1 комнатная квартира по улице Симонова (21-ї бригади Національної гвардії), район 1й Восточный Общая площадь 39 кв.м. Большая кухня 9.7 кв.м Коридор 5м, встроенный шкаф купе, очень вместительный. Квартира двусторонняя Новый капитальный ремонт Заменена проводка, комуникации Новая сантехника, кафель Встроенная мебель и техника. В квартире после ремонта никто не жил. Крыша отремонтирована, не течет. Техэтаж. Подача отопления сверху. Квартира очень теплая Шикарный вид из окна на озеро. Уютный двор, чистый подъезд. Рядом две школы, детский сад, остановка, супермаркеты АТБ, Сильпо, Спортлайф, бассейн. Есть стоянка и парковка во дворе. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Сімонова вул., 2

Продаж 3-х кім кв, покращенне планування, пр-т Гагаріна (еВідновлення, сертифікат) Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Потрібен середній поверх. прекрасний район та милі сусіди? У вас велика сімя чи ви її тільки плануєте? Тоді цей варіант точно для Вас) Чудова квартира в в самому сердці Кривого Рогу, по пр-т. Гагаріна , Довгинцівський район на восьмому поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Поруч знаходяться дитячі садки, школа, є парк для прогулянки із сімєю! Завдяки тому що поряд Автовокзал район має чудову транспортну розвязку, як рано-вранці так і пізно вечером Ви без проблем зможете добратись як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля або за додаткову плату можливо придбати гараж поряд з домом. Ремонт у квартирі робився для себе, використовувалися найкращі матеріали та новітні технології у будівництві. Квартира має окремі кімнати, в яких ви зможете легко розділити свій особистий простір з Вашими рідними людьми. Данна нерухомість купувалася і створювалася для прекрасного життя, вона продається абсолютно з усім що є на фото і Ви можете стати власником цієї квартири вже сьогодні. Якщо ви думаєте дзвонити чи ні, то ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЗАРАЗ! Подібні пропозиції трапляються не так часто. і можливо чекають саме на Вас! Можливий продаж за житловим сертифікатом!

Гагаріна пров., 79

Пропонуємо придбати у гарному жилому стані 2-кімнатну на 2-Східному по вулиці Сахарова. Квартира на 1 поверсі 16-ти поверхового будинку. Дуже високий цоколь. Ришітки на вікнах. Вид на озеро, на автостоянку. Будинок ОСББ. У квартирі замінені всі вікна на металопластикові. Лоджія засклена також металопластиком із склопакетами. Кімнати окремі, у хорошому жилому стані. Меблі залишаються. Якщо не потрібні, то можемо їх вивезти. Кухня з вбудованими меблями. Покупцю також залишаються кухонний куток і техніка. У санвузлі труби замінені. Встановлена душова кабіна. Чудовий варіант для тих, хто хоче заїхати і жити зразу. Холодильник І пральна машина також залишаються покупцю. Квартира вільна. Документи в порядку. Покажу у будь який зручний для Вас час.

Сахарова вул., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ця квартира по праву - БЕЗДОГАННА. Стільки переваг в одній нерухомості викликають увагу. ПРОСТІР: площа даного житла для МАСШТАБНИХ людей (78 м2), яким потрібен простір та винятковість. Перепланування збільшило кімнати і дало нові можливості у квартирі. НЕЗАЛЕЖНІСТЬ: АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ - це гарантія, що Вам та Вашій родині забезпечені комфортні умови у будь-яку негоду. Кондиціонери створять комфорт у спекотні дні. ДОБРОТНІСТЬ: КАПІТАЛЬНИЙ, ЯКІСНИЙ, ПОВНОЦІННИЙ РЕМОНТ (зроблений у 2022 році), у ньому не встигли пожити. БЕЗПЕКА: броньовані двері, захищений підхід до квартири, вмурований сейф. УНІКАЛЬНІСТЬ: повноцінна ГАРДЕРОБНА КІМНАТА площею 7,0 м2. ЗРУЧНІСТЬ: вже є оснащення гарною технікою і практично всіма меблями, які виготовлені тільки з якісних матеріалів, і тільки на замовлення. Словами важко розповісти все про це житло. Пропоную подивитися та оцінити самим. Якщо у Вас є автомобіль, ми можемо запропонувати Вам ще купити і капітальний гараж площею 27 м2. У гаражі є світло, WI-fi, лічильник, буржуйка, мангал. Оснащений ямою та підвалом. Телефонуйте! Вартий уваги варіант чекає на Вас!!!

Мухіної вул., 11

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Лісового на Східному. Можливий продаж по сертифікату, е-оселі. Квартира в гарному жилому стані. З ремонтом. На 8 поверсі. В середині будинку. Дуже тепла і світла. В квартирі були замінені усі комунікації. Встановлені скрізь металопластикові вікна. Вирівняні стеля, стіни і підлога. Ремонту кілька років, але він як новий. На все встановлені лічильники. До вартості квартири включені вбудовані меблі у кухні з технікою і шафа у прихожій. Всі інші меблі, що є на фото забираються. Боргів немає. Більше інформації за телефоном. Подивитись можна за попередньою домовленістю у будь-який зручний для Вас час.

Лісового вул., 21

Продам 3х кімнатну квартиру в одному з найкращих районів міста на Східному-2. Квартира розташована на 8 му поверсі , середина будинку, дуже тепла( внутрішнє утеплення по всьому периметру). Кооперативний будинок, доглянутий двір та під’їзд. Один із самих нових будинків в місті .Ремонт 2023 року з преміум матеріалів, робили якісно для себе. Нова електрична проводка ,прохідні вимикачі світла , всі комунікації замінені, якісна сантехніка преміум класу. Керамогранітна плитка на підлозі у коридорі , німецький водостійких ламінат у кімнатах .Абсолютно вся техніка та меблі нові, лишаються у квартирі . Квартира під охороною. Молодий район міста з розвиненою інфраструктурою. Торгові центри, садочки , школи , спортивні заклади та майданчики все поряд , парк . В квартиру лишилось принести лише свої особисті речі. Всі додаткові питання по телефону.

Незалежності України вул., 4

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом та меблями. Східний 2, Кривий Ріг, Вул. Незалежності 3. Площа: 43,4 м.кв. Ціна: 17000$ 12 пов/14 пов будинку. Кухня - 8,5 м.кв. Варильна панель, духова шафа. Витяжка. Мийка. Стілець розкладний + 2 стільці з натурального дерева. Кухонний гарнітур. Двері деревяні. Підлога лінолеум. Шафа в коридорі 4-х дверна. Ванна, туалет окремі. Бойлер. Ванний гарнітур. Кладовка, вбиральня. Спальна кімната не прохідна – 17,9 м.кв. Кондиціонер. Меблі. Диван розкладний. Балкон засклений, пластикові вікна. Опалення міське, централізоване Батареї чавунні. Квартира тепла. Загальнобудинкові стояки замінені. Покрівля будинку замінено. Тех поверх з ремонтом. Каналізація в будинку замінена. У підїзді замінено пластикові вікна. Два ліфти. Обслуговування - ОСББ. Світло не вимикають. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид. Поруч Солоне озеро, церква, сквер, парк, магазини, автостоянки, зупинки транспорту, садок, школа, ігрові майданчики, баскетбольне, футбольне поле, великий теніс.

Незалежності України вул., 3

Простір та незалежність. Популярний художній напрямок у дизайні та інтерєрі. Характер та потяг до відкритих просторів, відсутність шаблонів та функціональне зонування для поціновувачів даного ексклюзиву. І найголовніше-комфорт. У ремонті використовували матеріали найкращої якості, робили для себе! 73м2 простору та естетичного задоволення. -Безпека; Відеоспостереження по периметру, також встановлено охорону «Аякс» -Комфорт; повністю облаштована від "А до Я" від меблів до техніки. -тепла підлога -фільтрація води -двері скритого монтажу -вбудована техніка Взимку квартира дуже тепла, рахунки за комунальні послуги не високі так як встановлені лічильники. У вказану вартість вже входить: меблі та техніка. Закритий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для паркування авто. За всіма деталями, а також для запису на огляд - телефонуйте!

Днепровское шоссе, 14

3-кімнатна «Чешка» на Дружбі по Мухіній Пошук житла – це дуже серйозний процес, який супроводжується сумнівами, страхами та тривогами. Розгляньте ДОБРИЙ варіант нерухомості. Можливо, саме цей варіант житла вирішить Ваше питання. Отже, чим гарна дана квартира: - 3 окремі кімнати; - простора передпокій; - квадратна кухня, що гарантує зручність та практичність у розташуванні меблів та техніки; - є і широка лоджія, та великий балкон; - гаряча вода від колонки; - знаходиться квартира в цегляному будинку, товсті стіни добре тримають тепло; - кондиціонер допомагає підтримувати комфортну температуру і влітку; - житлова та чиста; - середній поверх; - будинок ОСББ. Вже виконані вагомі покращення: поміняні всі комунікації у підвалі, у підїзді нове освітлення; - прийнятні комунальні платежі; - встановлені всі лічильники; - розташування будинку всередині двору, гарантія відсутності зайвого шуму та пилу; - у дворі дитячий майданчик та місця для паркування. Готові показати Вам і Ви самі переконаєтесь у цих твердженнях. Телефонуйте!

Мухіної вул., 3

Продам дуже гарну 2 кімнатну квартиру по вулиці Блюхера 15 напроти парку . Квартира на зручному 5 поверсі всередині будинку. Замінені всі комунікації. Лічильники. Дуже доглянута, тепла взимку ,з маленькими комунальними послугами , з меблями та технікою. Загальна площа 47 м2 . Велика лоджія . Сусіди прекрасні люди. Чистесенький двір та підʼїзд. Інфраструктура району розвинена все поряд . Всі додаткові питання по телефону. Торг в межах розумного.

Петра Дорошенко, 15

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам 3 кімнатну квартиру розташовану на пʼятому поверсі всередині будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт, замінені всі комунікації, нові вікна , утеплена . Залишаються всі меблі та техніка. Засклені лоджії , переобладнані під кабінети . Квартира знаходиться в хорошому районі з розвиненою інфраструктурою. Все абсолютно поряд . Нерухомість в яку ви можете принести лише свої особисті речі та жити . Всі додаткові питання по телефону.

Європейський бульв. (Кірова), 12

Продаж 3-х кім кв. по вул. Лісового (Восточний-3, улучшенка) Втомилися дивитися квартири у старих панельних будинках? Потрібен середній поверх. шикарний район та милі сусіди? Мрієте про велику кухню і хочете мати чудовий вигляд з вікна? Тоді цей варіант точно для Вас) До вашої уваги пропонується затишна 3-х кім. квартира з прекрасним покращеним плануванням та роздільними кімнатами в Криворізькій новобудові, будинку 1994 року будівлі на 12 поверсі 14-ти поверхового будинку, з прекрасним видом на місто. Будинок ОСББ, завдяки чому в ньому підтримується чистота і затишок, а також є план заміни всіх комунікацій і облаштування двору і підїзду. Поруч знаходяться дитячі садки, школа! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому (глухий кут маршруток знаходиться в 200м від будинку, поряд є станція метро) Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально сан вузол, замінено всі комунікації та викладено свіжу плитку. Замінено всі вікна на металопластикові, а також капітально відремонтовано 2 балкони! Квартира утеплена по всьому периметру та все робилось для себе, а у перегородці живуть найкращі у світі сусіди. Можливо це те, що Ви так довго шукали! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Лісового вул., 42

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Симонова (мкрн. Східний-1). Квартира повністю готова до проживання, з якісними меблями та сучасною технікою. Простора, не кутова, утеплена ззовні, забезпечує комфортне проживання. Балкон засклений, також утеплений. Дах у хорошому стані. Ремонт виконаний два роки тому. Замінені всі комунікації - проводка згідно сучасних стандартів, вікна та каналізація м/п. Всі приміщення обтягнуті натяжними стелями, на підлозі покладено ламінат, в ванній кімнаті - якісна плитка. Двері замінені на більш сучасні, а кухня виготовлена на замовлення, що надає інтерєру унікальний характер. Щодо розташування: будинок знаходиться у тихому спальному районі міста. Поряд вся можлива інфраструктура: магазини, дит.садки та школи, зупинки громадського транспорту, тощо. Хороша транспортна розвязка. Затишний двір. Документи готові до швидкої угоди, прописаних немає. Можливий продаж по державним програмам "єОселя", "єВідновлення". Телефонуйте для більш детальної інформації!

Сімонова вул., 3

продам 3 кімнатну квтиру по Днепршосе 46 з меблями та технікою. 2/9 не прохідна, торцева,двустороння. У кватирі косметичний ремрнт м/п вікна труби. Балкон і лоджия засклені. Поли ламінат, залізні двері. лічильники на усе.На кухні та санвузлі кахель на натяжна стеля. Дім не над дорогою шума немае. До "Ласточки" 10 хвилин до школи та торгових точок також. Гарна транспортна розвязка.ц 24500

можливий продаж по єОселя
днепршоссе, 46

1 комнатная квартира Восточный 2, улица Лисового, красная линия Квартира не угловая, крыша в порядке, отремонтирована Окна заменены металлопластик, балкон застеклен металлопластик. Заменена сантехника. Есть все счётчики. Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная

Лісового вул., 33

Модерн - Швидкоплинний. КЛАСИКА - ВІЧНА! 3-кімн на Лісового 6, мкрн Східний-2 6/9 поверх Покращене планування, зовнішнє утеплення Ремонт 2020 року по індивідуальному дизайнерському проєкту Повна комплектація меблів і техніки. ЕЛЕГАНТНА ВИШУКАНА ВИТОНЧЕНА Той рідкий випадок, коли наживо квартира виглядає в рази краще ніж на фото (повірте, це дійсно так). З фото зрозуміло, що тут повна заміна комунікацій і найкращі матеріали, дизайн проєкт та найкращі меблі. Вбудована кухня та усі двері деревʼяні (Ясінь). Та загальну атмосферу фото не передадуть. Тут будинок ОСББ, доглянуте охайне подвірʼя, чисті підʼїзди і порядні привітні сусіди (які вже також зробили ремонт). Тут чудовий вид з вікон на Собор (поруч з Сонячною галереєю). Тут все як нове (в квартирі мало проживали, останні 2 роки ніхто не живе) Багато різного освітлення та деталей, які хочеться розглядати. Меблі залишають усі. Із техніки забирають холодильник та телевізори. І у нас бездоганні документи - власниця одна і вона в країні, перепланування узаконене, без боргів і будь-яких деталей. Готові до швидкого перегляду - телефонуйте або пишіть.

Лісового вул., 6

Східний 3 вулиця Вячеслава Черновола Сміливий 16 поверх Загальна площа 73 м2 Всі кімнати окремі Бездоганний сучасний ремонт Повна комплектація меблів і техніки (без телевізорів) Краєвид ВРАЖАЮЧИЙ на місто *** Життя буремне і на ремонти не хочеться витрачати час і нерви. Тут вже все облаштували за найкращими сучасними стандартами - дизайн, капітальні роботи і безліч стильних деталей. Люстри, бра, оригінальне поєднання фактур та форм, актуальні кольори - все на своєму місці і створює атмосферу абсолютного задоволення життям. Проте ми подбали не тільки про естетику і красиву картинку. Вбудована кухня, посудомийка тепла підлоги, сейф - тут все про комфорт та атмосферу процвітання. Єдине що ще не вирішили що буде в третій кімнаті - вона повністю відремонтована та не облаштована. Вам залишається визначитися що тут буде - дитяча, кабінет чи мистецький простір художниці. Вирішувати ВАМ

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 65

Продаж чудової 2-х кімнатної квартири на Дружбі. Локація і розташування будинку прекрасні, поруч школи, дитячі садочки, супермаркети, фірмові магазини, зупинка транспорту, поліклініка, чудовий парк і багато чого цікавого і корисного. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхівки, але над квартирою є технічний поверх + 3 роки тому був зроблений капітальний ремонт даху. Дуже охайний і затишний двір, привітні і дружні сусіди. Про квартиру: - заг. пл. 49,4 кв.м., житл. 27,8 кв.м., кухня 8 кв.м. - 10-й поверх 10-ти поверхівки, є технічний поверх і капітальний ремонт даху - вікна м/пл, лоджія заселена - м/пл - якісна сантехніка, труби м/пл - нова проводка - мідь - підлога лінолеум - стіни рівняли, ґрунтувалися під обої - стеля підвісна - зовнішнє утеплення квартири - с/в окремий в кафелі - бойлер, кондиціонер - вбудовані меблі під замовлення - лічильники на все (світло, газ, вода) - тепловий лічильник на будинок (в зимку опалення обходиться 1300-1700 грн) - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу Отже, якщо у Вас виникли якісь питання, дзвоніть і ми з радістю на них відповімо + організуємо показ в зручний для Вас час 0976981920 Олександра

Магістральна вул. (Кириленка), 8

Продаж комфортної 3к. квартири по вул. бульвар Європейський, перший Східний. Не кутова. Кімнати непрохідні, роздільні. Вікна виходять по обидві сторони будинку. Під’їзд охайний, прибудинкова територія доглянута та простора. Щодо самої квартири, зроблено якісний ремонт із заміною всіх комунікацій, оздобленню підлоги, стін та стелі. – Тепла підлога (кухня, лоджія, туалет, ванна кімната) – Нова електропроводка (автомати окремо на кожну кімнату) – Якісні металопластикові вікна Продаж включно з усіма меблями та технікою: – Холодильник – Варильна поверхня – Духова шафа – Пральна машина – Посудомийна машина – Бойлер 15л. – Бойлер 100л. – Кондиціонер Розташована у спальному районі нашого міста. Поруч супермаркети, зони відпочинку, дитячі майданчики та освітні установи. Ця квартира є відмінним варіантом для тих, хто шукає затишне житло з готовим до заселення станом. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

Європейський бульв. (Кірова), 18

Пропонуємо до продажу 3кімнатну квартиру в районі площі Домнобудівників (раніше кільце Косіора) по вулиці Соборності 94. Про об’єкт: - Розташована квартира на 6 поверсі 9типоверхового будинку. - Загальна площа 58 м.кв. - Кімнати 18,20, 12,90 та 7,5 м.кв. - Велика кухня 8,70 м.кв. Комунікації: - Будинок обладнаний усіма сучасними комунікаціями. - Вам має сподобатися чистий під’їзд з новим ліфтовим обладнанням. Особливості квартири: - Квартира для тих хто хоче зробити свій власний ремонт. - Підходить для перепланування. - Кутова, але дуже тепла (східно-південна). - Всі вікна виходять на подвір’я. Локація: - Будинок розташовано вздовж "червоної лінії" за два кроки від зупинки громадського транспорту. - Зручно дістатися до Соцміста,Червоної, залізничного та автовокзалу. - Поряд купа магазинів включно із АТБ. - Школа №108, Педагогічна гімназія, Центр професійної освіти, дитячий садок "Чебурашка", парк "Ювілейний". Ціна 16 000$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 067 982 17 19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Соборності, 94

Пропонуємо до продажу 2кімнатну "сталінку" Довгинцівський район, Дніпровське шосе, 24. Про об"єкт: - Загальна площа 42 кв.м. - 2 житлові кімнати 17,7 + 8,7 кв.м. - Кухня 5,4 кв.м. - Висота стелі 2,80 м. Планування об"єкту: - 1 поверх 3поверхової "сталінки". - Одностороння, на захід. - Усі вікна на "червону лінію" - Зручно як під житло,так і під об"єкт бізнесу. Комунікації: - В наявності всі комунікації житлового приміщення. - Лічильники. Особливості квартири: - Квартира повністю під ремонт. - Вже почато роботи. Міський транспорт: - Транспортна розв"язка автовокзалу. - Поряд сам автовокзал. - Вигляд з вікон квартири на будівлю Довгинцівської райради. Наша ціна на сьогодні 17 000 $ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Катерина - 067 982 17 19 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Дніпровське шосе, 24

Не упустіть можливість придбати за доступною ціною трикімнатну квартиру в Довгинцівському р-ні. Кривого Рогу по вул. Сергія Параджанова. Квартира знаходиться на 7/9 будинку не кутова, не прохідна, квартира в житловому ретро стані, потребує сучасності. Великі світлі роздільні кімнати, дві лоджії, містка кухня, окремий санвузол. У кроковій доступності школа, садок, магазини, зупинка. Борги проблеми відсутні, бажання продати є, дзвоніть, пишіть, дивіться. АН IDEAL учасник Спілки Фахівців з Нерухомості України - СФНУ.

Сергія Параджанова вул. (Вахрушева), 32

Хочеться жити в просторій квартирі в молодому, перспективному районі? Мати велику кухню та простору лоджію? Заїхати та жити і не витрачати кошти на ремонт? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную до вашої уваги простору однокімнатну квартиру, яка знаходиться на мікрорайоні 2 Східний(Восточный) за адресою вул. Незалежності України, буд. 3 на 2 поверсі 14-ти поверхового будинку, який був побудований у 2000 році. Загальна площа квартири 43 кв.м., що є великою рідкістю для однокімнатних квартир, має житлову площу 18 кв.м., кухню - 9 кв.м та простору лоджію 3кв.м, яку можна використовувати як особистий кабінет або як маленьку додаткову кімнату. Із переваг хочу відзначити, що квартира має сучасну проводку, замінену сантехніку та якісні металопластикові вікна, лоджія має підігрів підлоги. Квартира обладнана всім необхідним, є кондиціонер, велика гардеробна, сучасна мебльована кухня з варильною поверхнею та духовою шафою. Будинок ОСББ, про що свідчить гарний стан підїзду, охайний та затишний двір, обладнаний дитячий майданчик та зона відпочинку і крита парковка. Інфраструктура одна з найкращих у місті, поряд є все що необхідне для життя, адже квартира розташоана у наймолодшому житловому масиві міста. Є супермаркети, аптеки, школи, дитячі садочки, парки та сквери, озеро, зупинки громадського транспорту, станція швидкісного трамваю, кабінети сімейного лікаря та амбулаторія. Ви ще досі думаєте над купівлею? Тоді для вас є приємний бонус! Квартиру готові продати по програмі Є-оселя! Все ще думаєте? Тоді запрошую на перегляд! Телефонуйте, дивіться, купуйте!

Незалежності України вул., 3

Продається 1-но кімн.квартира, вул. Лісового, мкрн. Східний 2 Про об’єкт: - Квартира розташована на 1/9-ти поверхового будинку. - Загальна площа 36кв.м., житлова 17.9кв.м., кухня 8.5кв.м., висота Н 2.7м. Особливості квартири: Квартира з меблями, технікою та предметами інтер’єру. Вікна м/пл. 3-камерні, замінена сантехніка, труби м/пл., бойлер, встановлені лічильники на світло та воду. Зручне розташування будинку з розвинутою інфраструктурою. Поряд транспортна зупинка, магазини, АТБ, аптеки, д/садочки, школи, «Varus», парк «Щастя», ринок та інше. Ціна 14 000у.о. торг. За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Надія – 098 985 09 08 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями - @ancredokr З повагою, команда Credo!

Лісового вул., 21
1 - 24 з 299 результатів