1 кімнатна квартира,збільшеної площі, з можливістю перепланування. Код квартири #10872471 Великогабаритна, світла та простора квартина в центральній частині міста. Кухня, холодильник і бойлер залишаються. Загальна площа 73.4 м2 1 поверх з 12 Висота стелі 2.90 м Дахова котельня, індивідуальне газове опалення будинку (ІТП) Металопластикові вікна з металевими зовнішніми ролетами Простора гардеробна та окрема комірка на 6.5 м2. Вигідна локація, центр міста, зручна транспортна розвязка,лікарня, магазини. Мальовничий вигляд з вікна є родзинкою цього обєкту. Зелена зона, річка Стир, асфальтована пішохідна доріжка для прогулянок по набережній.Персональний вихід на відпочинкову зону, дитячий майданчик,індивідуальне футбольне поле, зона бербекю, місце для авто. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
Шевченка вул., 13а

Пропонуємо до продажу двокімнатну квартиру повністю укомплектовану меблями та технікою Дуже вигідна локація: вулиця Конякіна, поблизу автостанції, поруч Варшавський ринок, школи, різні магазини та заклади харчування Квартира на першому поверсі, що дуже зручно з маленькими дітьми або для старших людей. У будинку високий цоколь. Є просторий балкон, відкритого типу, захищений решіткою(за бажання можна придбати). Квартира утеплена з фасаду. В будинку діє ОСББ, встановлено лічильники на газ та воду, є відеоспостереження, парковка, дитячий майданчик. І бонусом для нових власників підвал Квартира вартує вашої уваги, телефонуйте) Запрошуємо на огляд)

Конякіна вул., 1

Продаємо 3-кімнатну квартиру по вул. Лесі Українки. Квартира знаходиться на 3 поверсі 3 поверхового цегляного будинку в самому центрі міста Луцька Загальна площа 66.5 кв.м, житлова 44.3кв.м, кухня 7.2 кв.м., житловий стан, пластикові вікна, висота стелі 3.10м. Опалення централізоване ( є дозвіл на встановлення автономного опалення), встановлена газова колонка для підігріву води, наявність лічильників (газ, вода, світло). Біля будинку є місце для паркування авто. Чудовий та комфортний для життя район, в пішій доступності є все: магазини, супермаркети, кафе, ресторани, школи, садочки.

Лесі Українки вул., 32

Простора трикімнатна квартира на вулиці Ковельська 9 ! Квартира розташована на 4-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 60 кв. м. Є лічильники на воду, електрику та газ, а також газова колонка та 2 кондиціонери, що дозволить вам значно зекономити на комунальних платежах. Кухня повністю оснащена всіма необхідними меблями та технікою. Комунальні платежі не високі . Квартира дуже тепла, не кутова, двостороння. Будинок зовні повністю утеплений. Діюче ОСББ, що провели ремонтні роботи по заміні електромережі та теплопостачання. Район з розвиненою інфраструктурою : навпроти будинку знаходиться зупинка громадського транспорту, поряд школа №3,садочок №5, Центральний ринок та багато інших магазинів, аптек, супермаркетів.

Ковельська вул., 9

Продам однокімнатну квартиру по вул. Кравчука 17, квартира знаходиться на другому поверсі з виглядом на вул. Кравчука ( над салоном краси Наталка). Квартира продається з усіма меблями які ви бачите на фото (о крім телевізора). Я власник квартири продаю без посередників, деталі за номером, агенства прошу не турбувати.

власник
Однокімнатна квартира Луцьк

Продається 2 кімнатна квартира з меблями та технікою в районі Променя, вул. Коновальця. 43,2 кВ. м. Кімнати не прохідні. Ціна 55 000 тис. доларів, можливий торг. Квартира тепла не кутова, 4-й поверх 5-ти поверхового будинку. Тихий затишний двір, близько знаходиться дитячий садочок, лікарня, зупинка транспорту. В квартирі зроблено якісний ремонт, замінено сантехніку і проводку. Для контакту прошу писати на WhatsApp за номером 38********97.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру

Продаю 1 кімнатну квартиру в новобудові по вул. Чернишевського 114в. Заг. пл 47 м2 , 1 поверх, кутова. Квартира ззовні утеплена. Автономне опалення. Двухконтурний котел на газ та гарячу воду . В квартирі зроблений якісний ремонт, натяжні стелі. Додатково утеплений балкон, , встановлені 5 камерні склопакети, виведена батарея. Квартира - заходь і живи. Частково лишаються меблі. Підключений інтернет "ВОМ". Є невеликий тамбур для 2 квартир, де можна лишити речі. Хороші сусіди. Будинок заселений повністю. В будинку діє ОСББ. Будинок знаходиться дійсно в хорошому місці. 15 хв пішим ходом до центру. Поряд школа, магазини , Наш край і Нова лінія, зупинка транспорту. Перевагою є внутрішній двір з облаштованим дитячим майданчиком, а також загороджене футбольне поле. Біля будинку облаштовані дві парковки для автомобілів. Навколо будинку та в підїздах встановлені камери відеонагляду. Також є підвальне приміщення.

власник
Продаж 1 кімнатної квартири, автономне опалення

Продам 3кімн. квартиру по вул.Воїнів Афганців 1. Квартира знаходиться на 1 пов. 9 пов. будинку, панель, заг. площа - 66,0 м2., без ремонту. Є 2 підвали. Вікна виходять на дві сторони. З хорошим місцерозташуванням, можливістю використати квартиру під комерцію. Поруч з квартирою супермаркети, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, доглянута прибудинкова територія.

власник
Продаж квартири в районі 33 кварталу по вулиці Воїнів-Афганців, 1

В будинку функціонує ОСББ .

власник
Двохкімнатна квартира  (біля РАГСу)

Продається квартира, в якій проживали 6 місяців. Усе нове і зроблене для себе. Дуже тепла не кутова. Є дитячий майданчик, який замикається. Достатня кількість паркомісць. Магазини, аптеки, перукарні, зупинки громадського транспорту і тд в радіусі 100 метрів. Більше інформації по телефону. Власник. Viber, Whatsapp, Telegram.

власник
Затишна 1к квартира. Сафрон

Житлові комплекси у Луцьк

Простора 2-х кімнатна квартира, на 1 поверсі, 9-ти поверхового цегляного будинку , вул Конякіна, 40 квартал.. Є балкон, підвал, в будинку створене ОСББ, є домофон, інтернет, супутникова антена, бойлер,фасад квартири утеплений, на вікнах і балконі є металеві грати. Вікна металопластикові, двері вхідні металеві, є лічильники на газ, воду, стабілізатор напруги на електричний лічильник, є осмос для очистки води..Кімнати просторі, розділені, довгий і широкий коридор. Є всі необхідні меблі і побутова техніка. Біля будинку є власна стоянка для автомобілів, відеоспостереження на стоянці і в підʼїзді.

власник
2-х кімнатна квартира у м. Луцьк

квартири в районі Київського майдану. Продається з ремонтом та меблями. В будинку функціонує ліфт. Фасад цегляного будинку утеплений. До 500 метрів від будинку: - школа; - садочок; - дитячий майданчик; - продуктовий магазин; - фінансові установи; - спортивний клуб; - кавярні; - ресторани; - СТО. Зручна транспортна розвязка.

власник
Метельницкий архитектора улица, 6, Центр, Луцк, Волынская 55000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири вулиця Архітектора Метельницького 6. Продається з ремонтом та меблями. В будинку функціонує ліфт. Фасад цегляного будинку утеплений. До 500 метрів від будинку: - школа; - садочок; - дитячий майданчик; - продуктовий магазин; - фінансові установи; - спортивний клуб; - кавярні; - ресторани; - СТО. Зручна транспортна розвязка.

Продаж 3 кімнатної квартири, Київський Майдан

ПРОДАЖ 1 кімнатної великогабаритної квартири у ЖК закритого типу «БРИТАНІЯ HALL» вул.Єршова 9а, м.Луцьк ️Заг. площа 50 кв.м ️9 поверх поверх 10- поверхового будинку Двоконтурний котел Тераса під відкритим небом.є Утеплення зовнішніх стін армованим полістиролом завтовшки 160 мм.є Енергозберігаючі металопластикові вікна Безшумний швидкісний ліфт фірми Otis Технічний ліфт вантажопідйомністю 1 тонна Цілодобова охорона і відеоспостереження ️Житловий комплекс бізнес класу «Британія Hall» - це індивідуальний архітектурний проєкт у Британському стилі, який збудовано за збірно-монолітною технологією компанією «Royal House». ЖК обєднує в собі бездоганний стиль та інноваційні розробки у сфері енергоефективності. У комплексі знаходиться дитячий та спортивний майданчики, зона відпочинку. Поряд розташований ТЦ «Глобус», північний ринок, дитяча лікарня.

Ершова улица, 9А, Луцк, Волынская 55000.0 USD

ПРОДАЖ двокімнатної квартири з якісним ремонтом у Луцьку по вул.Конякіна Квартира не кутова. Залишається уся побутова техніка. Мікрорайон із розвиненою інфраструктурою: школа, дитячий садок, магазини та зупинка громадського транспорту. - загальна площа - 50 кв. м; - кухня - 7 кв.м; - вдале планування; - бойлер; - лічильники; - власне класове приміщення; - ОСББ.

ПРОДАЖ ДВОКІМНАТНОЇ квартири з якісним ремонтом

Продам "СТАЛІНКУ" в Центрі м. Луцьк, вул. БУДІВЕЛЬНИКІВ!( ПОРУЧ ШОПЕНА!) Терміново не дорого! ВИСОКІ СТЕЛІ! Тепла, сонячна, охайна, квартира! МЕБЛІ, ТЕХНІКА! Великий підвал!!! Тихе, в одночас зручне місце розташування, залишить Вас задоволеними назавжди!!! Розвинена інфраструктура! Поруч ЗОШ 4!

3к.ЦЕНТР!,р-н вул. Шопена!, Автон.опал! Ремонт, 55м2, 55000уо!

Продам однокімнатну квартиру. Євродвійка( окремо кімната ,та ще одне спальне місце ). В оренду не здавалась та ніхто не проживав. Робилась для себе . Площа 43 кв.м . Сучасний стильний ремонт. Вмонтована шафа в коридорі, кухня ,техніка (електродуховка, газова поверхня, витяжка.) Індивідуальний газовий котел та лічильники. Будинок утеплений та зданий . Працює ліфт. Велика кількість паркомісць . Квартира знаходиться на 9 поверсі , не кутова, має зручне планування . Всього 10 поверхів. ЖК живиться за допомогою лінії електропередач, що під’єднані до інфраструктури (Хлібозаводу) Затишна і тиха територія для життя. Є зона відпочинку з дитячим та спортивним майданчиками. Поряд магазини, ринок, школа, дитячий садок, ТРЦ «Імідж», відділення пошти, аптеки, зупинки громадського транспорту. Локація м. Луцьк Рівненська 113 Під є- оселю не продається

Продається 1 кімнатна. 43  кв.м. новобудова

Продаж 2 Кімнатної Квартири! м. Луцьк р-н. ТЦ.Там-Таму! 1/9 ц 53, 7м2,Житлова 27,6м2,Кухня 9 м2!Євроремонт,залишаються усі меблі, побутова, техніка, є бойлер,дві лоджії є підвал! . Тел.(06*******41. www.gelios.lutsk.ua

Продаж 2-квартири район Там Таму.

Площа квартири 52 кв.м., є горище. Зроблений ремонт, залишаються меблі та техніка. Опалення- дахова котельня, в кухні та санвузлі встановлена тепла підлога. Хороше місцерозташування поруч школа, садочок, супермаркет та ринок. Ідеальний варіант для власного проживання або здачі в оренду!

Кравчука вул., 11

Продаж просторої 2-х кім. квартири в затишному ЖК Ферум. Тепла, світла з гарним великим балконом і з чудовою локацією. Готова до чистового ремонту, броньовані вхідні двері. Хороша шумоізоляція, гарний дворик з дитячим майданчиком, поряд місця паркування для автомобілів. Локація дуже зручна, поряд зупинка міського транспорту, магазинчики та ТЦ Імідж, Сільпо, Метро. Квартира від забудовника. Код квартири #6671421 Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-v-novobudovi-zhk-ferum-z-io-sirec-za-vul-rivnenska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира в новобудові ЖК "Ферум" з і/о, сирець за вул. Рівненська

Продаж трикімнатної квартири/чешки у чудовому районі Луцька 🔥 📍Локація: вул. Щусєва 4 Район Відродження, Балка Загальна площа — 60 м2 🖇️ Планування квартири: - кухня - три кімнати - два балкони -роздільний санвузол - вікна квартири виходять на дві сторони будинку, чеське планування. Переваги: - цегляний будинок - поверх 4 з 5 - якісний паркет у всій квартирі - не потребує ремонту - замінені водопровідні та каналізаційні труби - у квартирі залишається частина меблів: ▪️все у спальній ▪️вмонтована шафа купе у дитячій ▪️кухня ▪️диван і шафа у залі Для зручності є підвал Також у будинку є ІТП і ОСББ. Чудовий район з розвиненою інфраструктурою, поряд школа, садок, ТЦ Імідж, супермаркет та прекрасна транспортна розвʼязка Для того, щоб дізнатися більше деталей чи домовитися про огляд квартири телефонуйте: 0681643380 Катерина 0957571588 Слава

Щусєва вул., 4

Продається однокімнатна квартира у новобудові, ЖК "КОМФОРТ ХАУС", вул. Максима Кривоноса, 28-а. Загальна площа квартири 52,0 кв. м. Будинок збудований з червоної цегли з використанням сучасних технологій, двокамерні склопакети, автономне опалення - двоконтурний газовий котел. Зручне місцерозташування, деталі за телефоном.

Однокімнатна квартира (ЖК "COMFORT HOUSE") - ПЕРЕУСТУПКА!!!

Продається великогабарита, 4-х кімнатна квартира по вулиці Володимирській. Загальна площа житла 78.9 кВ.м.,житловою 46.8 кв.м, кухня біля 10 кв.м..Хороший косметичний ремонт, кімнати та санвузол роздільні. Є заселені лоджія та балкон. Частково лишаються меблі та побутова техніка ( вмонтована кухня та холодильник , в залі майже всі меблі, в спальні шафи). Поруч будинку дитячий садок та спортивна школа, супермаркети,аптеки,тощо. Телефонуйте та оглядайте.

Продаж 4-х кімнатної квартири

Продаж 3 -кім.квартири у Луцьку з ремонтом Розташована в затишному районі міста,по вулиці Січова Площа :60 м2 5 поверх 5 поверхового будинку Функціональне планування:2 спальні кімнати ( в одній з яких є гардероб),простора вітальня ,кухня,коридор ,санвузол. Виконаний косметичний ремонт.Всі меблі і побутова техніка залишається.Одна спальня підготовлена під поклейку шпалер. Повністю по всій квартирі замінена підлога на ламінат .В кожній з кімнат натяжні стелі. Для зручності є підвал Також у будинку є ІТП і ОСББ. Чудовий район з розвиненою інфраструктурою, поряд школа, садок, ТЦ Імідж, супермаркет та прекрасна транспортна розвʼязка Для того, щоб дізнатися більше деталей чи домовитися про огляд квартири телефонуйте: 06******80 Катерина 09******88 Слава

Продаж 3 кімнатної квартири  Відродження
1 - 24 з 336 результатів