У центрі Зарічного! На середньому поверсі! У середині будинку! Дві окремі кімнати! Нормальний жилий стан! Купуйте 2-кімнатну навпроти ТК "Терра". Класне місце. Все поруч! Супермаркети, школи, садочки, зупинки, автопарковка - усе у одно - трьох хвилинній пішій досяжності! Квартира в стані - заїхати і жити можна, але ремонт треба робити. Вікна вже поміняні, лоджія засклена. Труби майже повністю поміняні. Залишається бойлер. Боргів немає. Телефонуйте! Відповім на будь які питання. Подивитись можна за попередньою домовленістю погодивши день і час, бо власники не завжди вдома.

Зарічний 4-й , 25

Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6

Продам простору двокімнатну квартиру. Покровський район, зупинка КРЕС, вул. Січеславська, 25. Червона лінія. Сталінка, висота стін 3.17 м. 4 поверх 4-поверхового будинку, не кутова, двостороння. Ремонт даху зроблений 4 роки тому. Загальна площа 72,9 кв. м., житлова - 41,8 (18,4 та 23,4 кв.м.). Кімнати не прохідні . Кухня 7,5 кв.м., великий коридор 15,9 кв.м. Є три вбудовані шафи з антресолями. Ванна і туалет окремі. Є лічильники на газ, воду, двозонний лічильник на електроенергію. Централізоване опалення, лічильник теплопостачання на будинок встановлено. Металопластикові вікна, замінені труби водопостачання. В квартирі є бойлер, пральна машина, холодильник, кухонні меблі, велика шафа купе (2.40/2.10м), інші меблі. В одній з кімнат натяжна стеля. Прекрасна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка - можна без проблем добратись в будь- який район міста. 2-3 хвилини від квартири до зупинки транспорту. В кроковій доступності гімназія, школа, дитсадок, сквер, стадіон, супермаркет, стоматологія, ЦНАП, 2 км до 9ї міської лікарні та 15 хвилин ходу до річки. Боргів немає

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

продам 2х комнатную квартиру по Ватутуина 43/3. 5/9 не проходная не угловая. жилая .Квартира в нормальном состоянии, не евро .но потолки натяжные, м/п трубы. лоджия. кондиционер, бойлер, железная входная дверь, межкомнатные "канадки" , санузел в нормальном состоянии. Продается с мебелью и техникой ( не в цене, подарок). Квартира без претензий на крутизну. Просто новая квартира в девятиэтажном доме выгодно отличается от хрущевок которыми застроен этот район. Место хорошее: Фуршет через дом. АТБ в бывшем Универмаге в 5 минутах, школа и садик напротив дома, аптека и торговые точки через дорогу. рынок 20 кв. 2 остановки троллейбуса или маршрутки, речка 500 метров от дома. Спокойное тихое место в новом доме ОСББ. ц 19500. Торгуемся, предлагайте свою при осмотре, сойдемся в цене. Николай.

Ватутіна вул., 43/3

продам 2х комнатную "сталинку" с автономным отоплением по ул. Руденко 17. (Крес) 2/2 , не угловая, не проходная. Квартира имеет свои плюсы :м/п окна, трубы, новые радиаторы, автономка, комнаты 22м2 и 13м2, речка под домом, клуб Юных моряков, школа № 49, садик, театр Академия движения, ресторан Малина, полиция, исполком, 2 небольших магазина, АТБ в 10 минутах . Из минусов : без балкона, по планировке душ. кабинка в кухне, не очень презентабельный двор, удаленность от центральной дороги. Торгуемся, все вопросы по телефону. Николай.

Руденко вул., 17

Одна из лучших планировок 2х комнатных квартир "двухсторонняя сталинка", комфортный второй этаж, шикарное месторасположение, рядом три школы, детсад, Нова почта, Приватбанк, супермаркеты: АТБ, ТРАШ, ФОКСТРОТ, аптеки, магазины, остановки( удобная транспортная развязка в любой конец города). Продам 2х кв." сталинка" 2/3 дома ул.ХХ Партсъезда. Лучший вариант из всех предложений данного района. Уникальность квартиры: Самая удачная и лучшая планировка с двухкомнатных квартир, а именно -"двухсторонняя сталинка" - комнаты раздельно - близость к трём школам, садикам и учебным заведениям - остановка общественного транспорта ( 2 минуты ходьбы) - свободная продажа, никто не прописан, без долгов и обременений отличные соседи, отличная цена. Всего 13000 у.е. Звоните 0972482788 и договоримся о просмотре в любое удобное для Вас время.

Миколи Зінчевського вул. (ХХ Партзїзду), 10

В районі автотехнікуму продається чудова 2-кімнатна квартира. 1 поверх. З балконом. Кутова. Ззовні утеплена. Кімнати окремі. Сучасний ремонт. Гарний житловий стан. Частково з меблями. Можливий продаж по сертифікату, є-оселя. Без боргів. Власники в Україні, без довіреності. Можливий обмін. Розглянемо різні варіанти. Більше у відео огляді. Надсилаю відео за запитом. Перегляд за попередньою домовленістю. Дзвоніть, пишіть. Домовимось.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 25

ГОТОВИЙ ВАРИАНТ ПІД БІЗНЕС "СДАЧА В АРЕНДУ".Заїдь і живи! Чи плануєте придбати житло з комфортом для життя? Немає часу та бажання витрачати сили на ремонт? Ваше питання вирішене. Саме така 2-х квартира продається по вул. Ватутіна (кільце 129 кв-ла) з якісним, капітальним ремонтом 2021 р., нова мідна проводка, сучасні меблі, новий двокамерний холодильник, пральна машинка, бойлер, кондиціонер, електричний камін. Теплі підлоги у ванній та туалеті. Балкон засклений.Общ.-45, жил.-28, кухня-6. Кімнати та з/в окремо. Поруч школа, дитсадок, супермаркет Терра, зупинка зі зручною транспортною розвязкою у будь-який кінець міста. Справді гідний варіант. Готовий варіант під бізнес сдача в аренду. Ц.15500 у.о. Телефонуйте 0972482788 і домовимося про перегляд у будь-який зручний для Вас час.

Ватутіна вул., 82

У гарному жилому стані 2-кімнатна квартира покращеного планування на 5-Зарічному. 9 поверх 9-ти поверхового будинку. Вікна у кімнатах і лоджія засклені металопластиком. Вікно у кухні деревяне. Стелі скрізь вирівняні і пофарбовані. На стінах декоративна штукатурка. Заїхати і жити можна одразу. Квартира вільна. Боргів немає. Прописані відсутні. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Зарічний 5-й , 76

Цена снижена! Продается отличная 2х комнатная квартира по ул Ватутина. Отличное месторасположение В шаговой доступности школа,д сад,остановка транспорта,магазины. В квартире выполнен дорогостоящий ремонт. Заменены окна на мп с антивандальной системой.На окнах установлены решётки. Заменены все трубы на мп,в квартире,а так же трубы подвода в подвальном помещении. Теплый пол во всей квартире. Новая сан.техника. Заменены все радиаторы отопления. Заменена вся электропроводка в квартире,установлены автоматические предохранители напряжения на каждую комнату. Во всей квартире led-освещение,с пультами дистанционного управления . Потолки натяжные. Полы,плитка и ламинат высокого качества. Установлены счетчики на воду,индивидуальный счётчик на газ,счётчик тепла на дом. Квартира утеплена снаружи. В квартире остаётся встроенная кухня , мебель и техника. Просторная,светлая квартира с хорошей аурой,ждёт своего нового владельца. Торг уместен.

Ватутіна вул., 46

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Любите високі стелі і просторну кухню? Тут вони саме такі. Продається двокімнатна квартира «сталінка» в будинку №9 по вул. Войчишена. Розташована на верхньому 4-му поверсі. Не кутова, кімнати окремо. Вона в рідному стані, але чиста і охайна. Вікна уже металопластикові, лічильники встановлені. Будинок в ОСББ, тому навколо гарне подвір’я та чистий під’їзд з новими вікнами. Квартира без боргів і проблем. Дзвоніть, домовимось про перегляд.

вул. Войчишена, 9

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Тухачевського( Піонер ) червона лінія . Розташована на 4 поверсі , криша перекрита. Цегляний будинок. Звичайний житловий стан, кутова . Квартира тепла та економна по комунальним послугам . Інфраструктура району розвинена. Всі додаткові питання по телефону.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 2

ПЕРЕВІРЕНІ КВАРТИРИ! Вулиця Шкапенка. Квартира розташована в дуже зручному місці. Поряд зупинки Уфімська, Світанок, Гірник, Ставки. Орієнтир - вул. Уфімська, Ватутіна, Зінчевського. Дві гілки маршрутного транспорту, вся інфраструктура району в пішому доступі. Супермаркети, міні- маркети, дитячий парк з каруселями. Зона відпочинку, ставки із затишним сквером, спортмайданчиком і пляжем. Квартира знаходиться на зручному першому поверсі. Не прохідна, не кутова тепла. Стан квартири повністю житловий, всі комунікаціі робочі. На вікнах решітки. Санвузол сумісний ( кахель) . Є бойлер. По всій квартирі лінолеум. Вхідні двері металеві. Лічильники є на газ, світло двозонний, на опалення загальнобудинковий. Залишаються всі меблі що на фото. Телефонуйте в зручний для Вас час, з задоволенням влаштуємо перегляд!!!

Шкапенка вул., 11

Продається квартира за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, Вул. Ігнатьєва, 4. Квартира в жилому стані заходь-живи, з можливістю завершити ремонт під себе. Без прописаних, по додатковим питанням - дзвоніть.

власник
Славна вул. (Ігнатьєва), 4

Втомилися від тісних кімнат у панельних будинках? Вам набридли галасливі мурашники? І Вам давно хотілося знайти комфортабельне житло з просторими кімнатами та тихим двором? Тоді цей варіант саме для вас! Представляю до Вашої уваги комфортну сталінку по вулиці Симбірцева, яка розташована на 3 поверсі чотириповерхового будинку загальною площею 51 кв.м., кухнею 7 кв.м. Здійснено заміну електро провлдки, сантехніки. Встановлені нові батареї, що разом із якісними металопластиковими вікнами збережуть тепло та затишок у Вашій квартирі, а добротні двері гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. Приємним бонусом буде те, що у квартирі залишаються всі необхідні меблі для техніка. Вся інфраструктура в кроковій доступності (магазини, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту та найголовніше велечезна система рекреаційних ресурсів, а саме (парк, сквери, система прудів придатних для купання та риболовлі, ліарні, басеїн). Ідеальне місце для людей, які хочуть бути в центрі всього, але при цьому жити в тихому та затишному місці. Приходьте, дивіться та купуйте! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири.

Симбірцева вул., 3

Поєднання комфорту та зручності у самому серці 129 кварталу. Вул. Ватутіна (бувша Федора Караманиць). Це місце де вся інфраструктура мікрорайону розташована поряд з вами, магазини, АТБ, ринок, зовсім близько в пішій ході - ТРЦ "Терра", річка де є можливість відпочити родиною. Зручна транспортна розвязка у будь-якому напрямку міста та передмістя. Навколо освіта для Вашої родини, школа, дитсадок, Покровський ліцей. Квартира знаходиться на зручному третьому поверсі, готова до Вашого переїзду, з просторими кімнатами що прилягають на дві сторони. Нові металопластикові вікна, оновлена сантехніка. Балкон заскленний столяркою. Квартира не кутова, знаходиться в середині будинку. Зручності включають бойлер, окремий санвузол. Вхідні двері металеві. В спальні велика кладовка. Квартира частково мебльована. Все що на фото залишається. Лічильники є на все, на опалення та газ загальнобудинковий. Запрошуємо вас на перегляд у вас є можливість у цьому переконатися.

Ватутіна вул., 84

Будинок у якому знаходиться квартира розташований в зручному місці. Квартира знаходиться теж на зручному королівському поверсі. Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: супермаркет АТБ, ВАРУС, Мясна мануфактура, Піцерія, ринок, кофейня"Сімейна пекарня", зупинки у всі напрямки міста та передмістя. Квартира світла, тепла, суха. Кімнати прохідні. На кухні та спальні встановлено якісні металопластикові вікна Rehau. В спальні господарська комора, за рахунок якої можна збільшити житлову площу. Електропроводка і сантехніка поміняна. Нова газова колонка автомат. Квартира частково мебльована залишається новим господарям. Вхідні двері сучасні металеві другі деревяні. Балкон заскленний столяркою. Лічильники є на все ( газ, вода, електроенергію двозонний, на опалення загальнобудинковий). Квартира підходить як для молодої родини так і для літніх людей. Чекаємо Вас на перегляд не пропустіть свій шанс придбати гарне житло за вигідною ціною.

Калантая, 12

Зуп. Піонер, вул. Січеславська. Хотіли б жити поряд із зупинками маршрутного транспорту, магазинами та водночас без шумної дороги, в тихому дворі? Друга лінія! Може мріяли про велику ванну кімнату? Тут вона вже зроблена! Кухня обєднана з кімнатою — вже готова вітальня! Ремонт ви бачите самі на фото. (Не потребує термінових вкладень та зусиль!) Будинок цегляний (теплий, стіни товщиною в 0,6 м). Взимку — тепло, влітку — прохолодно! Всі меблі та техніка ЗАЛИШАЮТЬСЯ!

Січеславська вул. (Кремлівська), 3

Сподіваюся, Ви звернули увагу на те, яка ж ВДАЛА ця квартира. Найбільш приємне - її доглянутий стан - все бездоганно чисте і можна заїхати і жити відразу після угоди. Всі вікна пластикові, замінили електромережу, на підлозі - лінолеум, в спальнях ламінат, шпалери як нові. Також дуже зручно, що залишаються всі меблі і техніка - тобто на перший час абсолютно укомлектована квартира і не треба відразу витрачати кошти. Локація також вдала - Зарічний, зупинка Текстиль, вулиця Соколовська (Панкеєва). І подвіря і будинок в гарному стані. Поруч зупинка і невеликий базарчик. І ще одна суттєва перевага - поверх ідеально середній - пятий, квартира в середині будинку і взимку дуже тепла. Є питання чи пропозиції - телефонуйте.

Соколовська вул. (Панкєєва), 8

Пропоную до Вашої уваги простору двокімнатну квартиру у Покровськом районі по вулиці Джона Маккейна (Армавірська) буд. 25. Квартира розташована на пятому поверсі пятиповерхового панельного будинку. Зручне планування підштовхує до найсміливіших та найцікавіших реалізацій Ваших дизайнерських рішень. Загальна площа 45 кв.м., кухня 6 кв.м. Стан житловий. Тихий та спокійний житловий масив, поряд вся необхідна інфраструктура. Магазини, лікарня, кабінет сімейного лікаря, аптека, школи та дитячі садочки, сквер та зелена зона з річкою - ідельне місце для проведення пікніків. Приходьте та купуйте чекаємо Вас на перегляд квартири!

Армавірська, 25

Будинок у якому знаходиться квартира розташований у дуже зручному місці ,на зручному другому поверсі. Дві гілки маршрутного транспорту, вся інфраструктура району у ПІШОМУ доступі. Супермаркети,міні-маркети, дитячий парк з розвагами. Зона відпочинку, ставки з затишним сквером та зеленими насадженнями, пляжем. Кімнати роздільні не прохідні, всі вікна металопластикові, по всій квартирі на підлозі лінолеум. Замінена сантехніка. Санвузол сумісний - кахель. Балкон заскленний столяркою. Є велика комора для речей. Новим господарям залишається кухня в коридорі передпокій. Двері металеві другі деревяні. Телефонуйте в зручний для Вас час.

Шкапенка вул., 12

Вул. Ф. Караманиць(був . Ватутіна) Будинок розташований у другій лінії від дороги , що є великою перевагою (не чути гулу транспорту). Поряд з будинком дві гілки маршрутного транспорту у всі напрямки міста та передмістя. В пішому доступі супермаркет АТБ, ТРАШ. Також парк з цивілізованим пляжем, та дитячими каруселями. Квартира кутова але утеплена ззовні, на невисокому третьому поверсі. Замінені всі вікна на металопластикові. Частково мебльована. Стан квартири повністю житловий. З годом можна зробити ремонт за своїм смаком. Є дві комори для речей. Всі комунікації робочі. Лічильники є на все. Ціна адекватна !!! Не прогавте свій шанс. Телефонуйте з задоволенням влаштуємо перегляд.

Ватутіна вул., 18

Пропонуємо на продаж 2 кімнатну квартиру по вул. М.Світальського (Коротченко). Про об’єкт: - квартира розташована на 2 поверсі 9 поверхового будинку. - загальна площа 45,1кв.м, - кухня 7,3кв.м. Квартира під ремонт. Планування об’єкту: квартира не кутова, має велику лоджію. Поміняні труби та сантехника. Будинок знаходиться біля зуп. «Молодіжна». Поруч вся транспортна розв’язка, та інфраструктура. Ціна 12 000$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Наталія – 067 696 16 51 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Миколи Світальського, 15

Квартира находится в Покровском районе (ул. Кропивницкого). Хорошая развязка транспорта по всем направлениям города и пригорода. Рядом в пешем шествии парк с зелеными насаждениями и детская площадка с развлечениями и каруселями. Также до остановки 5 минут ходьбы. Все супермаркеты рядом. В квартире поменяны окна, сантехника новая, проводка тоже. Большим преимуществом является узаконенное автономное ОТОПЛЕНИЕ (газовое). Планировка комнат раздельная двухсторонняя, что также очень удобно для комфортного проживания. Потолки на всей квартире натяжные. Пол линолеум. Балкон застеклен столяркой. Счетчики есть на все. Дом ОСМД, очень хороший ремонт в подъезде. Есть у дома гараж (по отдельной цене). Квартира готова к новым хозяевам.

Кропивницького вул., 17
1 - 24 з 229 результатів