1-кімнатна квартира у ЖК Супернова Переваги квартири: - євроремонт - квартира-студія -повністю вмебльована - індивідуальне опалення - тепла підлога - є вся необхідна побутова техніка -затишний ЖК, закрита територія, багато паркомісць, великий дитячий майданчик Можливий продаж під державну програму Єоселя Код квартири #14288687 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Супутника вул., 14а

1 кімнатна квартира,збільшеної площі, з можливістю перепланування. Код квартири #10872471 Великогабаритна, світла та простора квартина в центральній частині міста. Кухня, холодильник і бойлер залишаються. Загальна площа 73.4 м2 1 поверх з 12 Висота стелі 2.90 м Дахова котельня, індивідуальне газове опалення будинку (ІТП) Металопластикові вікна з металевими зовнішніми ролетами Простора гардеробна та окрема комірка на 6.5 м2. Вигідна локація, центр міста, зручна транспортна розвязка,лікарня, магазини. Мальовничий вигляд з вікна є родзинкою цього обєкту. Зелена зона, річка Стир, асфальтована пішохідна доріжка для прогулянок по набережній.Персональний вихід на відпочинкову зону, дитячий майданчик,індивідуальне футбольне поле, зона бербекю, місце для авто. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
Шевченка вул., 13а

Продаємо 1к.квартиру в ЖК «Атлант» можлива Єоселя! Код квартири #5812811 Вашій увазі пропонуємо затишну квартиру на одній з центральних площ Луцька - Київський майдан. Квартира розташована у 17 зданій секції. Поверховість: 8/12, Планування включає в себе: - передпокій; - простору кухню-столову з виходом на велику засклену лоджію з панорамними вікнами; - окрему кімнату з вікном на південну сторону; - ванну кімнату. Всередині квартира знаходиться на стадії після будівельників (сирець), з розведеною електрикою та індивідуальним газовим опаленням. Площа квартири 55.1м2, кухня – столова 22,30м2 . Перевагою даного ЖК «Атлант» є його місцерозташування, адже купивши тут квартиру Ви з легкістю можете дістатись до супермаркету, магазинів, кафе та ресторанів. Поряд школа, дитячий садок, поліклініка, салони краси, заправка та зручна транспортна розвʼязка. А до центру Луцька всього 5хв. В дворі житлового комплексу розміщена комфортна, гарно облаштована зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, зона барбекю. Власники авто знайдуть достатньо місця для паркування. Поспішайте придбати квартиру за контактним номером.

Рівненська, 25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кім. квартири вмебльованої квартири з ремонтом за вул. Кравчука. - 6 поверх з 9; - Заг. площа 49 м2, кухня 14 м2; - Сучасний ремонт; - Вмебльована. Продається великогабаритна 1 кім. квартира в затишному районі міста. Зручна локація. Поруч школи, дитячий садок, магазини, спорткомплекс, автовокзал. ринок. Квартира повністю вмебльована, залишається вся побутова техніка. Лоджія зєднана з кухнею, утеплена, обладнана "теплою підлогою". В будинку встановлена економічна "дахова" котельня. Квартира готова до проживання. За інформацією просимо звертатися за контактним номером. Код квартири #11657449

Кравчука вул., 11В

Продаж 1 кім. квартири з ремонтом за вул. Теремнівською Код квартири #14097553 - 1 пов. з 5; - заг. площа 39 м2, кухня 11.5 м2; - інд. газове опалення; - ремонт. Продається 1 кім. квартира в новобудові за вул. Теремнівською, б. 98а. Територія будинку огороджена. Зручна локація: поруч лікарня, магазини, салон краси, зупинки громадського транспорту. В квартирі зроблений сучасний ремонт, встановлена якісна сантехніка. Поспішайте придбати квартиру з ремонтом в новобудові за привабливою ціною. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Теремнівська вул., 98а

Продаж 1 кім. великогабаритної квартири з гаражем в центрі. Код квартири: 12182555 - 5 поверх з 10; - заг. площа 53.6 м2, кухня 10 кв.; - індивідуальне газове опалення; - якісний ремонт; - повністю вмебльована; - гараж. Продається затишна вмебльована квартира в центрі міста з якісним ремонтом та гаражем. Квартира знаходиться в зручній локації з розвиненою інфраструктурою центральної частини міста. Поруч магазини, заклади громадського харчування, університет, РЦ "Промінь", відділення пошти, салони краси, аптеки. Квартира повністю готова до проживання. Поспішайте придбати якісне житло! Телефонуйте за контактним номером.

Івана Франка вул., 44В

Продаж 1-кімнатноі квартири вулиця Кравчука район 21 гімназіі 49м2 косметичний ремонт автономне опалення частково вмебльована

Липинського

1-кімн.кв, 9/10ц, площа 41.7м.кв, чистова стяжка та штукатурка, розведена електрика, водовідведення, встановлений котел та радіатори. Балкон засклений + частина незасклена. Будинок утеплений.

можливий продаж по єОселя
Конякіна вул., 3б

Продаж квартири в центрі міста в ЖК Яровиця. Квартира з сучасним ремонтом, вмебльвпна і з побутовою технікою.

можливий продаж по єОселя
ЯРОВИЦЯ, 13

Продаж 1-но кімнатної квартири з індивідуальним опаленням та окремим входом. Квартира має загальну площу 40,7 м.кв.(кухня-студія 19.6 м.кв., і окрема кімната з гардеробною). В квартирі зроблена стяжка, штукатурка та підігрів підлоги. Квартира знаходиться в ЖК "Фільварок"(район ЛПЗ). Житловий комплекс повністю забудований та обжитий. Територія будинків закрита та має власні дитячі та спортмайданчики. Поруч зупинка громаського транспорту, дитячий садок, школа. Є можливість додатково докупити поруч гараж. Ціна квартири 34000$ Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

Прасолів, 4

Житлові комплекси у Луцьк

Продаж 1- но кімнатної квартири в ЖК «DreamTown»! Квартира площею 51 м². Розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Компактне планування включає: велика кухня – 20,4 м², простора кімната – 17,3 м², гардеробна та санвузол. Основні переваги: * здана новобудова * автономне опалення ( встановлений газовий двоконтурний котел та радіатори ) * наявні всі лічильники * встановлені добротні вхідні двері та панорамні вікна * сучасний дитячий майданчик * тихий район

можливий продаж по єОселя
Привокзальна вул., 10г

Терміново продамо компактну 1-кімнатну квартиру в затишному районі міста Луцька – бульвар Дружби Народів 4! Квартира розташована в комфортному для проживання 9-ти поверховому цегляному будинку на 4-му поверсі. Загальна площа – 27,5 кв.м. Кімната – 15,9 кв.м., кухня – 7,7 кв.м., санвузол – 2,6 кв.м. Світла та тепла, внутрішня, не кутова. Наявні усі необхідні лічильники, що дасть змогу майбутнім господарям значно економити на комунальних платежах. Функціонує дієве ОСББ. Зручний для життя інфраструктурно-розвинений район міста. В пішій доступності магазини, супермаркети, заклади освіти та охорони здоров’я тощо. Хороша транспортна розв’язка: неподалік будинку розташована зупинка громадського транспорту, парковка для власного автомобіля. Зацікавила наша пропозиція? Телефонуйте вже сьогодні!

Дружби Народів бульв., 4

Продаж 1-кімнатноі квартири проспект Соборності будинок цегляний 7\9 не кутова косметичний ремонт

Соборності просп., 14

Комфортна квартира в «ЖК Caramel Residence»! Продамо простору й затишну однокімнатну квартиру з автономним опаленням у зданому цегляному будинку (житловий комплекс "Карамель Резіденс ", забудовник – ЛДБК.). -Новобудова сучасного архітектурного проектування, здана в експлуатацію і заселена мешканцями. -Квартира розташована на зручному для життя, шостому поверсі (із загальних 10-ти), у будинку функціонує місткий ліфт. Можливий продаж під програму єОселя. -Загальна площа квартири – 45,5 кв.м., комфортна кухня (13,1 кв.м.), світла велика кімната (16,5 кв.м.), суміжний санвузол (майже 4 кв.м.), місткий коридор і засклений видовий балкон. -Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел - на подачу тепла і підігрів води), покладена зонована тепла підлога, встановлені усі необхідні лічильники (газ/вода/світло) – квартира дуже тепла й економна у сплаті комунальних послуг. -Зроблено сучасний, якісний ремонт, продається з усіма наявними меблями та технікою. -Є велика комірка в підвалі. -Функціонує дієве ОСББ, силами якого постійно підтримується відмінний стан прибудинкової території. В дворі будинку – сучасний дитячий майданчик і парковка для Вашого автомобіля. Розвинена та насичена інфраструктура міста. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: школи, садочки, магазини, аптеки, супермаркети. Це саме той варіант, що не потребує додаткових капіталовкладень – вселяйся й живи!

Конякіна вул., 3 б

🔥🔥🔥Комфортна однокімнатна квартира з ремонтом і автономним опаленням!🔥🔥🔥 ☘Набридло жити в старому багатоквартирному будинку і постійно переплачувати за комуналку? Не вагайтесь! Купуйте сучасне житло та насолоджуйтесь новою якістю особистого життя! 🔥Пропонуємо комфортну однокімнатну квартиру у новому цегляному будинку, введеному в експлуатацію та повністю заселеному. 💯Загальна площа – 44 кв.м., зручне внутрішнє планування: простора кухня (10 кв.м.) з лоджією; світла і компактна кімната, коридор (5 кв.м.) і сумісний санвузол (5 кв.м.). 💯Квартира розташована на 4-му поверсі (із загальних 5-и). 🎯Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел - на подачу тепла і підігрів води), покладена зонована тепла підлога (кухня/коридор/санвузол/лоджія), встановлені усі необхідні лічильники (газ/вода/світло) – квартира дуже тепла й економна у сплаті комунальних послуг. 🎯У квартирі зроблений сучасний євроремонт у трендових спокійних кольорах і з якісних будматеріалів, що дає можливість швидкого заселення нових власників. 🎯Продається з усіма наявними меблями та технікою. 🎯Функціонує система безпеки. Створене ОСББ. Охайні, чисті пізїзди, прибудинкова тереторія ЖК закрита, доглянута та озеленена з наявним дитячим майданчиком, відпочинковою зоною. 📌Тихий спокійний район, у хвилинній відстані від міської інфраструктури і з відмінною транспортною розв’язкою. Поруч – РЦ «Промінь», зупинка громадського транспорту, магазини, кав’ярня, відділення «Нової пошти». 💯Чудовий варіант в якості інвестиції або ж купівлі для подальшого особистого проживання. _______________________________________ Менеджер з продажу обєкта Головій Юлія. (095) 616-27-73, (096) 030-37-73

Євгена Коновальця вул., 8 б

Продамо стильну 1-кімнатну квартиру з сучасним ремонтом в одній з кращих новобудов Луцька! Квартира знаходиться в ЖК «Супернова»(забудовник – ПП Будівельна компанія «Інвестор») закритого типу з автоматизованою системою заїзду на територію (свій озеленений та облагороджений двір, сучасний дитячий майданчик, паркомісця, облаштована система безпеки та відеонагляду). Квартира продається в цегляному будинку, зданому в експлуатацію (2019 р.), з автономним опаленням, сучасним, якісним ремонтом, меблями та технікою кращих іноземних виробників. Розташована на видовому 8-му поверсі (із загальних 10-ти). Сучасний швидкісний ліфт OTIS. Зовнішні стіни будинку - червона керамчна цегла, утеплений; Загальна площа квартири: 49 кв. м.. Простора кухня – 14 кв.м., дві затишні окремі кімнати, санвузол, місткий коридор, відкритий балкон з кухні. Квартира укомплектована з авторським ремонтом, дороговартісною технікою, сантехнікою та меблями. Опалення - індивідуальне газове (встановлений котел Bosch). Лічильники на газ, воду і світло. Великі панорамні вікна, якісні вхідні двері та міжкімнатні. Підігрів підлоги в кухні, коридорі й санвузлі. Мідна електропроводка. Висота стелі – 2,70 м.. В будинку функціонує ОСББ. Двір облаштований пішохідними алеями, сучасним дитячим майданчиком, великою кількістю паркомісць. Неподалік будинку розташовані магазини, супермаркети, аптеки, відділення пошти, дитячий садок, кафе і зупинка громадського транспорту, головний корпус ЛНТУ. Чудовий варіант для придбання власного, довгоочікуваного житла своєї мрії! Квартиру треба бачити наживо!

Супутника вул., 6А

Продаж 1- кімнатної квартири в новобудові з ремонтом та меблями! Частково залишаються меблі ! Площа - 46 кв.м. Знаходиться в ЖК "Затишний двір" на 5-му поверсі 10-ти поверхового будинку Одна з переваг квартири- індивідуальне опалення, що забезпечує вам зручний контроль та економію на опаленні взимку! Вмонтована тепла підлога в кухні, санвузлі та коридорі! Квартира простора, світла та затишна! Велика територія комплексу, сучасний дитячий майданчик, зручний паркінг! Все, що необхідне для повсякденного життя, знаходиться в пішій доступності: магазин, нова пошта, школа, спорткомплекс! Квартира підійде для власного проживання, так і для здачі в оренду!

Даньшина вул., 14в

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові ЖК Атлант Київський майдан, неподалік центру міста. Квартира продається з усіма наявними меблями та техніка. Тепла підлога, автономне опалення,є гардероб,2 лоджії,відео домофон.

можливий продаж по єОселя
Рівненьська вул., 25

Власник. Продам однокімнатну квартиру в спокійному районі, не кутова, тепла, з косметичним ремонтом. Поруч лікарні, садочки і школи. Продається з меблями і технікою.

власник
Січова вул., 3

Терміновий продаж квартири по гарячій ціні! Фільварок, ГПЗ. -Загальна площа квартири: 38м2. -Зручний для проживання-перший поверх. У квартирі виконані всі внутрішні роботи під чистове оздоблення: чистова стяжка та штукатурка, розводка електромережі, тепла підлога. Вдале та практичне планування: кухня-студія, окрема спальня кімната та санвузол. Автономне газове опалення, що значно зекономить Ваші комунальні витрати. Встановлені лічильники на все. Енергозберігаючі вікна. Діюче ОСББ, відеоспостереження. Цегляний будинок. Чудово розвинена інфраструктура.Поруч все необхідне для комфортного проживання. В пішому доступі: продуктові магазини, школа, садочок, заклади харчування, стоматологія, зупинка громадського транспорту, тощо. Телефонуйте, залюбки надамо Вам додаткову інформацію та проведемо для Вас огляд. З повагою (095)75 71 588- Слава (099) 51 99 514- Сніжана

Гостинна, 3

Продам чудову видову світлу однокімнатну квартиру з окремою гардеробною у новому ЖК “DreamTown”, є можливість перепланування на двокімнатну. Площа - 48 м2, поверх 10 з 10, 6 секція. Будинок зданий в експлуатацію, багато квартир заселено. Гарантія 10 років на облаштований дах від забудовника. Панорамні вікна, гіпсова штукатурка, двохконтурний котел, частково проведена електрика від забудовника. У квартирі ДОДАТКОВО змонтована тепла підлога (кухня, коридор, ванна), витрачено 1000$. Додатково є можливість придбання підвального приміщення та комірки (4,5 м2) ПЕРЕУСТУПКА, я власник, податків і додаткових платежів немає. Ціна дешевше ніж у забудовника: 38 333 грн/м2 + тепла підлога

власник
Привокзальна вул., 10Д

До Вашої уваги - 1 кімнатна квартира у ЖК Гранд Липини в найбільш інвестиційно привабливому районі міста. Ціна за м2 - 39500 грн., площа - 46,8 м2, поверх - 7,8. Є можливість РОЗТЕРМІНУВАННЯ до 12 місяців, перший внесок від 30%. Будинок з червоної цегли, утеплений мінераловатними плитами. Висота стелі - 2,7 м. Панорамні вікна, шестикамерні, подвійний склопакет. Опалення - індивідуальне газове, встановлені котел та радіатори, змонтована "тепла підлога" у кухні, санвузлі та коридорі. Залито чистову стяжку, зроблена чорнова штукатурка, звукоізоляція між квартирами. Розведено електро- та водопостачання. Встановлені якісні вхідні двері та лічильники. Здача будинку - 1 квартал 2025 року. Надійний Забудовник - ПП "Ефект". Маємо також інші не менш цікаві варіанти квартир на різний смак та бюджет. Будемо раді Вас бачити у нашому центрі продажу ЖК Гранд Липини, за адресою - пр. Відродження, 42. Надамо усю необхідну інформацію та проведемо огляд.

1 кімнатна квартира ЖК "GRAND Липини"

До Вашої уваги - 1 кімнатна квартира у ЖК Гранд Липини в найбільш інвестиційно привабливому районі міста. Ціна за м2 - 39500 грн., площа - 46,6 м2, поверх - 8. Є можливість РОЗТЕРМІНУВАННЯ до 12 місяців, перший внесок від 30%. Будинок з червоної цегли, утеплений мінераловатними плитами. Висота стелі - 2,7 м. Панорамні вікна, шестикамерні, подвійний склопакет. Опалення - індивідуальне газове, встановлені котел та радіатори, змонтована "тепла підлога" у кухні, санвузлах та коридорі. Залито чистову стяжку, зроблена чорнова штукатурка, звукоізоляція між квартирами. Розведено електро- та водопостачання. Встановлені якісні вхідні двері та лічильники. Здача будинку - І квартал 2025 року. Надійний Забудовник - ПП "Ефект". Маємо також інші не менш цікаві варіанти квартир на різний смак та бюджет. Будемо раді Вас бачити у нашому центрі продажу ЖК Гранд Липини, за адресою - пр. Відродження, 42. Надамо усю необхідну інформацію та проведемо огляд.

1 кімнатна квартира ЖК "GRAND Липини"

Продаж від першого власника. Документи готові для швидкого переоформлення. Однокімнатна квартира: 46м², на вулиці Кримського 8. Поверх 5/5. Зверху сусідів немає, ніхто не стукає/не ходить. Цегляний будинок. Хороша шумоізоляція. Висота до стелі 2,75м. Автономне опалення, двоконтурний газовий котел. Перший поверх — комерція. В підїзді всього 16 квартир. Сусіди хороші. Зверху просторий технічний поверх. Це додаткове місце зберігання речей. Також є свій підвал площею 6м² (2350"2600). Інтернет: Volia. Будинок розташований в центрі 55-го мікрорайону. Дуже поряд є все для зручного і максимально комфортного проживання. Дуже поряд: новий садок, нова школа, аптека. Також парк, лікарня дитяча, торговий центр — ТамТам/Порт Сіті, автостанція, залізничний вокзал, інше.

власник
Продам 1-кім. квартиру, 46м², автон.опал, за Порт Сіті. (від власника)
1 - 24 з 248 результатів