Давно мріяли про квартиру в центрі нашого міста? Ми маємо для Вас хорошу пропозицію – видова 3-кімнатна квартира в цегляному будинку! Район площі Возз’єднання – вулиця Ковельська 4. Квартира на 3-му поверсі. 3-кімнатна квартира, загальною площею 84,4 кв.м., має зручне планування: кухня – 14,4 кв.м., вітальня – 24,3 кв.м, затишна спальня кімната – 18,6 кв.м., дитяча кімната – 14,4 кв.м, коридор – 6,2 кв.м., роздільний санвузол (3,0 кв.м., 0,8 кв.м.) та кладова. Висота приміщень – 2,67 м. Квартира світла та тепла, двостороння. Обладнана двома балконами. Хороший житловий стан. Замінено вікна на металопластикові. Залишаються меблі та техніка. Наявні усі необхідні лічильники (на світло, воду та газ), що в сукупності дасть змогу майбутнім господарям значно економити на комунальних платежах. Є газова колонка. Просторий під’їзд, лише дві квартири на поверсі. Прибудинкова територія облагороджена та достатньо озеленена, є дитячий майданчик. Інфраструктурно-розвинений район міста із зручною транспортною розв’язкою. Близьке розташування ТЦ і розважальних комплексів. Поруч центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки, школи, садочки, магазини та супермаркети. Не переплачуйте за чужий ремонт, а зробіть усе на свій смак! Саме Ви можете стати власником по-справжньому ексклюзивної нерухомості – телефонуйте вже сьогодні!

Ковельська вул., 4

3 кімнатна квартира на 1 поверсі 5 поверхового будинку. вул. Космонавтів 4. Лічильники на воду, електрику, ІТП, ОСББ. Поруч садочок, школа, лікарня, аптеки, супермаркети, зупинки громадського транспорту, парк. Є можливість зробити вихід на вулицю з квартири та гараж.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири

Продам однокімнатну квартиру площею 41,7 кв.м. та з терасою 30 кв.м. На першому поверсі. Вулиця Левадна 9, корпус 2.

власник
Продаж однокімнатної квартири з терасою

Стильна однокімнатна квартира в центрі міста: вул. Франка,53 (поруч з ЖК "Яровиця"). Ідеальне місце розташування. Квартра знаходиться на другому поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа 33 кв.м, ремонт за авторським проектом, пластикові вікна, висота стелі 3.40м. Залишається кухня з вбудованою технікою (крім холодильника) та шафа-купе. Опалення - індивідуальне газове Чудовий та комфортний для життя район, в пішій доступності є все: магазини,аптеки, супермаркети, кафе, ресторани, школи, садочки.

власник
Продаж 1-кімнатної квартири-студії в центрі Луцька

Квартира на вулиці Героїв Добровольців.Будинок утеплений зовні, знаходиться на 9 поверсі.50квадратів.

власник
Продам квартиру 2 кімнатну

Продам 3х кімнатну двоярусну квартиру в частині будинку. Район Львівської і Потебні (Ботанічна) Затишна,спокійна вулиця Забудова 70-х років Приватний сектор. Є 2 підвали,власне подвіря,місце для паркування,2 сотки городу Центральне водопостачання та каналізація Індивідуальне опалення Агенства не турбувати. Продаж від власника

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в частині будинку,приватний секторвласник

Продається трикімнатна квартира у центрі міста. Розвинена інфраструктура: школа, медичний центр, парк, магазини, при цьому, місце затишне. Квартира з ремонтом і всіма зручностями, стеклопакети, лождия заскляна, є кондиціонер. Вікна виходять у двір та на алею відпочинку. В домі створене ОСББ. Квартира продається без посередників, що сприяє напряму спілкуванню покупця з продавцем.

власник
продаж квартири без посередників, (центр)

Продам однокімнатну квартиру на другому поверсі в ЖК Затишний Двір, за адресою вул. Івасюка Володимира, буд. 14В (колишня вул.Даньшина). Загальна площа 37,6 м.кв., зроблений євроремонт, автономне газове опалення, водяна тепла підлога, є всі необхідні меблі для проживання. Будинок зданий і заселений. Можливий продаж під єОселю. Вартість 50 000$. Пропозиція від власника.

власник
Продам однокімнатну квартиру в новобудові з ремонтом

ТЕРМІНОВО! КРАЩИЙ Чешський проект! В хорошому будинку, з косметичним ремонтом не кутову, сонячну , поруч ЗОШ 26 прямо в тихому великому дворі! Вул. Кравчука б.34 Краще планування!!! Сонячна, південна сторона! Є Велика добудова, з льохом! Дієве ОСББ!!! Встановлено Індивідуальний, тепловий пункт! Що економить 40% на опалення! Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

2к."ЧЕШКА", 1/9п, 50м2, житл.стан! не кутова!, сонячна! 50000уо!

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири у Новобудові р-н ТЦ «Імідж» ( вул.Електроапаратна, м.Луцьк ) ️Заг. площа 55 кв.м ️4 поверх 4- поверхового будинку Будинок цегляний ️Чистова штукатурка ️Розведена проводка ️Вдале планування ️Своя електростанція В будинку не вимикають світло ️Закрита територія, паркінг у дворі Зручний район, тихе спокійне місце. Поруч магазини, супермаркети, ринок, медичні та навчальні заклади.

Електроапаратная улица, 2В, Дубновский, Луцк, Волынская 50000.0 USD

Житлові комплекси у Луцьк

Продам НЕДОРОГО!!!, ТЕРМІНОВО!!! "Чешський проект"! В Найкращому, Елітному районі міста, початок головного проспекту Соборності. Поруч Сквер!, типу Парк! Північний ринок! Під ремонт!!! Без ремонту, як на фото!) Житловий стан! Чиста, тепла! ОСББ! ПорядЗОШ,21,25!,ТАМТАМ,ПОРТСІТІ!, Парк! Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

3к."ЧЕШКА",РАГС!, Північний ринок!! Пр. Соборності! 2/9ц,67м2! 50000уо

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК "Сімейна фортеця.Гордість" Площа квартири складає 53 м.кв Розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку, в будинку є ліфт. Висота стель - 2.7 Опалення індивідуальне - тепловий насос.

Продаж 1 кімнатної квартири під єОселю

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири у Новобудові р-н ТЦ «Імідж» ( вул.Електроапаратна, м.Луцьк ) Заг. площа 55 кв.м 4 поверх 4- поверхового будинку Будинок цегляний Чистова штукатурка Розведена проводка Вдале планування Своя електростанція В будинку не вимикають світло Закрита територія, паркінг у дворі Зручний район, тихе спокійне місце. Поруч магазини, супермаркети, ринок, медичні та навчальні заклади.

2к! Новобудова! р-н ТЦ «Імідж»!

3к." ЧЕШКА " Відродження проспект, 5/5ц, 62м2, Ремонт! 50000уо! Продамо Терміново!!! Цікаве , Чешське планування!! В Найкращому районі міста!! Проспект Відродження! поруч ЗОШ 17! Ремонт, меблі! Чиста, тепла, акуратна, не кутова! ДІЄВЕ ОСББ! Встановлено ІТП( Індивідуальний Терловий Пункт), економить 40% на опаленні!!! Зовнішнє утеплення будинку по програмі енергозбереження!! Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

3к. " ЧЕШКА " Відродження проспект ! 5/5ц, 62м2, Ремонт! 50000уо!

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Ренесанс. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Луцьк, Відродження, 32а. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 8 поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Ренесанс можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Єврохолдінг.

Возрождение проспект, 32А, Луцк, Волынская 49950.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Ренесанс. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 47.8 м². Квартира розташована на 7 поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК Ренесанс заявлена в 4 кварталі 2025 року. ЖК Ренесанс знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Луцьк, Відродження, 32а. Забудовник - Єврохолдінг.

Возрождение проспект, 32А, Луцк, Волынская 49950.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири Загальна площа- 41,2 Кухня —11,2 Перший поверх, високий цоколь Є лічильники на воду, світло Опалення-газове індивідуальне Комунальні платежі не високі Залишаються- диван на кухні та спальній кімнаті,телевізор у кухні, індукційна плита,пральна машина та сушильна машина фірми Grunding, стінка та шкаф,кондиціонер, все в ідеальному стані. Є велике підвальне приміщення, обкладене плиткою, проведене опалення , світло та вода. Також є власне паркувальне місце Телефонуйте 09********13 щоб домовитись про огляд та дізнатися деталі

Продаж 1 однокімнатної квартири

ВЛАСНИК!!! 2-кім.ЗДАНА!!! Новобудова !!! 21 року здачі! МОЖЛИВО ПІД Є ОСЕЛЮ!!!! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ!(СВІЙ КОТЕЛ)! ЖК " Зелений масив", авт.оп 62 м2. р-н Відродження! Вул. Рівненська! Поруч ЗОШ 23,18,17 Зручне місце розташування! Розвинена інфраструктура!

2к.ВЛАСНИК!! ЗДАНА!!! Новобуд! 10/10ц, 64 м2, Авт.опал! 49,800уо

Продаж 1- но кімнатної квартири в ЖК «DreamTown»! Квартира площею 51 м². Розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Компактне планування включає: велика кухня – 20,4 м², простора кімната – 17,3 м², гардеробна та санвузол. Основні переваги: * здана новобудова * автономне опалення ( встановлений газовий двоконтурний котел та радіатори ) * наявні всі лічильники * встановлені добротні вхідні двері та панорамні вікна * сучасний дитячий майданчик * тихий район

можливий продаж по єОселя
Привокзальна вул., 10г

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Пропонуємо до продажу зручну З-кімнатну квартиру з централізованим опаленням. Затишний район (Балки) міста Луцька, Вул. ВОРОНІХІНА, будинок 15. Цегляний 5-ти поверховий будинок, квартира на другому поверсі. -Загальна площа квартири — 62.9 кв.м Зручне й просторе планування дозволить кожному отримати власний індивідуальний простір: три зручні кімнати, простора кухня, роздільний санвузол. Квартира обладнана 2-ма лоджіями Висота приміщень— 272 м. Є всі необхідні лічильники. Функціонує дієве ОСББ, силами якого постійнопідтримується відмінний стан прибудинкової території. В дворі будинку —- сучасний дитячий майданчик, парковка для Вашого автомобіля. Розвинена та насичена інфраструктура міста. Поруч усе необхідне для комфортного проживання: школа, садочок (під вікнами), магазини, аптеки, супермаркети. Це саме той варіант оселі для комфортного життя

власник
Трьох кімнатна квартира

Простора однокімнатна квартира в одному з кращих житлових комплексів міста ЖК"Супернова"!Будинок зданий в 2021 році!Світла,сонячна з чудовим виглядом з вікон!Наявні лічильники та укладені договори на газ,світло,воду, двогконтурний котел Bosch,радіатори опалення,тепла підлога в кухні,лоджії та санвузлі!Якісні вхідні двері!Залита чистова стяжка та виконана піщано- цементна штукатурка!

власник
ЖК"Супернова"Простора однокімнатна квартира.Продаж від власника!

Продається 2-х кімнатна квартира в затишному районі міста, від власника. Загальна площа 52 кв.м. Є тамбур. Подвійні вхідні двері. Ліфт працює відмінно, після оновлення. Квартира з великими світлими кімнатами, кухнею і коридором. Велика лоджія з шафою для зберігання. Вікна виходять на схід і південь, тепла сторона. Сучасний свіжий ремонт, залишається велика шафа-купе, кухонна стінка. Стан готовий до заселення і проживання. Нові лічильники на газ і воду, повірки зроблені. Є бойлер. Зимою дуже тепло, централізоване опалення (є ІТП) і гаряча вода. Поряд три школи, чотири садочки, музична школа, магазини, супермаркети, ринок, поштові відділення, аптеки, поліклініка, зупинки, оновлений парк. Недалеко друга автостанція. Район дуже зручний і комфортний для проживання. До центру 10 хв. їзди.

власник
Квартира 2-х кімнатна, "Чешка", від власника!

Продаж 1- но кімнатної квартири в ЖК «DreamTown»! Квартира площею 51 м². Розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Компактне планування включає: велика кухня 20, 4 м², простора кімната 17, 3 м², гардеробна та санвузол. Основні переваги: * здана новобудова * автономне опалення ( встановлений газовий двоконтурний котел та радіатори ) * наявні всі лічильники * встановлені добротні вхідні двері та панорамні вікна * сучасний дитячий майданчик * тихий район

Привокзальная улица, 10Г, Центр, Луцк, Волынская 49500.0 USD

ПРОДАЖ просторої 1 кімнатної видової квартири в ЖК «СУПЕРНОВА» вул.Супутник 12а, м.Луцьк Заг. площа 50, 40 кв.м 8 поверх 10 - поверхового будинку Будинок цегляний Автономне газове опалення (двоконтурний котел Bosch) Радіатори опалення Підігрів підлоги: кухня, лоджія, санвузол Якісні вхідні двері Залита чистова стяжка та виконана пісчано цементна штукатурка Неймовірний вигляд на парк Велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, охорона Найбільший паркінг з усіх ЖК Луцька ЖК «Супернова» розташований у двох кілометрах від центру міста. Поруч знаходяться парк та мальовничі береги річки Стир, яка відокремлює околиці новобудови від Старого міста

Спутника улица, 12А, Красное, Луцк, Волынская 49500.0 USD
1 - 24 з 284 результатів