По вул.Павла Глазового (Балакіна) продається 2-кімнатна покращенного планування. Будинок біля клубу "Святошин". Поруч АТБ, станція швидкісного трамваю Вечірній бульвар. Квартира знаходиться на 5-му поверсі. Не кутова. В нормальному жилому стані. Одне вікно металопластикове. Ремонт 1990-х років. Заїхати і жити можна. Більше інформації за телефоном. Торг невеликий!

Павла Глазового вул. (Балакіна), 24

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально підлога та стіни. Замінено всі вікна на металопластикові (Rehau), дві окремі кімнати з гарним ремонтом меблями та технікою. Квартира ідеально підходить як для життя так і для здачі в оренду. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 3

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це точно Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному п’ятому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально сан вузол, замінено всі комунікації (труби, проводка, опалення) та викладено свіжу плитку. Замінено всі вікна на металопластикові, дві окремі кімнати з гарним ремонтом і потребують тільки меблів за Вашим смаком. Кухня, коридор та сан вузол залишається в комплектації як на фото. У будинку встановлено новий ліфт, а в перегородках живуть найкращі у світі сусіди. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 5
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 2-кімнатна затишна квартира, з меблями та технікою. Відмінне місце розташування будинку, тихий затишний двір, добрі сусіди. Поруч парк. Високий цоколь.Квартира утеплена зовні. У квартирі зроблено євроремонт. Тепла підлога, натяжні стелі. Вбудована кухня. Новий холодильник. Газова колонка автомат. Встановлені мп вікна, 3х камерний скло пакет. Замінено труби на мп, нова сантехніка. Ванна джакузі. Замінено електричні проводи. У квартирі встановлено сигналізацію. Лічильники на все. Квартира заходь і живи.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 15

Продаж 2х кімнатної квартири Вечірній бульвар , межує з вул Івана Авраменка, розташована на 9 поверсі 9повєрхового будинку. Під ремонт. Велика кухня, окремі кімнаті, технічній поверх( дах не тече), не вуглова, дуже тепла ( подача зверху) Дуже гарне місце розташування: навпроти "Сільпо" позаду 2 дитячіх садка, школа, торгівельні точки, зупинки транспорту, АТБ. Торг. Тетяна.

Вечірній бульв., 4

Продаж 2х кімнатної квартири мікрорайон Гірницький 3 поверх 9 будинку. Роздільні кімнвти, не вуглова. Лічильники на все. Встановлені бойлер та кондіционер. Зручне місце розташування , поряд дитячий садок та центр дитячої творчості

возможна продажа по єОселя
Гірняцький 5-й , 50

Продаж 2 х кімнатної квартири мікрарайон Сонячний, біля АТБ -3й поверх, 9 ти поверхового будинку, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту .швидкісний трамвай. Характеристики квартири: - 3/9, 2х кімнатна, окремі кімнати. - заг. 49 житл 27 кухня 7м2 - квартира не кутова з ремонтом -вбудована кухня -вікна металопластик -балкон металопластик -нові вхідні двері - нові труби м/пл - лічильник світло, газ, вода, тепловий на будинок Заходь та живи - боргів немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги ) Є можливість залишити меблі нові все по домовленості та холодильник.

Сонячний мікрорайон вул., 3

Продається 2-кімнатна сталінка на Артемі. Загальна площа 48,1м2, кімнати непрохідні, роздільні. В квартирі встановлені пластикові вікна і вихід на балкон, балкон заклений, деревяний. Газова колонка дозволить використовувати необмежену кількість гарячої води, і не переплачувати за невикористану. Наявні всі необхідні лічильники, що дозволить контролювати витрати. Будинок цегляний, дуже теплий, підїзд чистий і доглянутий. Будинок розташований на 1-й лінії, від дороги, вікна виходять в затишок. Біля будинку розташований затишний парк для прогулянок. В цьому районі є все необхідне для проживання сучасних та активних людей. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Не зволікайте, телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Володимира Великого пл. (Артема), 1

продам 2х комнатную квартиру с хорошим местом расположения на Юбилейной по Содружества 52. 3/9, не угловая, не проходная. М/п окна, балконный блок, бойлер, железная дверь, тамбур с соседями. Состояние квартиры "советское жилое". Под косметику. Место отличное, дом не над дорогой, шума нет, двор не проездной. Все необходимое для жизни и отдыха рядом: школа, садик , остановки транспорта, рынок, 3 супермаркета, АТБ, KFS, различные торговые точки, кафе и т.д. Строится заправка . Торгуемся, уступим.

Співдружності вул., 52

Продам 2 кімнатну квартиру Сонячний будинок 3 . Квартира розташована всередині дому . Високий цоколь . На вікнах грати . В доброму житловому стані. Замінені вікна , лічильники . Інфраструктура району розвинена, все абсолютно поряд . Всі додаткові питання по телефону. Продам за державними програмами є- оселя, є-відновлення . Торг в межах розумного.

Сонячний мікрорайон вул., 3

ЖК в городе Кривой Рог

Продаж двокімнатної квартири на Бульварі Вечірній, у Саксаганському районі. Квартира розташована на першому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Балкона немає. Проводка замінена. Сантехніка м/п. Вікна м/п, окрім однієї кімнати, виходять у двір. Кімнати окремі, не прохідні. Залишається майже усе, що Ви бачите на фото, окрім холодильника, мікрохвильовки та кухонного стола. Лічильники є на світло, газ та воду. Також у під’їзді є комора. Щодо розташування: поряд уся можлива інфраструктура - школи, дит. садочки та майданчики, магазини, ТЦ «Епіцентр», «Метро», зупинки громадського транспорту, тощо. Боргів немає. Телефонуйте для більш детальної інформації!

Вечірній бульв., 1

Продається 2-кімнатна квартира -студія по проспекту Університетському (Гагаріна), район 96 кварталу. Перепланування узаконено! Квартира знаходиться у капітально відремонтованому будинку! Абсолютно новий дах! Весь будинок і в тому числі квартира утеплені ззовні, навіть балкон. Нові комунікації! Замінені всі труби води і опалення. У підїзді встановлені металопластикові вікна! Будинок на другій лінії від дороги. Поруч безліч магазинів, банків, школи, садочки, станція швидкісного трамваю! У квартирі замінена електропроводка, вирівняні стіни, натяжні стелі! Сучасна кухня із технікою залишається покупцю! Потребують оновлення стіни у кімнаті-вітальні, прихожій. Шпалери чи фарбу ви можете підібрати на свій смак! Великий санвузол з кутовою ванною вам точно сподобається! Балкон укріплений і засклений! Є лічильники на все! Боргів немає! Відео за посиланням: https://youtu.be/4xEjDZ2rnTY?feature=shared Квартира вільна! Дзвоніть, більш детально розкажу по телефону або пишіть у месенджер, вотсап, вайбер, телеграм.

Університетський проспект (Гагаріна)а, 21

2-кімнатна на Вечірньому бульварі, будинок біля "Болеро". 1 поверх. Вікна у двір. Без балкону, без лоджії. Високий цоколь. Квартира в жилому стані. Вікна металопластикові, з решітками. Вхідні двері металеві. Загальний стан задовільний, потребує капітального прибирання, відмивання, бо 5 років ніхто не жив. Санвузол у кахлі, ванна чавунна, є бойлер. Квартира вільна, ніхто не прописаний, ніхто не проживає. Є борги по комуналці приблизно 20 тис.гр., входять у ціну. Більш детально дивіться у відео огляді.

Вечірній бульв., 18

Хочете бути власником прекрасної квартири у найкращому районі?! Тоді цей варіант для Вас! Пропонуємо чудову квартиру в перспективному районі Кривого Рогу, по вул. Співдружності . Поруч знаходяться дитячі садки, школа, є парки для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Комфортний перший поверх дозволить Вам не переживати, що Вашій мамі потрібно буде підкорювати сходи, а Вашій другій половинці піднімати коляску на верхні поверхи. Щодо самої квартири, вона порожня і повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Квартира ідеально підходить, якщо Ви втомилися шукати квартиру з ремонтом, і хочете зробити все під свій стиль та смак. Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз!

Співдружності вул., 4

Пропоную Вашій увазі хороший варіант просторої двокімнатної квартири у Саксаганському районі на мікрорайоні Сонячному. Квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 48.9 кв.м. ,житлова 29.1 кв.м. а кухня 7 кв.м. Квартира не кутова, світла, тепла та економна. Стан житловий, замінено вікно на кухні та сантехнічні комунікації. Встановленно лічильники на воду, газ, світлі. Квартира розташована у центрі спальному районі нашого міста. Поруч станція швидкісного, супермаркети (Варус, АТБ), зони відпочинку та освітні установи. Не зволікайте, телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію

Сонячний мікрорайон вул., 11

Якщо ви шукаєте: Затишний район! Комфортний середній поверх! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це точно Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, мкр Сонячний. Квартира розташована на комфортному сьомому поверсі девятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, садки та школи). Що стосується самої квартири, то вона підготовлена під втілення в життя ремонту Вашої мрії. Замінено всі вікна на металопластикові, у сан вузлі замінено труби, є лічильники на все. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Сонячний мікрорайон вул., 43

2-кімнатна квартира по вулиці Бульвар Вечірній (поряд вул. Балакіна, 1 Східний/1 Восточный). Сміливий дев’ятий поверх. Площа 52м2. З меблями та технікою.. Наші реалії зараз такі, що всі цінують свій час. І багато кого, думка про витрату часу на ремонт не завжди надихає. Хочеться зайти в квартиру і жити в ній. Так, звичайно, вам через деякий час захочетеся переробити щось, відповідно до вашого смаку і бажань. І це буде саме Ваше втілення сміливих мрій. Саме тому пропонуємо квартиру, яка саме відповідає реаліям сьогодення. З гарним ремонтом. Дві окремі, просторі кімнати. Сучасна кухня. Досить простора ванна кімната. Облаштована меблями та технікою. Все для того, щоб жити тут і зараз. КООПЕРАТИВНИЙ будинок. Впевненість, що Вам буде приємно заходити в під’їзд і знаходитись на прибудинковій території гарантована. Повністю перероблена криша, щоб ніякі погодні умови не робили вам погоди в житті вашої квартири. Зручна локація - поруч знаходиться великий супермаркет «Сільпо», зупинка міського транспорту, розвита інфраструктура. Приходьте, квартира вільна і готова до показів.

Бульвар Вечірній, 10

Продаж комфортної 2-х кімнатної квартири на Вечірньому Бульварі. Будинок розташований в самому центрі району, в кроковій доступності школа, дитячий садок, зупинка транспорту, швидкісний трамвай, велика кількість магазинів і супермаркетів. Квартира в чудовому стані, тепла і затишна, не кутова. Характеристика: - заг. пл. 47,3, житл. 29, кухня 6,9 - 2-ка, 1/9, кімнати окремі - вікна м/пл, нова сантехніка, труби м/пл - проводку міняли - без балкону, але є можливість прибудови - с/в окремо, в кафелі (душова кабінка) - якісна вбудована мебель на кухні, виготовлена під замовлення - кондиціонер, бойлер, газова поверхня, духова шафа електро, витяжка, - лічильники на світло (день-ніч), газ, воду, тепловий на будинок - є кладовка між поверхами - боргів по комунальним послугам немає Квартира в дуже чудовому стані і варта Вашої уваги. Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші питання і організуєм показ в зручний для Вас час ) 0976981920Олександра

Вечірній Бульвар, 1

Продам 2х к квартиру по ул.Курчатова. В квартире заменены окна на мп. Трубы мп,новая сан.техника. Счетчики на воду и счетчик тепла на дом.Бойлер. Косметический ремонт.Пол линолеум. Перепланировка. Кухня-студия. Квартира сухая,теплая.Не угловая. Цоколь высокий.На окнах решетки Хорошее месторасположение дома,рядом д/сад,школа,магазины,поликлиника,рынок “Юбилейный”

Курчатова вул., 38

Продается 2х к.квартира по ул.Джамбула,район "Первомайки" Дом расположен в 7 минутах до остановки транспорта. Месторасположение дома хорошее для тех,кто не любит городской суеты. Тихий двор. Есть хоз.постройки . Состояние квартиры ,под ремонт.

Джамбула, 16

Це те, що тобі потрібно! Чудове місце для життя! Простора, затишна та тепла квартира з ремонтом у чудовому районі Кривого Рогу по вул. Володимира Великого. Поруч: школи, дитячий садок, супермаркет, парки, метро. До зупинки 3 хвилини. Встановлено металопластикові вікна, засклений балкон, поміняно всі комунікації, нова електропроводка, сантехника, є лічильники на воду, світло. В кімнатах та коридорі натяжна стеля, підлога -кахель та лінолеум. Дзвони прямо зараз!

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 33

Продам 2 кімнатну квартиру в одному з найкращих районів міста. Квартира по червоній лінії, вся інфраструктура поряд . Кооперативний будинок , завжди доглянутий під’їзд та двір . В гарному житловому стані . Ремонт санвузлів та кухні . Лічильники на все . Комунальні платежі мінімальні.Двоє планування кімнат . Всі додаткові питання по телефону.

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 32

Це те, що Ти шукаєш! Середній поверх, чудова локація, комфортна, світла та затишна квартира для життя. 2-кімнатна квартира по вул.Покровській (минул. Підбільського) район Ювілейна, що розташована на іншому поверсі пяти поверхового будинку. Квартира не кутова. Ідеально підходить для сімї, молодої парі. Розвинена інфраструктура: поряд школа, дитячі садки, ринок Зручне транспортне розвязування у будь-яку частину міста. Не гай час, дзвони прямо зараз!

Покровська вул. (Подбєльського), 26

Продам затишну 2-к квартиру в районі 173 кварталу по вул. Курчатова, біля жіночого монастиря. Дуже гарний вигляд з вікна! Функціональне планування. Чешка. Кімнати окремо, великий коридор і затишна кухня, санвузол окремо, є балкон. Квартира тепла, не кутова. Площа: 50/28/7.5м2. У квартирі зроблено косметичний ремонт, вікна та труби м/п, нова сантехніка, ванна та туалет у кахлі, поміняні двері в санвузлах, залізні вхідні двері, підлога – лінолеум, балкон засклений м/п. Залишаємо вбудовану кухню. У квартирі встановлені лічильники на воду/газ/світло. На будинку теплолічильник. Боргів та проблем немає. Поруч є все для комфортного життя. Зацікавились? Телефонуйте.

Курчатова вул., 17
1 - 24 из 255 результатов