У центрі Зарічного! На середньому поверсі! У середині будинку! Дві окремі кімнати! Нормальний жилий стан! Купуйте 2-кімнатну навпроти ТК "Терра". Класне місце. Все поруч! Супермаркети, школи, садочки, зупинки, автопарковка - усе у одно - трьох хвилинній пішій досяжності! Квартира в стані - заїхати і жити можна, але ремонт треба робити. Вікна вже поміняні, лоджія засклена. Труби майже повністю поміняні. Залишається бойлер. Боргів немає. Телефонуйте! Відповім на будь які питання. Подивитись можна за попередньою домовленістю погодивши день і час, бо власники не завжди вдома.

Зарічний 4-й , 25

Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6

Продаж 3-х кім квартира, 129 кв (вул. Ватутіна, сертифікат, еВідновлення) У вас велика сімя чи ви її тільки плануєте? Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Хочете затишне місце, тихе подвіря і щоб у кроковій доступності була школа, садок та ігровий майданчик для Ваших дітей? Тоді цей варіант точно для Вас) Чудова квартира в перспективному районі Кривого Рогу, по вулиці Ватутіна (нова назва Федіра Караманіц), кільце 129 кварталу, Покровський район на восьмому поверсі девятиповерхового будинку. У радіусі 10 хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (Магазини, ТРЦ Терра, АТБ, Варус, садки та школи), є набережна для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Ця дивовижна квартира підійде ідеально для молодої сімї, яка шукає комфортне та стильне житло у затишному районі. Зовні квартира має якісне утеплення, а з середини чудовий ремонт, який надає їй гарного та сучасного вигляду. У квартирі є все потрібне для комфортного проживання. Вона повністю укомплектована якісними та функціональними меблями та технікою, практично все залишається новим власникам. Що дозволить Вам відразу заселятися та насолоджуватися чудовим інтерєром. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та організувати перегляд. Телефонуйте, приходьте та купуйте прекрасне житло для вас чи ваших близьких!

Ватутіна вул., 53
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 40

Продам простору двокімнатну квартиру. Покровський район, зупинка КРЕС, вул. Січеславська, 25. Червона лінія. Сталінка, висота стін 3.17 м. 4 поверх 4-поверхового будинку, не кутова, двостороння. Ремонт даху зроблений 4 роки тому. Загальна площа 72,9 кв. м., житлова - 41,8 (18,4 та 23,4 кв.м.). Кімнати не прохідні . Кухня 7,5 кв.м., великий коридор 15,9 кв.м. Є три вбудовані шафи з антресолями. Ванна і туалет окремі. Є лічильники на газ, воду, двозонний лічильник на електроенергію. Централізоване опалення, лічильник теплопостачання на будинок встановлено. Металопластикові вікна, замінені труби водопостачання. В квартирі є бойлер, пральна машина, холодильник, кухонні меблі, велика шафа купе (2.40/2.10м), інші меблі. В одній з кімнат натяжна стеля. Прекрасна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка - можна без проблем добратись в будь- який район міста. 2-3 хвилини від квартири до зупинки транспорту. В кроковій доступності гімназія, школа, дитсадок, сквер, стадіон, супермаркет, стоматологія, ЦНАП, 2 км до 9ї міської лікарні та 15 хвилин ходу до річки. Боргів немає

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 25

продам большую 3х комнатную "сталинку" по центральной улице города Эдуарда Фукса( бывшая тухачевского) на Пионере. 3/4, не угловая, 76\49\8. В жилом "советском" состоянии ВСЕ РОДНОЕ. Под ремонт или перепланировку; за счет кладовки можно увеличить санузел. Большие спальни по16м2, комната 19м2, кухня 8. Есть где приложить свой талант дизайнера. Место самое лучшее на Пионере: остановки транспорта под домом , школа № 52 напротив, АТБ, Мясная мануфактура, пиццерия и т.д. через дорогу. Много торговых точек разных направлений, парикмахерская, хозяйственный магазин Панорама, Флора, автозапчасти. Все что может понадобится для комфортной жизни вокруг дома. В 600 метрах от дома речка и один из самых шикарных ресторанов города Природа. Место просто отличное, как бонус сарай во дворе. ц 16500. Николай.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 2

Продаж 4х кімнатної квартири вул Симбірцева "чешка", поряд Ватутіна. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна та 2 лоджі. -броньовані вхідні двері, паркетна підлога. -підвісна фігурна стеля, стіни пофарбовані. Велика ванна кімната з душовою кабінкою. Лишається встроєна кухня, хрустальні люстри, та меблі . Будинок ОСББ, красивий двір, дитячий майданчик. Зручне місце розташування зупинка Гірник, все поряд.

Симбірцева вул., 4

продам 2х комнатную квартиру по Ватутуина 43/3. 5/9 не проходная не угловая. жилая .Квартира в нормальном состоянии, не евро .но потолки натяжные, м/п трубы. лоджия. кондиционер, бойлер, железная входная дверь, межкомнатные "канадки" , санузел в нормальном состоянии. Продается с мебелью и техникой ( не в цене, подарок). Квартира без претензий на крутизну. Просто новая квартира в девятиэтажном доме выгодно отличается от хрущевок которыми застроен этот район. Место хорошее: Фуршет через дом. АТБ в бывшем Универмаге в 5 минутах, школа и садик напротив дома, аптека и торговые точки через дорогу. рынок 20 кв. 2 остановки троллейбуса или маршрутки, речка 500 метров от дома. Спокойное тихое место в новом доме ОСББ. ц 19500. Торгуемся, предлагайте свою при осмотре, сойдемся в цене. Николай.

Ватутіна вул., 43/3

продам 2х комнатную "сталинку" с автономным отоплением по ул. Руденко 17. (Крес) 2/2 , не угловая, не проходная. Квартира имеет свои плюсы :м/п окна, трубы, новые радиаторы, автономка, комнаты 22м2 и 13м2, речка под домом, клуб Юных моряков, школа № 49, садик, театр Академия движения, ресторан Малина, полиция, исполком, 2 небольших магазина, АТБ в 10 минутах . Из минусов : без балкона, по планировке душ. кабинка в кухне, не очень презентабельный двор, удаленность от центральной дороги. Торгуемся, все вопросы по телефону. Николай.

Руденко вул., 17

Одна из лучших планировок 2х комнатных квартир "двухсторонняя сталинка", комфортный второй этаж, шикарное месторасположение, рядом три школы, детсад, Нова почта, Приватбанк, супермаркеты: АТБ, ТРАШ, ФОКСТРОТ, аптеки, магазины, остановки( удобная транспортная развязка в любой конец города). Продам 2х кв." сталинка" 2/3 дома ул.ХХ Партсъезда. Лучший вариант из всех предложений данного района. Уникальность квартиры: Самая удачная и лучшая планировка с двухкомнатных квартир, а именно -"двухсторонняя сталинка" - комнаты раздельно - близость к трём школам, садикам и учебным заведениям - остановка общественного транспорта ( 2 минуты ходьбы) - свободная продажа, никто не прописан, без долгов и обременений отличные соседи, отличная цена. Всего 13000 у.е. Звоните 0972482788 и договоримся о просмотре в любое удобное для Вас время.

Миколи Зінчевського вул. (ХХ Партзїзду), 10

Житлові комплекси у Кривий Ріг

В районі автотехнікуму продається чудова 2-кімнатна квартира. 1 поверх. З балконом. Кутова. Ззовні утеплена. Кімнати окремі. Сучасний ремонт. Гарний житловий стан. Частково з меблями. Можливий продаж по сертифікату, є-оселя. Без боргів. Власники в Україні, без довіреності. Можливий обмін. Розглянемо різні варіанти. Більше у відео огляді. Надсилаю відео за запитом. Перегляд за попередньою домовленістю. Дзвоніть, пишіть. Домовимось.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 25

Продаж 1к квартири 173 квартал (Едуарда Фукса) Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Вам потрібний тихий двір та милі сусіди? Чудовий варіант для Вас! Пропонуємо для Вас світлу та затишну квартиру на п’ятому поверсі з чудовим плануванням, в затишному районі Кривого Рогу по вул. Едуарда Фукса в районі 173 кварталу. Поруч вся інфраструктура: школи, магазини, аптеки, банки, спорткомплекс, парки. Зручне транспортне розв’язування. Ідеальний варіант щоб зробити дизайнерський ремонт та в подальшому здати в оренду. Телефонуйте та купуйте!

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 79

Продам 1 кімнатну квартиру Універмаг вулиця Федора Караманіц ( Ватутіна ) 22 . Розташована на першому поверсі, дуже високий цоколь , висота другого поверху. Вікна металопластикові, грати , лічильники на все . Червона лінія . Інфраструктура району розвинена все поряд . Престижний район і будинок . Квартира під капітальний ремонт. Додаткові питання по телефону.

Ватутіна вул., 22

Продам 3 кімнатну квартиру в одному з найкращих районів міста 4-Зарічний . Квартира розташована на 8 поверсі . Зроблений якісний ремонт з заміною комунікацій. Вбудовані меблі всі лишаються . Також частково меблі у квартирі.Побутова техніка на кухні лишається . У ванній кімнаті є ванна та душова кабіна. Кондиціонери. Квартира дуже тепла незважаючи на те ,що вона кутова . Світло в будинку є, відключення дуже рідко . Чистий доглянутий двір та під’їзд. Інфраструктура району розвинена, все для комфортного проживання людей поряд . Працюємо з державними програмами. Торг доречний - готові вислухати всі пропозиції від покупців . Лічильники світло , вода , тепла на будинок . Всі додаткові питання по телефону.

Зарічний 4-й , 21

Продам 1-но кімнатну квартиру на зручному другому поверсі, не кутова. Будинок розташований по Вул. Едуарда Фукса (бив.Тухачевського) в районі зупинки Автотехніеум. Тепла ,світла квартира, лічильники є на все, газова колонка, але потрібен ремонту. Можливий розумний торг. Документы в порядку, на всі додаткові питання прошу звертатись за телефоном.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 39

Продається 1к. квартира на мікрорайоні Індустріальний 77. – Загальна площа 36.9 кв.м. – Житлова 18 кв.м. – Кухня 7.8 кв.м. Будинок розташований у тихому та спокійному місці, і оточений всією необхідною для життя інфраструктурою – транспортна зупинка, продуктові магазини, зелена зона, дитячі майданчики та 2 станціі швидкісного трамваю. Що стосується квартири – конфортний 2-й поверх 10-ти поверхового будинку. Не кутова, тепла та економна. За станом – затишний та комфортний варіант на перспективу косметичного ремонту. Підійде як для себе так і під оренду. Телефонуйте, питайте та приходьте на перегляд!

Миколи Світальського вул. (Коротченка), 77

продам 1-ю квартиру возле кафе Ля Мур по ул.Сичеславской. 6/9 , двухсторонняя, с большой кухней и широким коридором. Под ремонт. Место неплохое, магазин во дворе, стоянка под подъездом, кафе , остановка транспорта, школа №49, садик. Вид из окон на поселок, шума от дороги нет. Торг. Николай.

Січеславська вул. (Кремлівська), 40

ГОТОВИЙ ВАРИАНТ ПІД БІЗНЕС "СДАЧА В АРЕНДУ".Заїдь і живи! Чи плануєте придбати житло з комфортом для життя? Немає часу та бажання витрачати сили на ремонт? Ваше питання вирішене. Саме така 2-х квартира продається по вул. Ватутіна (кільце 129 кв-ла) з якісним, капітальним ремонтом 2021 р., нова мідна проводка, сучасні меблі, новий двокамерний холодильник, пральна машинка, бойлер, кондиціонер, електричний камін. Теплі підлоги у ванній та туалеті. Балкон засклений.Общ.-45, жил.-28, кухня-6. Кімнати та з/в окремо. Поруч школа, дитсадок, супермаркет Терра, зупинка зі зручною транспортною розвязкою у будь-який кінець міста. Справді гідний варіант. Готовий варіант під бізнес сдача в аренду. Ц.15500 у.о. Телефонуйте 0972482788 і домовимося про перегляд у будь-який зручний для Вас час.

Ватутіна вул., 82

Продам 3х комн.квартиру на УФИМСКОЙ. Предлагаю рассмотреть вариант покупки 3х комн.квартиры на Уфимской.(ул.Крапивницкого). Квартира расположена на 4 этаже.Не угловая. Двухсторонняя.Тёплая.Светлая. В комнате и в одной спальне металлопластиковые окна. Счётчики - газ,свет,вода,теплосчётчик на дом. Приличные соседи,чистый ухоженный подъезд и двор. Отличное месторасположение. Документы готовы,долгов нет.

Кропивницького вул., 64

По вулиці Мусоргського, район зупинки 16 міська лікарня, продається простора 4-кімнатна квартира загальною площею 92 кв.м. Будинок розташований по червоній лінії. Поруч є все, що треба для комфортного життя великої родини з дітьми. Безліч магазинів, в тому числі супермаркети, школа, садок, парк відпочинку, спортивний комплекс з басейном, тренажерні зали, гаражний кооператив, автостоянки, дитячі площадки, зупинка громадського транспорту поруч з будинком. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Колись була 5-ти кімнатна, перепланування у 4-кімнатну узаконене. Загалом у гарному жилому стані, з косметичним ремонтом у трьох кімнатах і кухні. Можливий обмін на 2-кімнатну. Розглянемо усі варіанти. Дзвоніть, пишіть домовимось на огляд!

Мусоргського, 21

У гарному жилому стані 2-кімнатна квартира покращеного планування на 5-Зарічному. 9 поверх 9-ти поверхового будинку. Вікна у кімнатах і лоджія засклені металопластиком. Вікно у кухні деревяне. Стелі скрізь вирівняні і пофарбовані. На стінах декоративна штукатурка. Заїхати і жити можна одразу. Квартира вільна. Боргів немає. Прописані відсутні. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Зарічний 5-й , 76

Продам 3х комн.квартиру на ПРУДАХ.(ЧЕШКА). Отличное месторасположение дома. Улучшенная планировка",дом кирпичный. Квартира жилая,не угловая,двухсторонняя,тёплая. Комнаты НЕ проходные,есть вместительная кладовая. Квартира в родном состоянии,установленные счётчики - свет,вода,теплосчётчик на дом. Тихий район,благоустроенный двор,приличные соседи. ТОРГ.

Шостаковича вул., 25

Цена снижена! Продается отличная 2х комнатная квартира по ул Ватутина. Отличное месторасположение В шаговой доступности школа,д сад,остановка транспорта,магазины. В квартире выполнен дорогостоящий ремонт. Заменены окна на мп с антивандальной системой.На окнах установлены решётки. Заменены все трубы на мп,в квартире,а так же трубы подвода в подвальном помещении. Теплый пол во всей квартире. Новая сан.техника. Заменены все радиаторы отопления. Заменена вся электропроводка в квартире,установлены автоматические предохранители напряжения на каждую комнату. Во всей квартире led-освещение,с пультами дистанционного управления . Потолки натяжные. Полы,плитка и ламинат высокого качества. Установлены счетчики на воду,индивидуальный счётчик на газ,счётчик тепла на дом. Квартира утеплена снаружи. В квартире остаётся встроенная кухня , мебель и техника. Просторная,светлая квартира с хорошей аурой,ждёт своего нового владельца. Торг уместен.

Ватутіна вул., 46

Продам 1-но кімнатну квартиру під ремонт в районі 5го Зарічного. Поруч дві школи, дитячий майданчик, стоянка для авто, до супермаркету 5 хвилин пішого ходу. Квартира розташована на зручному 4му поверсі, загальна площа майже 40м2, кухня 9м2, є дві кладовки. Вікна частково замінені, а також лічильники на все. На всі додаткові питання прошу звертатись за номером телефону.

5й- зарічний, 64
1 - 24 з 567 результатів