Продається затишна, світла 3-кімнатна квартира по вул.Чарівна. Дах будинку в порядку, був зроблений капітальний ремонт. Є тех.поверх. У квартирі зроблено якісний ремонт. Замінена повністю вся електропроводка на мідну, встановлені автоматичні запобіжники на кожну кімнату. Стіни в квартирі все вирівняні, виконане внутрішнє утеплення стін. Усі стелі натяжні. Замінено всі міжкімнатні двері. У сан вузлі нова сан.техніка, труби замінені на мп. Встановлено лічильники на воду лічильник тепла на будинок, газовий лічильник на підїзд. Замінено вікна на мп. Балкон засклений мп утеплений. Встановлено нові вхідні, броньовані двері. Є тамбур на 2 квартири. У загальному коридор є місце під індивідуальну комору. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Можна увійти і жити без додаткових капіталовкладень. Гарне місце розташування будинку. Прямо за будинком, зупинка транспорту на вимогу. Дві школи 27 та 45. Поруч дитячий садок, магазини, 8 міська лікарня. Магазин "Варус", у перспективі ТРК "Терра". Розглядаємо продаж квартири за програмою Е-Оселя Е-відновлення.

Чарівна вул. (Косигіна), 14

Продаж 3-х кім квартира, 129 кв (вул. Ватутіна, сертифікат, еВідновлення) У вас велика сімя чи ви її тільки плануєте? Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Хочете затишне місце, тихе подвіря і щоб у кроковій доступності була школа, садок та ігровий майданчик для Ваших дітей? Тоді цей варіант точно для Вас) Чудова квартира в перспективному районі Кривого Рогу, по вулиці Ватутіна (нова назва Федіра Караманіц), кільце 129 кварталу, Покровський район на восьмому поверсі девятиповерхового будинку. У радіусі 10 хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (Магазини, ТРЦ Терра, АТБ, Варус, садки та школи), є набережна для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Ця дивовижна квартира підійде ідеально для молодої сімї, яка шукає комфортне та стильне житло у затишному районі. Зовні квартира має якісне утеплення, а з середини чудовий ремонт, який надає їй гарного та сучасного вигляду. У квартирі є все потрібне для комфортного проживання. Вона повністю укомплектована якісними та функціональними меблями та технікою, практично все залишається новим власникам. Що дозволить Вам відразу заселятися та насолоджуватися чудовим інтерєром. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та організувати перегляд. Телефонуйте, приходьте та купуйте прекрасне житло для вас чи ваших близьких!

Ватутіна вул., 53

продам большую 3х комнатную "сталинку" по центральной улице города Эдуарда Фукса( бывшая тухачевского) на Пионере. 3/4, не угловая, 76\49\8. В жилом "советском" состоянии ВСЕ РОДНОЕ. Под ремонт или перепланировку; за счет кладовки можно увеличить санузел. Большие спальни по16м2, комната 19м2, кухня 8. Есть где приложить свой талант дизайнера. Место самое лучшее на Пионере: остановки транспорта под домом , школа № 52 напротив, АТБ, Мясная мануфактура, пиццерия и т.д. через дорогу. Много торговых точек разных направлений, парикмахерская, хозяйственный магазин Панорама, Флора, автозапчасти. Все что может понадобится для комфортной жизни вокруг дома. В 600 метрах от дома речка и один из самых шикарных ресторанов города Природа. Место просто отличное, как бонус сарай во дворе. ц 16500. Николай.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 2
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 3х кімнатної квартири вул Пркровська "брежнівка", район Ювілейний. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна . -броньовані вхідні двері, частково ламінат, та ліноліум - підлога. -підвісна фігурна стеля. Сучасна ванна кімната . Мебльована квартира + техніка.

Покровська вул. (Подбєльського), 34

продам большую 3х комнатную квартиру на Новом Балакино с очень хорошей планировкой (большой холл ,угловая лоджия на пол квартиры, кухня с возможностью перепланировки без узаконения до 12м2). Этот микрорайон всегда пользовался спросом у покупателей особенно с такой планировкой. Квартира нормальная жилая но без евроремонта .Есть бойлер, кондиционер Кафель в ванной, натяжной потолок в спальне ,лепнина в комнате ,м/п окна. Рядом АТБ, Мэтро, Эпицентр, остановки транспорта, скоростной ,школа ,садик. Торг при осмотре. Николай.

Павла Глазового вул. (Балакіна), 6

Продаж 3-х кім кв, покращенне планування, пр-т Гагаріна (еВідновлення, сертифікат) Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Потрібен середній поверх. прекрасний район та милі сусіди? У вас велика сімя чи ви її тільки плануєте? Тоді цей варіант точно для Вас) Чудова квартира в в самому сердці Кривого Рогу, по пр-т. Гагаріна , Довгинцівський район на восьмому поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Поруч знаходяться дитячі садки, школа, є парк для прогулянки із сімєю! Завдяки тому що поряд Автовокзал район має чудову транспортну розвязку, як рано-вранці так і пізно вечером Ви без проблем зможете добратись як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля або за додаткову плату можливо придбати гараж поряд з домом. Ремонт у квартирі робився для себе, використовувалися найкращі матеріали та новітні технології у будівництві. Квартира має окремі кімнати, в яких ви зможете легко розділити свій особистий простір з Вашими рідними людьми. Данна нерухомість купувалася і створювалася для прекрасного життя, вона продається абсолютно з усім що є на фото і Ви можете стати власником цієї квартири вже сьогодні. Якщо ви думаєте дзвонити чи ні, то ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЗАРАЗ! Подібні пропозиції трапляються не так часто. і можливо чекають саме на Вас! Можливий продаж за житловим сертифікатом!

Гагаріна пров., 79

Без % комиссии для покупателя! Продажа 3 ком, квартиры с современным ремонтом, новой мебелью и техникой. Кривой Рог, ул. Лермонтова 40. Площадь: 63,5 м.кв. Цена: 58000$ Квартира находится на 3 этаже - 3 х этажного дома. В подъезде, подвале на крыше сделан качественный ремонт с заменой всех коммуникаций. Развитая инфраструктура, рядом ТРЦ Victory Plaza, Центральный рынок, кинотеатр, магазины, кафе, автовокзал. В пешей доступности парки, река, театр. Ремонт сделан профессионально, замена сантехники, электрики, канализации. На входе установлено видеонаблюдение. В квартире есть датчики открывания и движения, сигнализация, пульт охраны. Техника вся новая, холодильник, стиральная машина, телевизор Отопление комбинированное. Пластиковые окна с хорошей шумоизоляцией, подоконники с вентиляцией. Кухня студия - 24,4 м.кв укомплектована новой техникой, разделена с гостиной барной стойкой. Особый уют создаёт электрокамин с подсветкой. Шикарный диван трансформер. Кондиционер. Пол плита керамогранит уложена по всей площади. Перепланировка узаконена. Встроенная мебель. В доме есть бомбоубежище с двумя входами по госту.

Лермонтова вул., 40

Терміновий продаж 3 - кім квартири. Без % для покупця! Можливо продаж через єОселя. Кривий Ріг, Чумацька 12, Центрально-міський р-он. Площа - 63,5 м.кв Ціна - 17400$ Сталінка 1 поверх. Кухня - 7 м.кв, В квартирі тихо, 3 - вікна виходять обгороджений палісадник. Вікна пластик 5 - камерні. Каналізація нова, замінена до самого колодця. Металопластикові труби. Зареєстрована нова газова колонка - автомат. Лічильники - на газ, світло, воду, теплолічильник на будинок. Квартира суха, зимою тепло, літом не жарко. Є можливість зробити теплі поли. В підвалі будинку є окреме підвальне приміщення. Поряд школа 10 , дитячий садочок, лікарня, парк, сауна. Нове футбольне поле. Гольф клуб Золотий Кубок. Гданцівський парк та річка Інгулець - 10 хв. Гарнні сусіди. Боргів немає.

Чумацька вул. (Єгорова), 12

Без комиссии для покупателя! Лучшее предложение на рынке! Продажа 3 ком. квартиры. Центрально городской р-он. ул. Староярмаркова 44. ( Сиволопа). Площадь: 107,2 м. кв. Цена: 63000$ Квартира продаётся с мебелью и техникой. * Большой зал - 28,6 м.кв, * Спальня - 20,6 м.кв. * Детская комната - 15,7 м.кв. * Просторная кухня со встроенной мебелью и техникой - 13.1 м.кв. * Коридор - 10 м.кв. * 2 просторных санузла. Тёплый пол. 2 газовых колонки Beretta, одна в ванной, вторая в кухне. Счётчики тепла, воды. Комнаты квадратные, раздельные. Качественная мебель. Кожаные диваны. Неубиваемая кухня из дубова и камня. Зелёный, большой двор. Рядом река Ингулец. Красивый, исторический район города, 2 парка, центр города. Дом находится рядом с театром, кофейнями, магазинами, рынком, торговыми комплексами, скверами. Прекрасное тихое место для жизни, природа, пение птиц, свежесть от реки, райский уголок в центре города!

Староярмаркова вул. (Сиволапа), 44

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Лісового на Східному. Можливий продаж по сертифікату, е-оселі. Квартира в гарному жилому стані. З ремонтом. На 8 поверсі. В середині будинку. Дуже тепла і світла. В квартирі були замінені усі комунікації. Встановлені скрізь металопластикові вікна. Вирівняні стеля, стіни і підлога. Ремонту кілька років, але він як новий. На все встановлені лічильники. До вартості квартири включені вбудовані меблі у кухні з технікою і шафа у прихожій. Всі інші меблі, що є на фото забираються. Боргів немає. Більше інформації за телефоном. Подивитись можна за попередньою домовленістю у будь-який зручний для Вас час.

Лісового вул., 21

ЖК в городе Кривой Рог

Продаж 3-х кім кв. по вул. Лісового (Восточний-3, улучшенка) Втомилися дивитися квартири у старих панельних будинках? Потрібен середній поверх. шикарний район та милі сусіди? Мрієте про велику кухню і хочете мати чудовий вигляд з вікна? Тоді цей варіант точно для Вас) До вашої уваги пропонується затишна 3-х кім. квартира з прекрасним покращеним плануванням та роздільними кімнатами в Криворізькій новобудові, будинку 1994 року будівлі на 12 поверсі 14-ти поверхового будинку, з прекрасним видом на місто. Будинок ОСББ, завдяки чому в ньому підтримується чистота і затишок, а також є план заміни всіх комунікацій і облаштування двору і підїзду. Поруч знаходяться дитячі садки, школа! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому (глухий кут маршруток знаходиться в 200м від будинку, поряд є станція метро) Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально сан вузол, замінено всі комунікації та викладено свіжу плитку. Замінено всі вікна на металопластикові, а також капітально відремонтовано 2 балкони! Квартира утеплена по всьому периметру та все робилось для себе, а у перегородці живуть найкращі у світі сусіди. Можливо це те, що Ви так довго шукали! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Лісового вул., 42

Центр міста. З меблями і технікою! Для життя чи під оренду! У будинку навпроти міськвиконкому, що в народі називають Мурашником (муравейником - рос.), по вулиці Матусевича продається 3-кімнатна квартира! Будинок цегляний, теплий, без газу, обладнаний електроплитами. Квартира на 5 поверсі 13-ти поверхівки. Всі кімнати окремі. Є великий хол і великий засклений балкон. Квартира у жилому стані. Був проведений сучасний ремонт у кухні із повною заміною електропроводки, батарей, труб, сантехніки. Були вирівняні стіни й підлога. Встановлена сучасна кухня із додатковим освітленням. Повністю обладнана технікою. Є витяжка, духовка, мікрохвильовка, індукційна плита, посудомийна машина, Духова шафа! Кімнати всі із сучасним лінолеумом на підлозі, натяжними стелями, гарного стану шпалерами на стінах, класичні кольори, тому ще довго можуть служити. Санвузол. Ванна і туалет у кахлі. Важливий бонус - міжповерхова комора поруч з квартирою. Дуже містка із залізними дверима. В ціну включені меблі та техніка. Є відео: https://youtu.be/HX3PPQ22PzE?feature=shared

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 2

3-кімнатна «Чешка» на Дружбі по Мухіній Пошук житла – це дуже серйозний процес, який супроводжується сумнівами, страхами та тривогами. Розгляньте ДОБРИЙ варіант нерухомості. Можливо, саме цей варіант житла вирішить Ваше питання. Отже, чим гарна дана квартира: - 3 окремі кімнати; - простора передпокій; - квадратна кухня, що гарантує зручність та практичність у розташуванні меблів та техніки; - є і широка лоджія, та великий балкон; - гаряча вода від колонки; - знаходиться квартира в цегляному будинку, товсті стіни добре тримають тепло; - кондиціонер допомагає підтримувати комфортну температуру і влітку; - житлова та чиста; - середній поверх; - будинок ОСББ. Вже виконані вагомі покращення: поміняні всі комунікації у підвалі, у підїзді нове освітлення; - прийнятні комунальні платежі; - встановлені всі лічильники; - розташування будинку всередині двору, гарантія відсутності зайвого шуму та пилу; - у дворі дитячий майданчик та місця для паркування. Готові показати Вам і Ви самі переконаєтесь у цих твердженнях. Телефонуйте!

Мухіної вул., 3

Багато хто з нас перебуває в режимі очікування. Перечекаємо, а після війни житимемо як раніше. Ми скаржимося на відсутність можливостей, а насправді тримаємося за минуле та страхи, упускаючи шанси. Як раніше, вже ніколи не буде. Багато хто зараз починає життя з початку. Знайшовши опору, ми зможемо впоратися із викликом нового часу. КОМФОРТНЕ житло, Ваше Власне житло, може дати нам почуття заспокоєння та захищеності. Пропонуємо розглянути варіант покупки ГІДНОЇ 3-кімнатної квартири: - розташована у зручному спальному районі – мікрорайоні з дуже світлою назвою – Сонячний; - підїзд доглянутий і чистий завдяки добрим та свідомим сусідам; - у квартирі простора (9,4 м2) кухня, роздільне планування (вітальня та 2 спальні), широкий передпокій, розділений санвузол, величезна лоджія; - зроблено на належному рівні ремонт, замінено: проводку, труби, сантехніку, двері, вікна, засклено лоджію, встановлено натяжні стелі; - квартира, в яку можна заїхати одразу після оформлення угоди. Повна комплектація необхідними меблями та технікою дає Вам можливість це зробити; - встановлені лічильники (газ, світло); - квартира тепла і гідна Вашої уваги. Подивіться та переконайтеся самі. Показ у будь-який зручний для Вас час.

Сонячний мікрорайон вул., 41

Продам 3 кімнатну квартиру в одному з найкращих районів міста 4-Зарічний . Квартира розташована на 8 поверсі . Зроблений якісний ремонт з заміною комунікацій. Вбудовані меблі всі лишаються . Також частково меблі у квартирі.Побутова техніка на кухні лишається . У ванній кімнаті є ванна та душова кабіна. Кондиціонери. Квартира дуже тепла незважаючи на те ,що вона кутова . Світло в будинку є, відключення дуже рідко . Чистий доглянутий двір та під’їзд. Інфраструктура району розвинена, все для комфортного проживання людей поряд . Працюємо з державними програмами. Торг доречний - готові вислухати всі пропозиції від покупців . Лічильники світло , вода , тепла на будинок . Всі додаткові питання по телефону.

Зарічний 4-й , 21

Продам 3 кімнатну квартиру по вулиці Соборності 96 . Квартира розташована на сьомому поверсі. Одностороннє планування кімнат , вид з вікон на кільце Косіора . Квартира потребує капітального ремонту. Лічильники газ , вода . Інфраструктура району розвинена, все необхідне для комфортного проживання мешканців району поряд . Працюємо за державними програмами. Торг доречний, готові вислухати всі пропозиції.

Соборності, 96

Розташування: Центр міста, зручний доступ до всіх необхідних інфраструктурних об’єктів: магазини, кафе, школи, дитячі садочки, громадський транспорт. Закритий двір, що забезпечує безпеку та тишу. Характеристики квартири: Поверх: 4-й поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа: [вкажіть площу, якщо відома]. Кімнат: 3. Ремонт та стан: Косметичний ремонт: квартира в гарному житловому стані Комунікації: замінено всі комунікації (нова проводка та труби), що гарантує надійність та довговічність. Вікна: встановлено сучасні металопластикові вікна, що забезпечують гарну тепло- та звукоізоляцію. Обладнання та меблі: Квартира продається з усіма необхідними меблями, що дозволяє одразу заселитися та жити. Встановлено кондиціонер, що забезпечує комфортний мікроклімат в будь-яку пору року. Колонка для гарячої води. Додаткові переваги: Зручне планування кімнат. Світла та простора квартира. Гарний вид з вікон. Звертайтесь за додатковою інформацією та для організації перегляду!

Лермонтова, 2

Простір та незалежність. Популярний художній напрямок у дизайні та інтерєрі. Характер та потяг до відкритих просторів, відсутність шаблонів та функціональне зонування для поціновувачів даного ексклюзиву. І найголовніше-комфорт. У ремонті використовували матеріали найкращої якості, робили для себе! 73м2 простору та естетичного задоволення. -Безпека; Відеоспостереження по периметру, також встановлено охорону «Аякс» -Комфорт; повністю облаштована від "А до Я" від меблів до техніки. -тепла підлога -фільтрація води -двері скритого монтажу -вбудована техніка Взимку квартира дуже тепла, рахунки за комунальні послуги не високі так як встановлені лічильники. У вказану вартість вже входить: меблі та техніка. Закритий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для паркування авто. За всіма деталями, а також для запису на огляд - телефонуйте!

Днепровское шоссе, 14

Продам 3х кімнатну квартиру в одному з найкращих районів міста на Східному-2. Квартира розташована на 8 му поверсі , середина будинку, дуже тепла( внутрішнє утеплення по всьому периметру). Кооперативний будинок, доглянутий двір та під’їзд. Один із самих нових будинків в місті .Ремонт 2023 року з преміум матеріалів, робили якісно для себе. Нова електрична проводка ,прохідні вимикачі світла , всі комунікації замінені, якісна сантехніка преміум класу. Керамогранітна плитка на підлозі у коридорі , німецький водостійких ламінат у кімнатах .Абсолютно вся техніка та меблі нові, лишаються у квартирі . Квартира під охороною. Молодий район міста з розвиненою інфраструктурою. Торгові центри, садочки , школи , спортивні заклади та майданчики все поряд , парк . В квартиру лишилось принести лише свої особисті речі. Всі додаткові питання по телефону.

Незалежності України вул., 4

Продам 3 кімнатну квартиру розташовану на пʼятому поверсі всередині будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт, замінені всі комунікації, нові вікна , утеплена . Залишаються всі меблі та техніка. Засклені лоджії , переобладнані під кабінети . Квартира знаходиться в хорошому районі з розвиненою інфраструктурою. Все абсолютно поряд . Нерухомість в яку ви можете принести лише свої особисті речі та жити . Всі додаткові питання по телефону.

Європейський бульв. (Кірова), 12

Оперативний показ! Престижний район! Продам 3 кімнатну квартиру розташована на третьому зручному поверсі, всередині будинку. Загальна площа 63м2. Житлова площа 37м2, кухня 9м2. Двостороннє планування кімнат, велика кухня, дві лоджії . Лічильники опалення на будинок, лічильник води та газу . Капітальний ремонт у санвузлах. Металопластикові вікна, стояки замінені. Інфраструктура району розвинена все абсолютно поряд. Всі додаткові питання по телефону. Торг доречний !

Миколаївське шосе, 11

Продам 4 кімнатну квартиру по вулиці Спаська 9 . Будинок розташований в одному з найкращих районів міста . Квартира на комфортному ,усіма любимому другому поверсі , всередині дому . Двостороннє розташування кімнат . Капітальний ремонт . Автономне опалення. Тепла підлога . Квартира класу люкс . Лишаємо всі меблі та техніку . Працюємо з державними програмами Є- відновлення та Є- оселя. Всі додаткові питання по телефону.

Спаська вул., 9

Продам 3х кімнатну квартиру в районі Соцміста по Пр.Металургів. Будинок із силікатного кирпича, розташований майже в центрі Соцміста, напроти Фокстроту. Поруч всі зручності: транспортна зупинка, Метро, базар, супермаркет АТБ, всілякі магазини та кафетерії. Поруч два парки, парк з годинником та парк Богдана Хмельницького. Горний Університет, цирк, Та багато іншого. Квартира знаходиться на четвертому поверсі пяти поверхового будинку, не кутова. Дві кімнати розташовані окремо, гостинна переобладнана на кухню- студію. В помешканні частково робили ремонт. Поміняли вікна, труби, встановлені лічильники. Квартира в хорошому житловому стані. Кому цікаво, звертайтесь. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

Пр.Металургів, 23

продам 3 кімнатну квтиру по Днепршосе 46 з меблями та технікою. 2/9 не прохідна, торцева,двустороння. У кватирі косметичний ремрнт м/п вікна труби. Балкон і лоджия засклені. Поли ламінат, залізні двері. лічильники на усе.На кухні та санвузлі кахель на натяжна стеля. Дім не над дорогою шума немае. До "Ласточки" 10 хвилин до школи та торгових точок також. Гарна транспортна розвязка.ц 24500

возможна продажа по єОселя
днепршоссе, 46
1 - 24 из 955 результатов