Квартира находится в Лебедине Сумской области при въезде в город со стороны Сумм, 4 эт 5 эт дома , окна поменяны, отопление конвекторное или можно сказать индивидуальное.Цена 10000$ Контактный номер 09******94

владелец
Продаётся 2-к квартира в Лебедине

Продам однокомнатную квартиру провулок Верстатникив без ремонта квартира не угловая все вопросы по телефону 06******91

владелец
Продам однокомнатную квартиру

Продам квартиру по вул Сумська. Стіни нові підлога залита теплий Пол нова електрика пластикові вікна нове опалення студія нова планіровка

владелец
Продам квартиру 3к
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Обміняю однокімнатну квартиру в м.Лебедин на житло в м.Тростянець. Квартира знаходиться на 4 пов. 36 кВ. 20 кімнати. 8 кухня. Вул.Вертатників 7

владелец
Обміняю однокімнатну квартиру в м.Лебедин на житло в М.Тростянець

Продається затишна квартира в екологічно чистому районі міста. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Затишна світла простора квартира, частково з меблями. Загальна площа 78,3 м2, зал – 20 кв. м, кухня – 7,5 кв. м. Опалення автономне газове. Квартира розташована в хорошому будинку з чистими підїздами. Хороший технічний стан. Ванна кімната та санвузол роздільний. Зручне планування. Кімнати ізольовані, знаходяться з двох сторін від коридору. Є лоджія і балкон. Квартира розташована далеко від галасливих доріг. Водночас до центру міста - 2 хвилини на машині або 10 -пішки. У крокової доступності – магазини, школа та дитячий садок.

владелец
Продається 4 кімнатна квартира в м.Лебедин, Сумська обл.

Продається трьох кімнатна квартира на першому поверсі,пяти поверхового будинку.квартира з великими,світлими кімнатами.дуже тепла.газове опалення. Косметичний ремонт, електрика проведена нова Городок Ціна договірна

владелец
Продам трьох кімнатну квартиру

Двухкомнатная приватизированная квартира 51,4 кв.м. с индивидуальным отоплением по адресу: Дремина 6. Сделанный косметический ремонт, поставлены новые деревянные окна, в квартире имеется газовая плита, кухонный уголок, лоджия вместо балкона, городская вода. Дополнительно с квартирой продается гараж с погребом. В гараже проведен свет, заасфальтирован пол, а так же есть чердак. Сюда же входит и сарай, небольшая территория за гаражом и огород. 10 000$.

владелец
Продам 2-х кв. + гараж з погребом + сарай + огород

Продам квартиру с ремонтом и автономный отоплением. ГАСТЕЛЛО, 50!!!!Поменяны трубы, батареи, проводка. Тёплый пол в санузле, на балконе. Интересная планировка. На окнах жалюзи. Тёплая, уютная, есть подвал! В доме находится магазин, напротив-остановка общественного транспорта. Хорошо подойдёт для молодой семьи, пожелых людей, возможен вариант под бизнес. Возможна продажа с новой мебелью(кухня, шкаф-купе). До центра 20минут пешком. До военного городка минут 15.не сдается!!!

владелец
Квартира Лебедин 1кімнатна

Квартира на 4-у поверсі 5-и поверхового будинку. Загальна площа 47,6 кв.м, житлова площа 32,6 кв.м Квартира в охайному стані недалеко від центру по вул. Т. Шевченка. Є можливість продажу гаража і дачі. Подробиці по телефону 06******99, 09******62.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру в м. Лебедині Сумскої області

Продам одно кімнатну квартиру,стоять нові вікна пластикові і балкон, нятяжна стеля, нові Вхідні двері.

владелец

Квартира у колишньому військовому містечку (Городок). З ремонтом, вбудовані меблі та техніка, всі комунікації для зручності. Квартира знаходиться в 5-ти поверховому будинку на 1 поверсі. Кімнати роздільні, не прохідні. В усіх кімнатах меблі вбудовані, зроблені під розміри кімнат на замовлення. Вбудована техніка і сантехніка. На кухні керамічна кухонна мойка із каменю зі змішувачем, електрична духова шафа, мощна витяжка, склокерамічна електро варильна поверхня. У кімнатах електроконвектори з датчиками. У ванній кімнаті полотенцесушитель, бойлер, умивальник, унітаз, 3 навісні шафки, змішувачі в душовій! В коридорі здоровезна шафа купе, відкрита шафа, велике дзеркало, підвіси, бра. В усих кімнатах люстри, підвіси, бра. На вікнах решітки. Каналізація зроблена окрема від усього будинку - виведена в центральну магістраль каналізаційну, не залежить від усих інших поверхів, тому не буде забиватися. З великих вікон відкривається вид на власну засаджену клубму! До квартири в придачу йде земельна ділянка для ведення господарства (10 соток) в пішій доступності (приблизно 800) від дому. Також готовий розглянути питання про продаж разом з гаражем. Продаж не спішний, телефонуйте за деталями!

владелец
Квартира + гараж + ділянка

Продам 2-х кімнатну квартиру, на вул. Сумській, з незакінченим ремонтом. В квартирі є газ (новий котел), світло, вода (своя насосна станція). Також є ламінат в дві кімнати і плитка в коридор, ванну кімнату і кухню.

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продам 3-х кімнатну квартиру у затишному районі у місті ЛЕБИН СУМСЬКОЇ ОБЛ. , яка знаходиться по вул. Тараса Шевченка-район педучилища. Квартира знаходиться на 1 поверсі 5-ти поверхового панельного будинк, кутова , без балкону . Загальна площа квартири 46,8 м2! У квартирі зроблений косметичний ремонт, коридор , ванна , туалет положена плитка; , всюди є 5-ти камерні пластикові вікна, опалення центральне, є бойлер для нагрівання води. Квартира суха , затишна , світла , тепла. Є підвальне приміщення. Продається за бажанням з меблями. Документи готові для оформлення! В особисті повідомлення скину додаткові фото та відео квартири. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону 06******47 Марія.

владелец
3-х кімматна квартира у м. Лебедин Сумської обл.

Відмінна нагода придбати затишну квартиру в затишному місці, за адресою місто Лебедин, Сумської області! Розташована на вулиці 19 Серпня, буд.49, ця квартира має вдале розташування поруч з лісопарком, школою, лікарнею та магазинами. Транспортна розвязка також на високому рівні - поряд із будинком є зупинка маршрутного таксі, звідси можно поїхати як по місту, так і у наприку Сум, Ромнів, Києва. Квартира обладнана газовим котлом та дровяною пічкою, а також має власну колонку з централізованим водопостачанням. Лічильники води, газу та світла також встановлені. На території, що прилегає до квартири, знаходиться погріб, сарай та інші будівлі сільськогосподарського призначення. Також є чудовий садок з горіхом, вишнями та абрикосами, що надає можливість насолоджуватися свіжими фруктами прямо з власного подвіря. Загальна площа квартири становить 47,1 м², що робить її ідеальною для невеликої родини або молодої пари. Не пропустіть свій шанс придбати цю затишну квартиру та насолоджуватися комфортом життя в зеленій частині міста! Запрошуємо Вас на перегляд! Більше інформаціі по телефону. Торг!

владелец
Продаж 2-кімнатної кваритри Лебедин вул. 19 Серпня

Квартира знаходиться в центрі міста на 1 поверсі. Продаж без меблів або можливо і з меблями.Додаткова інформація по телефону.Торг

владелец
Продам 2 кімнатку квартиру

Продається затишна 2-кімнатна квартира у мальовничому місті Лебедин, Сумська область. Вулиця Спартака. Ціна: 14000$. Телефон для детальної інформації та перегляду: 05*********68. Основні переваги: Цегляний будинок. Квартира знаходиться на 4-му поверсі. Загальна площа квартири 51 м² з розподілом: - житлова - 28,3 м², - кухня - 7,3 м², а також просторий коридор - 8 м², що забезпечує комфортне розташування меблів та додаткового зберігання. Газовий котел та бойлер для забезпечення незалежного опалення та гарячої води. Ізольовані кімнати забезпечують приватність та комфорт вашої родини. Металеві вхідні двері, пластикові вікна, чугунні батареї. Лоджія. Лічильники. Охайний підїзд та бонусом підвал для додаткового зберігання речей. Не втрачайте можливість придбати своє житло! Телефонуйте прямо зараз!

Продам 2-кімнатну квартиру в м. Лебедин

Квартира на третьем этаже , площадью 87квадратных метров. Находится в городе Лебедин, Сумской области, район городок. Также есть подвал ,на фото есть , квадратура 10. В квартире поменяны окна на металопластиковые. Квартира подготовлена под ремонт. Красивая природа , хорошие соседи, под подъездом детская площадка , рядом лес ,садик , магазины. Тихо и уютно. Отопление индивидуальное. Уютная домашняя атмосфера. Пишите, звоните. Покупкой останетесь довольны. Есть проект перепланировки квартиры разработанный дизайнером.

владелец
Срочно Продам квартиру , трёшка , шикарная квадратура

2-х кімнатна квартира,по вулиці Тараса Шевченка(будинок біля Жар Птиці),знаходиться на 5 поверсі. Знаходиться частино на стадії ремонту. Почали робити ремонт,хотіли там мешкати,але війна внесла свої корективи. В квартирі своя вода, новий бойлер. В кімнатах і кухні натяжні стелі. Вікна всі металопластикові. В спальні повністю зроблений ремонт,нове ліжко/матрас, шафа-купе,тумбочки,комод-все залишається. В більшій кімнаті поклеєні шпалери і все. В туалеті є новий унітаз,умивальник з тумбочкою нові(але потрібно установити). Ванни немає,стару винесли,а душову кабінку не встигли встановити. На кухні нова газова плита,умивальник,витяжка,холодильник,нові меблі. Підлогу вирівнювали,поверх лінолеум. Стіл деревʼяний є(потрібно тільки установити). В коридорі також можна обновити ремонт. Вхідні двері не змінювали(деревʼяні,міцні). Квартира не углова. Отоплення електро. В підвалі є своя комірка. Сусіди спокійні,привітні. Поруч з будинком магазин,аптека,садочок. Не далеко від центра міста. Стеля не тече(порівняно не давно робили капітальний ремонт криші). Без торгу. Хто зацікавлений або виникли додаткові питання,пишіть по номеру 09******84 Аліна.

владелец
Двохкімнатна квартира м.Лебедин