утеплений фасад по периметру. Гарний житловий стан. Встановлено металопластикові вікна. Перевагою є індивідуальне опалення, а саме двофункційний котел і додатково встановлено піч-камін. Із квартири є вихід на горище, яким користується лише ця квартира. Є можливість зробити дворівневу квартиру. Дах перекритий. Також додатково є підвал. Вагомим плюсом цього обєкта є великий засклений балкон площею 8,5 м.кв., з якого відкривається краєвид в тихий зелений двір. Гарне місцерозташування будинку. Поруч Шевченківський гай, ботанічний сад, сквер. До центру 20 хв пішим ходом. Розвинена інфраструктура. Неподалік є школи, садки, ринок, супермаркети. Огляди можливі в будь-який час. За додатковою інформацією прошу звертатися за телефоном.

Личаківська вул., 127

Продаж 3 квартир-студій з сучасним ремонтом по вул. Чернігівській Шукаєте можливість інвестувати в готовий бізнес і отримати стабільний дохід? У нас є для вас вигідна пропозиція! Продається готовий бізнес - 3 кімнатна квартира, розділена на 3 окремі квартири-студії зі стильним ремонтом. Кожна студія має свою власну ванну кімнату, кухню та комфортне просторе житлове приміщення. Цей вигідний інвестиційний обєкт дозволить вам отримувати стабільний дохід від оренди. Знаходиться у зручному місці з великим потенціалом орендного попиту. Австрійський будинок, розташований на початку Чернігівської вулиці(бічна Личаківської).Фасадні вікна виходять на зелену зону. За детальнішою інформацією звертайтесь по телефону та записуйтесь на перегляд.

Чернігівська вул., 6

Продаж двокімнатної квартири з дизайнерським ремонтом в Личаківському районі, вулиця Лисенка, місто Львів. Загальна площа 89 кв. м. Житлова площа 41 кв. м. Площа кухні 35 кв. м. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5 поверхового будинку та складається з просторої кухні вітальні з каміном з індивідуальним опаленням, холодильником, посудомийною машиною, батьківської спальні з двоспальним ліжком та шафою купе, дитячої кімнати, великого санвузла із душем та джакузі. Розвинута інфраструктура, поруч школа, садочок, парк Знесіння. До Оперного театру 25 хвилин пішки. Є відео. Код обєкта: 13520.

Лисенка вул., 38

Пропоную на продаж 1-но кімнатну квартиру у центрі міста по вул. Пекарська (початок), 2 хв пішки до площі ринокПлоща 43 / 20/14 кв.м. Висота стелі 3.5мКвартира правильного планування, вхід парадний в коридор, вікна з спальні на фасад будинку, кухня з балконом у затишний двір.Щойно завершений ремонт, ніхто не проживав.Укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою, які залишаються та входять у ціну.Опалення індивідуальне (котел). Поверх 2/3Ідеальний варіант , як для власного проживання так і для здачі в оренду.Ціна 100000$

Пекарська вул., 4
1 - 24 з 611 результатів