1 комнатная квартира по улице Симонова (21-ї бригади Національної гвардії), район 1й Восточный Общая площадь 39 кв.м. Большая кухня 9.7 кв.м Коридор 5м, встроенный шкаф купе, очень вместительный. Квартира двусторонняя Новый капитальный ремонт Заменена проводка, комуникации Новая сантехника, кафель Встроенная мебель и техника. В квартире после ремонта никто не жил. Крыша отремонтирована, не течет. Техэтаж. Подача отопления сверху. Квартира очень теплая Шикарный вид из окна на озеро. Уютный двор, чистый подъезд. Рядом две школы, детский сад, остановка, супермаркеты АТБ, Сильпо, Спортлайф, бассейн. Есть стоянка и парковка во дворе. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Сімонова вул., 2

Продаж 4х кімнатної квартири вул Симбірцева "чешка", поряд Ватутіна. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна та 2 лоджі. -броньовані вхідні двері, паркетна підлога. -підвісна фігурна стеля, стіни пофарбовані. Велика ванна кімната з душовою кабінкою. Лишається встроєна кухня, хрустальні люстри, та меблі . Будинок ОСББ, красивий двір, дитячий майданчик. Зручне місце розташування зупинка Гірник, все поряд.

Симбірцева вул., 4

Продаж 3х кімнатної квартири вул Пркровська "брежнівка", район Ювілейний. Не кутова, гарне планування. З ремонтом . -Єлектро проводка, металлопластикові вікна . -броньовані вхідні двері, частково ламінат, та ліноліум - підлога. -підвісна фігурна стеля. Сучасна ванна кімната . Мебльована квартира + техніка.

Покровська вул. (Подбєльського), 34
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 х кімнатної квартири мікрарайон Сонячний, біля АТБ -3й поверх, 9 ти поверхового будинку, поруч вся інфраструктура (школа, дитячі садочки, супермаркети, зупинка транспорту .швидкісний трамвай. Характеристики квартири: - 3/9, 2х кімнатна, окремі кімнати. - заг. 49 житл 27 кухня 7м2 - квартира не кутова з ремонтом -вбудована кухня -вікна металопластик -балкон металопластик -нові вхідні двері - нові труби м/пл - лічильник світло, газ, вода, тепловий на будинок Заходь та живи - боргів немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням організуємо показ в зручний для Вас час, бо саме цей варіант вартий Вашої уваги ) Є можливість залишити меблі нові все по домовленості та холодильник.

Сонячний мікрорайон вул., 3

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Лісового на Східному. Можливий продаж по сертифікату, е-оселі. Квартира в гарному жилому стані. З ремонтом. На 8 поверсі. В середині будинку. Дуже тепла і світла. В квартирі були замінені усі комунікації. Встановлені скрізь металопластикові вікна. Вирівняні стеля, стіни і підлога. Ремонту кілька років, але він як новий. На все встановлені лічильники. До вартості квартири включені вбудовані меблі у кухні з технікою і шафа у прихожій. Всі інші меблі, що є на фото забираються. Боргів немає. Більше інформації за телефоном. Подивитись можна за попередньою домовленістю у будь-який зручний для Вас час.

Лісового вул., 21

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом та меблями. Східний 2, Кривий Ріг, Вул. Незалежності 3. Площа: 43,4 м.кв. Ціна: 17000$ 12 пов/14 пов будинку. Кухня - 8,5 м.кв. Варильна панель, духова шафа. Витяжка. Мийка. Стілець розкладний + 2 стільці з натурального дерева. Кухонний гарнітур. Двері деревяні. Підлога лінолеум. Шафа в коридорі 4-х дверна. Ванна, туалет окремі. Бойлер. Ванний гарнітур. Кладовка, вбиральня. Спальна кімната не прохідна – 17,9 м.кв. Кондиціонер. Меблі. Диван розкладний. Балкон засклений, пластикові вікна. Опалення міське, централізоване Батареї чавунні. Квартира тепла. Загальнобудинкові стояки замінені. Покрівля будинку замінено. Тех поверх з ремонтом. Каналізація в будинку замінена. У підїзді замінено пластикові вікна. Два ліфти. Обслуговування - ОСББ. Світло не вимикають. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид. Поруч Солоне озеро, церква, сквер, парк, магазини, автостоянки, зупинки транспорту, садок, школа, ігрові майданчики, баскетбольне, футбольне поле, великий теніс.

Незалежності України вул., 3

Продаж - 5 кім. квартири. Центрально-міський район, Кривий Ріг. Вул. Українська. Квартира з дизайнерським ремонтом, італійськими меблями та технікою. Площа - 118,9 м.кв. Ціна - 70000$ Поверх - 7. Кімнати на дві сторони будинку: Дві спальні; Зала; Кухня-студія; Гардероб; Сан - вузол. Зовні утеплена та тепла підлога по всій квартирі. Сигналізація. Кондиціонери. Історична частина міста. Поряд: парк, річка, Проспект Почтовий з магазинами, барами ресторанами, театром. Школа, садок, зупинки транспорту. Також в наявності 3- кім. квартира з сучасним ремонтом біля річки, поряд парк, Центрально міський район, вул. Йорданська - 110 м.кв.; квартира з терасою + підвал з ремонтом.

Українська вул., 1

Продам 1-ком. шикарную евро квартиру в Центре города (ул Лермонтова дом 40) Площадь - 34 м.кв Цена - 32000$ 1-этаж. Продается с полной комплектацией, новой мебелью и техникой. Квартира после капитального Евро -ремонта, было заменено абсолютно все. На входе установлено видеонаблюдение. В квартире датчики открытия и движения. Сигнализация и пульт охраны! Броне двери. Окна металлопластик, решетки на окнах. Сантехника - трубы заменены на пайку, стояк пластик. Электрика - медь по госту, ввод 6 квадратов, до коробок 4, к розеткам 2,5 квадрата моножила. Тёплый пол, широкоформатная плита (Керамогранит). Встроенная мебель и техника. Кровать и диван 2 х спальные. Встроенная газовая поверхность. Новая газовая колонка. Холодильник. Кондиционер инверторный. Камин на обогрев и эстетику. Рядом 2 парка, центральный рынок, ,автовокзал, супермаркет Сильпо, Виктори Плаза, Мультиплекс , удобная транспортная развязка. Сталинка. Потолки 3 метра, в доме есть полноценное бомбоубежище с двумя выходами!! Кирпичные стены, бетонные перекрытия. Вытяжка в зале и ванной комнате. Так же были заменены все коммуникации на крыше , заменена магистральная труба отопления со старой металической на новую евро пайку, установлены сбросники и байпасы на каждую линию ,перекрыта крыша , новым шифером, в подвале заменил все трубы на метало пластиковые + стояк канализации. В подъезде также сделан новый косметический ремонт. Рассмотрим предложения продажи по сертификату на недвижимость , Є-Оселя.

Лермонтова, 40

Хочете бути власником прекрасної квартири у найкращому районі?! Тоді цей варіант для Вас! Пропонуємо чудову квартиру в перспективному районі Кривого Рогу, по вул. Співдружності . Поруч знаходяться дитячі садки, школа, є парки для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Комфортний перший поверх дозволить Вам не переживати, що Вашій мамі потрібно буде підкорювати сходи, а Вашій другій половинці піднімати коляску на верхні поверхи. Щодо самої квартири, вона порожня і повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Квартира ідеально підходить, якщо Ви втомилися шукати квартиру з ремонтом, і хочете зробити все під свій стиль та смак. Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз!

Співдружності вул., 4

Заходь і живи! 3 -кімнатна! З ремонтом, меблями, технікою! І, навіть, власним паркомісцем під навісом для авто! Дуже гарний варіант для життя! Можливий продаж по є-оселі, є-відновленню! 3-кімнатна квартира по вулиці Сергія Колачевського. Сталінка. 1 поверх 2-поверхового будинку. Взимку добре тримає тепло, влітку прохолоду. Немає проблем з водою, гарячою також, бо газова колонка - це дуже зручно, а ще й економно! Дуже рідко вимикають світло! За подробицями дзвоніть! Все розкажу і покажу!

Сергія Колачевського, 20

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продается шикарная 3х комнатная квартира с евроремонтом на бульваре Маршала Василевского. Квартира продаётся вместе с мебелью и техникой. В квартире сделана перепланировка, кухня-студия(узаконена). Лоджия и балкон застеклены МП, утеплены. Квартира входи и живи. На площадке есть капитальная перегородка на 2 квартиры,в квартире установлен видео-домофон. Чистый подъезд,хорошие соседи. Приглашаю Вас к просмотру.Эта квартира точно не оставит Вас равнодушным.

Маршала Василевского, 10

Якщо коротко - то 3-кімнатна квартира студія в ЦЕНТРІ Соцміста з капітальним ремонтом А якщо по-чесному: Вам ще не набридли ці сірі безликі типові дизайни квартир? Так хочеться яскравих фарб, енергії, пристрасті ТАК, навіть сьогодні! Особливо сьогодні!!! Хочеться життя - яскравого, насиченого і максимально комфортного. Саме таке життя у Вас може бути у нашій ЯСКРАВІЙ квартирі. Ремонт зроблений капітальний - із заміною електромережі і усіх комунікацій. Усе у гарному стані Та яскраві кольори з ремонтом це не єдине що ми Вам пропонуємо. Ми пропонуємо неймовірно доглянутий будинок в ЦЕНТРІ міста - вулиця Соборності (Косіора), поруч Мурашник (муравейник), проспект Металургів, Міська Рада та абсолютно все і пішій доступності. Будинок один із найкращих - ОСББ, підїзди вражають своєю чистотою, подвіря ідеально доглянуте. Ми готові співпрацювати по усім програмам Є-Оселя, Є-відновлення, класичний розрахунок. Відкриті до діалогу і готові обговорювати Ваші пропозиції. Розглядаємо варіант продажу квартири лише з вбудованою кухнею (35000 уе.) або готові залишити повний комплект меблів і техніки (ціна обговорюється). З документами все бездоганно, без боргів. Телефонуйте або пишіть - надамо всю інформацію. Перегляд за попередніми домовленостями

Соборності вул. (Косіора), 31А

Хочеш бути власником прекрасної квартири у найкращому та перспективному районі нашого міста?! Наше агентство Realty Group пропонує Вам вже готову квартиру з ремонтом та новими меблями по вул. Тинка. Поруч знаходяться ТЦ Ашан, Варус, АТБ, Метро, спортивні клуби, дитячі садки, школа, є парки для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добратись як на роботу так і повернутися додому. Також є кілька безпечних стоянок для Вашого автомобіля. Квартира світла, затишна та простора. Загальна площа – 70 кв. м., житлова площа – 48 кв.м, кухня – 9 кв. м. Планування квартири надає особливу затишну атмосферу для Вашого життя! У квартирі є: - чудовий ремонт з меблями; - металопластикові вікна; - 1 лоджія з теплою підлогою; - 1 засклений балкон; - підлога з підігрівом у ванній кімнаті; - зовнішнє утеплення стін; - лічильники. Комфортний восьмий поверх девятиповерхового будинку дозволить Вам щоранку насолоджуватися чудовими видами з вікна. Також із плюсів – це зовнішнє утеплення стін, що робить теплою кутову квартиру. Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 28

Давно в пошуках квартири з ремонтом? Хочеться відразу заїхати та жити? Не хочете витрачати гроші на ремонт? Мрієте про житло у центрі міста? Тоді пропонуємо до Вашої уваги простору двокімнатну брежнєвку зі свіжим ремонтом, яка знаходиться за адресою Центрально-міський район, вулиця Свято-Миколаївська 18. 5 поверх із 5. Про переваги цієї квартири: 1) поруч вся необхіда інфрастурктура: аптеки, супермаркети, магазини, кавярні, школи, дитячі садочки, парки, річка, зупинки громадського транспорту, а найголовніше сучасна котельня поруч з будинком, що разом з подачею тепла зверху, створює справжнє літо у холодну пору року. 2) у квартирі зроблений сучасний та якісний ремонт, на матеріалах не заощаджували, тому що робилося все для себе. Повністю перекритий дах, замінена сантехніка та проводка, зроблене перепланування в кухні та у санвузлі. Загальна площа квартири 45 кв.м., житлова - 30 кв.м., кухня - 6 кв.м. 3) квартира продається з усім необхідним, що дозволяє одразу після угоди заїхати та жити або здавати квартиру в оренду. 4) квартира двостороння, з якісними металопластиковими вікнами, що дозволяє насичувати квартиру свіжим повітрям та сонячними променями, а добротні металеві двері гарантують безпеку Вам та Вашим близьким. 5) у підїзді зрноблений капітальний ремонт, замінені вікна, встановлене відеоспостереження. Добрі та привітні сусіди. На кожному поверсі по 3 квартири. Щодо недоліків, то Ви ще досі не власник цієї квартири, тому не зволікайте! Телефонуйте, дивіться та купуйте!

Свято-Миколаївська вул. (Леніна), 18

Це те, що тобі потрібно! Чудове місце для життя! Простора, затишна та тепла квартира з ремонтом у чудовому районі Кривого Рогу по вул. Володимира Великого. Поруч: школи, дитячий садок, супермаркет, парки, метро. До зупинки 3 хвилини. Встановлено металопластикові вікна, засклений балкон, поміняно всі комунікації, нова електропроводка, сантехника, є лічильники на воду, світло. В кімнатах та коридорі натяжна стеля, підлога -кахель та лінолеум. Дзвони прямо зараз!

Володимира Великого вул. (Мелешкіна), 33

Продаж 1-кімнатної квартири, р-н "КРЕС" Пропонуємо до продажу квартиру по вул. Сержанта Рзянкіна Про квартиру: - загальна площа - 34,61 кв.м - житлова площа - 17,4 кв.м - площа кухні - 8 кв.м - 9/9ти багатоповерхового будинку Особливості: - сучасна квартира з ремонтам, меблями, технікою та предметами інтер’єру, повністю готова для проживання - простора кімната, комфортна кухня - в квартирі є: розкладний диван, телевізор, шафа, кондиціонер, кухонний гарнітур, плита, холодильник, мікрохвильова піч, бойлер, шафа-купе Комунікації: - газ, центральний водопровід, електрика, центральна каналізація - сан.вузол сумісний Локація: Зручне розташування, поряд зупинка, магазини, аптека, АТБ, д/садочок, школа За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор. Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Рзянкіна вул., 9

Квартира находится в районе остановки Пионера. У дома в пешем ходу находятся: детская площадка, школа, АТБ, аптеки и другие продовольственные магазины. Дом находится возле хорошей транспортной развязки. Квартира находится на удобном третьем этаже четырехэтажного дома. В квартире сделан капитальный ремонт с 2012 года. Новая сантехника, электропроводка, счетчики есть на все. Окна качественные металлопластиковые. Входная дверь современная, бронированная. Межкомнатная дверь современная, качественная. Потолок по всей квартире из гипсокартона. На полу хороший линолеум. Встроенная кухня остается новым владельцам. Также остается кондиционер и мебель (но не все). В 50 м от дома есть бомбоубежище. В доме на каждом этаже находится две квартиры. Хорошие соседи, уютное место.

Січеславська, 12

Давно в пошуках комфортного житла ? Або шукаєте вдалий проект для інвестицій для здачі житла в оренду ? Тоді представляю до вашої уваги комфортну чешку з євроремонтом по вулиці Доватора. Загальна площа 37 кв.м, кухня 8 кв.м. У квартирі зроблений якісний капітальний ремонт. На матеріалах не економили, тому що робилося все для себе. Повністю зроблена заміна проводки, сантехніки, стояків на опалення та батареї. Якісні металопластикові вікна в квартирі та на балконі збережуть тепло і затишок у холодну пору року, а добротні двері гарантують безпеку вам і вашим близьким. Квартира готова прийняти нових власників відразу ж після купівлі адже залишається все необхідне. Кухня з газовою плитою та електро духовкою, сучасним холодильником, мікрохвильовою піччю, простора ванна кімната з бойлером і пральною машинкою, а родзинка цієї квартири – просто величезна спальня з шафою, диваном, телевізором і найголовніше сучасним кондиціонером, який працює як на обігрів, так і на охолодження житла. Про квартиру можна говорити годинами, але місцерозташування говорить саме за себе. Вся інфраструктура в кроковій доступності: магазини, супермаркети, школи, дитячі садочки, кафе, кавярні, зупинки громадського транспорту, до ботанічного саду 10 хвилин пішки. Все ще думаєте над купівлею житла? Тоді мою вам пораду купуйте, адже квартири такого плану і оснащення велика рідкість у цьому районі. Приходьте, дивіться та купуйте! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї квартири.

Доватора вул., 13

Квартира, варта вашої уваги: 3-кімнатна Брєжнєвка в центрі міста, Між Косіора і Восходом. Затишне розташування, Напівзакритий двір. Перепланована під сучасний стиль життя: Кухня-студія, Збільшено та суміщено туалет, ванна. Достатньо велике місце під гардероб. 2 роздільні кімнати, з ремонтом 2016 р. батьківська та дитяча, вже мебльовані. З-тя кімната - Зала, з балконом. Ідеально підходить для сімейного відпочинку (Лаунж зона). Стіни в залі виведено, Готові під покраску\обої\декоративну обробку. Занвузел ремонт 2021-2022 років, все в кахелі, 99% завершено. Кухня Сучасна натяжна стеля, Декоративна обробка стін. 90% завершено, тільки пофарбувати, і домеблювати. Абсолютно усі коммунікації, батареї, розводка замінено на М.П. Балкон засклено під ключ. Вікна з Тепло та шумоізоляциєю, дорогі. Єлектрика мідна, тумблери на кожну кімнату. Без боргів, без проблем. Реагуйте, купуйте, і відчуйте затишок квартири, планування. Поряд уся можлива інфраструктура, зуп. транспорту, трамвай, 2 АТБ і т.д. Соцмісто 2 зупинки, 95й-Автовокзал поряд. Перегляд за попередньою домовленністю. Торг можливий.

Вадима Гурова вул. (Постишева), 37

Пропонується на продаж квартира з євроремонтом по вулиці Свято- Миколаївська . Трикімнатна квартира з велики балконом і гаражем у дворі. Загальна площа 72 кв.м Кухня - 11 кв.м Квартира знаходиться на комфортному третьому поверсі. Стіни штукатурені та пофарбовані. Вікна усі металопластикові, батареї нові. Замінені усі труби, такаж була змінена проводка. На підлозі в усій квартирі - ламінат, а на кухні та санвузлі - кахель з підігрівом . Всі мебелі та техніка залишаються. Бокс для машини знаходиться прямо перед будинком, його площа складає 15 кв.м. Чудове місце для життя! Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школа, ринок, аптеки, ресторани, парки. Поруч гарна транспортна розвязка. Відмінний варіант у гарному місці! Ідеально підійде для сімї Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Свято-Миколаївська вул. (Леніна), 35

Продаж трикімнатної квартирі на Дружбі по вул. Мухіної. Квартира з ремонтом, підлога в квартирі вирівняна, виложена кахелем і встановлено систему "тепла пілога". Замінені усі двері на більш сучасні, якісна фурнітура. Стеля з кольоровою підсвіткою. У двох кімнатах та коридорі вмонтовані дзеркальні шафи-купе. Злишається уся техніка, та практично усі меблі (крім диванів) . Металопластикові вікна. Подвійні двері. Нова проводка. Замінені усі труби, як води, так і каналізації. Є лічильники на газ, воду та двофазний на електроенергію. Розташований будинок у тихому дворі, в пішій доступності вся інфраструктура мікрорайону Дружба. Школи, садочки, супермаркет, безліч універсальних магазинів тощо. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Мухіної вул., 11

Продаємо 2-кімнатну квартиру в районі Соцміста (зупинка Світанок (Восход). У квартири дуже зручне розташування: на середньому поверсі та середній під’їзд. Дві окремі кімнати правильної прямокутної форми, що дуже зручно та комфортно.. Є балкон. Вікна виходять на одну сторону. На все встановлені лічильникі. Чистий під’їзд, з ремонтом. Добропорядні сусіди. Квартира в гарному, розвиненому районі, розташована в зручному місці: не над дорогою і при цьому поруч зупинки транспорту. АТБ, Простор і безліч інших маркетів, аптеки, кав’ярня розташована на першому поверсі будинку. Чудова транспортна розв’язка. Документи в ідеальному стані. Один власник. Готові до діалогу. Телефонуйте зараз,т а можливо саме Ви станете власником даної квартири.

Соборності, 45

Продаж 3-х кім квартири Свято-Миколаївська (Центр, Ленина) Втомилися щодня підкорювати Еверест? Бажаєте комфортне житло у центральній частині міста? Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Тоді до Вашої уваги пропонуємо чудову квартиру по вул.Свято-Миколаївська (колишня Леніна), район парку Гагаріна, Центрально-Міський район. Квартира знаходиться в шикарному місці, як тільки виходиш з підїзду відразу потрапляєш в один з двох квітучих парків, тут тобі і тенісний корт і футбольне поле, в 5 хвилинах прекрасний пляж, куди можна вийти прогулятися, а поряд величезна кількість розваг як для дітей так і для дорослих. . Школа, садки, все те що Ви шукали. Комфортний перший поверх дозволить Вам не переживати, що Вашій мамі потрібно буде щодня підкорювати вершини, а Вашій другій половинці піднімати коляску на верхні поверхи. Щодо самої квартири, вона повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Квартира ідеально підходить, якщо Ви втомилися шукати квартиру з ремонтом, і хочете зробити все під свій стиль та смак та жити в чудовому місці ! Документи готові на продаж. Телефонуйте та купуйте!

Свято-Миколаївська вул. (Леніна), 15

Продаж затишної 3-х кімнатної квартири на Вечірньому Бульварі (біля Центру Зайнятості). Чудова локація будинку, поруч швидкісний трамвай, сквер, зупинки транспорту, велика кількість магазинів і супермаркетів. Квартира в чудовому стані, зроблений ремонт, встановленні якісні меблі виготовлені під замовлення. Характеристика: - заг. пл. 61,1, житл. 44,4, кухня 5,5 - 3-х кімнатна квартира, не кутова, всі кімнати окремі, 1/5 - вікна м/пл, решітки на вікнах, без балкону, але є можливість прибудови - батареї біометал, труби на опалення поліпропілен - якісна сантехніка, нова, труби поліпропілен - проводка змінена (мідь) - с/в окремо - квартира з ремонтом - кухня, коридор підлога кафель, на кухні робоча поверхня - кафель, стеля натяжна, підлога в кімнатах - лінолеум, стіни - шпалери - вбудовані меблі на кухні робили під замовлення, вбудована якісна техніка - вбудовані меблі в коридорі і велика шафа купе в кімнаті - лічильники світло, газ, вода, тепловий на будинок - боргів немає, прописаних немає - документи готові до продажу На всі додаткові питання з задоволенням відповімо по телефону і організуємо показ в зручний для Вас час ) Додатково можемо надати відеоогляд. 0976981920 Олександра

Вечірній бульв., 13
1 - 24 з 227 результатів