• Продається 1 кімн. квартира з ремонтом меблями та технікою. ЖК "4 Перлина", вул. Марсельська 35. Закрита прибудинкова територія. Гарна транспортна розвязка. . • Квартира тепла. Розташована на 11-му поверсі 16-поверхового будинку. Вид на море та приватний сектор. Загальна площа – 44 м2. Вітальня – 23 м2, кухня – 10 м2 та спальна зона. • Ціна - 43 400 без комісії для покупця. Можливий продаж по єОселя. Відмінно підходить як для життя, так і для бізнесу. • Фото відповідають дійсності. …пишіть ) або …дзвоніть, відповім на ваші запитання.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Марсельська вул., 35

Представляємо вашій увазі затишну однокімнатну квартиру у селищі Котовського. ЖК "Сорок Сьома Жемчужина" (47 Жемчужина) на вулиці Сахарова (перехрестя з Висоцького). ПІДХОДИТЬ ПІД ПРОГРАМУ ЄОСЕЛЯ 3% і 7% (для ветеранів війни, учасників бойових дій, осіб із інвалідністю в результаті війни та членів їх сімей). Вас чекає простора кухня-вітальня, комфортна спальня, гардеробна і санвузол з душем. У квартирі зроблений якісний ремонт у світлих тонах, обладнана необхідними меблями та технікою. Комплекс обладнаний генераторами, укриттями, резервними системами водо- та енергопостачання, що забезпечує вашій сімї надійність та безпеку навіть у надзвичайних ситуаціях. Двір закритий від посторонніх і знаходиться під надійним цілодобовим охоронним контролем та відеоспостереженням. На території комплексу є кафе, магазини, аптеки, салони, дитячі центри розвитку. Розвинута інфраструктура - у пішій доступності супермаркети, ринок "Початок", школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту, до моря 10 хвилин на автомобілі. Якщо ви шукаєте щось особливе та мрієте про комфортне життя - дайте собі цей шанс. Зателефонуйте нам прямо зараз! Код обєкта: 324070

можливий продаж по єОселя
Сахарова, 3в

1-кімнатна квартира в ЖК 54 Перлина. Розташована на 3 поверсі 24-поверхового будинку. Загальна площа 42 м2. Розпланована на спальню, кухню, гардеробну,. У квартирі виконано сучасний якісний ремонт. Укомплектована побутовою технікою, меблями. Квартира нова, світла. Вид з квартири - на гарний, зеленій, затишний, двір. ID 212885054

Сахарова вулиця, 3Г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

№ 5320 Пропонується до продажу СМАРТ квартира по вул.Генерала Бочарова Малоповерховий ЖК "Смарт" розташований на закритій території з паркувальними місцями, зоною для барбекю та активного відпочинку. Загальна площа квартири 40 м. Світла простора кухня, окрема спальна кімната та містка обладнана гардеробною шафою. Ремонт виконаний у світлих пастельних тонах. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними для життя меблями та технікою. У ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ входить Особисте місце для паркування ! Чудовий район, де ринок Початок, тортовий центр Атріум, транспорт за 5 хвилин ходьби від будинку. Переїжджайте завтра, лишилося занести лише свої особисті речі!

можливий продаж по єОселя
Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 7а

Генерала Бочарова / Семена Палия, 9/20 эт., продам великолепную квартиру в новом давно обжитом доме ЖК «Европейский», 55/23/13 кв.м, просторная солнечная комната, удобная кухня-столовая с застекленной лоджией, сан. узел совмещен с душевой системой, гардеробная, большой холл, абсолютно новый полностью завершенный современный ремонт в идеальных белых тонах, установлены сантехника и бойлер, в квартире еще никто не жил, в доме автономное отопление, охрана, видеонаблюдение, красивый холл и три лифта, окна на запад, солнечная и светлая абсолютно новая красивая квартира в отличном и удобном современном районе на поселке Котовского!

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 44А

Предлагается к продаже 1 комнатная в ЖК Эко "Соларис" на улице Сахарова. В квартире выполнен качественный современный ремонт в светлых тонах, установлен газовый счетчик. Отопление автономное. Квартира предлагается с мебелью и техникой. Есть кладовка на этаже, которую можно приобрести за отдельную сумму. Закрытая охраняемая территория. Показ оперативный.

можливий продаж по єОселя
Сахарова вул., 9

Однокомнатная квартира, расположена по улице ген. Бочарова, в ЖК "Суворовский 2". Общая площадь - 35.4 м2. Квартира с капитальным ремонтом, что дает возможность заселиться без дополнительных вложений! В квартире всё остается. Дом расположен в одном из лучших районов поселка Котовского. В пешей доступности: школы и детские садики, множество торговых точек. Великолепная транспортная развязка. Звоните! Отвечу на все вопросы и организуем показ в удобное для Вас Время!

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 54

Предлагается 1 комнатная квартира в новом сданном доме ЖК "Приморские сады" на улице Марсельской. Дом сдан. В квартире выполнен капитальный ремонт, установлены все приборы учета, автономное отопление. Возможна продажа по программе єОселля и по 280 статье. Звоните. Организуем показ в удобное для Вас время.

Марсельська вул., 33

Продам 1-к квартиру в ЖК 59 жемчужина. Квартира с капитальным ремонтом, встроенной кухней, плита, вытяжка, посудомойка, холодильник, духовка. Дом расположен на закрытой территории, видео наблюдение, паркинг, зоны отдыха, детские площадки ,магазины и многое другое для комфортного проживания. Возможно по программе Э- Оселя! Оперативный показ. Звоните! Покупайте!

можливий продаж по єОселя
Ак. Сахарова, 3е

Одеса, Пересипський район, Котовського пос., с. Крижанівка, Перлина 59 Кадор, вулиця академіка Сахарова 3Е. Продам чудову однокімнатну квартиру в новому ЖК KADORR GROUP 59 Перлина, Пересипський район, вулиця академіка Сахарова, будинок 3Е, с. Крижанівка, селище Котовського, 23/25 поверхового будинку, 39/13,5/13,4, Н -3м, балкон виходить із кімнати. Гарний краєвид. Квартира після капітального ремонту: встановлені склопакети, нова сантехника, кахель, ламінат у кімнаті та на кухні, плитка на підлозі в санвузлі , панорамне вікно. Частково мебльована, : 2 мякі розкладні дивани, обладнана побутовою технікою : холодильник, мікрохвильовка. Встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, на опалення. Будинок монолітно- к аркасний з утепленням базальтовою вагою комфорт класу 2022 року, зданий, введений в експлуатацію, повністю заселений, переуступка. У дворі автопарковка, є дитячий майданчик, зелена зона, Є 2 пасажирські ліфти, 1 грузовий, підїзд охайний, з ремонтом, є охорона . кооперативний будинок, своя котельні. Встановлений генератор, ліфт працює, є подача холодної та гарячої води, біля охорони є можливість зарядити телефони та скористатися електрикою при відсутності світла. Розвинена інфраструктура : поруч магазини Сільпо, АТБ, Фуршет, , торгівельні центри " Рівєра", " Артіум", розважальні центри, дитячі садочки, школи раннього розвитку, фітнес клуби " Малібу"," Фреш", "Вертикаль", зупинки громадського транспорту, маршруток 121, 145, 232А, футбольний клуб " Дербі", до моря 8 хвилин на машині.

Сахарова, 3Е

Житлові комплекси у Крижанівка

Перлина 54 Кадор, вулиця Сахарова 3Г. Продам чудову однокімнатну квартиру в новому ЖК KADORR GROUP 54 Перлина, Пересипський район, вулиця академіка Сахарова, будинок 3Г, на перетині з вулицею Висоцького, селище Котовського, 23/25 поверхового будинку, 45/18/12, Н -3м. Квартира після капітального ремонту: встановлені склопакети, нова сантехника, кахель, ламінат у кімнаті та на кухні, 2 кондиціонери, плитка на підлозі в санвузлі , панорамне вікно. Повністю мебльована, : вбудована кухня, шафа-купе, мякий диван, двоспальне ліжко, всі необхідні меблі, обладнана побутовою технікою : варильна поверхня, витяжка, 2 кондиціонери, пральна машина автомат, холодильник, телевізор. Встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, на опалення. Будинок монолітно- к аркасний з утепленням базальтовою вагою комфорт класу 2021 року, зданий, введений в експлуатацію, повністю заселений. У дворі автопарковка, є дитячий майданчик, зелена зона, Є 2 пасажирські ліфти, 1 грузовий, підїзд охайний, з ремонтом, є охорона . ОСББ, своя котельні. Встановлений генератор, ліфт працює, є подача холодної та гарячої води, біля охорони є можливість зарядити телефони та скористатися електрикою при відсутності світла. Розвинена інфраструктура : поруч магазини Сільпо, АТБ, Фуршет, , торгівельні центри " Рівєра", " Артіум", розважальні центри, дитячі садочки, школи раннього розвитку, фітнес клуби " Малібу"," Фреш", "Вертикаль", зупинки громадського транспорту, маршруток 121, 145, 232А, футбольний клуб " Дербі", до моря 8 хвилин на машині.

Сахарова, 3Г

Предлагается к продаже 1 ком смарт квартира в кирпичном доме на среднем этаже с ремонтом мебелью и техникой.

Сахарова, 9

Продається 1-кімнатна квартира в новому сучасному комплексі, * ЖК 59 Перлина. * Квартира з видом на море. * Загальна площа квартири 44 кв.м. * Простора кухня-вітальня, спальня з виходом на балкон, суміщений санвузол. * Квартира з ремонтом і меблями. * Будинок повністю автономний. * Обмежений доступ, охорона, відеоспостереження. Телефонуйте, погодимо показ

Сахарова, 3

В этой квартире все сделано только для комфорта. Всё на высоком уровне. Потолки натяжные. На полу ламинат и керамическая плитка. Отделка стен - декоративная штукатурка, плитка и обои - в каждой зоне по своему дизайну и практичности. Пусть вас не пугает отсутствие балкона в квартире, с бельем справится сушильная машина. На кухне возле рабочей поверхности, а также в ванной - тепльій пол. Сантехника итальянская. ЖК Золотая эра, в котором находится квартира, очень надежный - и охрана, и свои магазины, и уютные дворики. Хорошая школа совсем рядом. Фото не передают - оттенок квартиры - белый с золотой отделкой. Записывайтесь на просмотр.

Миколаївська вул., 3/12

Продається квартира студійного типу у новому сучасному житловому комплексі Смарт Сіті. * Будинок зданий * Загальна площа 24 кв. * Простора кімната з виділеною зоною кухні, суміщений санвузол, відкритий балкон 5 кв.м з видом на внутрішній дворик * Стан від будівельників * Обмежений доступ до будинку * Доглянута прибудинкова територія: дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, зелені насадження * Все що необхідно для комфортного життя знаходиться в кроковій доступності: зупинки транспорту, магазини, ринок, аптеки * Нотаріальна угода. *Оплата послуг ріелтора за домовленністю Телефонуйте, погодимо показ.

ексклюзив
Бочарова Генерала вул., 60Є

Продается 1- но комнатная квартира в Золотой Эре. Современным ремонтом на 2 этаже, окна выходят во двор.

можливий продаж по єОселя
Миколаївська вул., 3-б

Ваша мечта- жить возле моря? Тогда эта квартира для Вас! В комплексе, где есть всё. Вы будете жить в комфорте и уюте. Парк и море в двух шагах от Вашего дома.

Миколаївська вул., 3/11

В продаже 1-но комнатная квартира в ЖК Кадор 59 Жемчужина. С ремонтом с балконом со спальне, боковой вид на море.

Сахарова, 3е

ЖК 54-я Жемчужина ул.Сахарова. Закрытая охраняемая территория, вся инфраструктура в пешей доступности. Хорошая транспортная развязка. Квартира с капитальным ремонтом , продаётся с мебелью и бытовой техникой .

Сахарова, 3г

Бочарова Генерала вул., 60

Продается однокомнатная квартира возле моря в ЖК Золотая Эра.Общая площадь квартиры 38 кв.м.Есть балкон.В квартире выполнен современный ремонтвка.В доме есть кладовка.Квартира находится на 2 этаже девятиэтажного дома.Охраняемый закрытый комплекс бизнес класса 24/7 .Расположен комплекс в 15 минутах Море пешком.По всей территории установлены камеры видеонаблюдения.Так же на территории есть детские,спортивные площадки,магазин,салон красоты,кафе,автошкола,стоматология,фитнес йога.Подземный,наземный и гостевой паркинг.Есть бомбоубежище.Звоните и записывайтесь на просмотр квартиры.

можливий продаж по єОселя
Миколаївська вул., 3/5

Продається однокімнатна квартира в ЖК Золота Ера. З видом на море. Є балкон. Загальна площа 38 кв. м. У квартирі виконано євроремонт. Меблі та техніка при продажу залишається. До моря 10 хвилин. Сучасний житловий комплекс бізнес-класу в 10 хвилинах від моря. Закрита територія, що охороняється, з сучасною системою відеоспостереження. У комплексі дитячі, спортивні майданчики, магазин, стоматологія, салон краси та ін. Телефонуйте, є й інші варіанти, організуємо перегляди

можливий продаж по єОселя
Миколаївська вул., 3/6

Выгодное предложение!! Срочная продажа!!! Смарт квартира в закрытом благоустроенном комплексе ЖК Смарт Сити. Квартира с ремонтом укомплектована мебелью и техникой. Большая лоджия с видом на красивый благоустроенный двор. Идеальный вариант для жизни и для сдачи в аренду.

Бочарова Генерала вул., 60 б

Продается 1 комн квартира в ЖК "Золотая Эра". Площадь - 43 кв. м., сданный дом. Подключены все коммуникации, в доме два лифта. Идеальная стяжка пола, качественная бронированная дверь, панорамное остекление. Закрытый охраняемый двор, благоустроенная территория, в парадных видео наблюдение. Паркинг. Шикарный вид на море! До пляжа пешком 5 минут. Отличный вариант для проживания и сдачи.

Миколаївська вул., 3б
1 - 24 з 338 результатів