Продаж 1 кім. квартири з ремонтом за вул. Теремнівською Код квартири #14097553 - 1 пов. з 5; - заг. площа 39 м2, кухня 11.5 м2; - інд. газове опалення; - ремонт. Продається 1 кім. квартира в новобудові за вул. Теремнівською, б. 98а. Територія будинку огороджена. Зручна локація: поруч лікарня, магазини, салон краси, зупинки громадського транспорту. В квартирі зроблений сучасний ремонт, встановлена якісна сантехніка. Поспішайте придбати квартиру з ремонтом в новобудові за привабливою ціною. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Теремнівська вул., 98а

Власник. Продам однокімнатну квартиру в спокійному районі, не кутова, тепла, з косметичним ремонтом. Поруч лікарні, садочки і школи. Продається з меблями і технікою.

владелец
Січова вул., 3

Продам в хорошому житловому стані однокімнатну квартиру з усіма меблями і технікою. Зручно розташована - адреса: Хурсенка, 29 (р-н. Лучеська) До зупинки 5 хв., магазини, аптеки, ТЦ в пішій доступності. Квартира тепла, сонячна, не кутова. 4 поверх, будинок побудований 80-90х роках, цегляний. Є домофон, засклений балкон, підвал, wi-fi. Квартира економна в сплаті комунальних платежів, загальна площа 24,3 кв.м (6 кв.м - кухня, кімната - 12,5 кв.м). Комунікації централізовані, спокійні сусіди, охайний підїзд, впорядкована прибудинкова територія, парковка для авто мешканців. Продаж від власника.

владелец
Продам 1- кім. квартиру, ВЛАСНИК
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири на вулиці Шептицького (район Відродження) Площа - 29,7 м.кв. Планування (кімната - 18.4 м.кв., кухня - 4.8 м.кв., санвузол - 2.3 м.кв, коридор - 3,5 м.кв., дві кладовки в коридорі - 0,4 м.кв, 0,3 м.кв.), 2 балкони 1 поверх із 5 цегляного будинку В квартирі житловий стан

Продаж однокімнатної квартири

ЖК в городе Луцк