Без комісії для покупця. Продаж квартири Литвиненко-Вольгемут 5А. Розташована на зручному 2 поверсі 5 поверхового будинку. Є газ. Великий балкон, 4м2, спальня 14.7м2, кухня 7.7м2 і роздільний сан вузол. В квартирі ніхто не прописаний, власник буде присутній на угоді, новий тех паспорт, без боргів. Будинок знаходиться в тихому місці з зручною транспортною розв’язкою, тихі, приємні сусіди. Покази за попередньою домовленістю. ID: 79263

эксклюзив
Литвиненко-Вольгемут вул., 5А

Продам 2-х кімнатну квартиру. Литвиненко-Вольгемут 1-А. Квартира в хорошому житловому стані. Металопластикові вікна, засклена лоджія, кухня, холодильник, пральна машина, бойлер. Квартира продається з меблями і технікою. Заїжджай - живи або здавай в оренду! Поруч: Три школи і три садка в 5 хвилинах ходьби. Супермаркети, аптеки, спортзал - все в радіусі 300 метрів. Ринок Дніпро - 500 метрів. Відмінна транспортна розвязка: - В 2 хвилинах від будинку зупинка маршруток - 23 і 188 (до метро Житомирська 25 хвилин), 408 - до метро Академмістечко 30 хвилин - В 7 хвилинах ходьби від будинку зупинка на Окружній: 56 маршрут (до метро Теремки 35 хвилин), безліч маршруток до Академмістечко, Житомирська, Політех, Цирк, Вишневе, Боярка, Софіївська Борщагівка та пр -В 5 хвилинах зупинка швидкісного трамвая - 25 хвилин їзди і ви без пробок на Вокзальній. Ціна 50 000 у.е.

владелец
Литвиненко-Вольгемут вул., 1А

ЦІКАВА ПРОПОЗИЦІЯ ! ЗНИЖЕНО ЦІНУ! Тепла 2 кімнатна квартира, двостороння, легко перепланується в окремі кімнати. Зручно добиратись до метро Політехнічний інститут (10 хвилин на швидкісному трамваї), Святошино (5 хвилин маршрутка), Житомирська (5 хвилин маршрутка), НАУ (5 хвилин на швидкісному трамваї. Ідеальне місце для навчання та розвитку вашої дитини: - Напроти школа 131 та дитячі садочки - Бібліотека для дітей «Книжкова світлиця» - Ліцей Євроленд - Англійська дитяча школа Helen Doron - Танцювальні кружки та комп’ютерні курси для школярів Інфраструктура поруч: - Сільпо, АТБ, ринок “Дніпро”. - Парк Юність - Кінотеатр Лейпциг, Ашан, ТЦ Квадрат. - Ресторани та кафе, МакДональдс. В квартирі ГАЗ , стелі 2,7м. Тихий зелений двір. ЦІНУ ЗНИЖЕНО ! Квартира чекає на нового власника, який втілить своі мрії , придбавши саме цю квартиру!

Литвиненко-Вольгемут вул., 1
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1кімнатної квартири за адресою вул. Литвиненко Вольгемут 5б, поверх 5/9, метраж 28/17/5. Квартира в жилому стані, все залишається. Один власник. Гарне місцерозташування. Поруч зупинки маршруток, автобусів, ринок Дніпро, Атб,Фора, Сільпо, школи та садочки. Ціна 27000$. З колегами не співпрацюю. Комісія 5% у разі, якщо не можете додзвонитись, пишіть будь ласка повідомлення і я вам передзвоню

Продаж 1к квартири на Л. Вольгемут

Продаж суперової 2- кімнатної квартири,після капітального ремонту.Ремонт робили для себе.В квартирі рівнялися стіни,замінили повністю всю проводку,а також замінв всіх труб.Великий просторий балкон,засклений.Планування кімнат роздільне.В кожній кімнаті встановлений кондиціонер.Є боллер.Криша ремонтувалася.Все як на фото залишається в картирі.Вся техніка ще на гарантії,все нове.В будинку встановлений домофон.Чистий двір,є парковка для машин.З вікна видно дитячій садочок,поруч і школа.Продуктові магазини Сільпо,АТБ,ринок Дніпро з низькими цінами,поліклінніка,аптеки,відділення банків.В 15 хв кінотеатр.Гарна транспортна розвязка,маршрутне таксі в любому напрямку.Гарний вибір для життя ,а також під орендний бізнес.Перегляди за домовленністю.Розглядаємо також безготівковий продаж.Дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм.

Продаж 2 кімнатної квартири Литвиненко Вольгемут 2а

Квартира в гарному житловому стані. В кімнаті зроблений гарний ремонт: на стінах - декоративна штукатурка, натяжна стеля, багато світла, ламінат. Бойлер, душова кабіна, в прихожій шафа, кондиціонер. Двійний балкон засклений, обшит вагонкою. Гарне місцезнаходження, будинок у дворі, , зелено, затишно. Є місце для авто під відеонаглядом. Гарний двір. Зупинку громадського транспорту, магазини, кафе, ринок Дніпро. Запрошуємо на перегляд!

Продаж 1 кімнатної, вул. Літвиненко-Вольгемут 5Б, Борщагівка