Продаємо 3к квартиру (перепланована з 4к квартири) у Лебедині по вул.Сумська Площа 61 м кв. У квартирі особливе планування, є просторна кухня-студія, зал та дві окремі спальні кімнати. Квартира з гарним косметичним ремонтом, нова проводка, вирівняні стіни , стелі та підлога. Є утеплення. Оселя із постійним водозабезпеченням ( міська вода) . За кваритрою закріплено два підвали. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою, які залишаються при продажу.

Сумська, 100

Квартира находится в Лебедине Сумской области при въезде в город со стороны Сумм, 4 эт 5 эт дома , окна поменяны, отопление конвекторное или можно сказать индивидуальное.Цена 10000$ Контактный номер 09******94

власник
Продаётся 2-к квартира в Лебедине

Продам однокомнатную квартиру провулок Верстатникив без ремонта квартира не угловая все вопросы по телефону 06******91

власник
Продам однокомнатную квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира з індивідуальним газовим опаленням , не кутова. Всі кімнаті роздільні . Є балкон та лоджія .Поряд знаходиться ліс. Відстань до центу міста 1,5 км. Поряд є магазини , зупинка громадського транспорту .

власник
Квартира 3-х кімнатна

Продається квартира. Військове містечко. Генеральський будинок. Великі кімнати. Світа і простора квартира . Просторий і гарний балкон. 4-ий поверх, 87 квадратів. Є газ, світло і вода. Два підвал, є гараж індивідуальне опалення Теплі стіни Частково встановленні пластикові вікна Квартира підготовлина під ремонт. Додаткові питання по телефону . Анатолій 05*********65

власник
Квартира 3-кімнатна Військове містечко  87 квм (Гастелло)

Продається затишна квартира в екологічно чистому районі міста. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Затишна світла простора квартира, частково з меблями. Загальна площа 78,3 м2, зал – 20 кв. м, кухня – 7,5 кв. м. Опалення автономне газове. Квартира розташована в хорошому будинку з чистими підїздами. Хороший технічний стан. Ванна кімната та санвузол роздільний. Зручне планування. Кімнати ізольовані, знаходяться з двох сторін від коридору. Є лоджія і балкон. Квартира розташована далеко від галасливих доріг. Водночас до центру міста - 2 хвилини на машині або 10 -пішки. У крокової доступності – магазини, школа та дитячий садок.

власник
Продається 4 кімнатна квартира в м.Лебедин, Сумська обл.

Продам 3-х кімнатну квартиру у затишному районі у місті ЛЕБИН СУМСЬКОЇ ОБЛ. , яка знаходиться по вул. Тараса Шевченка-район педучилища. Квартира знаходиться на 1 поверсі 5-ти поверхового панельного будинк, кутова , без балкону . Загальна площа квартири 46,8 м2! У квартирі зроблений косметичний ремонт, коридор , ванна , туалет положена плитка; , всюди є 5-ти камерні пластикові вікна, опалення центральне, є бойлер для нагрівання води. Квартира суха , затишна , світла , тепла. Є підвальне приміщення. Продається за бажанням з меблями. Документи готові для оформлення! В особисті повідомлення скину додаткові фото та відео квартири. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону 06******47 Марія.

власник
3-х кімматна квартира у м. Лебедин Сумської обл.

Двухкомнатная приватизированная квартира 51,4 кв.м. с индивидуальным отоплением по адресу: Дремина 6. Сделанный косметический ремонт, поставлены новые деревянные окна, в квартире имеется газовая плита, кухонный уголок, лоджия вместо балкона, городская вода. Дополнительно с квартирой продается гараж с погребом. В гараже проведен свет, заасфальтирован пол, а так же есть чердак. Сюда же входит и сарай, небольшая территория за гаражом и огород. 10 000$.

власник
Продам 2-х кв. + гараж з погребом + сарай + огород

Відмінна нагода придбати затишну квартиру в затишному місці, за адресою місто Лебедин, Сумської області! Розташована на вулиці 19 Серпня, буд.49, ця квартира має вдале розташування поруч з лісопарком, школою, лікарнею та магазинами. Транспортна розвязка також на високому рівні - поряд із будинком є зупинка маршрутного таксі, звідси можно поїхати як по місту, так і у наприку Сум, Ромнів, Києва. Квартира обладнана газовим котлом та дровяною пічкою, а також має власну колонку з централізованим водопостачанням. Лічильники води, газу та світла також встановлені. На території, що прилегає до квартири, знаходиться погріб, сарай та інші будівлі сільськогосподарського призначення. Також є чудовий садок з горіхом, вишнями та абрикосами, що надає можливість насолоджуватися свіжими фруктами прямо з власного подвіря. Загальна площа квартири становить 47,1 м², що робить її ідеальною для невеликої родини або молодої пари. Не пропустіть свій шанс придбати цю затишну квартиру та насолоджуватися комфортом життя в зеленій частині міста! Запрошуємо Вас на перегляд! Більше інформаціі по телефону. Торг!

власник
Продаж 2-кімнатної кваритри Лебедин вул. 19 Серпня

Квартира знаходиться в центрі міста на 1 поверсі. Продаж без меблів або можливо і з меблями.Додаткова інформація по телефону.Торг

власник
Продам 2 кімнатку квартиру

Продаётся 2-комнатная квартира в 5-ти этажном панельном доме на 5-ом этаже, г. Лебедин, район «Военный Городок». Частично меблированная, в хорошем состоянии. Также возможен торг. По всем вопросам звонить по указанному номеру (Людмила).

власник
2-я квартира, Лебедин

Продам квартиру чотири кімнати собственнік

власник
Продам квартиру в центрі міста

Квартира у колишньому військовому містечку (Городок). З ремонтом, вбудовані меблі та техніка, всі комунікації для зручності. Квартира знаходиться в 5-ти поверховому будинку на 1 поверсі. Кімнати роздільні, не прохідні. В усіх кімнатах меблі вбудовані, зроблені під розміри кімнат на замовлення. Вбудована техніка і сантехніка. На кухні керамічна кухонна мойка із каменю зі змішувачем, електрична духова шафа, мощна витяжка, склокерамічна електро варильна поверхня. У кімнатах електроконвектори з датчиками. У ванній кімнаті полотенцесушитель, бойлер, умивальник, унітаз, 3 навісні шафки, змішувачі в душовій! В коридорі здоровезна шафа купе, відкрита шафа, велике дзеркало, підвіси, бра. В усих кімнатах люстри, підвіси, бра. На вікнах решітки. Каналізація зроблена окрема від усього будинку - виведена в центральну магістраль каналізаційну, не залежить від усих інших поверхів, тому не буде забиватися. З великих вікон відкривається вид на власну засаджену клубму! До квартири в придачу йде земельна ділянка для ведення господарства (10 соток) в пішій доступності (приблизно 800) від дому. Також готовий розглянути питання про продаж разом з гаражем. Продаж не спішний, телефонуйте за деталями!

власник
Квартира + гараж + ділянка

Продам 2-х кімнатну квартиру, на вул. Сумській, з незакінченим ремонтом. В квартирі є газ (новий котел), світло, вода (своя насосна станція). Також є ламінат в дві кімнати і плитка в коридор, ванну кімнату і кухню.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продам одно кімнатну квартиру,стоять нові вікна пластикові і балкон, нятяжна стеля, нові Вхідні двері.

власник

Продам квартиру с ремонтом и автономный отоплением. ГАСТЕЛЛО, 50!!!!Поменяны трубы, батареи, проводка. Тёплый пол в санузле, на балконе. Интересная планировка. На окнах жалюзи. Тёплая, уютная, есть подвал! В доме находится магазин, напротив-остановка общественного транспорта. Хорошо подойдёт для молодой семьи, пожелых людей, возможен вариант под бизнес. Возможна продажа с новой мебелью(кухня, шкаф-купе). До центра 20минут пешком. До военного городка минут 15.

власник
Квартира Лебедин 1кімнатна

Квартира на третьем этаже , площадью 87квадратных метров. Находится в городе Лебедин, Сумской области, район городок. Также есть подвал ,на фото есть , квадратура 10. В квартире поменяны окна на металопластиковые. Квартира подготовлена под ремонт. Красивая природа , хорошие соседи, под подъездом детская площадка , рядом лес ,садик , магазины. Тихо и уютно. Отопление индивидуальное. Уютная домашняя атмосфера. Пишите, звоните. Покупкой останетесь довольны. Есть проект перепланировки квартиры разработанный дизайнером.

власник
Срочно Продам квартиру , трёшка , шикарная квадратура

Продам затишну й теплу однокімнатну квартиру в гарному стані,в цегляному будинку.Розташована на вулиці Незалежності,поряд красивий ліс,багато магазинів та дитячий садочок.ДО ПРОДАЖУ НЕ ГОТУВАЛАСЯ! Нова газова плита,меблі залишаються,індивідуальне опалення,нові вхідні двері і в кімнату,Детально все по телефону.

власник
Продам квартиру з меблями

Однокомнатная квартира в микрорайоне "Городок". Кирпичный дом, 4 этаж пятиэтажного дома. Не угловая. Общая площадь 31,8. Комната 16,4кв.м, кухня 6,8, санузел совмещённый 2,5 ,коридор 5,4. Балкон. Квартира без ремонта. Новые метал. входные двери, эл.бойлер в ванной, новый унитаз. Счётчики газ, вода. Зелёный район, рядом остановка, продуктовые магазины. Документы в порядке, долгов нет. Цена 3500 долларов

власник
Продам 1 кімнатну квартиру

Продається квартира. Військове містечко. Генеральський будинок. Великі кімнати. Світа і простора квартира . Просторий і гарний балкон. 4-ий поверх, 87 квадратів. Є газ, світло і вода. Два підвал, є гараж індивідуальне опалення Теплі стіни Частково встановленні пластикові вікна Квартира підготовлина під ремонт. Додаткові питання по телефону . Анатолій 05*********65

власник
Квартира 3-кімнатна Військове містечко  87 квм (Гастелло)

Квартира на 4-у поверсі 5-и поверхового будинку. Загальна площа 47,6 кв.м, житлова площа 32,6 кв.м Квартира в охайному стані недалеко від центру по вул. Т. Шевченка. Є можливість продажу гаража і дачі. Подробиці по телефону 06******99, 09******62.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в м. Лебедині Сумскої області