Продається 1-кімнатна квартира на Вечірньому, біля Сільпо Продається чудова 1-кімнатна квартира з просторою кухнею 9м2. Розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку, не кутова. Санвузол сумісний, є балкон. В якості приємного бонусу - в квартирі залишаться меблі. Опалення надходить з 9-го поверху, що гарантує тепло та комфорт. Додатковою перевагою є наявність усіх лічильників, що дозволить добре заощадити. Будинок чистий та доглянутий, встановлено новий, сучасний ліфт, металопластикові вікна на всіх поверхах. Розташування будинку надзвичайно зручне, вікна виходять на супермаркет "Сільпо", зупинка транспорту біля будинку. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Буду рада надати Вам додаткову інформацію та організувати перегляд квартири в зручний для Вас час, телефонуйте!

Вечірній бульв., 7

Продається 1-кімнатна квартира на Вечірньому, біля Сільпо. Квартира "распашонка" з просторою кухнею 8м2 та коридором, двостороння, не кутова. Розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Санвузол сумісний, є велика заскленна м/п лоджія. Стан квартири житловий. Вікна металопластикові. Будинок охайний та доглянутий, ліфт працює, металопластикові вікна на всіх поверхах. Розташування будинку надзвичайно зручне, вікна виходять на супермаркет "Сільпо", зупинка транспорту біля будинку. Зацікавились? Телефонуйте!

Вечірній бульв., 7

Набридло кожен день підкорювати Еверест? Переживаєте, що через відключення світла важко буде потрапити до квартири? Шукаєте житло для себе або для батьків похилого віку? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную до вашої уваги комфортну однокімнатну квартиру загальною площею 32 кв.м, кухня 9 кв.м, яка розташована на 1 поверсі 9-ти поверхового будинку за адресою Саксаганський район, бульвар Вечірній, буд. 6. Квартира утеплена та має високий цоколь, зроблений косметичний ремонт та замінена сантехніка та електропроводка. Комфортне планування підштовхує до втілення найсміливіших дизайнерських рішень. Можна зробити кухню-студію, або добудувати прибудову і розширити площу квартири. Ідеальний варіант для проживання пари або однієї людини, а також для здачі житла в оренду. Адже житло знаходиться у рентабельному місці. Поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, супермаркети, зупинки громадського транспорту, станція швидкісного трамваю, школи, дитячі садочки. Чудова квартира за привабливою ціною! Телефонуйте, дивіться та купуйте!

Вечірній бульв., 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокомнатная квартира, на Б Вечернем 2 Расположена на 3 этаже не угловая, окна м/п кроме балкона В квартире просторный коридор, В комнате кондиционер, две хороших кровати, шкаф, мебель остается выход на балкон тут оборудована кладовка На кухне есть стол , холодильник, плита, мойка кухня 9м кв Санузел смежный, со стиральной машиной Можно заехать и жить Все в пешей доступности, магазины, транспорт, очень комфортное расположение

None 11999.0 USD

Продаж 1к квартира , як інвестиція під бізнес оренди . Бульвар Вечірній , будинок 4 Зроблені всі брудні - підготовчі роботи. Локація дуже актуальна -Вечірній , Metro, Епіцентр, Сільпо . Запрошую на показ , ріелтор Марія Веремчук

Вечерний бульвар, 4, Саксаганский, Кривой Рог, Днепропетровская 10500.0 USD

Продаж квартири в Саксаганському районі, бульвар Вечірній. Про об’єкт: - Однокімнатна квартира на 9 поверсі дев’ятиповерхового будинку. - Загальна площа -34.3кв.м, - Кухня - 8.1кв.м., - Сан/вузол сумісний, - Лоджія. В квартирі зроблено капітальний ремонт: - нові вікна та двері, - нова електрична проводка та сантехніка, - вирівняні спіни та підлога. - перед початком ремонту в квартирі, був проведений капітальний ремонт на даху. Особливості квартири: Продається квартира з меблям,та побутовою технікою, нова вбудована кухня, в кімнаті кондиціонер. Квартира розташована в великому спальному районі, з розвитою інфраструктурою. Поруч зупинки громадського транспорту, гіпермаркет Сільпо, школа, дитячі садки, стоянки для авто. Ціна - 14 300$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Наталія. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями. З повагою, команда Credo!

Продаж квартири, р-н Вечірній

Продаю однокомнатную квартиру на Вечернем бульваре, напротив Сильпо. Квартира находится в состоянии ремонта. Уже сделаны все самые грязные и тяжёлые работы - заменены окна, электропроводка, трубы, качественно сделан балкон. В санузле полностью положен кафель, установлена новая душевая кабина. Стены полностью готовы под отделку - отшпаклеваны и прогрунтованы. Осталась самая приятная часть ремонта - отделка по вашему вкусу. Квартира не угловая, сухая и теплая. Хорошее расположение дома - рядом развитая инфраструктура.

Продаю квартиру на Вечернем, возле Сильпо

Продам однокомнатную квартиру в хорошем районе по улице Бульвар Вечерний на 5 этаже 9 этажного дома. В 500 метрах всё доступно: магазины ( Сельпо, Метро, Эпицентр, Атб, Варус, Та да, Аврора и т.д.), садики, школы, церковь, дом престарелых, скоростной трамвай, маршрутки, автобус А8. Квартира не угловая, тёплая, с хорошей аурой.

власник
Продам однокомнатную квартиру на Вечернем бульваре

Вечірній Бульвар. Будинок 8. За Сільпо. Продаж 2-х кімнатної квартири. "Гостинка". Не вуглова. Не прохідна. Стан жилий. Можлива косметика. Металопластикові вікна і труби. Лоджа засклена металопластиком. Меблі на кухні. Кондиціонер. Бойлер. Якісні вхідні двері. Без боргів і проблем. Телефонуйте розповім детальніше. Ваш рієлтор Роман.

Продаж 2-х кімнатної квартири. Вечірній Бульвар.

Продам 1 кімн квартиру в дуже гарному житловому стані по бул. Європейському - центр Східного -1. Будинок розташований порядок з двома школами. Середній поверх. В БУДИНКУ ЗАВЖДИ Є СВІТЛО! В квартиру можна зайти і жити. А не робити місяцями ремонти. Всі вікна і балкон м/п. В кімнаті є кондиціонер. Усі стіни відшпакльовані. Гарний лінолеум. Замінені міжкімнатні двері. Савузол сумісний- кафель(бойлера не має - але під нього виведені труби і світло). Уся сантехника працююча. Частково замінена проводка. На будинку є лічильник на опалення. Також є лічильник на воду і світло. Мікрорайон має гарне розташування - до бульвару Вечірнього (Б. Вечерний) 2-3 хвилини машиною, до Автовокзалу 10-12 хвилин. Поряд з будинком 2 школи, дитячі садочки, магазини. Квартира без боргів, без прописаних і без проблем. Власниця в місті. Можна купити і переїхати дуже швидко. Вартість 12000 дол США.

Продам 1 кімн квартира Східний1(Восточный)- світло є завжди

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продается собственная 1 комнатная квартира на 9 этаже 9ти этажного дома,я владелица . Напротив Сильпо,Вечерний Бульвар. Выполнены все основные ремонтные работы •Залит ровный пол,грунтовка и гидроизоляция пола •Грунтовка и шпаклевка стен,реставрация откосов •Сделана новая проводка и установлен счетчик. МПО.Для дальнейших воплощений ваших пожеланий.Прописанных и Долгов нет. Рядом отличная инфраструктура,напротив расположен Сильпо,парковка,в пешей доступности Варус,Атб,аптеки,кафе и тд,школа,садик,отличная транспортная развязка,банк и почта,все что необходимо для вашего комфорта. Больше фото в телеграмм,вайбер,жду ваших звонков и сообщений.

В Продаже 1 комн квартира на Вечернем Бульваре,от собственника