Добрий день) ЦЕНТР🔥ХРЕЩАТИК Без комісії💫 Продається двокімнатна квартира за адресою вул. Крутий Узвіз 6/2. Про квартиру: * загальна площа 75 м²; * 5/6 поверх; * 2 балкони, видовий засклений та відкритого типу у двір; * велика кухня - вітальня з каміном, з новою, якісною технікою: газова плита, витяжка потужна але тиха, духова шафа. Вбудовані скляні двері, що вдало зонують простір за необхідності; * світла ванна кімната з душем, пральна машинка; * у вітальні потужний кондиціонер, у спальні велике ліжко, зона відпочинку, штори блекаут. * в квартирі затишно та тихо, повністю укомплектована меблями та технікою; Будинок 1948 року цегляний, висота стелі 3,4 м. Підʼїзд зачинений (двосторонній), охайний, з ремонтом на першому поверсі та ліфтом. Поруч розвинена інфраструктура - супермаркети, ресторани, аптеки, кавʼярні, центр міста, Бессарабський ринок, ТРЦ Гулівер … Телефонуйте якщо виникли питання або домовитись на перегляд. Гарного Вам дня)

Крутий узвiз, 6/2

Без комісії для покупця! Ексклюзивна пропозиція! Крутий узвіз 6/2. Дворівнева квартира - 135 м.кв, розташована на 8 і 9 поверхах монументального сталінського будинку в історичному центрі міста. Неймовірні краєвиди на Липські Пагорби, вул. Басейну та Хрещатик! Три атмосферні тераси! Система кондиціювання. Рекуперація повітря. Розсувні панорамні вікна. Ванна кімната з панорамними вікнами з краєвидом на центр міста!!! Електрика, сантехніка, вентиляція вже розведені. Маємо оздоблювальні матеріали, які теж входять у вартість. Розроблений Дизайн проект буде приємним бонусом для покупця! Чекаємо на перегляд! В пішій доступності - метро Хрещатик, Палац спорту, Кловська

ексклюзив
Крутий узвiз, 6/2

Продаж квартири Пропонується до продажу дворівнева двостороння квартира в самому центрі Києва з видом на Хрещатик та бульвар Шевченка! Квартира розташована на 7-му поверсі 8-поверхового будинку та має загальну площу 141 квадратних метри. Ліфт працює до 6-го поверху, що забезпечує зручний доступ до квартири. Квартира має вільне планування, яке включає два санвузли з можливістю облаштування додаткового, 2 балкони та терасу. Особливою перевагою цієї квартири є можливість облаштування джакузі на відкритій терасі, де можна буде відпочивати, насолоджуючись неймовірним видом на Хрещатик. В квартирі виконано ремонт під чистову, що дозволить новим власникам втілити свої дизайнерські уявлення та створити інтерєр за своїм смаком. Вся необхідна інфраструктура центру столиці розташована поруч, що забезпечить комфортне та зручне мешкання. Станції метро, культурні пам’ятки, музеї, ТЦ, ресторани та кав’ярні — усе знаходиться просто під рукою. Не впустіть свою можливість стати власником цієї прекрасної квартири з видом на найвідоміші вулиці Києва! A3.132

Крутий узвiз, 6/2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

#7486 До Вашої уваги видова, 5-ти кімнатна, 2- рівнева квартира зі своєю терасою на якій є зона барбекю! Апартаменти знаходяться в історичному центрі Києва, Печерського району за адресою: Крутий спуск 5, 3 хвилини від станції метро Печерська. Вишукана квартира в класичному стилі, яка має 265м2. Планування: 1 поверх - велика кухня, - вітальня (столова) - тераса - спальня зі заскленим французьким балконом - кабінет - велика клодовка (можна використовувати як гардеробну) - гостьовий санвузел 2 поверх - видова зона вітальні з неймовірним пейзажом та виходом на другу терасу - 3 спальні зі своїм власним санвузлом - пральня Квартира повністю укомлектована усією необхідної битовою технікою і мебелю. У кожній кімнаті є кондиціонер. Дуже розвинута інфраструктура. Поруч Бесорабський базар, Новус, Сільпо, ТРЦ Гулівер,до декілька станцій метро можно пройти пішки.

#7486 Продаж 6к квартира 265м2, вул. Крутий спуск, 5, Липки

Без комісії. До продажу пропонується простора дворівнева квартира у центрі столиці з неймовірними видовими характеристиками! Київ, Крутий узвіз, 6/2. Сталінка; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 7; є парковка всередині двору, територія закрита, у будинку охайне чисте парадне, є ліфт. Затишний свій двір, поруч сквер, Бессарабський ринок 30 секунд ходу, пару хвилин і ви на Хрещатику, ст.м."Палац Спорту", ТЦ "Гулівер", "Мандарин Плаза", безліч ресторанів, кафе і все це у пішій доступності від будинку. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, дворівнева, загальна площа: 132,0\54,8\54,0. В квартирі виконані усі чорнові роботи: прокладено нову сантехніку, розведена електрика та система кондиціонування, опалення від двухконтурного газового котла, встановлені нові якісні панорамні склопакети, стіни та стеля повністю обшиті гіпсокартоном. Перший поверх - велика кухня-вітальня, кімната та санвузол, другий поверх велика кімната та санвузол. Квартира має чудові видові характеристики на центр столиці. Ціна: 220 000 USD.

Без%. Видова квартира у центрі столиці. Бесарабська площа/Хрещатик