Трикімнатна квартира на першому поверсі цегляного будинку. Встановлені нові вікна, газова колонка, двері, каналізація. Продаж від власника Аргументований торг вітається.

власник
Трикімнатна квартира під ремонт

Продаж трикімнатної квартири в мальовничому куточку Краснокутську Харківської області. Рядом знаходиться Дендропарк. Квартира знаходиться на першому поверсі. Загальна площа квартири 64м2. Біля квартири є погріб, сарай, гараж, в підвалі є секція для зберігання концервації

власник
Продам трикімнатну квартиру

Терміново продам 3-ох кімнатну квартиру від власника із зручностями та автономним опалення. Заборгованості по ком. послугах не має. Гарне розташування. Більше детальніше за телефоном, або при огляді.

власник
Продам 3-ох кімнатну квартиру

Продам трикімнатну квартиру в селищі Краснокутськ, Харківська область. 1 поверх. Добрий стан. Зі всіма зручностями. Автономне опалення. Зручне розташування

власник
3-кімнатна квартира Краснокутськ

Продам трёхкомнатную квартиру в центре. Квартира на втором этаже, очень тёплая, вход в подъезд на кодовой двери, над подъездом установлена камера. Квартира готова для ремонта на свой вкус. Вместе с квартирой дополнительно есть подсобное помещение напротив дома, (для велосипеда инструментов и тому подобное). Я владелец, с переоформлением никаких проблем не будет. Все документы на руках. Рядом находится все необходимое, садик, школа, магазины, аптеки, больница, автосервис. В квартире есть все кроме канализации, нужно самому вывести с квартиры и подключиться в центральную канализацию (с канализацией помогу решить вопрос). Место для машины прям во дворе под окнами.

власник
Трёхкомнатная квартира в центре. Торг

Продам квартиру на опитній, 25 кв.м! без ремонту. Всі комунікації нові,та підведені для подальшого ремонту. Погріб з ямою.

власник

Популярні запити

Географія Краснокутськ