Продам 2х кімнатну квартиру, по вул.Музична. Дім цегляний, проект типу "чешка".ОСМБ. Чистий , доглянутий двір. Дах у домі повністю перекритий , зроблений капітальний ремонт. Є технічний этаж. В підїзді замінені вікна на метало пластикові.Зразковий порядок. Гарні сусіди. Квартира підготовлена під ремонт на ваш смак. Сама важка і кропітка робота вже зроблена. Замінені вікна, засклений балкон, ("під ключ"). Повністю замінена уся електропроводка. На кожну кімнату встановлений окремий автоматичний запобіжник. Замінені усі труби на мп . Встановлені лічильники на воду, газ. Замінена сан.техніка. Замінені всі радіатори опалення. Нова кутова ванна. І ..."вишенькою на торті, " є додатково встановлене Автономне опалення. Одна кімната готова для проживання. Нова натяжна матова стеля. Вирівняні стіни.Нові шпалери. Квартира вільна. Документи в порядку. Боргів немає.

Музична, 6

Продаж Євродвушки з ремонтом та меблями на Пушкіна – Загальна площа 49.4 кв.м. – Житлова 27.7 кв.м. – Кухня 7.5 кв.м. – Ванна кімната 6.5 кв.м. +5 хвилин до Площі Визволення. НЕ кутова, видова, простора та сонячна. + Нова мідна проводка. + Нові труби на воду та каналізацію. + Якісні металопластикові вікна. Продаж включно з усіма меблями та технікою: + Варильна поверхня + Духова шафа + Кондиціонер + Бойлер Квартири в цоьму районі користуються великим попитом. Поруч паркова зона відпочинку, розважальні заклади, продуктові маркети, дитячі майданчики та освітні установи. Тому не зволікайте, купуйте та насолоджуйтесь комфортом та зручністю щодня!

Пушкіна вул., 41

Продаж 2к. квартири з бездоганним місцезнаходженням на 44-му кварталі, поблизу парка Шахтарського. – Загальна площа 54.6 кв.м. – Житлова 32 кв.м. – Кухня 8.1 кв.м. Квартира розташована на 2/4 поверхового будинку. НЕ кутова, двостороння, світла та простора. У 2023 році завершені косметичні роботи. – Електропроводка замінена – Сантехніка Valtec – Інсталяція Koller pool – Стояки на опалення Valtec – Нові радіатори опалення – Вікна Rehau – Броньовані вхідні двері Abwehr Продаж частково з меблями та технікою. Квартира розташована у найпрестижнішому спальному районі нашого міста. Поруч безліч сучасних спорт майданчиків, супермаркетів, зон відпочинку та освітніх установ. Відмінний варіант для кожного, хто мріє про простору квартиру з бездоганним місцезнаходженням. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію.

ексклюзив
Мусорського, 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-х кім. кв, 200 річчя КР, мкр Ювілейний (Юбилейная) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру в географічному центрі міста, по вулиці 200 років Кривому Рогу, мкр Ювілейна. Квартира розташована на комфортному шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має найкращу в місті транспортну розв’язку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 100 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально підлога та стіни. Замінено всі вікна на металопластикові (Rehau), дві окремі кімнати з гарним ремонтом меблями та технікою. Квартира ідеально підходить як для життя так і для здачі в оренду. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

200 років Кривого Рогу просп., 3

Продається затишна, світла 3-кімнатна квартира по вул.Чарівна. Дах будинку в порядку, був зроблений капітальний ремонт. Є тех.поверх. У квартирі зроблено якісний ремонт. Замінена повністю вся електропроводка на мідну, встановлені автоматичні запобіжники на кожну кімнату. Стіни в квартирі все вирівняні, виконане внутрішнє утеплення стін. Усі стелі натяжні. Замінено всі міжкімнатні двері. У сан вузлі нова сан.техніка, труби замінені на мп. Встановлено лічильники на воду лічильник тепла на будинок, газовий лічильник на підїзд. Замінено вікна на мп. Балкон засклений мп утеплений. Встановлено нові вхідні, броньовані двері. Є тамбур на 2 квартири. У загальному коридор є місце під індивідуальну комору. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Можна увійти і жити без додаткових капіталовкладень. Гарне місце розташування будинку. Прямо за будинком, зупинка транспорту на вимогу. Дві школи 27 та 45. Поруч дитячий садок, магазини, 8 міська лікарня. Магазин "Варус", у перспективі ТРК "Терра". Розглядаємо продаж квартири за програмою Е-Оселя Е-відновлення.

Чарівна вул. (Косигіна), 14

3 комнатная квартира ЧЕШКА в Центре Центре96 квартал, ул.Ярослава Мудрого (ОттоБрозовского) Хорошая планировка - все комнаты раздельные Квартира двухсторонняя Есть счётчики Крыша в порядке, отремонтирована, не течет Документы готовы. Без долгов. Цена договорная

Ярослава Мудрого вул. (Отто Брозовського), 50

Пропонуємо придбати у гарному жилому стані 2-кімнатну на 2-Східному по вулиці Сахарова. Квартира на 1 поверсі 16-ти поверхового будинку. Дуже високий цоколь. Ришітки на вікнах. Вид на озеро, на автостоянку. Будинок ОСББ. У квартирі замінені всі вікна на металопластикові. Лоджія засклена також металопластиком із склопакетами. Кімнати окремі, у хорошому жилому стані. Меблі залишаються. Якщо не потрібні, то можемо їх вивезти. Кухня з вбудованими меблями. Покупцю також залишаються кухонний куток і техніка. У санвузлі труби замінені. Встановлена душова кабіна. Чудовий варіант для тих, хто хоче заїхати і жити зразу. Холодильник І пральна машина також залишаються покупцю. Квартира вільна. Документи в порядку. Покажу у будь який зручний для Вас час.

Сахарова вул., 9

Чудова 2-кімнатна сталінка в районі 20 кварталу по вулиці Кропивницького. Квартира з капітальним ремонтом! Утеплена внутрішньо мінватою, стіни обшиті гіпсокартоном і пофарбовані. В одній з кімнат поли з електро підігрівом. Балкон засклений. 4 поверх. Дах шиферний, без проблем! Кімнати окремі, санвузол окремий! Велика прихожка. Є тамбур спільно з сусідами. Вбудована кухня з технікою залишається покупцю! Також і меблі у прихожій залишаються! Вікна, труби, електропроводка - все замінено. Є лічильники на газ, воду і тепло у домі. Розглянемо можливість обміну на 3-4-кімнатну або будинок у Покровському районі. Більше інформації за телефоном. Відео за посиланням https://youtu.be/7l-WKgYLou8?feature=shared

Кропивницького вул., 35

Продам простору двокімнатну квартиру. Покровський район, зупинка КРЕС, вул. Січеславська, 25. Червона лінія. Сталінка, висота стін 3.17 м. 4 поверх 4-поверхового будинку, не кутова, двостороння. Ремонт даху зроблений 4 роки тому. Загальна площа 72,9 кв. м., житлова - 41,8 (18,4 та 23,4 кв.м.). Кімнати не прохідні . Кухня 7,5 кв.м., великий коридор 15,9 кв.м. Є три вбудовані шафи з антресолями. Ванна і туалет окремі. Є лічильники на газ, воду, двозонний лічильник на електроенергію. Централізоване опалення, лічильник теплопостачання на будинок встановлено. Металопластикові вікна, замінені труби водопостачання. В квартирі є бойлер, пральна машина, холодильник, кухонні меблі, велика шафа купе (2.40/2.10м), інші меблі. В одній з кімнат натяжна стеля. Прекрасна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка - можна без проблем добратись в будь- який район міста. 2-3 хвилини від квартири до зупинки транспорту. В кроковій доступності гімназія, школа, дитсадок, сквер, стадіон, супермаркет, стоматологія, ЦНАП, 2 км до 9ї міської лікарні та 15 хвилин ходу до річки. Боргів немає

власник
Січеславська вул. (Кремлівська), 25

Продаж 3-х кім квартира, 129 кв (вул. Ватутіна, сертифікат, еВідновлення) У вас велика сімя чи ви її тільки плануєте? Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Хочете затишне місце, тихе подвіря і щоб у кроковій доступності була школа, садок та ігровий майданчик для Ваших дітей? Тоді цей варіант точно для Вас) Чудова квартира в перспективному районі Кривого Рогу, по вулиці Ватутіна (нова назва Федіра Караманіц), кільце 129 кварталу, Покровський район на восьмому поверсі девятиповерхового будинку. У радіусі 10 хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (Магазини, ТРЦ Терра, АТБ, Варус, садки та школи), є набережна для прогулянки із сімєю! Як рано-вранці так і пізно ввечері ви без проблем зможете добрати як на роботу так і повернуться додому. Також є декілька безпечних автостоянок для Вашого автомобіля. Ця дивовижна квартира підійде ідеально для молодої сімї, яка шукає комфортне та стильне житло у затишному районі. Зовні квартира має якісне утеплення, а з середини чудовий ремонт, який надає їй гарного та сучасного вигляду. У квартирі є все потрібне для комфортного проживання. Вона повністю укомплектована якісними та функціональними меблями та технікою, практично все залишається новим власникам. Що дозволить Вам відразу заселятися та насолоджуватися чудовим інтерєром. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та організувати перегляд. Телефонуйте, приходьте та купуйте прекрасне житло для вас чи ваших близьких!

Ватутіна вул., 53

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продаж чудової 2-х кім квартири, сталінка (Рокувата) Набридли прохідні кімнати? Потрібна квартира з меблями та технікою? Немає часу та бажання займатися ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Тоді до Вашої уваги пропонується затишна 2-х кім. квартира за адресою вулиця Сергія Колачевськго, район станції Рокувата. Поруч із цим обєктом є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Прекрасний затишний сквер, дозволить Вам приємно провести час і відпочити від міської метушні. У кроковій доступності є школи, сади та міська лікарня. У підїзді є чудовий бомбосховище! Квартира не кутова і дуже тепла, має окремі кімнати, в яких ви зможете легко розділити свій особистий простір з Вашими рідними людьми. У квартирі все робили для себе, замінені вікна, зроблено частково проводку, натяжні стелі. У квартиру можна одразу заїхати та жити. Документи готові на продаж. Телефонуйте та купуйте! Можливо це те, що Ви так довго шукали)

Сергія Колачевського, 24

Агенція Нерухомості «Realty Group» пропонує вашій увазі 2х кімнатну квартиру, розташовану на 97 кварталі. Будинок шикарний, знаходиться на закритій території, придомова ділянка доглянута, заасфальтована є відеоспостереження. ОСББ. Розташована квартира на 2-му поверсі 4-х поверхового будинку, має роздільне планування. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт. Всі меблі і техніка абсолютно нові і залишаються новим власникам. Загальна площа квартири 56 кв.м, площа кухні – 7 кв.м. В квартирі встановлено охорону систему Ajax. Стіни оброблені декоративною штукатуркою «мерсальский віск». Покриття на підлозі – частково мармурова плитка, частково ламінат. Санвузол сумісний, встановлено душову, та якісну інсталяцію. Ремонт тільки зроблено, якісно та стильно. Якщо вас зацікавив цей варіант нерухомості, телефонуйте та приходьте на показ!

Ярослава Мудрого, 75

1 комнатная квартира по улице Стасова Самый Центр 44 квартала, напротив парка, вид на кольца, на парк Квартира не угловая, кирпичный дом, сухая и очень теплая. Крыша в порядке отремонтирована, не течет. Заменены окна металлопластик Заменены все трубы металлопластик. Есть счётчики. Входная железная дверь. Квартира в жилом состоянии, нужен ремонт. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан.

Стасова вул., 9

продам большую 3х комнатную "сталинку" по центральной улице города Эдуарда Фукса( бывшая тухачевского) на Пионере. 3/4, не угловая, 76\49\8. В жилом "советском" состоянии ВСЕ РОДНОЕ. Под ремонт или перепланировку; за счет кладовки можно увеличить санузел. Большие спальни по16м2, комната 19м2, кухня 8. Есть где приложить свой талант дизайнера. Место самое лучшее на Пионере: остановки транспорта под домом , школа № 52 напротив, АТБ, Мясная мануфактура, пиццерия и т.д. через дорогу. Много торговых точек разных направлений, парикмахерская, хозяйственный магазин Панорама, Флора, автозапчасти. Все что может понадобится для комфортной жизни вокруг дома. В 600 метрах от дома речка и один из самых шикарных ресторанов города Природа. Место просто отличное, как бонус сарай во дворе. ц 16500. Николай.

Едуарда Фукса вул. (Тухачевського), 2

Терміново! Продаеться 2х кімнатна квартира по вул.Павла Глазового . В квартирі замінені вікна на мп,нлві радіатори опалення. Труби мп. Є лічильники на воду,газ,тепло. Квартира в жилому стані. Можно заїхати і потім потроху робити ремонт. Квартира розташована в середині дома,тепла,сонячна. Гарне місце розташування будинку,в пішому доступу,площа Артёма,басейн,лікарня 4 і 5 стоматологія. Документи в порядку .Боргів немає

Павла Глазового вул. (Балакіна), 6

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру розташовану на Дружбі, по вул. Промислова. Квартира розташована на 6му поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира у жилому стані, продаєтся з меблями. Загальна проща квартири 37 кв.м. Площа кухні 7 кв.м. В квартирі встановлено пластикові вікна, балкон заскленний. Санвузол сумісний, встановлено бойлер. Є кладова кімната. Інфраструктура будинку хороша: поблизу АТБ, Варус, місця для прогулянок і відпочінку. Документи готові до продажу. Гарним бонусом є заасфальтована придомова територія, паркомісця біля підїзду.

ексклюзив
Промислова вул., 2

Продаж сучасної 2-х кім квартири з меблями та технікою (Пруди) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Немає часу довго їздити, шукати, підбирати? Потрібна квартира з ремонтом, меблями та технікою? Тоді цей варіант точно для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги чудовий варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходитьсяпо вулиці Ракітіна (біля 71 Гімназії ) в районі зупинки "Пруди". Що стосується самої квартири, то в ній зроблено чудовий сучасний ремонт, замінені абсолютно всі комунікації, нові вікна, практичний балкон "француз". Над квартирою свіжо зроблений дах, та замінені всі комунікації які проходять по горищю над квартирою. Сама квартира продається з усіма меблями та техїнікою що представлена на фото і чудово підходить як для життя, так і для здачі в оренду. На даний момент квартира готова до заселення. Вся техніка ще на гарантії і нею майже не користувались. Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Ракітіна вул. (Ногіна), 27

2 комнатная квартира - сталинка Район СоцГород, Стрела, по улице Рязанова (Святогеоргиевская) Квартира не угловая, кирпичный дом 3/5 комнаты раздельные Есть балкон Окна заменены металлопластик, трубы металлопластик, новые батареи. Есть все счетчики. Входная железная дверь. Заменена проводка. Документы готовы к продаже. Никто не прописан Цена 11500 плюс долг по коммунальным 1000 долларов.

Святогеоргіївська вул. (Рязанова), 19

1 комнатная квартира в новом доме на мкрн Восточный 2 Квартира не угловая Общая площадь 42 кв.м, большая кухня Квартира в жилом состоянии Дом кирпичный, очень тёплый. Крышу отремонтировали, сейчас не течет. Хороший подъезд , уютный двор, есть парковка и стояка. Дом ОСББ. Есть все счётчики Входная железная дверь. Документы в порядке

Вячеслава Чорновола вул. (Гутовського), 17

1 комнатная квартира мкрн 5 Заречный Квартира не стандартной, улучшенной планировки - общая площадь 45 кв.м (плюс коридор 8кв.м) Цоколь высокий, квартира сухая и очень теплая Заменены окна металлопластик Есть все счётчики Входная железная дверь. Встроенная мебель Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная

Зарічний 5-й , 81

2 комнатная квартира - брежневка по улице Кокчетавськая, район Дружба квартира не угловая , двусторонняя, комнаты раздельные В хорошем жилом состоянии Окна заменены металлопластик Балкон застеклен металлопластик Входная железная дверь Есть бойлер Есть все счётчики Документы готовы к продаже. Без долгов.

Кокчетавська вул., 33

Продаётся малосемейка в жилом состоянии. Остаётся мебель и техника. Не угловая. Рядом школа, садик, детская площадка, магазины, рынок кафешки, стоянка и т.д. Документы готовы к продаже. Звоните 06******34

Соколовська вул. (Панкєєва), 9

Продаж 2х кімнатноїї квартири 7 мікрорайон Зарічний. Не кутова. Високий цоколь. На вікнах решітки. Кухня 7м2., 48 м2 вся квартира. Квартира під Ваш творчий ремонт. Зручне місце розташування, гарна транспортна розвязка , все поряд.

7 Зарічний, 11

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5
1 - 24 з 2 692 результатів