Пропонуємо до Вашої уваги 2-кімнатну квартиру р-н ПГЗК (р-н ЮГОК). З індивідуальним (автономним) опаленням. Площа 45м2. П’ятий поверх з п’яти. Розташування зручне. Поряд парк ім. Савицького. Хоча пройти десять хвилин пішки, і ви вже біля палацу культури Південого ГЗК, Новою поштою, а там і відділення банку і зупинка громадського транспорту і безліч різноманітних магазинів. Двір тихий і затишний. Охайне парадне з новим ремонтом, який Вас приємно вразить. Будинок ОСББ. Повністю перекрита криша три роки тому. В квартирі дві кімнати. Одна доволі простора. Інша менше розміром, але місця для облаштування затишної спальні в ній достатньо. Є балкон і комора, яка з легкістю перетвориться на гардеробну (розмір дозволяє -2,1м2). Чи може так і залишитись коморою, це вже вирішувати новим власникам. Просторий коридор. Компактна кухня. Санвузол сумісний. І головне, квартира з Індивідуальним (автономним) опаленням. Ви регулюєте опалювальний сезон виходячи зі своїх потреб. Надто холодно вересневим вечором? Що ж, регулюйте тепло у вашій квартирі як душі завгодно. Богів і нюансів з квартирою немає. Є бажання продати.

Кармелюка вул., 21

Не упусти можливість купити однокімнатну квартиру в Інгулецькому р-ні. Кривого Рогу по вул. Ярославській. Будинок цегляний, теплий, підїзд доглянутий з м.п.о., у кроковій доступності все необхідне для сучасного життя. Квартира на 4\5 будинку, кутова, тепла, світла, в кімнаті, кухні та коридорі зроблено ремонт, сан-вузол, та балкон, вимагає продовження ремонту. Квартира укомплектована меблями, велика шафа купе, прихожа, вбудована кухня, диван та техніка не входить у вартість (обговорюється окремо). Борги, проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Ярославська вул., 4

продам 3 кімнатну квартиру на Ингульці по проспекту Перемоги. Для мешканців Інгульця кращого місця годі і шукати. Центр району, головній проспект Інгульця , усе поряд. Школа,дитсадок, АТБ, торгівельні точки розважельні заклади ,зупинка транспорту Палац творчості, усе у 5 хвилинах від будинку. Квартира у дуже гарному стані, з меблями та техникой. Дім ОСББ. дах не тече, ніяких проблем з обслуговуванням будинку немає , усе вирішуеться на міссці. ц 16400. Торг.

пр. Перемоги, 53
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу 2кімнатну квартиру по вулиці Салтківська(раніше Мануільського). Інгулецький р-н, ПівдГЗК. Про об’єкт: - Загальна площа 43,9 кв.м. - Дві окремі кімнати 13,5 кв.м. та 11,3 кв.м. - Кухня 6 кв.м. - Висота стелі 2,50 м. Планування об’єкту: - Квартира розташована на 1 поверсі 5типоверхового цегляного будинку. - Незвичне планування. - Дуже високий цокольний поверх. - Кутова. Комунікації: - Будинок обладнано усіма необхідними комунікаціями. - Підігрів води - бойлер. - Лічильники: водяний, електрика. Особливості квартири: - Стан житловий (без сучасного ремонту). - Вікна замінено,втановлено акуратні решітки. - Подвійні вхідні двері. - Продаж з усіма меблями. Локація: - Будинок знаходиться у тихій місцині біля річки. - Зовсім поруч дитячий садок №10, КЗШ №115. - 3-4 хвилини пішки розташований Центр адміністративних послуг. - 2-3 хвилини і ви у Парку ім.Савицького, поряд Палац Культури ПівдГЗК. - міський транспорт на проспекті Південному. Ціна 11 000$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 067 982 17 19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Салтиківська вул. (Мануїльського), 2

Продам 2 х кімнатну квартиру по вулиці Кармелюка. Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку, всередині дому. Будинок кооперативний. Має двостороннє розтошування кімнат Дуже світла та тепла( економні комунальні платежі). Лічильники на газ, воду, тепла на будинок. Нові вікна, балкон засклений , цементна стяжка на підлозі, коридор стіни - гіпсокартон, стіни у кімнатах -чорнова штукатурка. Інфраструктура розвинена : садочок , школа у дворі. Поруч продуктові та промислові магазини, транспортна розвязка, ринок. Квартира від першого власника . Додоткові питання по телефону .

Кармелюка вул., 13

Продам однокомнатную квартиру на Югоке на первом этаже,цоколь высокий,не угловая,теплая,железная дверь в подъезде,в квартире,на окнах решетки,счётчики на все,(вода,газ,тепло,свет) день/ноч.Очень экономная по коммунальным платежам и теплая зимой.В подъезде свежий ремонт Есть возможность ставить машину напротив окон.Тихий , спокойный двор Рядом вся инфраструктура ,парк,рынок,продуктовые магазины Варус,АТБ,хорошая транспортная развязка.Хороший вариант как для молодой семьи так и для пожилых людей.Все документы в порядке.

власник
Ярославська вул., 8

Продаємо 1-кімнатну квартиру на Південному ГЗК по вулиці Панаса Мирного (Югок, поруч 9 квартал) Це найцікавіша квартира, яка зараз продається в цьому районі. Чому найцікавіша? тому що: *розташована на середньому поверсі, в середині будинку - ДУЖЕ ТЕПЛА; квартира з ремонтом - замінена електромережа, нові вікна, труби пластикові, балкон *засклений металопластиком, ванна кімната в кахелі; *залишаються меблі і техніка - вбудована кухня з усією технікою (пральна машинка, холодильник, газова поверхня, духова шафа, витяжка), кондиціонер, бойлер, велика шафа-купе. Квартира вже вільна і готова до продажу. Без боргів і прописаних. Якщо Зацікавила - пишіть або телефонуйте. Ми готові до переговорів із зацікавленими покупцями

Мирного Панаса вул., 27

Пропонуємо до продажу 1-нокімнатну квартиру біля парку ім.Савицького, на затишній вулиці Кармелюка. Про квартиру: - розташована на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку - заг. пл. - 30 кв.м - пл. кухні - 15,7 кв.м - засклений балкон Особливості: - у самій квартирі виконаний хороший ремонт - замінена проводка, сантехніка - у під"їзді також проведені ремонтні роботи, замінені вікна Комунікації: - газ - центральний водопровід , каналізація - електрика Локація: До зупинки громадського транспорту, магазинів не більше 5 хвилин пройтись через гарний парк. Поряд дитячий садок, спортивний майданчик. Ціна 9 500$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Кармелюка вул., 19

Продається двохкімнатна квартира за доступною ціною, в Інгулецькому р-ну. Кривого Рогу по вул. 60-ї піхотної бригади (Кронштадська). Будинок знаходиться в тихому спокійному місці, з доброзичливими сусідами, у кроковій доступності, зупинка, магазини, школа. Квартира знаходиться на 1\2 будинку, кутова, тепла, великі окремі кімнати, висока стеля. Стан житловий (РЕТРО), вікна в гарному стані, лічильники світло, вода, газ, встановлена газова колонка. Подвіря тихе спокійне, сусіди пристойні не галасливі. Борги, проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Кронштадська вул., 33

Не пропустіть можливість купити однокімнатну квартиру в Інгулецькому р-ні. Кривого Рогу по пр. Південний Югок. Квартира знаходиться в центрі Югока (9 квартал) на 2\4 будинки, у кроковій доступності все необхідне для сучасного проживання, зупинки, магазини, супермаркети. У квартирі проводився капітальний ремонт, заміна проводки та всіх комунікацій, вирівняні стіни. Ремонт виконаний у сучасному стилі, студія, світла тепла. Борги проблеми відсутні, бажання продати є. Телефонуйте, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Південний просп., 25

Житлові комплекси у Кривий Ріг

!!! Хозяйка продает 2-х комнатную квартиру на Югоке. !!! Квартира продается в приятным приданым. В подарок покупателю - сухой хозяйственный сарай прямо во дворе дома и дача с летним кирпичным домиком и плодоносящими деревьями в двух остановках трамвая. Улица Груни Романовой, дом 11. Цена $10500 Первый высокий этаж четырехэтажного кирпичного дома. Общая площадь 43.9 м2, жилая 27,6 м2. Кухня 6,3 м2, Комнаты смежные. Санузел совмещенный. В каждой комнате оборудованные полками кладовки для хозяйственных нужд. В квартире новые отличные металлопластиковые окна с решетками, надежная бронедверь. Все коммуникации в хорошем рабочем состоянии. Квартира продается со старой, но добротной мебелью: румынские кровати, диван, трюмо, вместительные одежные шкафы, серванты, тумбы. Также новому владельцу оставляется бойлер, стиральная машинка-полуавтомат в идеальном рабочем состоянии и газовая плита. Ремонт желателен, но состояние абсолютно жилое. Вся необходимая инфраструктура рядом: рынок, АТБ, Варус, аптеки, магазины, остановки транспорта, больница, и прочее. !!! Огромным плюсом этой квартиры является возможность расширения жилплощади. Со стороны спальни идеально вписывается пристройка. Место под нее свободно и никто на него претендовать не сможет, кроме владельца квартиры. В квартире никто не прописан, чистая продажа без долгов, проблем и опекунского. Заехать можно сразу же после сделки.

власник
Романової Груні вул., 11

Продам 3-х кімнатну квартиру в Інгульці. Квартира розташована по вул. Олександра Станкова 13. Зручна транспортна розвʼязка, поруч школи, дитячий садок, залізничний вокзал. В квартирі зроблений косметичний ремонт, частина меблів і техніки залишається. По всім питанням телефонуйте за номером 06*********20 Ольга Реальному покупцеві торг !

власник
Продаж 3-кімнатної квартири від власника на Інгульці. (Кривий Ріг)

Продам 3-х кімнатну квартиру на Інгульці. Вулиця Олександра Станкова 23, 4 поверх 9 поверхового будинку, в жилому стані. Лоджа, балкон і вікна металопластик. Дві вхідні двері, металева і деревяна. Лічільники на газ, воду, два водонагрівача, кухня і ванна. Будинок ОСББ Всі питання 09******66

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру на Інгульці

Продаться однокомнатная квартира на ЮГОКЕ по адресу- ул. Панаса Мирного 29 Кирпичный дом, второй этаж, не угловая. Чистый, ухоженный двор ни подъезд. Сантехника заменена на металопласиковые трубы, стоит счетчик на воду. в 2022 году был сделан балкон и полы на нем. Теплая, уютная квартира ищет нового хозяина.

власник
Продаеться однокомнатная квартира на ЮГОКЕ

Продається 2 кім квартира на Інкульці по пр Перемоги, буд 16. 4/5 Будинок знаходиться прямо біля парку, поряд магазини, АТБ. Дуже хороше місце розташування. Квартира в жилому стані. Не вуглова. Суха, тепла. Сантехніка замінена. Вікна рідні. Документи в порядку. Ціна 7 300 Торг.

Продаться 2 кім кв на Інгульці

Продается отличная 3х.комн. квартира, р-н ЮГОК, ул. Груни Романовой 12, расположена на первом этаже пятиэтажного дома, в ванной комнате свежий ремонт 2023г., по всей квартире натяжные потолки, во всех комнатах двухкамерные (три стекла) металлопластиковые окна из дорогого профиля и хорошей фурнитуры. Новый инверторный кондиционер, трубы поменяли 2 года назад, проводку везде заменили на медную. Счётчики на всё. Во дворе есть своё парковочное место, также в подъезде кладовка под каляску, велосипед. В квартире тихо и спокойно, соседи все адекватные, чистый подъезд. Вся инфраструктура рядом 3-5мин. пешком. Документы в идеальном состоянии, один собственник, прописанных нет. Возможна продажа с мебелью и техникой, цена соответственно будет плавать в меньшую сторону. В помощи риелтора не нуждаемся, но и не откажусь от реального покупателя. Рассмотрю любые предложения.

власник
3х. комн. На ЮГОКе, с ремонтом, от хозяина.

Продам 2 х кімнатну квартиру по вулиці Кармелюка. Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку, всередині дому. Будинок кооперативний. Має двостороннє розтошування кімнат Дуже світла та тепла( економні комунальні платежі). Лічильники на газ, воду, тепла на будинок. Нові вікна, балкон засклений , цементна стяжка на підлозі, коридор стіни - гіпсокартон, стіни у кімнатах -чорнова штукатурка. Інфраструктура розвинена : садочок , школа у дворі. Поруч продуктові та промислові магазини, транспортна розвязка, ринок. Квартира від першого власника . Додоткові питання по телефону .

Продам 2кімнатну квартиру Кармелюка 13 (ЮГОК)

Продам квартиру в районе НКГОКА по адресу Обогатительная 34. В квартире пластиковые окна, кондиционер, планировка раздельная. Рядом остановка, магазин. В пешей доступности ЮГОК с развитой инфраструктурой.

Продам 2 к.кв. ЮГОК (НКГОК)

Продам на Югоке Двухкомнатную хрущевку в кирпичном доме на третьем этаже по улице Панаса Мирного дом 29.Не угловая ,в середине дома,чистый подъезд,ухоженный двор,на все счетчики.Поменяно окно в кухне и спальне.Рядом остановка,школы,детские садики,больница,рынок.Долгов и прописанных нет!06******38.

Продам Двухкомнатную квартиру на Югоке.

Продам або обміняю однокімнатну квартиру 4/5 по вул. Сонячна 20, Загальна площа 31 кв.м., кухня 6.25. Інгулецький район Кривого Рогу. Підлога ламінат, стеля гіпсокартон, кухня і ванна кімната кахлі до стелі. Вікна і балкон металопластик. Лічильники електроенергії і води. Тепла, не кутова, дуже світла.

власник
Продам або обміняю  1-кімнатна квартира Інгулецький район

Продам 2х комнатную квартиру Победы 10 , на 1 этаже , 5 этажного дома . Проходная . Рядом школа 114, парк , садик, старое Атб , дворец культуры . Оформление 50/50 Звонить 09******44 Наталья

власник
Продам 2к квартиру Ингулец

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Каткова ,1 (Інгулець) Квартира розташована на 1 поверсі , має двостороннє планування кімнат. Кімнати окремі. Два балкона. Квартира в доброму житлову стані.Квартира продається з меблями. Всі додаткові питання по телефону. Працюємо за програмою Є-оселя.

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Каткова,1 (Інгулець)

Продам на Югоке Двухкомнатную Сталинку проспект Южный дом 10,четвертый этаж пятиэтажного дома,не угловая-двухсторонняя,отдельные комнаты,два балкона.Поменяны окна,застеклен один из балконов,квартира двухсторонняя.Чистый ,ухоженный двор и подъезд.Рядом парк,сквер,магазины,школы,больница,остановка,Дк,Исполком.Долгов,проблем,прописанных нет!06******38.

Продам Двухкомнатную Сталинку в центре Югока.

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Недєліна 10 Інгулецького району. Квартира розташована на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку всередині дому. Загальна площа 31,3 м2 Житлова площа 16,7м2 Площа кухні 6,1м2 Лічильники стоять скрізь. Квартира в звичайному житловому стані . При продажі залишаються деякі меблі. На всі додаткові питання відповім по телефону . 06******52 Олена Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Недєліна 10 Інгулецького району. Квартира розташована на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку всередині дому. Поряд знаходяться: школа, дитячий садочок, магазини, автовокзал. Загальна площа 31,3 м2 Житлова площа 16,7м2 Площа кухні 6,1м2 Лічильники стоять скрізь. Квартира в звичайному житловому стані . При продажі залишаються деякі меблі. На всі додаткові питання відповім по телефону . 06******52 Олена

власник
123...5
1 - 24 з 109 результатів