3 кімнатна квартира на проспекті Волі 68 Код квартири #3490465 3 поверх з 5; площа 59,3 м2; двостороння; санвузол суміжний; кімната одна роздільна, інші прохідні, але з можливістю перепланування; централізоване опалення; колонка на гарячу воду, якісний ремонт; замінені вікна на металопластикові; замінені двері на металеві; нові батареї; засклений балкон; будинок зовні утеплений; Квартира світла та затишна, не кутова. Зручне місце розташування у ценрті Луцька, поруч поліклініка,дитячий садок, магазини, аптеки,супермаркети, відділення пошти,парк, зелена зона,зупинка транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

проспект Волі, 68

Продається 4-х кімнатна квартира, район ДПЗ, вул. Грабовського 11, 8 поверх вмебльована , з технікою( телевізор, пралка, плита, духовка, , холодильник) , лічильники на газ, воду, світло, ремонт, Інтернет. Квартира затишна, будинок ОСББ, паркінг біля будинку, дитячий майданчик, спортивний майданчик.

владелец
Продам квартиру на ДПЗ

Готова до поселення великогабаритна світла квартира у зручній локації за Там-Тамом. З чудовим виглядом з вікон! Квартира після генерального прибирання, є все необхідне для проживання, потребує косметичного ремонту. 3 спальних кімнати, роздільний санвузол, великий коридор. Є лічильники на холодну і гарячу воду, світло та газ. Лічильник на опалення у кожному підїзді окремо. Будинок цегляний, зданий в експлуатацію у 2002 році. Підʼїзд охайний, ОСББ працює відмінно, є закрита парковка, великий дитячий майданчик. Квартира на 5-му поверсі, але є ще 6-ий технічний поверх, який використовується як придбальне приміщення. На поверсі є спільний балкон для сушки одягу. Поряд уся необхідна інфраструктура: школа № 27, дит. садок № 40, магазини, кафе, ТЦ, зупинки міського транспорту. У квартирі є два кондиціонери, вмонтована побутова техніка, по домовленості може залишитись деяка техніка та меблі. ГОТОВА ДО ПЕРЕГЛЯДУ ТА ПРОДАЖУ, ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Я ВЛАСНИК, ВІДПОВІМ НА УСІ ЗАПИТАННЯ!

владелец
Продам 3к квартиру р-н Там-Таму від власника

До Вашої уваги - 2 кімнатна квартира у ЖК Гранд Липини в найбільш інвестиційно привабливому районі міста. Ціна за м2 - 38500 грн., площа - 65 м2, поверх - 8. (в наявності також інші поверхи, зокрема 2,3,6,7). Є можливість РОЗТЕРМІНУВАННЯ до 12 місяців. Будинок з червоної цегли, утеплений мінераловатними плитами. Висота стелі - 2,7 м. Панорамні вікна, шестикамерні, подвійний склопакет. Опалення - індивідуальне газове, встановлені котел та радіатори, змонтована "тепла підлога" у кухні та санвузлах. Залито чистову стяжку, зроблена чорнова штукатурка, звукоізоляція між квартирами. Розведено електро- та водопостачання. Встановлені якісні вхідні двері та лічильники. Здача будинку - 3 квартал 2024 року. Надійний Забудовник - ПП "Ефект". Маємо також інші не менш цікаві варіанти квартир на різний смак та бюджет. Будемо раді Вас бачити у нашому центрі продажу ЖК Гранд Липини, за адресою - пр. Відродження, 42. Надамо усю необхідну інформацію та проведемо огляд.

2 кімнатна квартира ЖК "GRAND Липини"

ТЕРМІНОВО! КРАЩИЙ Чешський проект! В хорошому будинку, з ремонтом, не кутову, сонячну , поруч ЗОШ 22! Пр. Відродження б. 53 Краще планування!!! Сонячна, південна сторона! Є Велика добудова, з льохом! Дієве ОСББ!!! Встановлено Індивідуальний, тепловий пункт! Що економить 40% на опалення! Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

2к."ЧЕШКА", 5/9ц, 49м2, Ремонт! не кутова!, сонячна! 60000уо!

Продаж квартири в ЖК «Атлант», вулиця Рівненська 25 Заселений під’їзд Панорамні вікна з гарним виглядом в середину ЖК, який облаштований дитячим майданчиком та паркувальними місцями. Продається з усім: двоспальне ліжко, велика шафа-купе, меблі на кухні, газова плита, духова шафа, холодильник, пральна машина. Можливий як варіант бізнесу (здавати в Оренду) так і для комфортного проживання. Комунальні - літом 900-1300 грн, зимою - 1700-2200 грн Огляд можливий у будь-які дні (Субота, Неділя також) Агенція «PROНерухомість»

Продаж квартири в ЖК «Атлант», близько центру 60000$

Продам 2-кімнатну квартиру новобудову з автономним опаленням у зданому, обжитому будинку в найпопулярнішому районі м. Луцька (55-й мкрн. – за ТЦ «Там-Там» і ТРЦ «Порт-Сіті»), по вул. Липинського, 4. Будинок сучасного архітектурного проектування, монолітний, утеплений мінватою, фасад- мінеральна штукатурка, закрита прибудинкова територія: місце для авто, облаштований дитячий майданчик та зони для відпочинку. Розташована квартира на видовому десятому поверсі (із загальних десяти). Є постійно діючий ліфт. Загальна площа – 90,0 кв.м. Автономне опалення, встановлені усі необхідні лічильники – квартира дуже тепла й економна у сплаті комунальних послуг. Встановлені сучасні енергозберігаючі металопластикові вікна. з яких відкриваються краєвиди міста. В будинку функціонує система безпеки, є домофон, інтернет. Створено ОСББ. Поряд насичена інфраструктура. Все необхідне для щоденного комфортного життя: сучасна школа з басейном, садочки; торгові центри: Ювант, Порт Сіті, Там Там, супермаркети; медичні заклади; кафе; ресторани; банки, ринки. Власник 09******20.

666$ за кв.м. Е Оселя Продам 2 кімнатну квартиру за Там - Тамом

3 кімнатна квартира на проспекті Волі 68 __________________ Код квартири # 3 4 9 0 4 6 5 _____________________ 3 поверх з 5; площа 59, 3 м2; двостороння; санвузол суміжний; кімната одна роздільна, інші прохідні, але з можливістю перепланування; централізоване опалення; колонка на гарячу воду, якісний ремонт; замінені вікна на металопластикові; замінені двері на металеві; нові батареї; засклений балкон; будинок зовні утеплений; ______________________ Квартира світла та затишна, не кутова. Зручне місце розташування у ценрті Луцька, поруч поліклініка, дитячий садок, магазини, аптеки, супермаркети, відділення пошти, парк, зелена зона, зупинка транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього телефонуйте за вказаним номером.

Воли проспект, 68, Центр, Луцк, Волынская 60000.0 USD

Автономна під час відключень світла.Власник .Двохкімнатна квартира по вул.Пр. Грушевського 24 (навпроти обласної лікарні). Дуже хороше місцерозташування, в дворі школа, дитячий садок. На території є паркомісця. Продуктові магазини,аптеки 500 м від будинку. Загальна площа 49 кв. Створене ОСББ, є домофон. Квартира вмебльована,засклений балкон, гардеробна кімната, є все необхідне для проживання.Бойлер на гарячу воду. Система фільтрації питної води. Лічильники на воду, газ, світло. Продаж з меблями і технікою.Немає відключень світла. Можливий обмін на однокімнатну в Новобудові За детальною інформацією телефонуйте!

владелец
Двохкімнатна Луцьк.Автономна на час відключень світла

Продається 2-кімнатна квартира в новобудові ЖК "Сафрон"! Код квартири:1 4 7 2 8 2 3 9 Основні переваги: -Ціна: Найнижча на ринку! -Площа: 70, 78 м² (житлова - 29, 26м², кухня - 9, 65 м²). -Поверх: 3-й, з гарним видом. -Такі квартири залишились на 2, 9 поверсі Комфорт та зручність: -Дитячий майданчик. -Зона відпочинку та парковка. -Освітлена прибудинкова територія. -Утеплений будинок. Інфраструктура: -ТЦ "Порт Сіті", гіпермаркет "Там Там". -Транспорт: Зупинка за 20 метрів. -Школа (700 м), дитсадок (500 м), пошта (200 м). Комплектація квартири: -Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел, радіатори). -Електропроводка, лічильники електроенергії, води та газу. -Високоякісна штукатурка стін, стяжка підлоги. -Можливість встановлення теплої підлоги. -Двокамерні склопакети, шестикамерний профіль, сертифіковані вхідні двері. -Інтернет, кабельне та супутникове телебачення. Не втрачайте шанс! Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Карпенко-Карого улица, 1, Завокзальный, Луцк, Волынская 2477300.0 UAH

ЖК в городе Луцк

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Супернова. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 68.83 м². Квартира розташована на 10 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Супернова заявлена в 2 кварталі 2024 року. ЖК Супернова знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Луцьк, Цегельна, 28. Забудовник - ІНВЕСТОР.

Кирпичная улица, 28, Луцк, Волынская 59542.0 USD

Продаємо 4 кім. квартиру у зручній локації за пр. Соборності. 21. Код квартири #4957447 - 8 поверх з 9; - Вторинний житловий фонд; - Двостороннє планування; - Загальна площа 80м2, кухня 7м2; - Окремий санвузол. Простора квартира. Кухня обладнана необхідною технікою. Зроблено косметичний ремонт, ламінат, металопластикові вікна. Квартира має балкон та велику лоджію на дві кімнати з окремими виходами. Вигідне розташування квартири надає їй переваги – поруч магазини, аптеки, школи, дитячий садок, ТРЦ, ринок, зручне транспортне сполучення. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

эксклюзив
Соборності просп., 21

Якщо ви у пошуках квартири у м.Луцьк, то однозначно зверніть увагу на сучасний малоповерховий житловий комплекс комфорт-класу, який знаходиться поряд з ТРЦ Глобус по вул.Годіюк, 40. Зручна транспортна розв’язка дозволить мешканцям ЖК «Family» дістатися центру буквально за 10-15 хвилин. Поряд з межами комплексу розташований торгівельний центр «ГЛОБУС» та Північний ринок. У вартість квартири входить:(2,7м) 1.якісні вхідні двері; 2.чистова стяжка підлоги; 4.тепла підлога розведена повністю по усій площі квартири; 5.заведена електрика в квартиру до щитової; 6.двоконтурний котел Е.С.А. на (24кВт); 7.лічильники вода, світло ( на загальному коридорі), газ ( біля котла); 9.розведена вода та каналізація по квартирі 10.заведено кабелі на інтернет, домофон; 11. вікна двокамерний склопакет та шестикамерний металопрофіль 7Sсерії WDS; 12. цементно-піщана штукатурка робочої поверхні кухні; Здача запланована на 3 квартал 2025року, є можливість розтермінування на 12 місяців.

Продаж 2-км.квартири у ЖК Фемелі Луцьк від забудовника

Продаж 3-х кімнатної квартири в центрі міста, по проспекту Волі. 2/5ц. 56кв.м. Зроблений сучасний ремонт. Поміняні вікна, двері, сантехніка, електропроводка. Зовнішнє утеплення квартири. Нова газова колонка. Вмонтована кухня. Частково меблі. Лічильники на газ, воду, світло. Квартира тепла, суха, не кутова. Наявний підвал. Зручне місце розташування. Всі деталі по телефону.

Волі просп., 60

Продаж 3-х кімнатної квартири в центрі міста, по проспекту Волі. 2/5ц. 56кв.м. Зроблений сучасний ремонт. Поміняні вікна, двері, сантехніка, електропроводка. Зовнішнє утеплення квартири. Нова газова колонка. Вмонтована кухня. Частково меблі. Лічильники на газ, воду, світло. Квартира тепла, суха, не кутова. Наявний підвал. Зручне місце розташування. Всі деталі по телефону.

Волі просп., 56

Продаж здійснюється з усіма наявними якісними меблями та побутовою технікою. В квартирі продумане перепланування – простора кухня-студія та кімната, два балкона, гардероб, є підвал. По квартирі зроблена заміна усіх комунікацій та встановленні необхідні лічильники. Хороше місцерозташування – Київський майдан поруч парк, магазини, аптеки, школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту. Жодних додаткових капіталовкладень! Можливість миттєвого заселення або здачі в оренду!

Київська пл., 7

Простора двокімнатна квартира в елітному ЖК Британія Hall (р-н Північного ринку, Єршова 9А) комфорт-класа, у одному з престижних та тихих районів Луцька, чекає саме на Вас. Новобудова, побудована з урахуванням високих міжнародних стандартів якості, моно-каркас, зданий в експлуатацію у 2019 році. Сучасні архітектурні рішення та естетичний англійський дизайн будинку не залишить осторонь справжніх поціновувачів краси і ваші гості знепритомніють від заздрощів. Будинок є енергоефективним, за рахунок якісно утеплених стін та вікон з подвійним склопакетом, що в свою чергу дозволяє Вам не витрачати зайві кошти на опалення. На першому поверсі будинку розташовані офісні приміщення, серед яких: стоматологія, спортзал, студія краси, центр здоров’я Well.U та інші, що дозволяє Вам не витрачати марно час на доїзд до необхідних Вам закладів. Також є вільні офісні приміщення, які Ви можете винаймати, для власної справи. Зручне розташування будинку дозволяє Вам за 5 хвилин дістатися до супермаркетів, різних магазинів, кав’ярень, віділень пошти, банку, аптеки, фермерського ринку. Також недалеко знаходиться лікарня, дитячий садок, школа, гімназія та академія. А дорога до ділового центру займатиме 10 хв. автомобілем. Закритий двір, територія з цілодобовим відеоспостереженням, кодовий замок на хвіртці та на дверях в будинок, дитячий майданчик, паркінг, дозволить Вам завжди бути спокійним за ваших дітей та майно. Парадний вхід в будинок без сходів та пандусів, для Вашого комфортного доступу разом з дитячим візочком чи тяжкою валізою. Також є запасний вихід для переміщення будівельних матеріалів чи великих меблів. Квартира знаходиться на четвертому поверсі, що не створює Вам дискомфорту, якщо ліфт вимкнений, або Ви хочете тримати себе у хорошій фізичній формі без спортзалу. Квартира продається з частковим сучасним і якісним ремонтом, меблями та технікою, купуйте і живіть. В будинку функціонує сучасний пасажирський і вантажний швидкісні ліфти, для Вашого комфорту. Зручне планування квартири з окремими двома кімнатами загальною площею 59,7 кв. м. та житловою площею 23,1 кв.м. Просторий хол-коридор 19 кв.м, кухня 12,2 кв.м. Електропроводка в квартирі влаштована таким чином, що при вимкненні світла чи розеток в одній кімнаті, всі інші кімнати в Вашій квартирі мають світло. Водопровід в квартирі облаштовано з спеціальним колектором для погашення стрибків тиску і температури води, додатково ванна облаштована авто-регулятором температури води. Додатково передбачено місце для підключення посудомийки. Індивідуальне газове опалення з сучасним двохконтурним газовим котлом, квартира не кутова, тому Ви не переплачуєте за опалення. Ванна кімната облаштована, новою ванною, підвісним сучасним унітазом, також предбачена можливість встановлення підвісного біде, тепла підлога. В ваній кімнаті утеплена стеля, подвійною теплоізоляцією, що зберігає Вам тепло навіть при вимкненому опаленні. Кухня облаштована, новою варочною поверхнею і сучасною духовкою, також є холодильник, пралка, новий стіл і 4 стільця, новий комфортний диван, соковитискач. На кухні передбачено багато розеток і навіть інтернет розетка біля вікна. На вікнах жалюзі. Чайник і вафельниця на вікні (це дуже зручно). Кухня утеплена і звукоізольвана с шести сторін, також вікно додатково утеплено, навіть в морози при вимкненому опаленні вночі температура не знижуеться нижче 15-16 градусів. Газовий лічильник з автоматичною передачею показників, встановлений непомітно над холодильником, а не посеред кухні. Вся комунікація схована в стінах і підлозі. Все для зручного приготування Ваших страв. Комфортна, дуже тепла спальня з спец. вимикачами світла з кожної сторони від нового ліжка 160х200, і біля дверей – все для Вашого комфорту. Також з кожної сторони від ліжка встановлені по дві розетки. Спальня утеплена і звукоізольована з 6 сторін, якісними матеріалами, навіть в морози при вимкненому опаленні вночі температура не знижується нижче 16-17 градусів. В спальні встановлено робочий стіл з розетками і інтернет-розеткою, велика шафа. Передбачено місце для встановлення на стіні перед ліжком телевізора з розетками і звісно з інтернет-розеткою. Квартира світла, але не з сонячної сторони. Сонце світить в вікна до 11 ранку, тому Вам буде не спекотно влітку і тепло взимку. Є можливість мати свій підвал з погодження ОСББ. ОСББ працює. Ціна квартири 59 000 $. Бажано оплата готівкою. При оплаті валютою, знижка 1000$. Чекаю Ваших дзвінків після 18:00. На повідомлення в ОЛХ, або Вайбер відповідаю весь час.

владелец
Продам 2-х кімнатну  квартиру

ЖК Caramel Residence -це прекрасна локація у плані екології, тиші та чистого повітря. Квартира варта Вашої уваги. Якщо ви цінуєте якість, простір, спокійний район для проживання, вона Вам точно сподобається! Будинок побудований з керамічної червоної цегли. Система зовнішнього утеплення фасаду складається з пінополістирольних плит товщиною 12 см. Основні переваги житлового комплексу «Карамель Резіденс»: -затишний район; -поруч парк площею 8 га; -закрита територія з -відеоспостереженням і -контролем вїзду машин; ізольований від шуму -внутрішній двір; -наземний паркінг; -зони відпочинку; -спортивні тренажерні та дитячі ігрові майданчики; -футбольне міні-поле; -місце для вигулу собак у парку; -свій громадський центр з гуртками для дітей; -комерційні приміщення для бізнесу; -місце для консьєржа та приміщення для зберігання колясок, санок, велосипедів у підїзді; -безшумні ліфти; -індивідуальне опалення від двоконтурного газового казана; -висота стелі 2, 75 метри. У кроковій доступності від нового кварталу є великий парк. Тут можна влаштувати пікнік або пробіжку, погуляти з дітьми, покататись на велосипедах, вигуляти собаку у спеціально відведеному для цього місці. У парку є дитяче містечко «Карамелька», де майданчики поділені за віком дітей: до 3 років, від 4 до 7 років, від 8 до 13 років. Пішки від новобудов можна дійти до дитячого садка, відділення пошти, банку, супермаркету «АТБ-Маркет», школи. Карта показує, що за 5 хвилин їзди на авто РЦ «Адреналін Сіті», де теж є різні гуртки для дітей. Приблизно стільки ж займає дорога до автовокзалу, залізничного вокзалу, Північного та Варшавського ринків. 10хв їзди до центру міста. У квартирі залишаються: -Меблі -побутова техніка -кондиціонер -проведений інтернет. -Індивідуальне газове опалення. Є кладова в підвальному приміщенні. На підлозі по квартирі викладений ламінат, в ванній кімнаті плитка з підігрівом підлоги. Квартира дуже тепла, особливо взимку , Ви це оціните. Власник.

владелец
Конякина улица, 3А, 40 микрорайон, Луцк, Волынская 59000.0 USD

ПРОДАЖ квартири в ЖК «Атлант» вул.Рівненська 25є, м.Луцьк (р-н Київського майдану) Заг. площа 59,4кв.м. Десятий поверх дванадцятиповерхового будинку. Вигляд на Київський майдан Цегляний будинок Автономне опалення Не кутова Після будівельників Панорамні вікна У внутрішньому дворі новий дитячий майданчик. Відеоспостереження. Паркінг. Переуступка

владелец
Великогабаритна квартира з панорамними вікнами

Продамо власну затишну 3 кімнатну квартиру по вул. Наливайка. Квартира розташована на 4 поверсі цегляного будинку. Є лічильники на газ, холодну та гарячу воду. Тихий, комфортний район. Балкон та лоджія засклені пластиковими вікнами. Поряд школа, садочок, магазин неподалік зупинка громадського транспорту, добре розвинена інфраструктура . В наявності є підвал і декілька кладовок . В будинку створено ОСББ. Загальна площа квартири:67,75 м2. Поверх 4/5 Будинок цегляний Район 40-й квартал Більш детально відповім по телефону або при зустрічі. Агентствам прохання не торбувати.

владелец
Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Наливайка, м. Луцьк

Продам однокімнатну квартиру 52м2 з готовим дизайн проектом і переплануванням під 2кімнатну. Ідеально підійде для сімейної пари з дитиною. А також комору (в підвалі) площею 6.7м2 в ЖК Дрім Таун. Будівництво завершено і здано в експлуатацію. Квартира знаходиться на 9 поверсі. Вікна і балкон виходять у двір. В квартирі виконані чорнові роботи від забудовника: гіпсова штукатурка, стяжка, двоконтурний газовий котел, радіатори опалення. Додатково зроблена тепла підлога на кухні, балконі, коридорі і ванній кімнаті. Поруч уся необхідна інфраструктура.

владелец
1к. Квартира в ЖК Дрім Таун (Dream Town), 9/10, 52м2

Косметичний ремонт, болер, частково меблі два балкони. Всі питання по телефону.

Наливайко улица, 14, 40 микрорайон, Луцк, Волынская 59000.0 USD

Для поціновувачів такого типу будинків, маємо чудову пропозицію. Кватрита 3 км. загальною площею 84 м2. Розташована на другому поверсі 4 поверхового будинку. Опалення газове, пічки і електрорадіатори.

Сталінка на Шопена

Продається 2кім квартира на Київському майдані. Кімнати роздільні, косметичний ремонт, залишаються усі меблі та побутова техніка. Встановлений бойлер, лічильники. Будинок утеплений, ОСББ, консєрж. Гарне облаштоване подвіря.

Продаж 2кім квартири на Київському майдані
1 - 24 из 341 результатов