Пропонуємо Вам квартиру-студію з однією спальнею, розташовану на 3-му поверсі в самому серці будинку, на проспекті Юності. Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт і зручність, оскільки вона знаходиться всього за 2 хвилини ходьби від магазину АТБ. Загальна площа квартири становить 35 квадратних метрів, створюючи просторий і функціональний житловий простір. У квартирі встановлені якісні пластикові вікна, які забезпечують оптимальне тепло- та звукоізоляцію. Підлога вирівняна та покрита ламінатом, створюючи приємну атмосферу і стильний вигляд. Розташування цієї квартири просто чудове! Будинок знаходиться поруч з 5-тою міською лікарнею, аптеками, АТБ та іншими необхідними закладами. У вашій непосредній близькості знаходиться 21-ша школа, дитячі садочки та все необхідне для активного та сучасного життя. Ви будете насолоджуватись усіма перевагами центрального розташування, маючи все необхідне під рукою. Не упустіть цю виняткову можливість придбати чудову квартиру у самому серці міста. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитись про перегляд та отримати додаткову інформацію. Наші фахівці будуть раді допомогти вам зробити мрію про власне житло реальністю!

Генерала Кузнецова, 4

Продам 3 кімнатну квартиру з новим ремонтом. Відеоспостереження. Лічильники : світло (день-ніч), газ та на воду. Тепла підлога та додаткове тепло по всіх кімнатах. Надійні вхідні двері. Додаткова перегородка з ремонтом (без сусідів). Грати на вікнах дизайнерські ручна робота коваля. Лоджа з додатковим погрібом для дрібниць. Ще дуже багато приємних цікавинок . Відповім на всі додаткові питання. Поруч садочки, школи, атб, зупинка, лікарня, аптеки та інше.

владелец
Кузнецова улица, 2, Саксаганский, Кривой Рог, Днепропетровская 65000.0 USD

Продам 2-х кімнатну квартиру, район Юність по вул. Генерала Кузнецова 3 поверх, не вуглова Повністю нова сантехніка, нова газова колонка та поміняна проводка у одній кімнаті, до щитку є вивід, щоб розкинути нову проводку по усій квартирі. Металопластикові вікна та повністю новий французький балкон. Лічильникі на газ, воду та світло БЕЗ БОРГІВ Зроблена невелика гардеробна кімната та шкаф. У залі зроблений ремонт ( лінолеум та натяжна стеля) Поруч школи, садочок, технікум. АТБ, Варус Хороша транспортна розв’язка 06******77 Владислав

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру, район Юність, Ювілейна, Спаська
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продается 2х комн. сталинка на Юности, по ул. Кузнецова Общая площадь: 54 квадратных метра. Кухня - просторная, 8 квадратных метров. Состояние жилое, обои переклеены, ровные потолки. Окна металлопластиковые. Санузел - раздельный, выполнен в плитке. Сантехника в хорошем состоянии, на кухне газовая колонка "Автомат". Кондиционер в гостиной. Квартира светлая, просторная и теплая. Подъезд в хорошем состоянии, ухоженный двор. Расположение - удобное, остановка рядом. В непосредственной близости - продуктовые магазины, детский сад, школа. Приглашаем к просмотру!

Продается 2х комн. сталинка на Юности, по ул. Кузнецова

ЖК в городе Кривой Рог

География, Кривой Рог