Продам 3 кім. квартиру Центральний міський р-н. Верхні Карачуни Площа квартири 63,7 м. кв. Квартира продається з меблями та технікою. Якісний ремонт 2021 року. Повністю нова система опалення та все електророзведення. Замінено систему водопостачання. Звуко та термоізоляція стін та підлог. Бронювавши вхідні двері. Простора кухня з вбудованими меблями та технікою. Кімнати роздільні. Гардероб. Панорамний балкон. Газова колонка. Кондиціонер. Антивандальні 2-х камерні вікна. Система очищення води Ecosoft Сигналізація Ajax Власне відеоспостереження Тепла підлога Лічильники води, газу, електрика день-ніч. Якісні меблі. Комора в підвальному приміщенні. Гараж у дворі Зелений, тихий та великий двір.

власник
Павленка вул., 7

Продам 4х кімнатну квартиру. Будинок розташований у центрі міста, поряд з площею Визволення по вул. Октябрська. З вікон відкривається гарний краєвид на парк з річкою, та на центральну частину нашого міста. Поруч з будинком всілякі кафетерії, ресторани, супермаркети, паркові зони для відпочинку, та багато іншого. Розташована квартира на 8му поверсі не кутова, всі кімнати та санвузол окремі. Площа помешкання 83/56/ кухня майже 10м2. Вікна виходять на дві сторони будинку. Є балкон ті лоджія. Всі вікна в квартирі труби замінили на м/ пластикові. Встановлено 2-бойлери, два кондиціонери, лічильники на все. В помешканні лишаються всі меблі. На всі додаткові питання відповім за номером телефону.

Олександра Поля вул. (Жовтнева), 6

Квартира уютная, двор не проездной. Всё делали для себя, звоните вся информация в тел режиме.

власник
Сахарова улица, 3, Долгинцевский, Кривой Рог, Днепропетровская 55000.0 USD

Продается 3-комнатная сталинка площадью 78 кв.м. с автономным газовым отоплением, расположенная по адресу ул. Невская, 1, район Пруды. Квартира комплектуется качественной мебелью, всей необходимой бытовой техникой и выполненным ремонтом. Планировка включает раздельные комнаты и просторную кухню площадью 10.4 кв.м. Квартире имеет двусторонняя и оснащена балконом и лоджией. Установлено узаконенное автономное отопление. Полы покрыты ламинатом и кафелем. Межкомнатные двери изготовлены из натурального дерева, а входная дверь - бронированная. В каждой комнате установлен кондиционер. Интерьер квартиры продуман и гармоничен. Все, что представлено на фотографиях, останется для новых владельцев. Преимущества расположения: Напротив дома находится сквер и водоем. В шаговой доступности продуктовый магазин и остановки общественного транспорта, спортивные учреждения.

3 комнатная сталинка Пруды ул. Невская, 1

Шикарная 3-х комнатная квартира с ремонтом на Ивана Авраменка возле сквера .6-й этаж / 9- ти этажного дома. Дополнительное индивидуальное отопление,теплые полы , 3 раздельные комнаты, кухня 10м2 . Большая застекления лоджия с остеклением в пол , балкон из комнаты. Сделан капитальный ремонт с авторскими идеями из качественных материалов. Ремонт сделан с любовью и для себя. Дорогая фактурная штукатурка, деревянная столярка, добротная бытовая техника, встроеная кухня , мебель, много разного света, санузел с ванной раздельный , оригинальное решение - детская спальня с мебелью. Все продумано до мелочей. Красивая и уютная квартира на долгие годы станет хранительницей домашнего очага. Красивый ухоженный зелёный двор, рядом красивый сквер возле дома и второй возле Саксаганского исполкома, развитая инфраструктура и транспортная развязка. В пешей доступности Сильпо. Подробная информация ,договориться о просмотре можно по телефону

3 комнатная с ремонтом, мебелью ,техникой. Саксаганский район

Центрально городской район. Площадь Освобождения, улица Харитонова. Культурный центр города. Прекрасное место для времяпровождения и отдыха. Кирпичная добротная сталинка. Дом ОСББ. В подъезде ремонт. На отопление уставлен счетчик. Квартира после дорогого качественного ремонта. Сделана реставрация стен. Полная замена всех коммуникаций. В квартире после ремонта никто не жил. Продается с мебелью и бытовой техникой. Документы готовы к продаже. Возможен обмен на авто. Подробная информация по телефону.

3 комн сталинка площадь Освобождения ул П. Калнышевского(Харитонова)

Продаж гарної 2к “сталінки” з меблями та технікою у ЦМ р-ні поряд із парком Мершавцева по вул.Свято-Миколаївській, розташованої на 4 поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку з новим ліфтом. Загальна площа-55кв.м, житлова-34кв.м, кухня-8кв.м. Квартира тепла та затишна, двостороння, не кутова, кімнати окремі, є гардеробна, балкон з видом у двір. Зроблено сучасний якысний ремонт: встановлено металопластикові вікна з ролетами, замінені всі комунікації, нова електропроводка, сантехніка, тепла підлога у ванній кімнаті, на все є лічильники. Натяжна стеля по всій квартирі, в коридорі та в кухні підлога-плитка, в кімнатах-лінолеум, санвузол викладений кахелем. Для комфорту встановлено кондиціонер, для нагріву води є бойлер. Встановлено відеоспостереження сходів та двору. У будинку є бомбосховище. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркет “АТБ” та інші магазини, спортклуб “Алігатор”, стадіон, парки Мершавцева, Гданцівський та Гагаріна, річка, пр.Поштовий, театр, ТЦ “Ліберті”, ков’ярні, ресторани, все, що потрібно для комфортного проживання. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Продаж гарної 2к "сталінки" у ЦМ р-ні поряд із парком Мершавцева

Продам 2-х кімнатну “сталінку” з кап ремонтом, меблями та технікою, на 97кварталі по вул.Я.Мудрого, 77, розташовану на 3 поверсі 4-х поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 60 м.кв,є балкон. Квартира світла, не кутова. Зроблено капітальний ремонт в вересні 2023 року: встановлено металопластикові вікна, замінені всі комунікації, санвузол викладений кахелем, на все є лічильники, для нагрівання води є газова колонка. Залишаються всі меблі та техніка. Спокійні сусіди, тихий, закритий двір. Гарне місце для проживання. Вся інфраструктура поряд: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, зупинки.

власник
Ярослава Мудрого, 77

Продам 3 к. квартиру з автономкою на вул. Телевізійній 1 , поряд готель Дружба та Новий АТБ, з меблями та сучасною побутовою технікою. Квартира розташована на 4 поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири становить 72 кв.м, вона має зручне планування та складається з 3-х кімнат, та оснащена сігналізацією (зал 17.2.кв.м.,одна кімната 10.4 кв.м, одна 9.23 кв.м), кухня площею 14 кв.м Вікна виходять на дві сторони будинку. Всі кімнати окремі, що надає додаткового комфорту та приватності для мешканців. Кімнати світлі та просторі, з високими стелями. В квартирі великий кутовий засклений балкон з опаленням .Для опалення та нагрівання води сучасний їталійський котел. . Чистий підїзд, спокійні сусіди та затишний двір. Район, де розташована квартира, є дуже зручним та розвиненим: поряд знаходиться новий АТБ, кафе та ресторани, тенісний корт,банк, школа та дитячій садок. Також поруч є зупинка зі зручною транспортною розвязкою , що дозволить легко та швидко дістатися до будь-якої точки міста. Не пропустіть цю нагоду придбати квартиру у центрі міста зі зручним плануванням та авторським дизайном! Заходь та живи квартира продається з меблями та побутовою технікою. Не втрачайте свій шанс на придбання квартири у такому зручному місці! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Продам шикарну 3 кімн. кв. з автономкою та меблями. р-н Автовокзалу.

Продам 4-х комнатную квартиру с полной меблировкой и бытовой техникой. Площадь 82,5 кв.м. Комнаты раздельные. Квартира не угловая, очень теплая. Прекрасный вид из окна. Два детских сада и школа возле дома. Свежий капитальный ремонт, делался для себя из дорогих качественных материалов и надежной бытовой техникой. Все в идеальном состоянии. Заменена вся электрическая проводка. Санузел совмещенный с подогревом пола, экономичный «умный» бойлер c «сухими» ТЭНами на 100л. Качественная кухня с МДФ фасадами и австрийской фурнитурой Blum , посудомоечная машина, фильтр питьевой воды с обратным осмосом. Экономичное LED освещение. Три экономичных инвертерных кондиционера. Качественная дорогая мебель. Надежная входная дверь с дорогими замками. Лоджия внутри обшита вагонкой из ольхи. Район построен в 1992 году австрийской фирмой «Хофманн-Макулан». Идеально для семей с маленькими детьми. Продажа от хозяина, в связи с переездом. Посредников просьба не беспокоить.

Квартира 4-х комнатная на мкр. Всебратское-2 (Макулан), 82,5 кв.м

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Модерн - Швидкоплинний. КЛАСИКА - ВІЧНА! 3-кімн на Лісового 6, мкрн Східний-2 6/9 поверх Покращене планування, зовнішнє утеплення Ремонт 2020 року по індивідуальному дизайнерському проєкту Повна комплектація меблів і техніки. ЕЛЕГАНТНА ВИШУКАНА ВИТОНЧЕНА Той рідкий випадок, коли наживо квартира виглядає в рази краще ніж на фото (повірте, це дійсно так). З фото зрозуміло, що тут повна заміна комунікацій і найкращі матеріали, дизайн проєкт та найкращі меблі. Вбудована кухня та усі двері деревʼяні (Ясінь). Та загальну атмосферу фото не передадуть. Тут будинок ОСББ, доглянуте охайне подвірʼя, чисті підʼїзди і порядні привітні сусіди (які вже також зробили ремонт). Тут чудовий вид з вікон на Собор (поруч з Сонячною галереєю). Тут все як нове (в квартирі мало проживали, останні 2 роки ніхто не живе) Багато різного освітлення та деталей, які хочеться розглядати. Меблі залишають усі. Із техніки забирають холодильник та телевізори. І у нас бездоганні документи - власниця одна і вона в країні, перепланування узаконене, без боргів і будь-яких деталей. Готові до швидкого перегляду - телефонуйте або пишіть.

Лісового вул., 6

Пропонуємо відмінний варіант трикімнатної квартири з сучасним ремонтом. Квартира розташована на проспекті Гагаріна, будинок 47 на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 59 кв.м, кухня 6 кв.м На ремонті не заощаджували, робилося все як для себе. Повністю замінена проводка, розводка труб, стояки на опалення. Сучасні трикамерні вікна, та система підігріву підлоги у кухні, санвузлі та у коридорі гарантують вам тепло та затишок у холодну пору року, а надійні металеві двері фірми Булат гарантують безпеку вам та вашим близьким. Квартира обладнана за останім словом техніки, залишається все необхідне для комфортного проживання та здачі житла в оренду. Меблі робилися індивідуально під замовлення, а на побутову техніку ще дійсна гарантія. Розглянемо квартиру більш детально: 1. Сучасна вбудована кухня яка обладнана за останім словом техніки, яка робилась під замовлення з фурнітурою GTV. 1)Холодильник Beko 2) Посудомийна машина Samsung 3) Духова шафа Gorenje 4) Варильна поверхність індукція Gorenje 5) Мікрохвильова піч Gorenje 6) Витяжка 7) Підведені усі комунікації для встановлення системи фільтрів 2. Кімната пофарбофана у нейтральних тонах, яку можна обладнати у дитячу кімнату або особистий кабінет. З якої відкривається вид на проспект Гагаріна. 3. Величезна зала-студія у стилі Loft обладнана диваном, який розкладується на всю кімнату, що ідеально підходить для перегляду кіно чи мультфільмів усією родиною на телевізорі LG з діагоналлю 65 дюймів. 5. Затишна спальня з величезним ліжком обладнана телевізором Hisensep з діагоналлю 32 дюйма. 6. В квартрі є обладнана гардеробна кімната, що заощадить вам місце від громіздких шаф та комодів. 7. Санвузол суміжний як з Pinterest 1 обладнаний прихованими дверима. 2 багато світла 3 сучасна сантехніка, а саме: підвісний унітаз фірми Roca душова обладна сантехнікою із колекції Imprese GRAFIKY 4 пральна машина фірми Gorenje 5 бойлер фірми HOTLEX Кварира ідеальна як для великої родини, так і для пари. Багато як природнього, так і штучного освітлення, яке можна регулювати. Додатково зможу надіслати відеоогляд на квартиру. Інфраструктура у кроковій доступності – сучасний район з розвиненою інфраструктурою центр міста. Поряд АТБ, Варус, торговий центр Gagarin Mall, ресторани та магазини, аптеки та кібінет сімейного лікаря, багато кавярень та закладів харчуваня (це ж просто мрія вийти вранці за кавою та суші для своєї коханої людини у капцях). Поряд зупинки громадського транспорту у будь-який кінець міста. Ідеальне житло для людей, які знають чого хочуть та мріють жити у центрі. Ви ще досі думаєте чи бути власником цього житла? Тоді запрошую Вас на перегляд.

Проспект Гагаріна, 47

Пропонуємо на продаж квартиру із сучасним ремонтом. Трикімнатна квартира із узаконеним переплануванням. Витримані усі норми технічної та протипожежної безпеки. Є акт прийняття робіт. В процесі ремонту використовувалися якісні новітні матеріали. Приймалися продумані рішення щоб життя в ній було комфортним. Квартира обладнана усією необхідною технікою. Усе нове, ще на гарантії. М`який диван в центральні частині квартири виконаний на замовлення, як результат завершений етап дизайн проекту. Технічні питання не турбуватимуть Вас ще довгий час. Розташований будинок на центральній вулиці міста. В пішій доступності практично усе. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Гагаріна, 47

Продам 3-х комнатную квартиру 63 кв. Квартира со свежим, стильным ремонтом. Район Гостиницы Киев Два балкона на разные стороны Гардеробная Отделка стен везде декоративной штукатуркой

власник
Продам 3-х комнатную квартиру на гос. Киев  от хозяина

Предлагаю Вашему вниманию прекрасный вариант 3х комнатной сталинки" в центре города площадь Освобождения, на всеми любимом ВТОРОМ этаже, в добротном КИРПИЧНОМ доме по улице Петра Калнышевского ( бывшая Харитонова). Квартира светлая, просторная, очень теплая в середине дома, двусторонняя. О квартире: - Все комнаты раздельные + просторная прихожая холл; выполнен капитальный ремонт ; - установлены новые металло-пластиковые окна; - заменены все коммуникации - сантехнические стояки, стояки отопления , батареи, трубы. - заменена электропроводка с выводом на автоматы, выводы на светильники, кондиционеры; - все стены утеплены и выровнены; - полы заменены, износостойкий ламинат, кафельная плитка; -натяжные потолки - новые м/к двери; - входная дверь - бронированная. - все счётчики - на газ, воду, электричество, счётчик тепла на дом. Новая встроенная мебель остаётся будущим собственникам, *Кухня со встроенной бытовой техникой: посудомоечная машина, индукционная электрическая плита + электрическая духовка, вытяжка. * Прихожая шкаф * Ванная шкаф, бойлер * Кондиционер Благополучные соседи, чистейший подъезд после ремонта с утановленными металло - пластиковыми окнами. Инфраструктурные объекты в шаговой доступности, ведь это центр города! Идеальное месторасположение дома! Лучшее предложение для начала счастливой жизни! Звоните, отвечу на все Ваши вопросы! Возможен торг!!!

Продам 3х"сталинку" ул.Харитонова пл Освобождения, Ц-Городской р-н

Продаж 4 кімнатної квартири Східний 2, вул. Сахарова. 14/16, з технікою і з меблями ( як фото) (3 кондиціонера, холодильник, варочна поверхня і т.ін.). Ціна 52500дол. Запрошую на огляд. 0971940505

Сахарова вул., 3

Продаж гарної 3к “сталінки” з автономним газовим опаленням, меблями та технікою у центрі соцміста по вул.Соборності, розтащованої на 2 поверсі 4-х поверхового цегляного будинку. Заходь та живи! Гарне місце для проживання! Вся інфраструктура в кроковій доступності. Поряд дитячий садок, школа, супермаркети, багато різних магазинів, ринок, аптеки, лікарня, банки, салони краси, кафе, ресторани, кінотеатр, басейн, стадіон, парки, сквери, зручна транспортна розв’язка, звідки Ви можете поїхати в будь-який район міста (зупинки поряд). Квартира в чудовому житловому стані. Планування двостороннє, не кутова, всі кімнати окремі та просторі, є балкон та велика лоджія. Загальна площа-80кв.м, житлова-60кв.м, кухня-8кв.м. Зроблено якісний сучасний ремонт та перепланування (кухня-студія, суміжний просторий санвузол). Встановлено якісні металоплпстикові вікна, які зберігають тепло, затишок та гарантують тишу, добротні броньовані двері будуть оберігати Вас та ваших близьких. Замінено всі комунікації, радіатори опалення, електропроводка, є двоконтурний газовий котел для опалення та нагрівання води, а для комфорту в спектотні літні дні в кожній кімнаті встановлені кондиціонери. Залишаються всі меблі та техніка, що дозволяє відразу заїхати та жити. Є все для комфортного проживання! Телефонуйте! До зустрічі на перегляді в зручний для Вас час!

Продаж гарної 3к “сталінки” з автономним опаленням у центрі соцміста

Продам 2-х комнатную сталинку по улице Свято-Николаевская 36. В квартире сделан кап. ремонт, все новое и делалось для себя! Идеальное месторасположение в пешей доступности гимназии, школы, детский сад, супермаркет, парк, лодочная станция, общественный транспорт! В доме новый лифт, бомбоубежище со светом и аварийным выходом! Видео наблюдение двора и лестничной площадки! Квартира продается частично меблирована и с техникой! Срочная продажа торг уместен! За доп. информацией Telegram, WhatsApp, Viber.

власник
Продам 2-х комнатную сталинку в центре города! Свято-Николаевская 36

Продам уютную, светлую, четырёхкомнатную квартиру по улице Александра Поля, 8/8 не угловая, не проходная, 84/56/10 кв.м. Бойлер, кондиционеры, м.п.окна, м.п.трубы, счётчики, большой тех. этаж. Квартира частично мебелированна, встроенная кухня, два балкона. Очень красивые виды из окон. Рядом театр имени Шевченко. Также хочу отметить, что вся инфраструктура в пешей доступности. Цена 52000 $.

Продам четырёхкомнатную квартиру.

Дом расположен в центре Свято-Николаеской улицы. Один из немногих домов сталинок оборудованных в подъезде лифтом. Расположен между двумя парками отдыха, рядом с рекой. Квартира не угловая. Сделан капитальный ремонт. Мебель, встроенная кухня, бытовая техника останется новым хозяевам. Счётчики есть на все . Видеонаблюдение в подъезде и во дворе. Рядом с домом новый АТБ, гимназии, парки, спортклубы и другие инфраструктуреые блага. Возможен торг. Больше информации по телефону

2 комнатная сталинка Свято-Николаевская (Ленина), 36 с лифтом

Продаж великой трикімнатної квартири на Соцмісті з новим сучасним Авторським ремонтом. Загальна площа квартири 92 кв.м. Всі меблі та техніка залишаются та входить в ціну. ( 3 кондиціонера, телевізор, пральна машина, посудомийна машина, дорогі меблі, нова кухня з технікою, сантехніка). Є стабилизатор напруги та насос води. У всіх кімнатах тепла підлога та нятажна стеля. Також є чердак з якого можливо зробити вихід на другий поверх та велика гардеробна. На підлозі паркетна дошка. Чистий підїзд та спокійні сусіди. Чудове місце для життя! Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школа, супермаркет "АТБ", та інші магазини, аптеки,банки, зони відпочинку, парк Відмінний варіант у гарному місці! Ідеально підійде для сімї Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Соборності, 16

Продаж своєї 3кімнатної квартири. Ремонт зроблений повністю з нуля 2021 року. Замінені вікна, два французьких балкони, 3 камерні пакети, ламінація під дерево з обох боків. Повністю замінена вся проводка з нуля, на кожну кімнату та прилади, виведенні окремі автомати. Броньовані двері Rodos (180кг), міжкімнатні двері також преміальної лінійки Rodos(5шт). Тепла підлога інфрокрасна(кухня, ванна, малий коридор, великий коридор, 2 лоджії). Якісний німецький ламінат 33 класу, вологостійкий(дитяча, зала, спальня, 2 лоджії). Стіни всі виведенні під фарбування, так шо з подальшими кольоровими бажаннями не буду проблем. Деякі стіни зроблені під італійську штукатурку. Підлога по всій квартирі повністю залита ти вирівняна. Замінені всі труби опалення, також під пайка до сусідів зверху та низу, замінена повністю вся каналізація та водопостачання. Квартира в самому центрі міста, два парки в 300м доступності. Всі питання по телефону, ріелторів прохання не турбувати.

власник
Квартира продаж, продаж

Мабуть, Ви й не знали, що в нашому місті є таке СТАТУТНЕ житло в будинку із закритим двором, паркувальний місцями. Майже, як ЖК новобудови. Та ще й в самому ЦЕНТРІ міста! Славнозвісному 95 кварталі! Що це дає? - Можливість бути в центрі всіх подій міста; - Можливість відкрити бізнес та жити поряд; - Можливість жити та насолоджуватись зеленою зоною парків, скверів, а також різномаїттям кавярень та ресторанів на різні смаки; - Можливість швидко переміститись у різні напрямки міста, завдяки розгалуженню доріг від кільця 95 кварталу. При цьому Ви не будете страждати від шуму активного центру, бо будинок розташований на другій лінії. Невисокий другий поверх (2/4) Вас звільнить від необхідності ліфта! Вас приємно здивує КОМФОРТ, який відчуєте знаходячись у такому просторі. Бо функціонально все продумано до дрібниць! Розподіл простору планували згідно дизайнерського проекту. Кімнати залишились окремі. Просторий хол-передпокій. Зявилась, як цікаве дизайнерське рішення, лоджа! (Це особлива зона релаксу із можливістю випити ранкову каву, милуючись природою. Та, можливо, трошки побути із собою. Можна додатково закрити шторами цю зону). Ванна кімната, згідно сучасних тенденцій, має прозору душову кабіну та замість біде — гігієнічний душ). Кухня продумана з барною стійкою, але ж є і стіл у вітальні. Більше не буду розкривати деталі (є секретики). Вся побутова техніка, звичайно, вбудована, підключена. Окремої уваги приділили матеріалам, з яких зроблений ремонт. Не жалкували ні на чому (бо робили для себе!). Весь простір витриманий в однаковій тональності. Трохи додали пастельних тонів на глянці підлоги та теплих тонів у дереві. Підбору меблів також приділялася особлива увага — щоб поєднати функціонал та витримати стиль! Треба відчути цей простір, щоб зрозуміти з якою любовю та виваженістю його створювали! А ще доторкнутись до самих матеріалів, щоб зрозуміти їх якість! Таке житло, в такій локації — буде актуальним у всі часи, як інвестиція! Цінуйте свій час та сили (які б Ви могли вкласти в такий проект). Тому вигідніше та приємніше придбати вже готове творіння!

Рокоссовського, 10

Продаємо 3 кімнатну сталінку з шикарним плануванням . Район "Стріла". По вул. Святогеоргиевска. Поверх перший , але цокольний ( на рівні другого поверху). Всі кімнати роздільні, великий коридор. Також є балкон 28м.кв. ( з документами). 0968215917 Олена

Святогиоргіїіська, 1
1 - 24 з 228 результатів