Продам квартиру під комерцію. Перший поверх по середині будинку , всі вікна виходять на дорогу . Хороша транспортна розвязка, навпроти зупинка. Поруч магазини. Проспект Відродження 16.

власник
Продаж 2к квартири 43 кв. м на просп. Відродження 16

Новозбудований будинок, покращене планування. Новий поліпшений ремонт з якісних сучасних матеріалів. Квартира вмебльована з побутовою техікою.

власник
ул. Ровенская, 4, Центр, Луцк, Волынская 70000.0 USD

Продам світлу простору квартиру з ремонтом та меблями. Територія Жк є під охороною ,та ведеться відео нагляд . Велика парковка .Для діток є дитячий майданчик . Також на території Жк є магазини, поштомат, термінал . Поруч є парк для прогулянок на природі .Світло взагалі не виключають.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру в ЖкСупернова

Продам 2 кімнатну квартиру на пр.Молоді Перший поверх пʼятиповерхового цегляного будинку 2 вікна(кухня ,спальня) виходять на дитячий майданчик (колишній Мадагаскар ) 1 вікно виходить у двір Продаж під бізнес Власник Реальному покупцю дуже гарний торг

власник
2 кімнатна квартира на пр.Молоді /під бізнес/гарний торг

Продається 2 кімн квартира в самому центрі міста. Сталінка. 3/4 поверхового цегляного будинку. Централізоване опалення. Заг пл. 57 м2. Планування двостороннє. З вікон відкривається чудовий вид на фонтани, а також в тихій зелений внутрішній двір. Квартира з якісним євроремонтом. Кімнати окремі, просторі з високими стелями ( 3,2м). Санвузол роздільний. Замінена вся сантехніка, електропроводка, поставлені лічильники. Підключена система очистки води. Є колонка на нагрів гарячої води. Також встановлені дороговартісні міжкімнатні двері. Засклений балкон. Меблі залишаються по домовленості. Є підвал .Працює ОСББ. Розташування будинку дуже вигідне - центр, паркова зона. Поряд безліч різних магазинів, салонів, супермаркетів, школи, садочки, аптеки, банки, найкраща транспортна розвязка і т п.

Продається 2 кімн. квартира в центрі міста. Сталінка.

Продам свою вилюблену велику однокімнатну квартиру. Найкомфортніший район міста - Там-Там. ЛУЦЬК вул. Липинського 51 кв.м(євродвушка) 7 поверх з 10!!! Висока стеля 2.7м, прям легко дихається, кімнати великі та просторі. Величезна кухня студія, 16.8 кв.м Спальня 18 кв.м Новобудова, автономне опалення, на все стоять лічильники. Мінімальна плата за утримання будинку. Квартира надзвичайно тепла, взимку котел на мінімалі, вікна постійно на провітрюванні (зимою 800/900 грн за все платила, то тобі не 1500/2500(о Богі, так, в багатьох будинках такі суми виходять зимою) Продається з усіма меблями та побутовою технікою, що бачите на фото. Квартира дуже велика, комфортна та доглянута, має хорошу ауру від дитячого сміху та пустощів)) Адекватні, дружелюбні сусіди. Велике доглянуте подвірья, достатня кількість паркомісь у дворі та позаду будинку. Все в пішій доступності і в той же час дуже затишно та спокійно бо будинок не над дорогою. Під вікном школа та дитячий садочок. Відмінний вариант як для особистого проживання так і для здачи в оренду. Лишились питання? пиши в дірект або пиши/телефонуй +38********00 !!!квартира вартує уваги!!!

власник
Євродвушка Липинського 4, 55 квартал, Там-Там

Продам простору видові апартаменти у зданій і заселеній мешканцями новобудові - житловому комплексі "Британія Хол". Подробиці - за телефоном 09*********11

власник
Дворівнева видова квартира поблизу "Північного" ринку!

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Ренесанс. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 72.9 м². Квартира розташована на 6 поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК Ренесанс заявлена в 4 кварталі 2025 року. ЖК Ренесанс знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Луцьк, Відродження, 32а. Забудовник - Єврохолдінг.

Возрождение проспект, 32А, Луцк, Волынская 69166.0 USD

1-кімнатна квартира у ЖК Супернова Переваги квартири: - євроремонт - квартира-студія -повністю вмебльована - індивідуальне опалення - тепла підлога - є вся необхідна побутова техніка -затишний ЖК, закрита територія, багато паркомісць, великий дитячий майданчик Можливий продаж під державну програму Єоселя Код квартири #14288687 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Супутника вул., 14а

ПРОДАЖ просторої ОДНОКІМНАТНОЇ квартири в комфортному, для проживання, районі Луцька (вул. Липинського). Квартира на сьомому поверсі із новим, сучасним ремонтом та вдалим плануванням. - загальна площа - 51 кв.м; - простора кухня - 16,8 кв.м; - спальня із заскленою лоджією; - автономне газове опалення (газовий котел); - низькі комунальні витрати; - створено ОСББ. Поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура: 27 школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, пошта, магазини, ТРЦ Порт сіті. Залишаються усі меблі та побутова техніка.

ПРОДАЖ просторої однокімнатної квартири у комфортному районі

Житлові комплекси у Луцьк

Квартира 3 кімнати пр-т Соборності, 6. Загальна площа 71 кв. м, 6 поверх 9 поверхового будинку. Будинок цегляний. Квартира двостороння, внутрішня - не кутова, є власна кладова на сходовій клітці, а також сушка для прання на 4 квартири (фактично користуємся ми і ще мешканці сусідньої квартири), хороший і швидкий ліфт, кодовий замок, діюче ОСББ. Будинок розташований в районі з дуже розвиненою інфраструктурою: магазини Сільпо, Атб, Торба, Спар, Салют, торгові центри, заклади харчування, аптеки, сімейна амбулаторія, пошти, ринок, Цнап, енергосервіс, Волиньгаз, поруч із двором 2 садочки і школа, зупинки громадського транспорту в хвилинній доступності. Гарний затишний двір з дитячою площадкою. В квартирі помінені вікна, підлога, сантехніка, столярка (вхідні двері металодеревяні, товсті з хорошою звукоізоляцією, внутрішні двері - якісні дерев яні), зроблено роздільну мідну електропроводку (розподільчий щиток, автомати, прохідні вимикачі, достатня кількість розеток, різні джерела світла), опалення централізоване - добавлені батареї, вмонтовано бойлер (50л), лічильники на гарячу і холодну воду, стелі комбіновані (гіпсокартон і натяжні), домофон, коридор оздоблений бамбуком. Кухня 9 кв. м, вбудовані індивідуально запроєктовані меблі, вмонтовано техніку - продається разом з квартирою, інша мебель і електротехніка за домовленістю.

власник
Продається 3ох кімнатна квартира м. ЛУЦЬК, по пр-т Соборності, 6

Продаж квартири в центрі міста в ЖК Яровиця. Квартира з сучасним ремонтом, вмебльвпна і з побутовою технікою.

можливий продаж по єОселя
ЯРОВИЦЯ, 13

Продаж двокімнатної квартири в центрі міста Луцьк Квартира знаходиться в межах вулиці Л.Українки Автономне опалення Встановлено лічильники (вода, газ,світло) Квартира вже чекає на Вас як для власного проживання так і хороший варіант для комерційної діяльності.

Сенаторки Левчанівської, 2

Продам квартиру з гарним плануванням, яка знаходиться в новому мікрорайоні по вул. Подільській, 4 в ЖК «Сімейна Фортеця» Локація надзвичайно затишна, адже дім розташований серед елітного приватного сектора в стороні від Об’їзної дороги. Опалення індивідуальне, тепла підлога ( кухня, ванна, коридор), свій газовий котел в квартирі. Територія житлового комплексу огороджена парканом, в’їзд через шлагбаум, з дитячим майданчиком, футбольним полем та власним паркомісцем. В квартиру проведений швидкісний інтернет West Net. На всіх вікнах сучасні жалюзі. Ви завжди будете в курсі де ваші діти з допомогою відеонагляду. Також з вікна залу вид на дитячий майданчик Будинок цегляний, стіни утеплені пінополістиролом. Усі під’їзди нові та акуратні.

власник
3к. ЖК «Сімейна Фортеця» Новобудова! 81.8кв.м. Авт.оп 67500$

Квартира розташована на 6 поверсі цегляного будинку на пр. Президента Грушевського (поруч з ЗД вокзалом та обласною лікарнею). Загальна площа квартири - 80, 7 м². Просторі кухня та кімнати, з можливістю перепланування. Трьохстороння квартира з 3-ма великими балконами на Сх, Пд, Зх, площею 1.4м², 1.7м², 1.8м². Свій день ви починаєте з сонцем і закінчуєте теж із сонцем. Уся квартира цілий день світла, а взимку ще й ДУЖЕ ТЕПЛА. У квартирі зроблений капітальний ремонт однієї кімнати та балкону: вирівняні стіни та підлога, замінена електропроводка, на балконі встановлені широкі трикамерні вікна "Rehau" та виведене світло та розетки. У іншій частині квартири житловий стан зі старим ремонтом. Встановлено броньовані вхідні двері із замком з плаваючим магнітом. Також, виведена відео-камера. Встановлено лічильники на гарячу та холодну воду, а також бойлер. Не буває відключень від електромережі під час блекаутів, тому що будинок знаходиться на одній електролінії з ЗД вокзалом та обласною лікарнею. Встановлений домофон. Також є складське приміщення між поверхами. У дворі та підїзді встановлені відео-камери нагляду. Гарне місце розташування - центральний житловий район. Декілька хвилин до центру міста. Навколо зручна інфраструктура: супер та міні маркети, школа та садок, поруч зупинка громадського транспорту. Загальна площа: 80, 7 м² Поверх: 6/9 Будинок: мурований, цегляний, який будувався для офіцерів. Оголошення від власника.

власник
просп. Грушевского Президента, 33, Луцк, Волынская 67000.0 USD

Продам 1тну квартиру з ремонтом в новобудові ЖК Премʼєр. В квартирі встановлена кухня з вмонтованою технікою ( газова поверхня, електродуховка, мікрохвильова,витяжка), холодильник. Квартира повністю укомплектована, ліжко 2м на 2м, два розкладних дивани. Повністю укомплектована ванна кімната (ванна, тумба з умивальником, зеркало, унітаз-інсталяція, пральна машина) Індивідуальне газове опалення. Будинок зданий та майже повністю заселений. До центру 5 хв. Район вулиці Чернишевського. Під є-оселю не продається. Агенство прошу не турбувати.

власник
Продаж квартири

шукає нового власника! Перші власники. Простора сонячна, частково зроблений ремонт, штукатурка стін електро монтажні роботи. Якісна стяжка по всій квартирі. Тепла підлога! Поверх 4-ий. Телефонуйте! Продаж від власника, без посередників та ріелторів. Можливий огляд за попередньою домовленістю.

власник
Зацепы улица, 18, 33 микрорайон, Луцк, Волынская 67000.0 USD

ПРОДАЖ 2 КІМ. КВАРТИРИ В НОВОБУДОВІ ЖК CARAMEL RESIDENCE. Вул. Конякіна 3г, м. Луцьк. Квартира на 8 поверсі 10-поверхового цегляного будинку. Автономне опалення. Площею 64 кв.м. Квартира простора, двохстороння. Тепла підлога по всій квартирі, чистова штукатурка, стяжка, розведена електрика. Наявна кладовка на поверсі( 2 кв.м.) і комірка у підвалі ( 3 кв.м.). Відеонагляд, дитячий майданчик. Хороший доїзд та зручне розташування!!!

Продаж 2 кім. квартири в новобудові ЖК Карамель

Продам квартиру по вул. Зацепи. Будинок зданий та заселений, 3 квартири на площадці, автономне опалення, підігрів підлоги, стяжка, штукатурка, ОСББ.

Продаж 2-кімнатної квартри.

Частково вмебльована 3 кімнатна квартира, 70 м2. на 40А кв. від власника (не агенство) Великий та просторий зал, спальня і дитяча, також кухня та ванна кімната (також є бойлер). У двох коридорах є великі шафи купе, всі міжкімнатні двері зроблені з дерева, та паркет хорошої якості з ясену, великий балкон та лоджія Квартира не кутова, світла і тепла Взимку дуже теплий будинок (цегла) Опалення будинку ІТП Хороша інфраструктура: одна з кращих парковок для автомобілів перед будинком в Луцьку, поряд дитячий садок, школа, дитячі майданчики, магазини, супермаркет, ринок, зупинка громадського транспорту, пошта Новий ремонт в підїзді У будинку дуже хороше ОСББ 70 000$ Без комісії для покупця

власник
Продається 3 Кімнатна квартира у 40-му кварталі від Власника НеАгенція

Продаж просторої, світлої квартири в якісній новобудові 78кв.м. Затишне місце будинка не над дорогою, поряд магазинчики, зупинка міського транспорту, школа... Найкраща ціна квартири в цьому затишному ЖК GREEN STREET. Індивідуальне газове опалення, всі комунікації, договір переуступки. Код квартири #13202111

Рівненьська вул., 119

Продам 2-ну, дворівневу квартиру в новобудові по вул.Задворецькій. Заг.площа 80.2 кв.м. По 9 поверсі- 43.2 кв.м., по мансарді-37 кв.м. Будинок цегляний, утеплений пінопластом. Автономне опалення. Ремонт -після забудовника (стяжка, штукатурка). Будинку -11 років. Створене ОСББ. Ціна -66000 у.о. АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ ,,ЩАСЛИВИЙ МЕТР,, Показ безкоштовний.

Продам дворівневу, 2-ну квартиру по вул.Задворецькій в новобудові.

Продаж просторої, світлої квартири в якісній новобудові 78кв.м. Затишне місце будинка не над дорогою, поряд магазинчики, зупинка міського транспорту, школа... Найкраща ціна квартири в цьому затишному ЖК GREEN STREET. Індивідуальне газове опалення, всі комунікації, договір переуступки. Код квартири #13202111

3-к. квартира 78 м2 в ЖК GREEN STREET за вул. Рівненська

Продається трикімнатна квартира у цегляній новобудові, в житловому комплексі "Крила". Загальна площа квартири 82 м². Знаходиться на 8-му, поверховість 10 поверхів. Будинок здано в експлуатацію. У квартирі є тепла підлога, великі панорамні вікна. Автономне опалення. Встановлена гребінка. Є двоконтурний газовий котел ARISTON. Вікна шестикамерні з подвійним склопакетом WDS. Вхідні двері. Стіни чистова стяжка і штукатурка. Поруч знаходяться школа та дитячий садочок. За більш детальною інформацією телефонуйте, або пишіть. 09*******99 06*******44

Квартира 3 кімнати в ЖК "Крила"
1 - 24 з 261 результатів