Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45

Продаж великої 2х кімнатної сталінки проспект Гагаріна 4 й поверх , 4 поверхового будинку. На дві сторони, не вуглова. Виконані чорнові роботи, стіни з газоблоку, замінили труби на металопластикові. Будинок ОСББ, охайний. Зручне місце росце розташування, зупинка, центрально вул міста. Все поряд. Є знижка покупцю.

пр. Гагарина, 38

2 комнатная квартира по улице Вадима Гурова (Постышева) 1 этаж, цоколь высокий Квартира в хорошем состоянии, после ремонта 2020 года Кухня студия Заменены все комуникации: проводка, трубы отопления, сантехника Межкомнатные двери Ламинат и кафель Новые батареи Встроенная кухня, прихожая и кладовка Есть место для гаража. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная

Вадима Гурова вул. (Постишева), 33
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Центр міста. З меблями і технікою! Для життя чи під оренду! У будинку навпроти міськвиконкому, що в народі називають Мурашником (муравейником - рос.), по вулиці Матусевича продається 3-кімнатна квартира! Будинок цегляний, теплий, без газу, обладнаний електроплитами. Квартира на 5 поверсі 13-ти поверхівки. Всі кімнати окремі. Є великий хол і великий засклений балкон. Квартира у жилому стані. Був проведений сучасний ремонт у кухні із повною заміною електропроводки, батарей, труб, сантехніки. Були вирівняні стіни й підлога. Встановлена сучасна кухня із додатковим освітленням. Повністю обладнана технікою. Є витяжка, духовка, мікрохвильовка, індукційна плита, посудомийна машина, Духова шафа! Кімнати всі із сучасним лінолеумом на підлозі, натяжними стелями, гарного стану шпалерами на стінах, класичні кольори, тому ще довго можуть служити. Санвузол. Ванна і туалет у кахлі. Важливий бонус - міжповерхова комора поруч з квартирою. Дуже містка із залізними дверима. В ціну включені меблі та техніка. Є відео: https://youtu.be/HX3PPQ22PzE?feature=shared

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 2

Продаж елітної 2-кімнатної “Сталінки” з новим ремонтом (Соцгород) Ви втомилися від тісних панельних квартир? Хочеться насолоджуватися просторим житлом, сучасним ремонтом у стилі лофт? Тоді агенція нерухомості Realty Group пропонує до Вашої уваги елітну, простору сталінку по вул. Соборності (соцмісто) Що відразу впадає у вічі, це якісний дизайнерський ремонт, на якості матеріалів не економили, квартира робилась для себе. Квартира утеплена мінватою, встановлені якісні металоплпстикові вікна, які зберігають тепло та затишок Вашої оселі, та гарантують тишу. Надійні броньовані двері будуть оберігати Вас та ваших близьких. Щодо самої квартири загальна площа 54кв.м. кухня студії. Ремонт виконаний в одному єдиному стилі лофт. Повністю замінені всі комунікації: проводка, опалення, проведена заміна труб опалювальної системи. Нерухомість знаходиться в самому центрі нашого міста, оточеного всією необхідною для життя інфратруктурою, парками та скверами. Телефонуйте та купуйте житло Вашої мрії!!

Соборності, 16

«Сталінки» – будинки, які є у всіх великих містах України. Ці будинки зводилися для партійної еліти і відомчих працівників, а отже, мають ЧУДОВИМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ: - масивні перекриття; - гарне утеплення (з вогнетривкої цегли товсті стіни); - поліпшені планування (абсолютно всі кімнати роздільні); - великі кімнати правильної форми; - комфортна величезна кухня (10,44 м2); - 2 балкони; - 2-стороння; - високі стелі (2,98 м); - великі вікна; - простора ванна кімната; - широкі та зручні парадні; - горищне приміщення. У 2-КІМНАТНІЙ квартирі, яку ми пропонуємо, ВСЕ ЦЕ Є І НАВІТЬ БІЛЬШЕ: *дуже добрий стан; *частково є меблі та техніка (шафи купе, вбудована кухня, кондиціонери, меблі у ванній, бойлер, посудомийка, пральна машинка); *рідкісна особливість, ванна кімната з великим вікном; *капітальний ремонт; *лічильники: на світло (день/ніч), на воду, загальнобудинковий на тепло; *у дворі є невеликий гараж/комора. Вам надається можливість купити ДУЖЕ ЦІКАВУ квартиру Телефонуйте! Ми організуємо показ і ВИ самі у всьому переконаєтесь!

Вадима Гурова вул. (Постишева), 17

Продам 3 кімнатну квартиру по вулиці Соборності 96 . Квартира розташована на сьомому поверсі. Одностороннє планування кімнат , вид з вікон на кільце Косіора . Квартира потребує капітального ремонту. Лічильники газ , вода . Інфраструктура району розвинена, все необхідне для комфортного проживання мешканців району поряд . Працюємо за державними програмами. Торг доречний, готові вислухати всі пропозиції.

Соборності, 96

Продам 2 кімнатну квартиру по вулиці Домнобудівників 2а . Новий цегляний будинок 1993 року будівництва. Шикарне розташування будинку прямо на кільці Косіора . Вся інфраструктура знаходиться поряд . Дуже гарне планування. Великі окремі кімнати на дві сторони . Лоджія через дві спальні . Квартира потребує ремонту. Торг доречний , вислухаємо ваші пропозиції.

Домнобудівельників пл., 2а

Продам 3х кімнатну квартиру в районі Соцміста по Пр.Металургів. Будинок із силікатного кирпича, розташований майже в центрі Соцміста, напроти Фокстроту. Поруч всі зручності: транспортна зупинка, Метро, базар, супермаркет АТБ, всілякі магазини та кафетерії. Поруч два парки, парк з годинником та парк Богдана Хмельницького. Горний Університет, цирк, Та багато іншого. Квартира знаходиться на четвертому поверсі пяти поверхового будинку, не кутова. Дві кімнати розташовані окремо, гостинна переобладнана на кухню- студію. В помешканні частково робили ремонт. Поміняли вікна, труби, встановлені лічильники. Квартира в хорошому житловому стані. Кому цікаво, звертайтесь. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

Пр.Металургів, 23

Продаж гарної 3к "сталінки" з меблями та технікою у центрі соцміста по вул.Тільги, розташованої на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Криша відремонтована. Загальна площа-75кв.м, житлова-49кв.м, кухня-9кв.м. Квартира світла, тепла, простора, з високими стелями, зручним плануванням, двостороння, не кутова, балкон з видом у двір. Всі кімнати окремі, велика кухня, великий коридор. Зроблено капітальний ремонт: встановлено металопластикові вікна, замінені труби, радіатори опалення, електична проводка, нові міжкімнатні двері, санвузол викладений кахелем. Для нагріву води є газова колонка, встановлено лічильники на воду, газ, світло. Ремонт потрібен у кухні, який Ви зробите на свій смак. Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Чистий під’їзд з домофоном., інтелігентні сусіди, доглянутий двір. Є гараж неподалік за окрему плату. Вся інфраструктура в кроковій доступності: дитячий садок, школа, магазини, ринок, кавярні, стадіон, басейн, парк, зупинки (зручна транспортна розвязка). Відмінний варіант в гарному місці! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Степана Тільги вул. (Революційна), 6

ЖК в городе Кривой Рог

Бажаємо запропонувати Вам варіант нерухомості, на який варто звернути увагу. Чому рекомендуємо розглянути цю пропозицію. Вся справа в тому, що квартира має прекрасні параметри, а тепер детальніше про те, що Ви можете отримати, купивши дану квартиру: - на 5 поверсі 9 поверхового будинку, золота середина; - 3 РОЗДІЛЬНІ КІМНАТИ (відмінне планування); - ВМІСНА КУХНЯ площею 8,5м2 + комора 0,7м2; - є балкон і лоджія; - укомплектована меблями (дивани, крісла, ліжко, шафи, стінки - гірки, кухонні меблі); - є ВСЯ необхідна ТЕХНІКА (холодильник, бойлер, 2 кондиціонери, мікрохвильова піч, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, пральна машина); - квартира ДУЖЕ АКУРАТНА, чиста, тепла, У ВІДМІННОМУ житловому СТАНІ; - після угоди ГОТОВА ДО ЗАСЕЛЕННЯ. Ми із задоволенням та впевненістю покажемо Вам цей варіант житла і Ви самі переконаєтесь у написаному. Телефонуйте!

Володимира Бизова вул. (Якіра), 22

Агенція нерухомості IDEAL пропонує однокімнатну квартиру на купівлю в Металлургійному районі, по вулиці Соборності. Квартира в житловому стані, облаштована меблями та технікою. Поруч транспортна розвязка, супермаркет, необхідні магазини. Встановлені лічильники. Комфортний поверх. Балкон не засклений, але встановлені решітки. Квартира готова до переглядів, та Ваших пропозицій.

Соборності, 48

Простора 2-кімнатна сталінка біля 15 школи по вулиці Криворіжсталі. Середній 3 поверх. Не кутова. Вікна з залу і кухні виходять у двір, вид на стадіон школи. Вікно спальні на проїжджу вулицю. Загалом стан жилий. Вікна у спальні та кухні металопластикові. Балконний блок деревяний. Сам балкон не засклений. Кухня у кахлі. Санвузол у кахлі. Є лічильники на все. Будинок ОСББ. У підїзді ремонт і нові вікна. Можливий продаж по є-оселі, є-відновленню. Квартира вільна. Боргів немає. Документи готові.

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 38

Продаж просторої 2-х кімнатної квартири на 1-й дільниці. Дуже класне планування, квартира в чудовому стані і можна заїхати і жити. Гарне розташування будинку, поруч зупинка транспорту, магазини, школа і дитячий садочок. Характеристика: - 2-ка, кімнати окремі, квартира двостороння - заг.пл. 53,3 кв.м., житл. 30,6 кв.м., кухня 12,6 кв.м. - 1/3, будинок цегляний - вікна м/пл, решітки на вікнах - балкону немає, але є можливість прибудови - проводку міняли в 2015 році - підлога лінолеум, стеля натяжна, стіни шпалери - с/в сумісний, душова кабінка, тепла підлога - труби по сантехніці м/пл, труби на опалення м/пл - газова колонка - лічильники світло, газ, вода, тепловий лічильник на будинок - прописаних немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші питання і організуємо показ в зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра Також за бажанням можемо надати відеоогляд квартири.

Криворіжсталі вул. (Орджонікідзе), 56

Продаж 2-х кімнатної квартири в районі 97 кварталу вул. Героїв АТО. Дуже гарне розташування будинку, поруч школи, дитячий садочок, магазини, супермаркети, швидкісний трамвай, зупинки транспорту і два чудових парка. Характеристика: - 2-х кімнатна, квартира не кутова, кімнати окремі, одностороння - заг.пл. 42,2 кв.м, житл. 27,9 кв.м., кухня 5,7 кв.м. - 4/5, квартира утеплена з зовні - нова мідна проводка в 2017 році - вікна м/пл, балкон засклений м/пл (французький) - нова сантехніка, труби м/пл - система опалення замінена - батареї біометал, труби м/пл - підлога вирівняна, покладено ламінат, на кухні підлога лінолеум, стіни шпалери, стеля підвісна - с/в сумісний в кафелі, встановлена душова кабінка - вбудовані меблі на кухні, виготовлені під замовлення - вбудована шафа в коридорі і спальні - всі меблі залишаються - лічильники світло, газ, вода, тепловий лічильник на будинок - ОСББ - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші питання і організуємо показ в зручний для Вас час 0976981920 Олександра За бажанням можемо надати відеоогляд квартирки )

Героїв АТО, 40

Квартира для роботи в районі зупинки 1 Міська лікарня. Якщо Ви працюєте вдома, то напевно, стикались з цими або схожими проблемами: *кіт перегориз кабель під час важливої Meet -зустрічі (відеоконференціі) *Ваша улюблена донька вирішила намалювати портрет усієї вашої дружньої родини і обрала як холст один із Ваших документів *Вашій коханій дружині потрібно піти, а вам потрібно помішувати суп кожні пятнадцять хвилин Невже це так складно? І результат – суп сгорів, кохана незадоволена, документ не підлягає відновленню. Звичайно, ситуація перебільшена, але, погодьтеся, вдома, зосередитись на роботі набагато складніше. Пропонуємо оптимальне рішення. *Квартира для роботи в одному з центральних районів нашого міста. *Дуже вдале розташування, поряд проспект Миру, ресторан Puri Chveni. До 95 кварталу подати рукою , а звідки Ви з легкістю доїдете до будь якого кутка нашого міста. *Тут легко зосередитись на поставлених завданнях. Вам ніхто не буде заважати - поряд порядні і тихі сусіди. Я не можу зробити за Вас вашу роботу. Але можу забезпечити умови за яких Ви досягнете своїх цілей. Телефонуйте.

Рязанова (Святогеоргіївська), 6

Продаємо мебльовану 2-кімн. квартиру в Металургійному районі (Металлургическом районе) по вул. Нахімова (р-н 1 дільниця) 2-кімнатна квартира по вулиці Нахімова (Сталеварів), р-н 1 дільниці (1 участок, Червона/Червоная). Четвертий поверх з п’яти, середина будинку. Залишаємо всі меблі та всю техніку, що є на фото. Симпатична квартира в будинку шукає власників. Шо пропонуємо? Спальна кімната, стіл біля вікна для комп’ютера, власна шафа, і бонусом металева шведська стінка, щоб дбати про здорову спину та гарну спортивну форму. Вітальня з шафою, меблями, великим м’яким диваном, який із задоволенням після насиченого подіями дня, прийме Вас у свої обійми. А також кондиціонером, щоб влітку дарити комфорту прохолоду, а осінніми днями підігрівати повітря до приємної температури. Затишна кухня, на якій є все необхідне, щоб приготувати смачну їжу і потім насолоджуватись її смаком. Коридор, дє є полички для Вашого взуття та місце для верхнього одягу. Засклений та утеплений балкон. Окремий санвузол. Зручна транспортна розвязка. Всього 5-10 хвилин і ви доїхали до району Соцгород або до ЮГОК. А за 15-20 хвилин і Ви вже доїхали до площі Визволення. Приходьте, квартира готова познайомитись з новими власниками.

Сталеварів вул., 26

Давно шукаєш середній поверх та відмінний варіант для комфортного життя?! Тоді для Вас пропоную чудовий варіант із частковим ремонтом. Квартира розташована на третьому поверсі. Загальна площа 45 кв. , житлова 30 кв.м. а кухня 6 кв. Квартира світла і затишна - чудовий варіант для молодої пари чи сімї. Стан житловий, замінено вікна та сантехнічні комунікації. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Документи готові на продаж. Телефонуйте зараз для деталей та організації перегляду!

Вадима Гурова вул. (Постишева), 41

Чудова квартира вже з новим ремонтом, меблями та технікою в Центрі Соц Міста по вул. Юрія Камінського, біля ТЦ Фокстроту та АТБ. Розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку, не кутова! Нові металопластикові вікна є балкон. У квартирі є все необхідне життя: холодильник, пральна машина, газова плита, телевізор. Ще з переваг є те, що знаходиться поряд з усією інфраструктурою. Є школи та дитсадки, лікарня, ринок, кіоски, магазини, ТЦ Фокстрот, АТБ, Сільпо. Також є для Вашого дозвілля крокова доступність: парки, кафе, ресторани та інші види розваг. Тож якщо Ви шукали квартиру поруч з якою є все і навіть більше, цей варіант саме для Вас!

Юрія Камінського вул. (Олійникова), 26

Продаємо 2-кімн. квартиру по вул. Гагаріна (97- квартал) Місце для квартири має значення. А в цієї квартири воно ТОП. 97 квартал, проспект Гагаріна, поруч вул. Костенко та вул. Ярослава Мудрого. Поруч і супермаркети і найгарніші та найпопулярніші кав’ярні міста. Також торгівельний комплекс центр Гагарин Молл (Gagarin Mall) з привабливою зоною відпочинку і великим вибором різноманітних закладів (продуктові магазини, техніка, битова хімія та ін) Зовні квартира якісно утеплена. Третій поверх з п’яти. Всередині вас чекають дві доглянуті, досить просторі кімнати, правильної прямокутної форми. Компактна кухня. Сумісний санвузол. Засклений балкон. З документами все бездоганно. Боргів і нюансів з квартирою немає. Відкриті до діалогу і готові обговорити Ваші пропозиції. Телефонуйте.

Гагаріна, 45

Це безперечно НАЙКРАЩЕ планування по проспекту Гагаріна (Університетському). Ви просто роздивіться фото з планом - це ж мрія - кухня 9,4 м2, дві окремі кімнати нормальних розмірів. І велика рідкість - простора лоджія на першому поверсі. Є Хол і окрема Гардеробна. Ви уявляєте - це двокімнатна квартира а площа її майже 60 м2. Таке унікальне планування є лише на першому поверсі, абсолютно унікальне. Перший поверх вже став абсолютним ХІТОМ - тут завжди є вода і байдуже на виключення світла (в сенсі байдуже чи працює ліфт). Будинок доглянутий і проблем з підвалом абсолютно ніяких немає. Локація у нас Найкраща - це 96 квартал біля Єсеніно. Затишне спокійне подвіря, та через 3 хвилини Ви в центрі усіх подій - 95 квартал, Сільпо, найкращі кавярні та ресторани - ВСЕ поруч. Як люблять писати - Не зіпсована чужим ремонтом ))) Ми знаємо, що зараз ремонт дорогий та якщо його десь і робити - то саме в такій квартирі. Ще трохи зусиль і вона стане НЕПЕРЕВЕРШЕНОЮ. Вона вже вільна і абсолютно готова по документам, без будь-яких тонкощів. Телефонуйте - ключі у нас і ми швидко організовуємо перегляд.

Єсеніна вул., 13

Продаж Чарівної 3-кімн квартири пр Миру з меблюванням Конкретика вул. Гетьманська 74 (Дзержинка, проспект Миру, центр міста та бездоганна інфраструктура) Перепланування УЗАКОНЕНЕ - вітальня-студія, спальня з гардеробною та французьким балконом, дитяча з лоджією кабінетом, простора ванна кімната. АВТОНОМНЕ опалення - повірте буде дуже актуально якісне утеплення по периметру квартири БЕЗДОГАННИЙ ремонт ЛЮКС класу Повна комплектація меблів та техніки І це далеко не все! Все описати відразу важко та дуже хочеться привернути ВАШУ увагу до цієї неймовірної квартири. Такого реально БЕЗДОГАННОГО ремонту Вам буде важко знайти в цій ціновій категорії. Матеріали високоякісні європейських виробників, якість виконання - ЕЛІТ. Дизайн - все в стилі стриманої класики та вишуканої естетики. В квартирі майже не жили, тому все виглядає як НОВЕ. Ви можете добавити декілька інтерєрних сучасних деталей і будете в захваті від атмосфери та комфорту. Все що Ви бачите на фото - залишається (холодильник. посудомийка, три кондиціонери, пральна машинка) - Все як НОВЕ. Немає боргів і все бездоганно з документами. Готові продавати по Є-Оселя або Є-відновлення. Про перегляди домовляємося заздалегідь - телефонуйте або пишіть

Гетьманська вул. (Ільїчівська), 74

Якщо коротко - то 3-кімнатна квартира студія в ЦЕНТРІ Соцміста з капітальним ремонтом А якщо по-чесному: Вам ще не набридли ці сірі безликі типові дизайни квартир? Так хочеться яскравих фарб, енергії, пристрасті ТАК, навіть сьогодні! Особливо сьогодні!!! Хочеться життя - яскравого, насиченого і максимально комфортного. Саме таке життя у Вас може бути у нашій ЯСКРАВІЙ квартирі. Ремонт зроблений капітальний - із заміною електромережі і усіх комунікацій. Усе у гарному стані Та яскраві кольори з ремонтом це не єдине що ми Вам пропонуємо. Ми пропонуємо неймовірно доглянутий будинок в ЦЕНТРІ міста - вулиця Соборності (Косіора), поруч Мурашник (муравейник), проспект Металургів, Міська Рада та абсолютно все і пішій доступності. Будинок один із найкращих - ОСББ, підїзди вражають своєю чистотою, подвіря ідеально доглянуте. Ми готові співпрацювати по усім програмам Є-Оселя, Є-відновлення, класичний розрахунок. Відкриті до діалогу і готові обговорювати Ваші пропозиції. Розглядаємо варіант продажу квартири лише з вбудованою кухнею (35000 уе.) або готові залишити повний комплект меблів і техніки (ціна обговорюється). З документами все бездоганно, без боргів. Телефонуйте або пишіть - надамо всю інформацію. Перегляд за попередніми домовленостями

Соборності вул. (Косіора), 31А

Продаємо 2-кімнатну квартиру по проспекту Миру (поруч 95 квартал та зупинка Перша міська лікарня) Якщо коротко, то 6 поверх не вуглова з бездоганним капітальним ремонтом і заміною усіх комунікацій з повною комплектацією меблів і техніки та з ідеальними документами Ремонт 2020 року і в ньому дуже мало жили. одним словом ДОСКОНАЛА Та хочеться трохи розповісти про неї. ЇЇ робили не для продажу і хоч шаблонно казати "вклали душу", а не просто гроші - та це дійсно так. Запрошували дизайнера, щоб створив щось цікавіше ніж біло-сіре-чорне поєднання. Адже справжній смак проявляється не лише в монохромі, а в поєднанні кольорів. І саме кольори створюють незабутню атмосферу затишку. Високоякісні матеріали, меблі, техніка люкс виробників - все це про максимальний комфорт. Фото розкажуть ВАМ, яка вона гармонійна. А ще наживо вона краще ніж на фото - саме той рідкісний випадок. Тому телефонуйте для перегляду - ВОНА ВЖЕ ВІЛЬНА І В АКТИВНОМУ ПОШУЦІ

Міру просп., 25
1 - 24 из 368 результатов