Продам двух комнатную квартиру в районе Водоканал . Без ремонта. Проспект Свободы,35 . Второй этаж, не угловая, кладовая в коридоре . Хрущевка.

владелец
Продам 2х комнат квартиру, район Водоканал

Продам 2 кімнатну квартиру на Водоканалі, по Проспекту Свободи Квартира на 1 поверсі 5 поверхового цегляного будинку В хорошому житловому стані, кімнати окремі, санвузол сумісний Металеві вхідні двері, металопластикові вікна, решітки на всіх вікнах, замінено електропроводка, натяжні стелі, нові труби, лічильники, міжкімнатні двері Залишається вбудована кухня, бойлер Поруч вся інфраструктура, зупинки транспорту в 5 хвилинах, магазини, дитячий садок, школа Додатково оплачується комісія агентства Перегляд за попередньою домовленістю

2 кімнатна квартира на Водоканалі

Продам 2-х кімнатну квартиру в районі центру зайнятості. Кімнати роздільні. Перепланування узаконено. Металопластикові вікна, ванна кімната в плитці. В цілому, житловий стан. Без балкону. Можливий обмін на 1-нокімнатну квартиру в нагірній частині з вашою доплатою.

владелец
2-х кімн. квартира на Водоканалі
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира улучшенной планировки. Дом расположен в хорошем месте недалеко от пятой школы. Состояние жилое. Окна металлопластиковые, балкон застеклен. Трубы поменяны, Кондиционер и бойлер установлены. Входная дверь металлическая. Квартира неугловая. Всё рядом. Торг уместен.

Продам двухкомнатную квартиру в Кременчуге на Водоканале

Квартира находиться дуже в хорошому районі нашого міста.Світла і тепла.Зупинка водоканал.Поміняні вікна,електрика.труби.В квартирі залишаються меблі по домовленості .Можливо обмін на будинок.06******03

В продажі 2х.кіімн.квартира на Водоканалі

Квартира знаходиться в елітному будинку,з розвиненою інфраструктурою.Поруч школа,дитячі садочки,зупинки,супермаркети.Будинок в нашому місті носе назву(воркутинський)Е підвал,бомбосховище.Ремонт робився для себе.На матеріали не жаліли грошей.Дуже світла,та тепла квартира.

Продаж 2х.кімнатної квартири на Водоканалі

География, Кременчуг