Продається в новобудові по вул.Нововокзадьна 10 м.Кролевець три квартири, всі на першому поверсі, в наявності однокімнатна 36 кВ., м., двох кімнатна 46 кВ., м., та трьох кімнатна 68 кВ.., м., всі квартири з капітальним ремонтом від забудовника, після покупки можна заходити і жити, всі комунікації підведені, індивідуальне опалення, встановлений двух контурний газовий котел, будинок розташований навпроти магазину Народний проспект, неподалік залізничного вокзалу, до школи 100 метрів, вартість одного квадратного метра 350$. Всі решта квартир в будинку продані.

владелец
Продам квартиу від забудовника

Квартира у самому центрі міста,площа Миру,6. У доступності - магазини, школи, дитячий садочок, базар. Двір затишний, сусіди спокійні. Площа Миру 6/13. Є бойлер,автономне опалення ,металопластикові вікна та балкон. Можлива оплата частинами,можливий обмін на авто.

владелец
Продам квартиру 1к

В звязку з переїздом в інше місто, продається 1-кімнатна квартира в " кооперативному" домі. Район ЦРЛ. 3 поверх. Балкон. Інтернет. Охайна, чиста. Розпочатий хороший ремонт. Новий унітаз. Нові недешеві двері вхідні і в санвузол. Пластикове вікно і двері на балкон. Підвісна стеля. Вирівняні стіни. Є бойлер.Опалення індивідуальне. Затишний тихий двір. Дитячий майданчик. Магазини, лікарня, зупинка поруч. Недалеко до вокзалу і до центру. З питань оренди не турбуйте. Тільки продаж. Добрим покупцям- добрий торг!

владелец
Квартира 1 кімнатна
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Горрд Кролевец, Сумская обл. Предлагаем вашему вниманию однокомнатную квартиру, расположенную на первом этаже ухоженного многоквартирного дома. Эта квартира идеально подходит как для одинокого человека, так и для молодой семьи. Квартира светлая и просторная, Счетчики воды, электроэнергии, индивидуальное отопление, горячая вода. Все готово к комфортному проживанию без дополнительных вложений. *Цена: 13000 $ Контактное лицо:** Надежда 09******68

владелец
Продается однокомнатная квартира

Продам 1 кімнатну квартиру, на 5 поверсі , р-н ЦРЛ. Звертатись за тел. 06******28.

владелец
Продам 1 кімнатну квартиру

География, Кролевец